-
Να λοιπόν που και φέτος, αν και όχι την άνοιξη αλλά περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, θα γίνει η καθιερωμένη επίσκεψη στα Μέγαρα...
Οι διεκδικητές:
- Audi S3
- Audi TTS
- BMW 135i Coupe
- Fiat 500 Abarth
- Fiat Grande Punto Abarth
- Ford Focus ST
- Mitsubishi Lancer Evolution
- Mitsubishi Colt Ralliart
- Opel Corsa OPC
- Peugeot 308 RC
- Peugeot 207 RC
- Renault Twingo RS
- Subaru Impreza WRX STi
Ψηφοφορία θα μπει όταν ανακοινωθεί η ημερομηνία και η τελική ομάδα των διεκδικητών...
_
-
Να λοιπόν που και φέτος, αν και όχι την άνοιξη αλλά περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, θα γίνει η καθιερωμένη επίσκεψη στα Μέγαρα...
Οι διεκδικητές:
- Audi S3
- Audi TTS
- BMW 135i Coupe
- Fiat 500 Abarth
- Ford Focus ST
- Opel Corsa OPC
- Peugeot 308 RC
- Peugeot 207 RC
- Renault Twingo RS
- Subaru Impreza WRX STi
Ψηφοφορία θα μπει όταν ανακοινωθεί η ημερομηνία και η τελική ομάδα των διεκδικητών...
_
-
Τελικά η εκδήλωση θα γίνει Κυριακή 12 Οκτωβρίου - 10:00 @ Κartodromo...
Μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες για το πως πάει κάποιος εκεί και αν έχει αρκετό χώρο για πάρκινκ; (αν υπάρχει και στίγμα GPS για destinator, Google Earth)...-ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ-
- Audi S3
- Audi TTS
- BMW 135i Coupe
- Fiat 500 Abarth
- Ford Focus ST
- Opel Corsa OPC
- Peugeot 308 GT
- Peugeot 207 RC
- Renault Twingo RS
- Subaru Impreza WRX STi
_
-
Ψήφισα την 135i Coupe και νόμιζα ότι θα ήμουν από τους λίγους, αλλά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα με εξέπληξαν!!
Εγώ προσωπικά την ψήφισα και επειδή μου αρέσει πολύ, αλλά και επειδή πραγματικά μου είναι αδιάφορα όλα τα υπόλοιπα...
-
**>Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Τελικά η εκδήλωση θα γίνει Κυριακή 12 Οκτωβρίου - 10:00 @ Κartodromo...
Μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες για το πως πάει κάποιος εκεί και αν έχει αρκετό χώρο για πάρκινκ; (αν υπάρχει και στίγμα GPS για destinator, Google Earth)...**
Λίγη βοήθεια παρακαλώ;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
**>Τελικά η εκδήλωση θα γίνει Κυριακή 12 Οκτωβρίου - 10:00 @ Κartodromo...Μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες για το πως πάει κάποιος εκεί και αν έχει αρκετό χώρο για πάρκινκ; (αν υπάρχει και στίγμα GPS για destinator, Google Earth)...
**
Λίγη βοήθεια παρακαλώ;
_
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=38.178291,23.856425&spn=0.012803,0.019226&t=h&z=16
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=38.178291,23.856425&spn=0.012803,0.019226&t=h&z=16Ευχαριστώ!!!
_
-
ημουν αναμεσα σε S3 και 135 αλλα τελικα ψηφισα την δευτερη
-
Αλλάξανε και μειωθήκανε οι συμμετοχές με βάση την ιστοσελίδα των 4Τ:
- Audi TT-S
- Abarth 500
- Abarth Grande Punto
- Ford Focus ST
- Opel Corsa OPC
- Peugeot 207 RC
- Peugeot 308 GT
- Renault Twingo GT
- Subaru Impreza STI
Κρίμα που δεν θα δούμε το Twingo RS αλλά το απλό GT.
-
(όχι απαραίτητα για τους 4Τ παρά για όποιον ευθύνεται που δε θα δούμε όλα τα αυτοκίνητα που αρχικά είχαν προγραμματισθεί)...
_
-
Για μένα GT = Grand Tourer = Μεγάλος Τουρισμός
Από όλα αυτά με το μόνο που θα έκανα ένα Μεγάλο Ταξίδι στην Ευρώπη είναι το Focus ST
δεν λέω εργαλεία και τα άλλα αλλά στα μισά θα ψάχνω τα βενζινάδικα και στά άλλα μισά θα πρέπει να πάρω μια βαλίτσα.
GT απο πιτσιρικάς θεωρούσα
την 456GT, την Μασερατι, την 500 CL, μια DB9 βεβαίως βεβαίως...... -
Ε και η 135 GT-ίζει.
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Ε και η 135 GT-ίζει.είναι έξω από την τελευταία λίστα! Nαι GT-izei θα την προτιμούσα σε σχέση με το focus
-
Παίζει να μπορούμε να βάλουμε νέα ψηφοφορία από την αρχή αφού αλλάξανε οι συμμετοχές?
Πάντως από τα 10 παραπάνω η ψήφος μου πάει στο TT-S
-
Ψήφισα το 5οο Αbarth επειδή
Χωρίς ορθολογικά κριτήρια δηλαδή. -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ψήφισα την 135i Coupe και νόμιζα ότι θα ήμουν από τους λίγους, αλλά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα με εξέπληξαν!!Εγώ προσωπικά την ψήφισα και επειδή μου αρέσει πολύ, αλλά και επειδή πραγματικά μου είναι αδιάφορα όλα τα υπόλοιπα...και εγω αυτην ψηφισα .... και την αφαιρεσαν απο την λιστα ??? η μοναδικη πισωκουνα αφυγε απο την λιστα ???
-
Ήμουν μεταξύ 500 και twingo, η ψήφος τελικά πήγε στον Γάλλο
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Ήμουν μεταξύ 500 και twingo, η ψήφος τελικά πήγε στον ΓάλλοΚ εγω το twingaki ψηφισα...
Θα ηταν πολυ καλυτερα αν ειχαν το Rs βεβαια,αλλα κ το Gt μια χαρα ειναι....
-
_
Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος MOD να δημιουργήσει μία νέα ψηφοφορία με τα αυτοκίνητα που τελικά θα συμμετέχουν...
_
-
Done.
4T GT Festival - GT της χρονιάς... (2008)