-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Σε πρόλαβα αλλά θα τον τρελάνουμε τον άνθρωπο
Καλό είναι και το Mac OS, όμορφο... αλλά το KDE μου φάνηκε πιο εύχρηστο...
Πάντως , ευχαριστώ για όλα, παιδιά !!! -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έχω το εξής πρόβλημα: Δουλεύω για έναν πελάτη μέσω VPN από το γραφείο και θέλω να έχω ταυτόχρονη πρόσβαση στο Internet. Όμως, μέσω του δικτύου του πελάτη δεν έχω αυτήν τη δυνατότητα. Υπάρχει κάποιος σχετικά απλός τρόπος να φτιάξω κάποιου είδους κανόνες (λίστες με IP διευθύνσεις) όπου θα δηλώνω ότι για κάποιες IP θέλω πρόσβαση μέσω του δικτύου του πελάτη και ότι για κάποιες άλλες (τις υπόλοιπες) θέλω πρόσβαση μέσω του δικού μου δικτύου;αν μιλάς για CISCO VPN πρέπει να είναι καταλλήλως σταρισμένο από το VPN server και να σου επιτρέπει κάτι τέτοιο [να κάνεις bypass δλδ κάποια ranges]. Διαφορετικά δεν θα σε αφήνει.
Άσε έχω φάει αρκετές ήττες με το ζήτημα σε κάτι ανήλιαγα υπόγεια να κάνω tail -f στο log μπας και βλέπω τπτ να κινείται στο monitor
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
... αλλά το KDE μου φάνηκε πιο εύχρηστο...Εμένα το KDE γιατί μου φαίνετε @#$%^&* ?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Έχω το εξής πρόβλημα: Δουλεύω για έναν πελάτη μέσω VPN από το γραφείο και θέλω να έχω ταυτόχρονη πρόσβαση στο Internet. Όμως, μέσω του δικτύου του πελάτη δεν έχω αυτήν τη δυνατότητα. Υπάρχει κάποιος σχετικά απλός τρόπος να φτιάξω κάποιου είδους κανόνες (λίστες με IP διευθύνσεις) όπου θα δηλώνω ότι για κάποιες IP θέλω πρόσβαση μέσω του δικτύου του πελάτη και ότι για κάποιες άλλες (τις υπόλοιπες) θέλω πρόσβαση μέσω του δικού μου δικτύου;
αν μιλάς για CISCO VPN πρέπει να είναι καταλλήλως σταρισμένο από το VPN server και να σου επιτρέπει κάτι τέτοιο [να κάνεις bypass δλδ κάποια ranges]. Διαφορετικά δεν θα σε αφήνει.
Άσε έχω φάει αρκετές ήττες με το ζήτημα σε κάτι ανήλιαγα υπόγεια να κάνω tail -f στο log μπας και βλέπω τπτ να κινείται στο monitor
Ναι, στο Cisco VPN αναφέρομαι. Δεν υπάρχει ελπίδα, ε;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έχω το εξής πρόβλημα: Δουλεύω για έναν πελάτη μέσω VPN από το γραφείο και θέλω να έχω ταυτόχρονη πρόσβαση στο Internet. Όμως, μέσω του δικτύου του πελάτη δεν έχω αυτήν τη δυνατότητα. Υπάρχει κάποιος σχετικά απλός τρόπος να φτιάξω κάποιου είδους κανόνες (λίστες με IP διευθύνσεις) όπου θα δηλώνω ότι για κάποιες IP θέλω πρόσβαση μέσω του δικτύου του πελάτη και ότι για κάποιες άλλες (τις υπόλοιπες) θέλω πρόσβαση μέσω του δικού μου δικτύου;
αν μιλάς για CISCO VPN πρέπει να είναι καταλλήλως σταρισμένο από το VPN server και να σου επιτρέπει κάτι τέτοιο [να κάνεις bypass δλδ κάποια ranges]. Διαφορετικά δεν θα σε αφήνει.
Έχει διάφορες επιλογές ο client για να κάνει ακριβώς αυτό που θες. Αλλά όλες αυτές τις επιλογές τις γράφει ψυχρά στ@@ του, αν ο server δεν τις επιτρέπει.
Τώρα αν κάτσεις να παίξεις αρκετά με τα routing tables του μηχανήματός σου, **ίσως **καταφέρεις να στέλνεις την κίνηση που θες από τον κανονικό LAN adapter/interface σου [αν δεις το VPN δημιουργεί ένα νέο virtual adapter/interface] και όχι από αυτό του VPN. Δηλαδή να καταφέρεις να διχωρήσεις την κίνηση εσύ και όχι ο VPN client. Επ' αυτού βοηθάει αρκετά αν έχεις δυο κάρτες δικτύου.
Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν κάθισα να ασχοληθώ τόσο -
Εχω καποιες συσκευες (wii, δορυφορικη κλπ) συνδεδεμενες με καλωδιο lan που παιρνουν Internet απο το modem.
Με ποια επιλογη μπορω οποτε θελω να κοβω το internet απο αυτες τις συσκευες?
Δε βρηκα τιποτα που να δουλευει. -
Καλησπέρα,
Σήμερα εγκατέστησα το Office 2007 Professional (En) και έκανα και update το SP2 ......είναι λίγο πιο μπελαλίδικο από τα 2003 που είχα.....
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Έχει διάφορες επιλογές ο client για να κάνει ακριβώς αυτό που θες. Αλλά όλες αυτές τις επιλογές τις γράφει ψυχρά στ@@ του, αν ο server δεν τις επιτρέπει.
Τώρα αν κάτσεις να παίξεις αρκετά με τα routing tables του μηχανήματός σου, **ίσως **καταφέρεις να στέλνεις την κίνηση που θες από τον κανονικό LAN adapter/interface σου [αν δεις το VPN δημιουργεί ένα νέο virtual adapter/interface] και όχι από αυτό του VPN. Δηλαδή να καταφέρεις να διχωρήσεις την κίνηση εσύ και όχι ο VPN client. Επ' αυτού βοηθάει αρκετά αν έχεις δυο κάρτες δικτύου.
Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν κάθισα να ασχοληθώ τόσοΔεν το έχω ψάξει, αλλά λογικά γίνεται, το μόνο που θα έψαχνα είναι να κάνεις το routing στο PC σου όπως θέλεις εσύ. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα στην αγορά γι' αυτήν την δουλειά, δεν τα έχω πρόχειρα και βαριέμαι κι εγώ τώρα...
Την μαλατσία την κάνει ο VPN Client της Cisco, γιατι πχ σε Workstation με δύο κάρτες δικτύου, όπου η μία βλέπει το εσωτερικό δίκτυο και η άλλη είναι κουμπωμένη πάνω στο router, βλέπεις τα πάντα χωρίς πρόβλημα κι αυτό είναι δοκιμασμένο!
Ουσιαστικά, όταν συνδέεσαι με το VPN Client είναι σαν να έχεις 2η κάρτα δικτύου, οπότε λογικά σου φτάνει η μία για να δουλέψει...
Στην χειρότερη, μπορώ να προτείνω κάτι λίγο χαζό μεν, αλλά εξαιρετικά απλό σαν λύση, αν δεν θέλεις να μπλέξεις με routing και τα ρέστα: Βάζεις ένα Virtual Desktop, είτε της VMware είτε της Microsoft, και στήνεις εκεί πάνω εικονικά 2α Windows ή ό,τι άλλο θέλεις και τρέχεις σε εκείνο το instance το VPN Client οπότε σου μένει το αρχικό για να σερφάρεις. Το ίδιο μπορείς να το κάνεις και αντίστροφα προφανώς...Λύσεις υπάρχουν, αλλά τι περιμένεις από τον mjacob, αφού δεν είναι Η/Μ...
-
καλά καλά... έξω απ' το χορό όλοι καλά σαπίζουν [δεν ξέρω πως πάει ]
οι σοβαρές λύσεις φίλτατε περιγράφτηκαν άσχετα αν τις επαναλαμβάνεις εσύ
Νταξ τώρα λύσεις με 48 μηχανάκια, 53 virtual desktops και 33 λειτουργικά δεν θα σχολιαστούν... Μηχανικοί σου λέει μετά... πολύμπριζα τα βλέπετε όλα να'ουμ και πετάτε ό,τι σας κατέβει
Άει γράψε κανά κώδικα (ο Ερμής να τον κάνει) σε VB να γεμίζει τπτ excelόφυλλα με IP's μπας και δουν άσπρη μέρα οι κακομοίρες οι κοπελίτσες που ταλαιπωρείς
ΥΓ0 ακόμα και για τα routing tables προγραμματάκια έτοιμα ψάχνεις...
ΥΓ1 12V should be enough for everyone -
Με 12V το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ξύνω
ΕπαναφορτιζόμεναΝα σου ποστάρω καμια γραφική με βραχυκυκλώματα μπας και δεις καμια τιμή της προκοπής
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
καλά καλά... έξω απ' το χορό όλοι καλά σαπίζουν [δεν ξέρω πως πάει ]οι σοβαρές λύσεις φίλτατε περιγράφτηκαν άσχετα αν τις επαναλαμβάνεις εσύ
Νταξ τώρα λύσεις με 48 μηχανάκια, 53 virtual desktops και 33 λειτουργικά δεν θα σχολιαστούν... Μηχανικοί σου λέει μετά... πολύμπριζα τα βλέπετε όλα να'ουμ και πετάτε ό,τι σας κατέβει
Άει γράψε κανά κώδικα (ο Ερμής να τον κάνει) σε VB να γεμίζει τπτ excelόφυλλα με IP's μπας και δουν άσπρη μέρα οι κακομοίρες οι κοπελίτσες που ταλαιπωρείς
ΥΓ0 ακόμα και για τα routing tables προγραμματάκια έτοιμα ψάχνεις...
ΥΓ1 12V should be enough for everyoneΠαίζεις με τον πόνο μου παλιάνθρωπε, ειδικά τις τελευταίες μέρες, ο πόνος γίνεται όλο και μεγαλύτερος! Πρέπει να ηρεμήσω, δεν θα την βγάλω καθαρή!
Σιγά μην γράψω κώδικα για κάθε παπαριά που χρειάζομαι! Αν υπάρχει έτοιμο, το τσίμπησα!
Ε ναι , τολμώ να πω πως προτείναμε την ίδια λύση, αλλά δεν έγραψα και τα ίδια πράγματα!
Όσο για το Virtual Desktop, φέρσου σαν άντρας και παραδέξου το πως είναι καλή λύση... Και στο λέει αυτό μια αδελφή με Υ, μην πέσεις άλλο πιο χαμηλά, ντροπή!ΥΣ: Αν ακούσεις ποτέ για έναν μισογύνη, περίεργο που στραγγάλισσες συναδέλφους μηχανικούς, ξέρεις που να ψάξεις!
ΕπαναφορτιζόμεναΝα σου ποστάρω καμια γραφική με βραχυκυκλώματα μπας και δεις καμια τιμή της προκοπής
Μην του κάνεις τέτοια, θα πάθει overflow.. Ο mjacob όταν πρόκειται για τάση, δεσμεύει λίγους καταχωρητές στην μνήμη του...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Σήμερα εγκατέστησα το Office 2007 Professional (En) και έκανα και update το SP2 ......είναι λίγο πιο μπελαλίδικο από τα 2003 που είχα.....
σαφως ανωτερο απο το 2003... θελει λιγο συνηθεια στην αρχη.... μετα ομως ειναι καλυτερα!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ΕπαναφορτιζόμεναΚαλά νταξ, εσύ απλώς [με] επιβεβαιώνεις ότι δεν παίζει να χρειαστείς EVER τπτ παραπάνω από 12V
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλησπέρα,
Σήμερα εγκατέστησα το Office 2007 Professional (En) και έκανα και update το SP2 ......είναι λίγο πιο μπελαλίδικο από τα 2003 που είχα.....
σαφως ανωτερο απο το 2003... θελει λιγο συνηθεια στην αρχη.... μετα ομως ειναι καλυτερα!
Θα διαφωνήσω... Μετά από 1 χρόνο χρήσης, ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ δεν συνηθίζεται, επιπλέον πολλές φορές έχει προκύψει πρόβλημα σε διάφορα macros που έτρεχαν μια χαρά στο 2003!
Εχουμε φτάσει στο σημείο, όταν δουλεύουμε το έργο να βάζουμε 2003 'σπασμένο' και αφού τελειώσουμε (ΑΝ τελειώσουμε... ), εγκαθιστούμε το 2007 με την κανονική του άδεια...Το κακό είναι πως ΠΡΕΠΕΙ να το συνηθίσουμε, γιατί το συγκεκριμένο GUI έχουν ΗΔΗ αρχίσει να το αντιγράφουν διάφορες άλλες εταιρείες για το δικό τους software...
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΕπαναφορτιζόμεναΚαλά νταξ, εσύ απλώς [με] επιβεβαιώνεις ότι δεν παίζει να χρειαστείς EVER τπτ παραπάνω από 12V
Απ το στόμα σου και στου Θεού [ ] τ'αυτί
-
[και για PC games εδώ δεν πάει;]
Κυκλοφόρησε στα videoclubs της γειτονιάς σας !
Stalin.vs.Martians-SKIDROW
Size 864.43 MB (906,419,205 bytes)
Stalin vs. Martians, as the name suggests, is a game both
masterfully trashy and absolutely over-the-top. Fun and
accessible, it takes a simple arcade-like approach to the
genre of real-time strategy. The player controls the Red Army,
as it defends Earth from the Martian Invasion of 1942, that
highly classified military operation which even today remains
a closely guarded state secret. Stalin himself conducts the
mission briefings, and later even becomes a playable unit [ ]. The
bold leader is duly serious, even as he faces the most
ridiculous threat the world has ever known. The game itself is
far from standard RTS fare: this is no realistic and deeply
strategic war simulation, but a straightforward, fun and
light-hearted arcade-style game complete with power-ups
falling from conquered foes in the form of bright shiny
coins.
Unique concept and design.
Fast-paced and lighthearted arcade-style real-time strategy,
with power-ups, coin-collection and speedy reinforcements.
Accessible and fun, well suited even for people who dont
normally play strategy games.
A single-player campaign of 12 missions.
Incredible Russian soundtrack and wild music-video
intermissions[συγγνώμη για τα αγγλικά, βαριέμαι να μεταφράσω ]
-
http://diehardgamefan.com/wordpress/wp- ... s_0001.jpg
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://diehardgamefan.com/wordpress/wp-content/gallery/stalin-vs-martians-pc/StalinVsMartians_0001.jpghttp://stalinvsmartians.com/screenshot0017.jpg
http://stalinvsmartians.com/screenshot0008.jpg
O Στάλιν ζει και σπέρνει εφιάλτες
σε αστούς και κεφαλαιοκράτες
[και αρειανούς]pwn them all Πατερούλη
all your base are belong to StalinEDIT νταξ οι τύποι είναι θεούληδες :
http://stalinvsmartians.com/en/faq.html
Vopros: Can we play as Stalin himself?
Otvet: Yes, but not from the start. Stalin is our commander and he gives us orders. Closer to the grand finale he will appear on the battlefield as a playable unit - a huge colossus, five times higher than any other creature. Just like it was in the real life.Vopros: I can see that some of the Martian units resemble the characters from other games.
Otvet: It is no coincidence. Well, most of the time. Stalin vs. Martians is not only a kitsch (check Wikipedia for this word if you're from Iowa), but also a parody. Sort of.Vopros: If you were Stalin for one day, what would you do?
Otvet: Your mom!Vopros: Are you communists?
Otvet: Don't be stupid, all Russians are communists! -
Ανοιξα το λαπτοπ και εβαλα τις ram . (2 x 1gb)
Ασχετα που ακομα δεν εχω δει καποια διαφορα
Εφαγε κολλημα ο firefox οπως παλια . Αντε να δουμε ... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν κάθισα να ασχοληθώ τόσοΠροσέθεσα εγγραφή στον routing table από τη γραμμή εντολών αλλά τζίφος Έχει κάποια σχέση το γεγονός ότι, όταν είμαι συνδεδεμένος με VPN, με ipconfig /all βλεπω ότι ο LAN adapter δεν έχει default gateway σε αντίθεση με τον VPN adapter που έχει;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]