-
Το παραχ@@@τε και εσείς ....
Αυτά ακόμα και για μη μισθωτούς αλλά πετυχημένους είναι πολλά.....πάρα πολλά.Διαμέρισμα 2.5 εκ; Τι σκατα έχει;
-
Δεν είναι διαμέρισμα. Είναι διατηρητέα γωνιακή μονοκατοικία 430 τμ στην Ακρόπολη , με θέα την Ακρόπολη...
-
Ποια κρίση και μίρλα λοιπόν για ακριβή ενέργεια,καύσιμα κ.ά.;
Λεφτά υπάρχουν!
Υ.Γ. Παντως παραβγήκαμε off topic...
-
Υπάρχουν φυσικά, δεν είναι φυσικά μισθωτοί και κάποιοι είναι από οικογενειακές επιχειρήσεις και κάποιοι είναι κυριολεκτικά από τον αγώνα και τις σπουδές τους.
Ιατροί, επιχειρηματίες, ε.ε σε διάφορους κλάδους κτλ.
Μη σου πω πόσα βγάζουν τα πετυχημένα κομμωτήρια.....θα σου πέσουν τα μαλλιά!!!!Οι περισσότεροι όμως είναι μισθωτοί και αυτοί υποφέρουν!
Όντως βγήκαμε εκτός θέματος. Το θέμα για εμένα είναι πως στην ηλικία των 20 να ετοιμάζεσαι για τα καλύτερα που μπορείς και όχι να τα ζήσεις όλα χωρίς να ετοιμάζεσαι για την μετέπειτα ζωή. Μέσα στη προετοιμασία προσωπικά περιλαμβάνω και την ανεξαρτητοποίηση του ατόμου.
-
@limited_one said in Οδήγησα....:
@andya3 said in Οδήγησα....:
Η ενοικίαση αυτοκινήτου μου επιφύλαξε ένα Ηyundai ι30 με 80000 στο κοντέρ, υποθέτω ότι ήταν περίπου 3 με 4 ετών το αυτοκίνητο.
Όταν έψαχνα αυτοκίνητο τον Αύγουστο πέρασε σαν σκέψη να πάω να δω το ι30 αλλά όταν είδα ότι σε αυτόματο η τιμή του έφτανε πολύ κοντά στο golf δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ.
Όσον αφορά το κομμάτι οδήγηση στέκεται καλά σε δρόμους χωρίς ανωμαλίες, αλλά μέχρι εκεί. Κοπανάει αρκετά σε ανωμαλίες και στην καμπίνα περνά αρκετός θόρυβος από την ανάρτηση.
Πάσχει πολύ στο κομμάτι ηχομόνωση και σε τραχύ οδόστρωμα ειδικά στην άνοδο στο ποτάμι ο ήχος ήταν πάρα πολύ ενοχλητικός.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε αυτόματα φώτα και όταν το διαπίστωσα το άφησα εκεί, η διαφορά με την λειτουργία τους σε σχέση με το golf ήταν απελπιστικά αργή όμως.
Με ξίνισε πολύ η οθόνη του ραδιοφώνου γιατί όπως οδηγούσα ένιωθα οτι ήταν τοποθετημένη λοξά προς την μεριά του συνοδηγού.
Η εντύπωση που μου άφησε ήταν πως πρόκειται για ένα μετριότατο αυτοκίνητο.Edit : Πάντα αναρωτιόμουν γιατί όλοι θέλουν να απενεργοποιούν το start & stop. Οδηγώντας το i30 κατάλαβα το γιατί.
Πολύ καιρό θέλω να οδηγήσω το i30 και δεν έχω βρει χρόνο. Το i20 πάντως δεν μου άρεσε καθόλου, π.χ. το clio μπροστά του ήταν λιμουζίνα.
Έχεις το νέο Golf απ' ότι θυμάμαι και οδήγησες τώρα και το i30, άρα έχεις μέτρο σύγκρισης για την ερώτηση που θέλω να κάνω. Τo Golf είναι αρκετά ακριβότερο από το i30 κατά κάποιες χιλιάδες €. Την αξίζει τη διαφορά, ή με κάποιους συμβιβασμούς μπορείς να πεις οκ, μιά χαρά παέι και το i30. Σχετικό είναι βέβαια το ερώτημα, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσω την άποψή σου.
Το ρωτάω κυρίως γιατί το Golf το 1,0 mild hybrid έχει περίπου ίδια τιμή με το i30 το Nline 1.5, 48V 160ps DCT και τα πάντα από εξοπλισμό. Εσύ μπορεί να οδήγησες άλλη έκδοση του i30, αλλά τα βασικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δεν νομίζω να αλλάζουν και πολύ.Εγώ θα επέλεγα golf γιατί είναι πιο ολοκληρωμένο.
Λιτή και περιεκτική απάντηση. Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ. Μικρότερο μοτέρ, αλλά καλύτερο αυτοκίνητο. Σάμπως θα τρέχω στη Β. Σοφίας ή την Πανεπιστημίου? Άντε να περνάω από Αττική Οδό που και που να ξεχαρμανιάζω στα 120...
-
Αυτό που λες ιδανικά είναι σωστό, να υπάρχει μία εξελικτική διαδικασία. Ξεκινάς από πιο μικρό αυτοκίνητο και μεγαλώνοντας το μεγαλώνεις κι αυτό.
Δυστυχώς στην πράξη δεν λειτουργεί έτσι, γιατί αυξάνονται μεν τα εισοδήματα όσο μεγαλώνεις (συνήθως), αλλά αλλάζουν και τα δεδομένα της ζωής και τα παραπάνω χρήματα πάλι δεν τα δίνεις για αυτοκίνητο.
Θα πέσει παντόφλα απ' τη γυναίκα πρώτα απ' όλα. Είναι σαν τo Audi που λέγαμε, αν πας να περάσεις τα όρια αρχίζεις να μην πατάς καλά μέσα στο... σπίτι, σου λέει κόψε μακάκα..
Όπως είπες όμως, άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...Πως φαίνεται πως ο καθένας έχει διαφορετικές προσλαμβανουσες.
Όσο μεγαλώνεις και τελικά οντως έχεις την δυνατότητα για αγορά ενός audi η παντόφλα θα πέσει για το αν θα είναι μικρή a class και όχι κάποιο audi. Ξέρεις πως η Μερσεντές είναι πιο φανταχτερή στις φιλενάδες της κυρίας του σπιτιού
-
Η ενοικίαση αυτοκινήτου μου επιφύλαξε ένα Ηyundai ι30 με 80000 στο κοντέρ, υποθέτω ότι ήταν περίπου 3 με 4 ετών το αυτοκίνητο.
Όταν έψαχνα αυτοκίνητο τον Αύγουστο πέρασε σαν σκέψη να πάω να δω το ι30 αλλά όταν είδα ότι σε αυτόματο η τιμή του έφτανε πολύ κοντά στο golf δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ.
Όσον αφορά το κομμάτι οδήγηση στέκεται καλά σε δρόμους χωρίς ανωμαλίες, αλλά μέχρι εκεί. Κοπανάει αρκετά σε ανωμαλίες και στην καμπίνα περνά αρκετός θόρυβος από την ανάρτηση.
Πάσχει πολύ στο κομμάτι ηχομόνωση και σε τραχύ οδόστρωμα ειδικά στην άνοδο στο ποτάμι ο ήχος ήταν πάρα πολύ ενοχλητικός.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε αυτόματα φώτα και όταν το διαπίστωσα το άφησα εκεί, η διαφορά με την λειτουργία τους σε σχέση με το golf ήταν απελπιστικά αργή όμως.
Με ξίνισε πολύ η οθόνη του ραδιοφώνου γιατί όπως οδηγούσα ένιωθα οτι ήταν τοποθετημένη λοξά προς την μεριά του συνοδηγού.
Η εντύπωση που μου άφησε ήταν πως πρόκειται για ένα μετριότατο αυτοκίνητο.Edit : Πάντα αναρωτιόμουν γιατί όλοι θέλουν να απενεργοποιούν το start & stop. Οδηγώντας το i30 κατάλαβα το γιατί.
Πολύ καιρό θέλω να οδηγήσω το i30 και δεν έχω βρει χρόνο. Το i20 πάντως δεν μου άρεσε καθόλου, π.χ. το clio μπροστά του ήταν λιμουζίνα.
Έχεις το νέο Golf απ' ότι θυμάμαι και οδήγησες τώρα και το i30, άρα έχεις μέτρο σύγκρισης για την ερώτηση που θέλω να κάνω. Τo Golf είναι αρκετά ακριβότερο από το i30 κατά κάποιες χιλιάδες €. Την αξίζει τη διαφορά, ή με κάποιους συμβιβασμούς μπορείς να πεις οκ, μιά χαρά παέι και το i30. Σχετικό είναι βέβαια το ερώτημα, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσω την άποψή σου.
Το ρωτάω κυρίως γιατί το Golf το 1,0 mild hybrid έχει περίπου ίδια τιμή με το i30 το Nline 1.5, 48V 160ps DCT και τα πάντα από εξοπλισμό. Εσύ μπορεί να οδήγησες άλλη έκδοση του i30, αλλά τα βασικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δεν νομίζω να αλλάζουν και πολύ.Εγώ θα επέλεγα golf γιατί είναι πιο ολοκληρωμένο.
Λιτή και περιεκτική απάντηση. Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ. Μικρότερο μοτέρ, αλλά καλύτερο αυτοκίνητο. Σάμπως θα τρέχω στη Β. Σοφίας ή την Πανεπιστημίου? Άντε να περνάω από Αττική Οδό που και που να ξεχαρμανιάζω στα 120...
Golf 1.0 tesi 24300
i30 1,0 hybrid 20790Η διαφορά δεν είναι αμελητέα, υπάρχουν αρκετές διάφορες στον εξοπλισμό, αλλα η διαφορά στο φινίρισμα είναι χαοτική, στην ποιότητα κύλισης υπερτερεί παρά πολύ το golf και εγώ θα το προτιμούσα.
-
Κύριοι, έχει κουράσει η ίδια συζήτηση από συγκεκριμένα μέλη, για το πως θα πρέπει να ξοδεύει κανείς τα λεφτά του, σε ένα σωρό άσχετα Θέματα. Για να μην αρχίσουμε να σβήνουμε λοιπόν, επικεντρωθείτε κάθε φορά στο τίτλο του κάθε Θέματος.
-
Edit. Δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός του έργου της Διαχείρισης. {Admin}
-
Golf 1.0 tesi 24300
i30 1,0 hybrid 20790Η διαφορά δεν είναι αμελητέα, υπάρχουν αρκετές διάφορες στον εξοπλισμό, αλλα η διαφορά στο φινίρισμα είναι χαοτική, στην ποιότητα κύλισης υπερτερεί παρά πολύ το golf και εγώ θα το προτιμούσα.
Καλά εγώ είχα στο μυαλό μου το i30 με τοn 1,5 160ps, που βγαίνει στα ίδια λεφτά με το μικρό 1,0 Golf. Kαι το δίλλημα είναι 25K για το μικρό Golf ή για το μεγάλο i30?
-
Θέλω να γράψω οτι οδήγησα τρία δείγματα ενός μοντέλου που με ενδιαφέρει ... περιμένω να καταλαγιάσει η οφ τοπικ συζήτηση ...
-
@monman2 said in Οδήγησα....:
Θέλω να γράψω οτι οδήγησα τρία δείγματα ενός μοντέλου που με ενδιαφέρει ... περιμένω να καταλαγιάσει η οφ τοπικ συζήτηση ...
Γράψε....τα off topic θα σκουπιστούν από εδώ και πέρα!
-
Weekend test της νέας 2 Αctive Τourer από τη BMW Σφακιανάκης.
1500 κυβικά mild hybrid 170HP (156 θερμικός και 14 μπαταρία 48V) 7αρι αυτόματο εννοείται, με πολλά εξτρα! (μοντέλο 220i).Πρώτες εντυπώσεις απόλυτα θετικές.
Η Active Tourer είναι ένα αριστο και με πολύ καλους χώρους οικογενειακό αυτοκίνητο.
Η νέα Χ1, αν είναι έτσι, θα σπάσει πάλι ταμεία, αλλά και αυτό αξίζει την προσοχή σας !Μου αρεσαν:
- Ψηφιακή τεχνολογία στο απόγειο της, τρελά animations, το idrive8 εκπληκτικό, πολλές δυαντότητες παραμέτροποίησης, συνδεσιμότητα αριστη, πελώρια οθόνη, ευκολα χειρίσιμη με το δάχτυλο, μοντέρνο εσωτερικό
- Πάρα μα παρα πολυ καλοί χώροι,
- Δύναμη. Σαφώς περισσότερη δύναμη και επιτάχυνση από την απλή έκδοση του Β38 των 136/140 ίππων που έχουμε στη Χ1 με ίδια και λίγο καλύτερη οικονομία (μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν άστρωτο). Με αρκετές καφριλες και ανοίγματα (επιταχύνει ευκολα) δεν ξεπέρασα τα 7.4 σε αυτοκινητόδρομο και επαρχιακό. Επίσης σε συνθήκες κίνησης το αμαξι είναι τελικά οικονομικότερο απο τη Χ1, όχι οπως ένα πληρως υβριδικό ή PHEV αλλά σίγουρα δεν καις στην Κηφισίας προς κέντρο 9-10 αλλά κινείσαι στα επιπεδα των 7. Σε συνδυασμό με το auto hold και το blind spot detector είναι απόλαυση.
Με ξένισαν:
- έλλειψη του idrive button,
- διαφορετική εργονομία σε αρκετά σημεία από ότι έχουμε συνηθίσει ως τώρα (η λογική και ορολογία είναι ίδια αλλά οι θέσεις διαφορετικές),
- μια αίσθηση λεπτότερης ίσως κατασκευής στις λαμαρίνες (αίσθηση κλεισίματος πόρτας) και μια λίγο διαφορετική αίσθηση στο τιμόνι. Πιο ελαφρύ στατικά και με μικρή ταχύτητα.
Σε επίπεδο κρατήματος και ανάρτησης δεν είχα κάποιο πρόβλημα να μπω με πολλά σε στροφή, άλλωστε είναι χαμηλότερο από τη Χ1 αλλά τα λαστιχα ήταν τουμπανιασμένα (3 bar) και είχα κάποια κοπανηματα (205/60/17 λάστιχο)
Μερικές φωτό γι αρχή και βιντεάκι με εκτενή παρουσιάση από εβδομάδα!!
!
!
!
!
!
!
!
-
Το bmw στο πάτωμα από που φωτίζει;
-
Πολύ μικρές οι γρίλιες όμως…πολύ διακριτικές….
-
@lap said in Οδήγησα....:
Υπήρχε αξεσουάρ στην προηγούμενη έκδοση. Έχει εξτρά πακέτο φωτισμού στα χερούλια και κάτω από την πόρτα. Εκεί μπαίνουν ακόμα πιο εξτρά διαφάνειες και προβάλλουν σχέδια!
-
Από τον καθρεπτη και είναι και απο τις 2 πλευρές.
-
@tgd said in Οδήγησα....:
Υπήρχε αξεσουάρ στην προηγούμενη έκδοση. Έχει εξτρά πακέτο φωτισμού στα χερούλια και κάτω από την πόρτα. Εκεί μπαίνουν ακόμα πιο εξτρά διαφάνειες και προβάλλουν σχέδια!
Από το 2019 και μετά μπαινει τέτοιος φωτισμός στην κάτω πλευρα του καθρεπτη.
Αυτο που λες ειναι κατω από την πορτα για να φωτίζει οταν την ανοιγεις.
Εκει ειχαν κυκλοφορήσει και αυθεντικά λαμπάκια με το σήμα Μ ή BMW που αλαζες τα λαμπάκια αυτά και φωτιζαν και το σήμα....Αλλά αυτό που έχουν οι πρόσφατες bmw ειναι φωτισμός από την κάτω πλευρά του καθρέπτη
-
Καλή σας μέρα.
Σειρά μου και εμένα να παραθέσω δύο πρόσφατες εμπειρίες μου από test drives. Στην προσφιλή αυτό τον καιρό κατηγορία των crossover SUVs.
Renault Arkana 1.3 TCE 140
Οδήγησα το εν λόγω αμάξι στην mild hybrid έκδοση των 140 ίππων. Στην πλούσια έκδοση Dynamic. Ξεκινάω από τα πιο υποκειμενικά, όπως είναι η εμφάνιση και η αίσθηση. Για εμένα αποτελεί ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα εκεί έξω. Το αμάξι απλά "δεν υπάρχει" στο αισθητικό κομμάτι. Είναι ένα γλυπτό πάνω σε ρόδες. Υπέροχο coupe σχήμα, λείες γραμμές οι οποίες έχουν συνέχεια και ροή. Ειδικά δε αν το αγοράσει κανείς σε λευκό περλέ χρώμα ή κόκκινο με την μαύρη οροφή... Ιδιαίτερες οι 18άρες ζάντες σε σχήμα λουλουδιού, μου θύμισαν αντίστοιχες από Alfa Romeo. Εξίσου καλή η εντύπωση από το εσωτερικό. Λιτό, μοντέρνο, με όμορφα "χορταστικά" καθίσματα που παρέχουν καλή πλευρική στήριξη. Πολύ καλή η 10άρα οθόνη αντί οργάνων, η οποία παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση σε υψηλή ευκρίνεια. Εξίσου καλή η α λα tablet κάθετη οθόνη, αν και προσωπικά θα την προτιμούσα οριζόντια. Γενικά η αίσθηση είναι αρκετά premium, δεν θεωρώ πως έχει να ζηλέψει πολλά από τον Γερμανικό ανταγωνισμό. Σίγουρα είναι ένα κλικ πιο κάτω σε αίσθηση απτής ποιότητας συγκριτικά με μάρκες όπως BMW και Mercedes, αλλά δεν ενοχλεί καθόλου. Θεωρώ μάλιστα πως είναι πολύ ομορφότερο από τα αντίστοιχα coupe SUV αυτών των κατασκευαστών.
Δυστυχώς, για εμένα τουλάχιστον, τα καλά εξαντλήθηκαν στο αισθητικό κομμάτι. Από το λίγο που το οδήγησα, το αμάξι μου άφησε μια αίσθηση κάτω του μετρίου. Η όλη οδήγηση είχε μια αίσθηση αποκομμένη, τεχνητή. Από την επιτάχυνση, μέχρι την πληροφόρηση του τιμονιού. Είχα ακούσει και σε παλαιότερα reviews για ένα σχετικό lag στις επιταχύνσεις. Πράγματι, το lag είναι εκεί και είναι αρκετά αισθητό. Δεν είναι το τυπικό turbo lag, είναι κάτι παραπάνω και πιο εκνευριστικό από αυτό. Γενικότερα, το αμάξι σου δίνει την αίσθηση πως οποιαδήποτε εντολή δίνεις, εκείνη περνάει από... ειδική διαβούλευση και επεξεργασία για να βγει εκεί έξω. Και βγαίνει φιμωμένη, διαφορετική. Περιττό φυσικά να γράψω για επιδόσεις ή σπορ αίσθηση. Αλλά ΟΚ, δεν αγοράζει κανείς το αμάξι για κάτι τέτοιο.
Μέχρι στιγμής τα παραπάνω δεν με ενόχλησαν τόσο. Εκεί όμως που εξεπλάγην, ήταν με την ανάρτηση. Τι ήταν αυτό ρε παιδιά; Γαλλικό μεγάλο SUV σκέφτεσαι, η ανάρτηση λογικά θα είναι βούτυρο... Καμία μα καμία σχέση. Απαράδεκτα σκληρή, με ελάχιστη ως μηδενική απόσβεση. Στην παραμικρή ανωμαλία ένοιωθες έναν ξερό, ενοχλητικό κραδασμό. Ανεπίτρεπτο απλά... Να πω ότι μιλάμε για μια εξειδικευμένη σπορ κατασκευή όπου η έμφαση έχει δοθεί στην ακαμψία και το κράτημα, να το καταλάβω. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο.
Συνοψίζοντας, το αισθητικό κομμάτι με απογείωσε και το οδηγικό με κατέβασε στα... Τάρταρα! Αν θα το αγόραζα; Τολμώ να πω πως μου αρέσει τόσο πολύ που ακόμη και έτσι όπως είναι θα το σκεφτόμουν! Απλά για να γυρνάω να το χαζεύω κάθε φορά που θα το έχω παρκάρει και θα απομακρύνομαι. Πάντως φαίνεται πως το αμάξι είναι μια πρώτης τάξεως "αρπαχτή" των Γάλλων. Ίδιο πάτωμα με το Clio, αμάξι που ήταν ήδη διαθέσιμο για τη Ρωσική αγορά (με πολύ κατώτερα specs), προφανώς οι ιθύνοντες σκέφτηκαν "δεν το βγάζουμε στην ευρύτερη Ευρώπη μπας και κονομήσουμε και από εκεί τίποτα;". Γενικά πάντως φαίνεται πρόχειρη κατασκευή, στην οποία δεν έχει μπει ούτε ιδιαίτερη μελέτη, ούτε το απαραίτητο R&D. Νομίζω αυτό αποτυπώνεται στην τιμολόγηση, την οποία βρήκα χαμηλή και δελεαστική.
KIA Xceed 1.5 160
Πάμε σε κάτι τελείως διαφορετικό. Αντίστοιχη κατηγορία, εντελώς διαφορετική προσέγγιση και εκτέλεση.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα crossover SUV το οποίο δεν θέλει να απομακρυνθεί ιδιαίτερα από τα χωράφια των hatchbacks. Παρά το επαρκέστατο ground clearance (18 εκατοστά), είναι ένα αμάξι στο οποίο κάθεσαι αρκετά χαμηλά. Σου αφήνει περισσότερο αίσθηση hatchback παρά SUV. Αισθητικά μου αρέσει, και μάλιστα πολύ. Δυναμικό, μοντέρνο, νεανικό design, με αυτό το υπέροχο coupe τελείωμα πίσω. Λιγότερο "μπούγιο" από το Renault, λιγότερο εντυπωσιακό, αλλά πανέμορφο με έναν δικό του, μοναδικό τρόπο. Σε αντίθεση με το Renault σου δίνει την αίσθηση μια εντελώς δικής του σχεδιαστικής ταυτότητας, χωρίς να προσπαθεί να κλέψει στοιχεία από άλλους κατασκευαστές.
Στο εσωτερικό η αίσθηση είναι εξίσου καλή. Ποιοτικά υλικά, εργονομία, όλα νοικοκυρεμένα. Η μοναδική ίσως κριτική αν θέλουμε να γίνουμε ιδιότροποι, είναι πως η εσωτερική σχεδίαση στερείται λίγης παραπάνω φαντασίας και "μοντερνιάς", αν και το υπερβολικά μοντέρνο έχει τα δικά του προβλήματα.
Εκεί πάντως που το αμάξι αριστεύει, είναι το οδηγικό κομμάτι. Η μέρα με τη νύχτα με το Renault. Το αμάξι ήταν manual, φυσικά διατίθεται και με το 7άρι αυτόματο DCT κιβώτιο. Γκάζι, τιμόνι, απόκριση, αίσθηση, συμμετοχικότητα, όλα εκεί και όλα στον υπερθετικό βαθμό. Όπως είπα προηγουμένως, το αυτοκίνητο είναι στημένο σαν ένα warm hatchback, και αυτή ακριβώς είναι η αίσθηση που σου δίνει. Άμεσο, σβέλτο, με εξαιρετικό κράτημα. Όταν ξεκίνησα να το οδηγώ η απαίτησή μου ήταν απλώς να είναι άνετο και βολικό και στην πορεία ανακάλυψα ένα fun to drive μηχάνημα! Έξοχο! Τρομάζω στην ιδέα του πως θα ήταν το 1.6 με τα 204 άλογα... Και φυσικά, σε πλήρη αντίθεση με το Renault, η ανάρτηση ήταν εκπληκτική. Αρκούντως σφιχτή για να σηκώσει το σπορ χαρακτήρα του αμαξιού, και ταυτόχρονα αρκούντως άνετη για να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε κακοτεχνία του οδοστρώματος.
Πραγματικά, ένα ολοκληρωμένο, εξαιρετικό αυτοκίνητο από κάθε άποψη. Αποφεύγω τον χαρακτηρισμό "τίμιο" γιατί συνήθως είναι το χάπι που δίνουμε για να χρυσώσουμε τον πόνο των πιο "λαϊκών" αμαξιών, που ζουν μονίμως με το κόμπλεξ του premium ανταγωνισμού. Δεν ξέρω που ανήκει το ΚΙΑ στο φάσμα του πρεστίζ, και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ πάντως, αυτό που οδήγησα, με τη συγκεκριμένη εμφάνιση, τις συγκεκριμένες παροχές και την 7ετή εγγύηση, στο δικό μου κόσμο μεταφράζεται σε μία μόνο φράση. No brainer!
-
Άριστο ποστ...
Ουσιαστικό, με σωστά ελληνικά και παράγραφοι για πιο εύκολη ανάγνωση...
Οδήγησα....