-
Ο χρήστης skye έγραψε:
...εδω αντε να απαντησουν μερικοι τρεντυ (kid, λαππας) με μακ... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω που ειμαι δεν με βλεπω....
ειμαι Μακ user απο το 2005!!!ωραιο το βιντεο με τους Simpsons
καποιο προγραμμα να συγχρονιζουμε τους υποτιτλους με .avi σε Leopard εχουμε...;
ξερουμε;
εχω χρησιμοποιησει το Jubler αλλα τωρα τελευταια δεν ξερω γιατι αλλα δεν με θελει...Οτι καλύτερο έχω χρησιμοποιησει --> http://ub0.cc/6k/0z' target='_blank' target='_blank
Εάν θέλεις να τους συγχρονισεις μονο για να δεις κατι, μπορεις απλα με το VLC
δεν μπορω μονο με το VLC γιατι εχουν καθυστερηση οι υποτιτλοι περιπου 10δευτερα σε 3 ταινιες και το VLC απλα τους φορτωνει δεν συγχρονιζει...σωστα λεω;
ευχαριστω για το προγραμμα τωρα το κατεβαζω!
νομίζω με τα πλήκτρα j & h συγχρονίζει κιόλας...απλά βάλτους και παίξε λίγο να δεις εάν τα καταφέρεις, αμα είναι να δεις μόνο ένα βιντεο μη μπλέκεις με πρόγραμμα συγχρονισμού...
εάν όχι πες μου να σου απαντήσω στο pm κατάλληλα -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...εδω αντε να απαντησουν μερικοι τρεντυ (kid, λαππας) με μακ...
Τσωπα τσωπα... μην μου τσαντιζεσαι Εντος Δεκεμβριου θα σου στειλω στο Mac Club τον Ποπολαρο να κανετε παρεα Τον εψησα σημερα... παει για mac πλεον το κωλοπαιδο... απλα δεν ξερει τι απο ολα Ρε Χρηστο... πες καμια κακη κουβεντα για το 15αρι σου.... προσπαθησω να τον στειλω σε 13αρι....
-
Είναι σαν να έχει 50 χιλιάρικα και να μου αγοράζει Golf R32.
-
Χμμμμ, κακή κουβέντα, κάτσε να σκεφτώ.
Στον 1,5 χρόνο αναγκάστηκα να αλλάξω μπαταρία -στην εγγύηση- γιατί τα είχε φτύσει. Όμως το computer δεν κλείνει ποτέ. Δεν μιλάω για shut down, (αυτό έχω να το κάνω από τότε που το αγόρασα), αλλά τα βράδια δεν κλείνω ούτε το καπάκι, συνήθως παίζει καμία ταινία, ή έχω το iTunes να παίζει ράδιο.
Τώρα τελευταία όμως έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται μια αδιόρατη ασπρίλα στην οθόνη και ψάχνω ευκαιρία να περάσω από την rainbow να του ρίξουν μια ματιά. Φοβάμαι όμως ότι με το που θα τους πω την λέξη 'οθόνη', θα με χρεώσουν κανένα χιλιάρικο. Οπότε, όσο δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, δεν ασχολούμαι.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Πήρα από το ebay μια κάρτα γραφικών Leadtek 7600 GT AGP για τον παλιό μου υπολογιστή και δυστυχώς ένα κομματάκι της ήταν σπασμένο.Βασικα, δεν ειναι απλα ενα 'κομματακι'...
Μπορεις να βρεις απο που ξεκολησε? -
Πάρε και ένα review του MacBook Pro. Απ' ότι φαίνεται, τα καινούργια MBP δυσκολεύονται να δικαιολογήσουν τα επιπλέον χρήματα σε σχέση με τα μικρότερα αδελφάκια τους.
-
Πάρε και ένα review του MacBook Pro. Απ' ότι φαίνεται, τα καινούργια MBP δυσκολεύονται να δικαιολογήσουν τα επιπλέον χρήματα σε σχέση με τα μικρότερα αδελφάκια τους.Ποπολαρε ταλακα τα ακους? Το ειπε ο και αντιπροεδρος της Apple, ο Λαππας... Τι αλλο να σου πουμε πλεον?
-
Εδώ τα λέει ο πρόεδρος και δεν μ'ακούει.
-
Αν ήταν να αγοράσω τώρα υπολογιστή πάντως ειλικρινά δεν ξέρω αν θα έπαιρνα το MB, ή το MBP. Είναι αυτή η 13άρα που μου τα χαλάει. Από την άλλη, είναι πολύ πιο φορητό...
-
Αν ήταν να αγοράσω τώρα υπολογιστή πάντως ειλικρινά δεν ξέρω αν θα έπαιρνα το MB, ή το MBP. Είναι αυτή η 13άρα που μου τα χαλάει. Από την άλλη, είναι πολύ πιο φορητό...13άρι και 24άρα για το σπίτι ή 15άρι MB? Με 90% χρήση στο σπίτι και 10% έξω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν ήταν να αγοράσω τώρα υπολογιστή πάντως ειλικρινά δεν ξέρω αν θα έπαιρνα το MB, ή το MBP. Είναι αυτή η 13άρα που μου τα χαλάει. Από την άλλη, είναι πολύ πιο φορητό...
13άρι και 24άρα για το σπίτι ή 15άρι MB? Με 90% χρήση στο σπίτι και 10% έξω..
Mε budgetουλίνι γύρω στα 5.000 ευρώ είστε καλυμμένοι πλήρως, δλδ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εσύ που χρεώνεις την επίσκεψη 150€ (χωρίς απόδειξη βεβαίως) μην μιλάς.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εσύ που χρεώνεις την επίσκεψη 150€ (χωρίς απόδειξη βεβαίως) μην μιλάς.
Έτσι και μπω σε σπίτι και το δω γεμάτο με μακμπουκ, άη-φόουν κλπ, χρεώνεται τουλάχιστον 2 κατοστάρικα μια απλή καλημέρα
-
corsair, μην τον φωνάξεις για να σε εξετάσει ( ) γιατί θα σε χρεώσει τουλάχιστον 2 κατοστάρικα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Προσωπικά έχω καλομάθει τόσο με το φορητό, που μου φαίνεται αδιανόητο να ξαναγυρίσω στις εποχές που ήμουν καθισμένος μπροστά σε ένα γραφείο . Το MBP το έχω παντού, στον κήπο, στον καναπέ, στο κρεβάτι (όταν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ), στην δουλειά...
Δεν ξέρω, αν θεωρεί τις 13' λίγες, ας πάει στις 15. Εγώ αυτό έκανα και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Βέβαια τότε τα MP ήταν πολύ 'λίγα' εμπρός στα μεγάλα αδελφάκια τους. Τώρα οι διαφορές είναι μικρότερες.
-
όντως με 13αρι στο κρεβάτι μπορεί να έχεις πρόβλημα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
:hmmm: όντως με 13αρι στο κρεβάτι μπορεί να έχεις πρόβλημαyep,ο νομος το λεει καθαρα:απο 16 και κατω ειναι αποπλανηση ανηλικου
-
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πήρα από το ebay μια κάρτα γραφικών Leadtek 7600 GT AGP για τον παλιό μου υπολογιστή και δυστυχώς ένα κομματάκι της ήταν σπασμένο.
Βασικα, δεν ειναι απλα ενα 'κομματακι'...
Μπορεις να βρεις απο που ξεκολησε?Ένα κομμάτι είναι, αλλά δείχνει να αποτελεί βασικό μέρος της κάρτας και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί χωρίς αυτό. Φαίνεται από που ξεκόλλησε αν το συγκρίνω με τη φωτογραφία της κάρτας σε κανονική κατάσταση.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]