-
Εδω και αρκετα χρονια, εξοργιζομαι διαρκως και ολο και περισσοτερα με το φασισμο της πολιτικης ορθοτητας που τεινει να επιβληθει.
Ετσι δεν κανει να λες το βλακα, βλακα, τον φασιστα, φασιστα, τον μυτογκα, μυτογκα και εμενα χοντρο βλακα φασιστα.
Οι μαυροι λεγονται αφρικανικης καταγωγης αν και ο Καρεμπε ειναι γηγενης Νεοκαληδονεζος, καπου 10.000 χλμ μακρια απο την Αφρικη, και εμεις 'καυκασιοι'. Δεν θελω να ειμαι καυκασιος! Οι καυκασιοι συνηθως ειναι κατι καζανοκεφαλοι μυταραδες. Τι σχεση εχω μ'αυτους;Και μεσα σ'ολα εχουμε 'ο εργατολογος', 'ο 27χρονος', 'ο φερομενος ως βιαστης' και οπως καποιος μου ειπε, φετος πρεπει να λεμε '33χρονος ανεστη'
Ετυχε την προηγουμενη βδομαδα να ειμαι στην Αυστρια. Σε ολα τα καναλια η φατσα του στοργικου μπαμπα ηταν φορα παρτιδα, το ονομα του φορα παρτιδα, Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ φορα παρτιδα, το σπιτι του φορα παρτιδα κ.ο.κ
Εδω φτασαμε να δειχνουμε επι 2 μηνες τη φατσα του Νικολιτσοπουλου και μολις εγινε κατηγορουμενος να μπαινει πιξελ. Ο Κουγιας εγινε 'γνωστος ποινικολογος' . Μπηκε πιξελ στον Δημα και τον Κακιασβιλι.
Ελεος δηλαδη! Ενταξει το δεχομαι οτι καποιος που κατηγορειται και αρνειται την ενοχη του, να μεινει ανωνυμος. Καποιος που τον πηρε η καμερα χωρις να το ξερει να μη δει τη μαπα του στο γυαλι. Αλλα καποιος καταδικασμενος ή καποιος που στηθηκε να κανει δηλωσεις στις καμερες (περιπτωση βοσκου Αγρινιου) ενταξει ντροπη!!!
-
Εδω και αρκετα χρονια, εξοργιζομαι διαρκως και ολο και περισσοτερα με το φασισμο της πολιτικης ορθοτητας που τεινει να επιβληθει.
Ετσι δεν κανει να λες το βλακα, βλακα, τον φασιστα, φασιστα, τον μυτογκα, μυτογκα και εμενα χοντρο βλακα φασιστα.
Οι μαυροι λεγονται αφρικανικης καταγωγης αν και ο Καρεμπε ειναι γηγενης Νεοκαληδονεζος, καπου 10.000 χλμ μακρια απο την Αφρικη, και εμεις 'καυκασιοι'. Δεν θελω να ειμαι καυκασιος! Οι καυκασιοι συνηθως ειναι κατι καζανοκεφαλοι μυταραδες. Τι σχεση εχω μ'αυτους;Και μεσα σ'ολα εχουμε 'ο εργατολογος', 'ο 27χρονος', 'ο φερομενος ως βιαστης' και οπως καποιος μου ειπε, φετος πρεπει να λεμε '33χρονος ανεστη'
Ετυχε την προηγουμενη βδομαδα να ειμαι στην Αυστρια. Σε ολα τα καναλια η φατσα του στοργικου μπαμπα ηταν φορα παρτιδα, το ονομα του φορα παρτιδα, Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ φορα παρτιδα, το σπιτι του φορα παρτιδα κ.ο.κ
Εδω φτασαμε να δειχνουμε επι 2 μηνες τη φατσα του Νικολιτσοπουλου και μολις εγινε κατηγορουμενος να μπαινει πιξελ. Ο Κουγιας εγινε 'γνωστος ποινικολογος' . Μπηκε πιξελ στον Δημα και τον Κακιασβιλι.
Ελεος δηλαδη! Ενταξει το δεχομαι οτι καποιος που κατηγορειται και αρνειται την ενοχη του, να μεινει ανωνυμος. Καποιος που τον πηρε η καμερα χωρις να το ξερει να μη δει τη μαπα του στο γυαλι. Αλλα καποιος καταδικασμενος ή καποιος που στηθηκε να κανει δηλωσεις στις καμερες (περιπτωση βοσκου Αγρινιου) ενταξει ντροπη!!!
-
Σε λίγο θα ντρεπόμαστε να χέσουμε...
Γ$#%#ώ τον καθωσπρεπισμό, την πολιτική ορθότητα και τη δεοντολογία τους...
Αληταράδες...
_
-
Παρεμπιπτοντως: ΕΔΩ δινει το ονομα του (αγνωστου σε μενα) ηθοποιου που θα ακουσετε σημερα στα δελτια.
Και κατι τωρα που το θυμηθηκα: Επειδη το ετερον ειναι απο Δραμα, ειχαμε παθει στο σπιτι Σεργιανοπουλιτιδα. Δεν υπαρχει ρεπορταζ που να μην το παρακολουθησουμε.
Μεσα στα ανοητα ρεπορταζ ψαρεψα κατι ενδιαφερον. Απο συνεντευξη του μακαριτη προ διμηνου:
Ερ: Τι σε πειραξε πιο πολυ απο την περιπετεια σου με τα ναρκωτικα;
Απ: Με πειραξε η δημοσιοποιηση της ηλικιας μου. Γιατι ... μπλαμπλαμπλα -
Να πάρω κι εγώ κόκα άμα είναι να γίνω διάσημος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να πάρω κι εγώ κόκα άμα είναι να γίνω διάσημος.Mπα,αμα δε δωσεις και λίγο κώλο,ενα απλό πρεζόνι θα εισαι.
-
Θα πω ότι δίνω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα πω ότι δίνω.Αν πεις ότι δίνεις, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να δώσεις
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα πω ότι δίνω.
Αν πεις ότι δίνεις, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να δώσεις
Και αν δωσεις χωρις να εισαι,και θα σε καταλάβουν (οτι δεν εισαι) αλλα και θα 'τον φας'
-
Εσείς ξεύρετε πολλά.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θα πω ότι δίνω.
Αν πεις ότι δίνεις, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να δώσεις
Και αν δωσεις χωρις να εισαι,και θα σε καταλάβουν (οτι δεν εισαι) αλλα και θα 'τον φας'
... ενώ αν δε δώσεις, θα είσαι ένας σκέτος κοκάκιας (μη διάσημος). Τέλμα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα πω ότι δίνω.Μη δώσεις κώλο ρε, διάσημος είσαι, αφου σε ξέρω
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Θα πω ότι δίνω.
Μη δώσεις κώλο ρε, διάσημος είσαι, αφου σε ξέρω
Ξερεις τον manosk;;;
Και γω τον ξερω!
Αχχχ δεν ειναι κουυυκλος;;;(προς αποφυγη παρεξηγησεων και , δεν τον εχω δει ποτε μου, απλα κοροιδευω κατι γκομενιτσες που κανουν σα καθυστερημενα..)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν ισχύει το ότι δίνεις παίρνεις για το LIDL, γι'αυτό που παίρνεις αυτό που δίνεις είναι εξωφρενικά πολύ. Σκουπίδια πουλάει το LIDL, φθηνά μεν, σκουπίδια δε.Τωρα πως διαολο γινεται μια εταιρεια που πουλαει σκουπιδια να καταφερει να εχει μερικες χιλιαδες μαγαζια σε ολη την Ευρωπη και μαλιστα σε απαιτητικες αγορες με πελατες που εχουν αναπτυγμενη καταναλωτικη συνειδηση μονο ο Θεος, ο ΙΚΕ, και φυσικα οι εντονα υποψιασμενοι Ελλην(αραδ)ες γνωριζουν...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Σε λίγο θα ντρεπόμαστε να χέσουμε...'Και η Ίνγκριντ Μπέργκμαν χέζει', όπως είχε παρατηρήσει ο αείμνηστος Ηλίας Πετρόπουλος...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Δεν ισχύει το ότι δίνεις παίρνεις για το LIDL, γι'αυτό που παίρνεις αυτό που δίνεις είναι εξωφρενικά πολύ. Σκουπίδια πουλάει το LIDL, φθηνά μεν, σκουπίδια δε.
Τωρα πως διαολο γινεται μια εταιρεια που πουλαει σκουπιδια να καταφερει να εχει μερικες χιλιαδες μαγαζια σε ολη την Ευρωπη και μαλιστα σε απαιτητικες αγορες με πελατες που εχουν αναπτυγμενη καταναλωτικη συνειδηση μονο ο Θεος, ο ΙΚΕ, και φυσικα οι εντονα υποψιασμενοι Ελλην(αραδ)ες γνωριζουν...
αφού έχουμε πει ....όσο πιο ακριβό τόσο πιο καλό.
βλέπε βενζίνη...κατά τα άλλα +1 στον six eights.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Δεν ισχύει το ότι δίνεις παίρνεις για το LIDL, γι'αυτό που παίρνεις αυτό που δίνεις είναι εξωφρενικά πολύ. Σκουπίδια πουλάει το LIDL, φθηνά μεν, σκουπίδια δε.
Τωρα πως διαολο γινεται μια εταιρεια που πουλαει σκουπιδια να καταφερει να εχει μερικες χιλιαδες μαγαζια σε ολη την Ευρωπη και μαλιστα σε απαιτητικες αγορες με πελατες που εχουν αναπτυγμενη καταναλωτικη συνειδηση μονο ο Θεος, ο ΙΚΕ, και φυσικα οι εντονα υποψιασμενοι Ελλην(αραδ)ες γνωριζουν...
και οι χωρες με απαιτητικες αγορες εχουν ανθρωπους που επειδη δεν εχουν λεφτα θα προτιμησουν τα φθηνα ή δεν θελουν να δωσουν και θα προτιμησουν τα φθηνα(σκουπιδια)
το οτι πληρωνεις παιρνεις ισχυει
και σουπερ μαρκετ σαν το λιντλ,ντια εχουν οντως σκουπιδια -
Εκτός από τα σκουπίδια έχουν και καλά πράγματα στα Lidl. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι γράφουν τι περιέχουν ΟΛΑ τα προϊόντα. Διαλέγεις και παίρνεις.
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
και οι χωρες με απαιτητικες αγορες εχουν ανθρωπους που επειδη δεν εχουν λεφτα θα προτιμησουν τα φθηνα ή δεν θελουν να δωσουν και θα προτιμησουν τα φθηνα(σκουπιδια)
το οτι πληρωνεις παιρνεις ισχυει
και σουπερ μαρκετ σαν το λιντλ,ντια εχουν οντως σκουπιδιαδηλ τα νερά Βίκος και Κορπή που πουλά είναι σκουπίδια;
Οπως λέει ο Λεωνίδας....έχει παρα πολλά καλά προϊοντα πλέον και σε πολύ καλές τιμές.
-
Το Lidl έχει προϊόντα καλούτσικης ποιότητας, έχει και κάποια επώνυμα για να όσους δεν γουστάρουν τα άγνωστα, τα χαρτικά είναι μια χαρά, τα καθαριστικά είναι έτσι κι έτσι, τα τρόφιμα ιδιωτικής ετικέτας όμως, ειδικά τα αλλαντικά, οι σαλάτες και τα τυριά, είναι κατά κανόνα ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΑ ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.
ΛΙΠΑΡΑ, άνοστα, εχθρικά προς τον ουρανίσκο αλλά και προς την υγεία.
Έχω μια λίστα με τα περισσότερα 'E' που βρίσκει κανείς στα τρόφιμα. Έχουν ένδειξη 'ΑΚΙΝΔΥΝΟ', 'ΥΠΟΠΤΟ', 'ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΠΕΨΙΑ κλπ', 'ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ'. Είχα πάρει ένα σακουλάκι πατατάκια με γεύση πάπρικα από το Lidl και όπως τα έτρωγα έπεσε το μάτι μου στη λίστα (είναι με μαγνητάκι στο ψυγείο ). Κοίταξα τα συστατικά: είχε 3 'Ε', το ένα ήταν ύποπτο, το άλλο κάτι κακό που δεν θυμάμαι και το τρίτο ήταν 'ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ'!!!! Έφυγαν για τα σκουπίδια με την υπόσχεση να μην ξαναπάρω τα τρόφιμα που έχουν τη 'διαφορά στην ποιότητα'.
Όσον αφορά τη γεύση, όποιος έχει ένα αξιοπρεπές γευστικό κριτήριο καταλαβαίνει πόσο υστερούν τα περισσότερα αλλαντικά και τα υπόλοιπα, κάποιος που τρώει συνήθως everest και σουβλάκια θα τα φάει με μεγάλη ικανοποίηση. Εξαίρεση τα τυριά Hochland σε φέτες, που όμως είναι πολύ λιπαρά επίσης.
Πολιτικη ορθοτητα και δεοντολογια - Ε Λ Ε Ο Σ !!!