Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ζώα,Ζώα,Ζώα.............
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ζώα,Ζώα,Ζώα.............
    • 1
    • 2
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 191
    • 192
    • 13 / 192
    Περί αυτοκίνησης
    248
    3832
    26882
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • W
      wagner669 last edited by

Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
      Τέλος για μένα η παραλιακή, τουλάχιστον μέχρι να αδειάσει η Αττική. Όλα τα ΖΩΑ χθες το βράδυ είχαν βγει τσάρκα στην παραλιακή. Αμέτρητες ηλιθιότητες και κουλαμάρες.

Πηγα απο Γλυφαδα μεχρι το Λαγονιση, εχθες, κατα τις 11 το βραδυ....
      Στην αρχη επαιζα φωτα σ αυτους που πηγαιναν με 50 στην αριστερη....
      Μετα απλα προσπερνουσα απο δεξια.... Ε.Ο. Αθηνων - Σουνιου....

Τσαμπουκαλευτικε κ ενας μπατσος με Οκταβια.
      Ειναι με 60 αριστερα. Πλησιαζω και του παιζω φωτα.
      Βγαζει αριστερο φλας.... Βγαζω δεξι και προσπερναω απο δεξια.
      Αναβει φαρο και ξεκιναει καταδιωξη.
      500 μετρα ποιο κατω αρχηζει να ψαχνει αφορμες.....
      -Υπερβολικη ταχυτητα, αντικανονικη προσπεραση απο δεξια.
      -Με 60 πηγαινατε αξιοτιμε, στην αριστερη, με οριο 80. Σας προσπερασα απο δεξια ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ βγαλατε αριστερο φλας.... Δεν εκανα καμια παραβαση... Θα πρεπε να ξερετε καλυτερα τα ορια στην περιοχη σας και τον ΚΟΚ

-μαλακιες.... μαλακιες... μαλακιες.... μαλακιες....
      -θα μ αφησετε να φυγω η να καλεσω την νομικη υποστηριξη της Πειραιως Best Leasing να μας περιμενουν στο τμημα σας;;;
      -αν βγαλεις το κινητο θα σε γραψω για χριση ανευ συσκευης 'μπλε-τουμπφ'
      -βγαζω το κινητο... καλω... και απο τα ηχεια του αυτοκινητου ακουγεται Πειραιως Best Leasing, παρακαλω περιμενετε....

Εξαφανηζολ ο μπατσος....

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        spiros last edited by

πρεπει να βγουμε καμια τσαρκα μαζι...

• N
          neos last edited by

Συνάντησα ένα φοβερό ζώο σήμερα με ένα παλιό Toyota χρώματος γκρι.

Είμασταν σε δρόμο με τρεις λωρίδες κι αυτός ήταν κολλημένος στην αριστερή με 50χλμ όταν το όριο ήταν 80. Δεν κολλάω ποτέ από πίσω, είχα μια απόσταση 5-6 μέτρα και του κόρναρα ελαφρά. Δεν έδωσε σημασία οπότε βγαίνω στη μεσαία λωρίδα, τον περνάω από εκεί χωρίς να τον κοιτάξω καθόλου και αφού πέρασα καμιά 10αριά μέτρα μπροστά μπαίνω στην αριστερή ξανά. Αυτός έρχεται και μου κολλάει από πίσω στο ένα μέτρο και παρά τα τσιμπήματα που έκανα στο φρένο για να κόψει δεν ξεκόλλαγε με τίποτα Τέλος πάντων κάποια στιγμή βρίσκομαι στη μεσαία και θέλω να στρίψω δεξιά οπότε βγάζω φλας για να μπω στην δεξιά και να στρίψω παρακάτω. Αυτός πριν προλάβω να αλλάξω λωρίδα χώνεται δεξιά και επιταχύνει για να φτάσει δίπλα μου (παραλίγο να πέσω πάνω του ) όπου μπαστακώνεται και με κοιτάει με ένα ειρωνικό υφάκι. Φρενάρω λίγο για να μείνω πίσω και να μπω στη δεξιά, φρενάρει κι αυτός, επιταχύνω επιταχύνει κι αυτός. Χάνω τη στροφή που ήθελα. Αρχίζω να κατεβάζω τα πάντα από καντήλια κι αυτός εξακολουθεί να είναι δίπλα και να ρίχνει ειρωνικά βλέμματα. Επόμενη στροφή, το ΙΔΙΟ πράγμα. Απελπίζομαι γιατί πλέον πρέπει να κάνω τρελό κύκλο για να φτάσω στον προορισμό μου και τρελένομαι τελείως κοκκινίζω και πάω να κατεβάσω το παράθυρο για να ξεσπαθώσω με μπινελίκια πάνω του. Ξαφνικά επιταχύνει και το κόβει διαγώνια μπροστά μου και φρενάρει απότομα για να πέσω πάνω του! Πλακώνομαι στα φρένα κι αυτός στρίβει απότομα από τη μεσαία!!! αριστερά σε κάθετο στενό! Είχα ξεχάσει και το κινητό στο σπίτι και δεν είχα μπαταρία* να πάρω την αστυνομία, ο τύπος ήταν ή πρεζάκι ή ψυχανώμαλος

*Καλά σύνταξη ό,τι να'ναι από τη σύγχιση. Είχα ξεχάσει το κινητό αφόρτιστο και το άφησα στο σπίτι είναι το νόημα

• W
            wagner669 last edited by

Ο χρήστης Neos έγραψε:
            Συνάντησα ένα φοβερό ζώο σήμερα με ένα παλιό Toyota χρώματος γκρι.

Είμασταν σε δρόμο με τρεις λωρίδες κι αυτός ήταν κολλημένος στην αριστερή με 50χλμ όταν το όριο ήταν 80. Δεν κολλάω ποτέ από πίσω, είχα μια απόσταση 5-6 μέτρα και του κόρναρα ελαφρά. Δεν έδωσε σημασία οπότε βγαίνω στη μεσαία λωρίδα, τον περνάω από εκεί χωρίς να τον κοιτάξω καθόλου και αφού πέρασα καμιά 10αριά μέτρα μπροστά μπαίνω στην αριστερή ξανά. Αυτός έρχεται και μου κολλάει από πίσω στο ένα μέτρο και παρά τα τσιμπήματα που έκανα στο φρένο για να κόψει δεν ξεκόλλαγε με τίποτα Τέλος πάντων κάποια στιγμή βρίσκομαι στη μεσαία και θέλω να στρίψω δεξιά οπότε βγάζω φλας για να μπω στην δεξιά και να στρίψω παρακάτω. Αυτός πριν προλάβω να αλλάξω λωρίδα χώνεται δεξιά και επιταχύνει για να φτάσει δίπλα μου (παραλίγο να πέσω πάνω του ) όπου μπαστακώνεται και με κοιτάει με ένα ειρωνικό υφάκι. Φρενάρω λίγο για να μείνω πίσω και να μπω στη δεξιά, φρενάρει κι αυτός, επιταχύνω επιταχύνει κι αυτός. Χάνω τη στροφή που ήθελα. Αρχίζω να κατεβάζω τα πάντα από καντήλια κι αυτός εξακολουθεί να είναι δίπλα και να ρίχνει ειρωνικά βλέμματα. Επόμενη στροφή, το ΙΔΙΟ πράγμα. Απελπίζομαι γιατί πλέον πρέπει να κάνω τρελό κύκλο για να φτάσω στον προορισμό μου και τρελένομαι τελείως κοκκινίζω και πάω να κατεβάσω το παράθυρο για να ξεσπαθώσω με μπινελίκια πάνω του. Ξαφνικά επιταχύνει και το κόβει διαγώνια μπροστά μου και φρενάρει απότομα για να πέσω πάνω του! Πλακώνομαι στα φρένα κι αυτός στρίβει απότομα από τη μεσαία!!! αριστερά σε κάθετο στενό! Είχα ξεχάσει και το κινητό στο σπίτι και δεν είχα μπαταρία να πάρω την αστυνομία, ο τύπος ήταν ή πρεζάκι ή ψυχανώμαλος

Ε ρε μια Πειραιως Best Leasing που του χρειαζοταν.....

• Z
              zorz last edited by

Ο χρήστης Govus έγραψε:
              Ποια τιμωρία αρμόζει στο καθίκι που προχώραγε νωχελικά με το παπί του ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ και κοίταγε τις βιτρίνες με τη γυναίκα του, τη στιγμή που ακολουθούσα με το παιδί μου στο καρότσι και την έγκυο γυναίκα μου και τρώγαμε εν χορώ την εξάτμισή του στη μούρη (τους 35 βαθμούς θερμοκρασίας ας μην τους υπολογίσω) και όταν του ζήτησα το λόγο μου την είπε και από πάνω ;

Ένα σκουπόξυλο στη πίσω ζάντα του. Οκ, άντε να βρεις ένα. Κάτι πιο πρακτικό: Σπρώχνεις (αφού βγάλεις πρώτα το μωρό από μέσα) το καρότσι πάνω του. Τηλ. στο 100 και καταγγελία ότι με το παπί του χτύπησε το παιδικό καροτσάκι πάνω στο πεζοδρόμιο...

Το ξέρω ότι είναι πουστιά αλλά με τέτοιες συμπεριφορές άντε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου...

-Υπερβολικη ταχυτητα, αντικανονικη προσπεραση απο δεξια.
              -Με 60 πηγαινατε αξιοτιμε, στην αριστερη, με οριο 80. Σας προσπερασα απο δεξια ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ βγαλατε αριστερο φλας.... Δεν εκανα καμια παραβαση... Θα πρεπε να ξερετε καλυτερα τα ορια στην περιοχη σας και τον ΚΟΚ

-μαλακιες.... μαλακιες... μαλακιες.... μαλακιες....
              -θα μ αφησετε να φυγω η να καλεσω την νομικη υποστηριξη της Πειραιως Best Leasing να μας περιμενουν στο τμημα σας;;;
              -αν βγαλεις το κινητο θα σε γραψω για χριση ανευ συσκευης 'μπλε-τουμπφ'
              -βγαζω το κινητο... καλω... και απο τα ηχεια του αυτοκινητου ακουγεται Πειραιως Best Leasing, παρακαλω περιμενετε....
              Εξαφανηζολ ο μπατσος....

Ε ρε μια Πειραιως Best Leasing που του χρειαζοταν.....

Μπα, σκέφτομαι σοβαρά να γεμίσω και το αμάξι και τη μηχανή με βιντεοκάμερες που να καταγράφουν συνέχεια...

• W
                wagner669 last edited by

K αυτο με τις καμερες πολυ καλη λυση.
                Αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα γινουν αποδεκτες σ ενα δικαστηριο.
                Μη σ αρχησουν για παραβιαση προσωπικων δεδομενων.

• K
                  kostis20 last edited by

Παιδια υπομονη...Σας καταλαβαινω απολυτα.Εγω προσπαθω να μην ασχολουμαι και κρατιεμαι αλλα στον 9ο μ@@@κα της ημερας δεν αντεχω και τα ακουει αυτος μια και καλη.
                  Μιλαμε για πρωτογονες καταστασεις στους δρομους.Απορω πως θελουμε να λεμε οτι ειμαστε ευρωπαικη χωρα...Αφρικανικη ειμαστε.

• J
                    j-marr last edited by

οσοι κινούνται στις ΛΕΑ να βγαλουν καρκίνο στα @@ και να πιάσουν τη μάνα τους με τον αδερφό τους ή με 10 σομαλούς

• C
                      cpp last edited by

Ότι και να πω είανι λίγο.
                      Τι βόδια υπάρχουν θεέ μου!
                      Τόπος Ε0 Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα χθες το βράδυ.
                      Τα μεγαλύτερα όλων οι ΚΑΡΑΦΚΙΟΖΗΔΕΣ της ΛΕΑ. Μα καλά δεν υπάρχει αστυνομία?
                      Τι κάνουν οι τροχαίοι στο κόμβο της Κινέττας?
                      Δυο ασθενοφόρα ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ χρειάστηκε να περάσουν μεταξύ μεσαίας και αριστερής.
                      Επόμενα ζώα όσοι ακολουθούν ασθενοφόρα και δεν είναι συγγενείς του ασθενή.
                      Σε σένα αρχιζώο με το ασπρο punto που ακολουθείς το ασθενοφώρο με τα alarm αναμένα και μόλις σου φεύγει το ασθενοφόρο σβήνεις τα alarm και κάθεσαι στην κίνηση.

Τον καρυδώνεις ή όχι τον τύπο?

Επίσης, πσοο μυαλό θέλει στα ζώα για να μην κάνουν καραμπόλες? Λίγο παραπάνω προσοχή και αποστάσεις ρε γαμώτο μου

Τέλος στην Αττική Οδο τα ζώα διαχειριστές της, μάλλον δεν εχουν τεστάρει τα μηχανήματα σε φόρτο, καθώς θα ήθελα να μου εξηγήσει καποιος πως γίνεται να μπλοκάρουν οι μπάρες? Κατάφεραν οι τύποι σε τρεις λωρίδες e-pass να είναι όλες κόκκινες.
                      Και μετά απο λίγο αναβόσβηναν σσαν χριστουγενιάτικο δέντρο.

Κόρινθος - Αθήνα 2 ώρες!!

• L
                        lokatzis last edited by

Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:

Με τις κάμερες δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως, η χρήση φωτογραφιών επιτρέπεται βάσει απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δείτε τη σχετική απόφαση εδώ.

Απόσπασμα της απόφασης:

*>...

Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ο καταγγελλόμενος είχε υπέρτερο έννομο συμφέρον να προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια, που συνίσταται στην υποστήριξη των ισχυρισμών του ενώπιον διοικητικής αρχής, ενώ ταυτόχρονα δεν θίγονται θεμελιώδη δικαιώματα της προσφεύγουσας, λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι η λήψη των φωτογραφιών έγινε σε δημόσιο χώρο και με αυτές δεν αποκαλύπτεται καμία πτυχή της φυσικής κατάστασης της προσφεύγουσας ούτε προσβάλλεται η προσωπικότητά της και συνεπώς πληρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 5 § 2 ε του Ν. 2472/97.
                        ...

• R
                          rethimno02 last edited by

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
                          Κάποια συνηθισμένα ζωντανά στο πάρκινγκ του Βασιλόπουλου στο Ελληνικό που κάθε φορά που ψωνίζω, θα πετύχω κι ένα...
                          http://img61.imageshack.us/my.php?image=imag0047no2.jpg

(στα ζώα ποτέ δεν σβήνω πινακίδες...)

Ένα τέτοιο άτσαλο παρκάρισμα θα το αγνοούσα αν ήταν πρωινό εργάσιμης ημέρας. Τέτοιες ώρες η κίνηση είναι ελάχιστη.

• R

Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:

Έχω την εντύπωση ότι σε περίπτωση που διαπράτεται αδίκημα η βιντεοσκόπηση είναι νόμιμη.

• R

Ο χρήστης cpp έγραψε:
                              Τα μεγαλύτερα όλων οι ΚΑΡΑΦΚΙΟΖΗΔΕΣ της ΛΕΑ. Μα καλά δεν υπάρχει αστυνομία?
                              Τι κάνουν οι τροχαίοι στο κόμβο της Κινέττας?
                              Δυο ασθενοφόρα ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ χρειάστηκε να περάσουν μεταξύ μεσαίας και αριστερής.
                              Επόμενα ζώα όσοι ακολουθούν ασθενοφόρα και δεν είναι συγγενείς του ασθενή.

Καταρχήν, ουδείς νομιμοποιείται (βάσει ΚΟΚ) να κολλήσει από όχημα ανάγκης. Στην περίπτωση ασθενοφόρου, δεν δικαιολογείται ούτε οικείος του μεταφερόμενου.

Φίλος γιατρός ο οποίος είχε τύχει να κινηθεί με ασθενοφόρο το ξεκαθάριζε με τους συγγενείς. Τους απαγόρευε να ακολουθήσουν. Άλλωστε, ο συγγενής τι θα κάνει; Μπορεί να προσφέρει κάτι; Εκτός αν είχει γιατρός. Διαφορετικά, το ασθενοφόρο θα πάει του σκοτωμού και οσυγγενής όποτε φτάσει έφτασε.

• Z
                                zorz last edited by

Quiz: βρείτε τι λάθος υπάρχει στη παρακάτω εικόνα...

Για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, και οι μηχανές που παρκάρουν στο βάθος (μπροστά στις αφίσες του σινεμά) είναι εξίσου ζώα.

• A
                                  a-viper7 last edited by

Λείπει μια φράση από την υπογραφή σου...

• Z
                                    zorz last edited by

Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
                                    :offtopicviii:
                                    Λείπει μια φράση από την υπογραφή σου...

Αυτό που λέει στη συνέχεια 'γιατί δεν το κάνουν και οι άνθρωποι;'. Μετά θα πρέπει να παραδεχτώ δημόσια ότι είμαι ο ξάδερφος του Stig...

• A
                                      avel last edited by

Ο χρήστης zorz έγραψε:
                                      Quiz: βρείτε τι λάθος υπάρχει στη παρακάτω εικόνα...

• Λείπουν τα κάθετα 'Π' που χρησιμοποιούνται τυπικά σε πάρκινγκ μοτοσυκλετών.
                                      • Η πινακίδα αυτή είναι λάθος. Μπλε κυκλική πινακίδα με 'P' μέσα δε μού λέει τίποτα. Επρεπε να είναι τετράγωνη.
                                      • Η πινακίδα είναι σε κακή κατάσταση.
                                      • Κάτι μηχανάκια στο background πρέπει να έχουν παρκάρει στο πεζοδρόμιο.
                                      • (Edit): Το σηματάκι αναφέρεται σε μοτοποδήλατα μόνο. Δε νοείται συνήθως πάρκινγκ μόνο για μοτοποδήλατα και όχι για άλλου τύπου δίκυκλα.

Τα βρήκα όλα;

• T
                                        tazio last edited by

Ο χρήστης j.marr έγραψε:
                                        οσοι κινούνται στις ΛΕΑ να βγαλουν καρκίνο στα @@ και να πιάσουν τη μάνα τους με τον αδερφό τους ή με 10 σομαλούς

Όλα αυτά για όσους κινούνται στη Λ.Ε.Α.; Δηλαδή όσοι παραβιάζουν τα στοπ και τους σηματοδότες σαν να μην υπάρχουν τι πρέπει να πάθουν;

(Δεν υποστηρίζω καμία τέτοιου είδους παράβαση, αλλά μην φτάνουμε στα άκρα με χαρακτηρισμούς. Εκτός αν τους τα λέμε και κατάμουτρα όταν τους βλέπουμε να κάνουν τις π@π@ριές τους)

• A
                                          archi last edited by

Τίποτα τραγικό, απλές παρατηρήσεις της καθημερινότητας
                                          Σήμερα είχα την ευκσιρία να ακολουθήσω για κανα χιλιόμετρο σε στενά μαύρο καγκουρο-puntoΙΙ , ο οδηγός του οποίου έκανε τα εξής:
                                          Επιτάχυνε σημαδεύοντας 3 πιπίνια με μίνι, οι οποίες περίμεναν να περάσουν στην άκρη διάβασης, για να τις αποφύγει με απότομη τιμονιά. Πιθανόν να τις γνώριζε και να ήθελε να κάνει πλάκα, το γεγονός είναι ότι τα κορίστια τρόμαξαν και τα μπινελίκια που του έριξαν θα έκαναν λιμενεργάτη να κοκκινήσει.

Νομίζοντας ότι έφυγε απο τη ζωή μου, στρίβω σε στενό και βλέπω το συγκεκριμένο punto με alarm να κλείνει το δρόμο. Θέλοντας να γνωστοποιήσω στο οδηγό ότι κάποιος περιμένει, άγγιξα την κόρνα, με αποτέλεσμα να βγάλει ο πιτσιρικάς το κεφάλι από παρακείμενο ζαχαροπλαστείο και να με στολίσει 'μισό ρε φίλε, πως κάνεις έτσι, τι κορνάρεις κλπ σπαρακτικά'. Εξαφανίστηκε πάλι μέσα, προφανώς κλέβοντας την προτεραιότητα όλων στο γεμάτο κατάστημα, και εμφανίστηκε πάλι κραδαίνοντας μια δαγωμένη τυρόπιτα.
                                          Τεσπα έφυγε σκάβοντας, στρίβουμε μαζί σε επόμενο στενό, στο οποίο- τι ειρωνεία- βρίσκεται άλλο αυτοκίνητο με αλάρμ να κλείνει το δρόμο. Τι κάνει το καγκούρι??? Αρχίζει τις παρατεταμένες κόρνες φωνάζοντας ταυτόχρονα. Ο ίδιος που πρίν από 30 δευτερόλεπτα παραπονέθηκε για ένα μπιπ, τώρα ΑΦΡΙΖΕ.
                                          Αποφάσισα ότι είχα δει αρκετά και στην επόμενη διασταύρωση ηθελημένα άλλαξα την πορεία μου.
                                          Δεν υπάρχει σωτηρία

• A
                                            avel last edited by

Εχουν πολύ πλάκα αυτοί που αφήνουν το αμάξι στη μέση, στο στενό μου, για να αγοράσουν λουκουμάδες.

Μπαίνω στο στενό μου για να βρω να παρκάρω. Το'χει αφήσει κάποιος με αλάρμ για να πάρει λουκουμάδες. Κορνάρω, έρχεται (με το πάσο του συνήθως και λέγοντας 'τώρα, τώρα, πώς κάνεις έτσι πια'). Κάνει τον κύκλο και ξαναέρχεται μπροστά για να ξαναμπεί στο λουκουματζίδικο.

Ελα όμως που, όταν ψάχνω θέση, κάνω κι εγώ τον κύκλο και ξανάρχομαι πίσω του για να πάω από άλλο δρόμο μετά! οπότε πάλι τα ίδια, κόρνα κ.λπ. κ.λπ.

Και το πιο κουφό; Υπάρχουν κενές θέσεις 50 μέτρα πιο κάτω. Αλλά πώς να το κάνουμε, δεν είναι ακριβώς απ'έξω από τους λουκουμάδες.

Μια φορά θέλω να κάνω σε έναν τον κύκλο επ'άπειρον να δω πότε θα βαρεθεί!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 191
                                            • 192