-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εντυπώσεις από την οδήγηση της 159 TBi, εδώ.
Μου άρεσε το σχόλιό σου για την κατανάλωσή της στο αντίστοιχο θέμα δοκιμής της: 'Κατανάλωση δεν μέτρησα, δεν έχει νόημα στην παρούσα φάση άλλωστε..'
Βλέπεις, είναι κάμποσα τα καύσιμα......καμιά 15 l/100Km ίσως (?)....
Βαλε κι ενα 3 μπροστα στα 15 να γινεις πιο ρεαλιστικος...
άμα περιμένεις από Αλφίστα να παραδεχθεί αλήθειες για το αμάξι του......ό spiros που δεν έχει Άλφα το έγραψε πόσο είδε να καίει το ίδιο μοτέρ σε Brera, όχι εγώ.......εσύ & ο έτερος Ιταλόφιλος το κρατάτε μυστικό....
....ο έχων νου κρίνει.....
ΥΓ: ....εγώ πάντως βγάζω και φωτό από όλες τις ενδείξεις καταναλώσεων για του λόγου το αληθές....
-
Κυρία κυρία...να πω εγω πόσο καίει ο TBi???
-
Μπουρουχα;Δεν υπαρχει στην οικογενεια vagayδές.. Ουτε κατα διανοια,μονο για τους ανιδεους...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κυρία κυρία...να πω εγω πόσο καίει ο TBi???αφου δεν τον εχεις ακομα...
εσυ περιμενω να μας πεις, γιατι ο πασχος ουτε με βασανιστηριο δεν τον κοβω να μιλαει..
πες ενα 11 ρε πασχο για ξεκαρφωμα, οσο δε μιλας τοσο επιβαρυνεις της θεση σου
-
Ρε μλκ κιουση 1ον: Το βιντεο δεν το βγαζω γιατι οσο η vw θα κοροιδευει τα κοροιδα που την εμπιστευονται ,αλλο τοσο θα προσπαθω κι εγω να την κοροιδευω οσο μπορω.
2ον:Αν γυρισεις πιο πισω θα δεις οτι εχει 11,7-11,8 l/100km.O αλλος ο μπεμπακιας ο μπεμπολορδος δεν πιστευει λες και προσπαθω εγω να του πουλησω την αλφα.. Αφυ το θετει ετσι,αυριο θα εχει φωτο.πρεπει να ναι 11,8 πλεον.Καπου στις 4000χλμ κιολας. Μου το παιζετε και ξερολες.. -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Μου άρεσε το σχόλιό σου για την κατανάλωσή της στο αντίστοιχο θέμα δοκιμής της: 'Κατανάλωση δεν μέτρησα, δεν έχει νόημα στην παρούσα φάση άλλωστε..'
άμα περιμένεις από Αλφίστα να παραδεχθεί αλήθειες για το αμάξι του......ό spiros που δεν έχει Άλφα το έγραψε πόσο είδε να καίει το ίδιο μοτέρ σε Brera, όχι εγώ.......εσύ & ο έτερος Ιταλόφιλος το κρατάτε μυστικό....
ΥΓ: ....εγώ πάντως βγάζω και φωτό από όλες τις ενδείξεις καταναλώσεων για του λόγου το αληθές....
http://www.youtube.com/watch?v=om1a8qsYeWE
Η συγκεκριμένη κουβέντα είναι αντίστοιχου επιπέδου... -
Ρε μλκ κιουση 1ον: Το βιντεο δεν το βγαζω γιατι οσο η vw θα κοροιδευει τα κοροιδα που την εμπιστευονται ,αλλο τοσο θα προσπαθω κι εγω να την κοροιδευω οσο μπορω.
2ον:Αν γυρισεις πιο πισω θα δεις οτι εχει 11,7-11,8 l/100km.O αλλος ο μπεμπακιας ο μπεμπολορδος δεν πιστευει λες και προσπαθω εγω να του πουλησω την αλφα.. Αφυ το θετει ετσι,αυριο θα εχει φωτο.πρεπει να ναι 11,8 πλεον.Καπου στις 4000χλμ κιολας. Μου το παιζετε και ξερολες..Καλα ρε μλκ μόνο τόσο?? Τόσο καίω για πλάκα με τον TS. Ρε δώστου να καταλάβει λέμεεεεεε!!!!
Αφου σου λεω ο μπεμπολορδος ξερει καλυτερα.. Αυριο που θα παρει την φωτο δεν ξερω τι θα μου πει,οτι ειναι μονταζ μαλλον..
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
να ξεκαθαρισω οτι το αυτοκινητο ηταν 3 ημερων με μολις 200χλμ στο κοντερ του. Τα 50 χλμ που εκανα μαζι του ηταν σε χαλαρους ρυθμους στρωσιματος (εθνικη και επαρχιακος δρομος). Τα υπολοιπα δεν ξερω πως ειχαν γινει, σιγουρα παντως δε το εσπαγε.
θα ξαναρωτησω να μαθω πως παει με το θεμα.
-
2ον:Αν γυρισεις πιο πισω θα δεις οτι εχει 11,7-11,8 l/100km.O αλλος ο μπεμπακιας ο μπεμπολορδος δεν πιστευει λες και προσπαθω εγω να του πουλησω την αλφα.. Αφυ το θετει ετσι,αυριο θα εχει φωτο.πρεπει να ναι 11,8 πλεον.Καπου στις 4000χλμ κιολας. Μου το παιζετε και ξερολες..Καλα ρε μλκ μόνο τόσο?? Τόσο καίω για πλάκα με τον TS. Ρε δώστου να καταλάβει λέμεεεεεε!!!!
καλα αλλο το τουρμπο ..δε χρειαζεται να του πινει το αιμα οπως κανεις εσυ στην 147 σου για να τσουλησει..
βεβαια πρεπει τωρα να τελειωσε το στρωσιμο..
για να δουμε τι θα κανει μολις πιεστει... -
Σπυρο και ποση καταναλωση ειχες δει;
-
Ε πέστο έτσι βρε αδερφέ να καταλάβουμε....ε σε 1000χλμ θα καίει περίπου 4λτ/1000χλμ!! (όχι δεν είναι τυπογραφικό το λάθος).
-
Ε πέστο έτσι βρε αδερφέ να καταλάβουμε....ε σε 1000χλμ θα καίει περίπου 4λτ/1000χλμ!! (όχι δεν είναι τυπογραφικό το λάθος).σε μενα πηγε αυτο? (γιατι δε βλεπω καποιο quote)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σπυρο και ποση καταναλωση ειχες δει;τι εννοεις?
εγραψα: μεση καταναλωση για τα 200 πρωτα χλμ, 19.1
δεν κοιταξα τη καταναλωση στη δικη μου βολτα. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα αλλο το τουρμπο ..δε χρειαζεται να του πινει το αιμα οπως κανεις εσυ στην 147 σου για να τσουλησει..
βεβαια πρεπει τωρα να τελειωσε το στρωσιμο..
για να δουμε τι θα κανει μολις πιεστει...δεν το είπα γι' αυτό! είναι ντροπή να χω εγώ με τη ντουλάπα 13-14λτ και η κούκλα να καίει 11-12! δεν το θέλει ούτε ο θεός μια Alfa να καίει τόσο λίγο (δηλ να πηγαίνει με φλώρικους ρυθμούς...εάν δεν είναι στο στρώσιμο τέλος πάντων)!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
2ον:Αν γυρισεις πιο πισω θα δεις οτι εχει 11,7-11,8 l/100km.O αλλος ο μπεμπακιας ο μπεμπολορδος δεν πιστευει λες και προσπαθω εγω να του πουλησω την αλφα.. Αφυ το θετει ετσι,αυριο θα εχει φωτο.πρεπει να ναι 11,8 πλεον.Καπου στις 4000χλμ κιολας. Μου το παιζετε και ξερολες..Πρέπει να το πας πολύ χαλαρά...στο στρώσιμο καίει τόσο δηλαδή???
Δεν είναι πολύ το 11,8 αν πας χαλαρά, φαντάζομαι το 20άρι το έχεις αν πηγαίνεις με 200Κμ/ω ε??
-
Ε πέστο έτσι βρε αδερφέ να καταλάβουμε....ε σε 1000χλμ θα καίει περίπου 4λτ/1000χλμ!! (όχι δεν είναι τυπογραφικό το λάθος).Noop!! Στο παλικάρι που είπε για την κατανάλωση στα πρώτα 200χλμ!
-
@στεφ
η ντουλαπα σου καιει γιατι ειναι και ντουλαπακαι λιγο σου καιει
παντως με τη brera αντε να καις 1-1.5 λιτρο πανω απο ρην 147 γενικη μεση..
εκτος και αν το μοτερ ( 1.75 ) ειναι τελικα τελειως γτπ... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@στεφ
η ντουλαπα σου καιει γιατι ειναι και ντουλαπακαι λιγο σου καιει
Το πρώτο τρίμηνο αδυνατούσα να το πάω με λιγότερο από 16-17λτ. Τώρα πλέον το χω ρίξει και θεωρώ λογική τιμή το 13-14. Πάντως σε πραγματικά μικτές συνθήκες πήγα την προηγούμενη βδομάδα Αθήνα-Λάρισα-Βόλο-Αθήνα με ακριβώς 2 ντεπόζιτα ήτοι 150λτ μπεζινα!!
Και με τη Brera θα καίω πάνω από 15 στανταρ και θα το χαίρομαι κι όλας! Εξάλλου δεν πληρώνω βενζίνες!! Ας είναι καλά η δουλειά της μαμάς και τα 200λτ τσάμπα Ultimate που μου (της) προσφέρει το μήνα!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι εννοεις?
δεν κοιταξα τη καταναλωση στη δικη μου βολτα.Α σορρυ δεν ειδα οτι εγραψες καπου νουμερο. Παντως οκ,το 19 σα νουμερο ειναι εξωπραγματικο.. τα πρωτα 200 χλμ το αμαξι παιζει να εγαφε καπου 14.και πηγαινε μεχρι 3500rpm αλλα σε κινηση εθνικης οδου (υψος μεταμορφωσης για οποιον ξερει) το πρωι,κινηση σε καλλιθεα κλπ. Τωρα πλεον εχει καπως ξεχαστει το στρωσιμο,ανοιγματα μεχρι 5000+ αλλα οχι κοφτες.
Μπεμπολορδε,στα 190 χλμ αν θυμαμαι καλα και 6η πρεπρι να γαφει 18. Αλλα οκ δεν ειναι ταξι. Οσο το πατας ξερεις,καιει,συνηθως στα αυτοκινητα.. παντως δεν πιανω το σκεπτικο σου.Αυριο η οποτε μπορεσω να βγαλω φωτο παιζει να το αμφισβητησεις; Αν ναι καλυτερα ελα πο δω να το δεις με τα ματια σου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
τι εννοεις?
δεν κοιταξα τη καταναλωση στη δικη μου βολτα.Α σορρυ δεν ειδα οτι εγραψες καπου νουμερο. Παντως οκ,το 19 σα νουμερο ειναι εξωπραγματικο.. τα πρωτα 200 χλμ το αμαξι παιζει να εγαφε καπου 14.και πηγαινε μεχρι 3500rpm αλλα σε κινηση εθνικης οδου (υψος μεταμορφωσης για οποιον ξερει) το πρωι,κινηση σε καλλιθεα κλπ. Τωρα πλεον εχει καπως ξεχαστει το στρωσιμο,ανοιγματα μεχρι 5000+ αλλα οχι κοφτες.
Μπεμπολορδε,στα 190 χλμ αν θυμαμαι καλα και 6η πρεπρι να γαφει 18. Αλλα οκ δεν ειναι ταξι. Οσο το πατας ξερεις,καιει,συνηθως στα αυτοκινητα.. παντως δεν πιανω το σκεπτικο σου.Αυριο η οποτε μπορεσω να βγαλω φωτο παιζει να το αμφισβητησεις; Αν ναι καλυτερα ελα πο δω να το δεις με τα ματια σου.
Στα 240 κοντέρ το απόσταγμα της τεχνολογίας (λέγε με TFSI) γράφει στιγμιαία 40,6λτ!!
Οδήγησα....