-
Πηγα εχθες στα εγκαινια της Executive cars στο Helexpo στην Κηφισιας!
Οπως ειναι φυσιολογικο ειχε παρα πολλα και καλα εκθεματα!
Προσωπικα για μενα την παρασταση εκλεψε η κιτρινη F430 Scuderia στο περιπτερο της Ferrari... ειχε και μια 599 και ενα 430 spider
Απο εκει και περα, το περιπτερο της Gemballa εκλεψε την παρασταση! Ο Κυριος Gemballa αυτοπροσωπος εκει, μια Carrera GT, ενα Cayenne και μια 997 turbo φυσικα ολες full gemballa tuned! Αν σας ενθουσιασει το Carrera GT και θελετε να το παρετε ας εχετε μαζι σας και 1.000.000 ευρω
Πανεμορφα για μενα ΟΛΑ τα μοντελα στο περιπτερο της bentley, ειδικα το Continental GT Speed!
Μια πανεμορφη καταλευκη Lambo Murcielago LP640 με μαυρες ζανταρες στο περιπτερο Lambo - Maserati!
Μια Porsche 911 turbo Cabrio στο περιπτερο της Πορσε..
2 Morgan το ενα απο αυτα Aero 8! Το πιο ομορφο ασχημο αμαξι που εχω δει!
Αυτα μου εκαναν μεγαλυτερη εντυπωση!
-
Προσωπικα για μενα την παρασταση εκλεψε η κιτρινη F430 Scuderia στο περιπτερο της Ferrari... ειχε και μια 599 και ενα 430 spider
Απο εκει και περα, το περιπτερο της Gemballa εκλεψε την παρασταση! Ο Κυριος Gemballa αυτοπροσωπος εκει, μια Carrera GT, ενα Cayenne και μια 997 turbo φυσικα ολες full gemballa tuned! Αν σας ενθουσιασει το Carrera GT και θελετε να το παρετε ας εχετε μαζι σας και 1.000.000 ευρω
Πανεμορφα για μενα ΟΛΑ τα μοντελα στο περιπτερο της bentley, ειδικα το Continental GT Speed!
Μια πανεμορφη καταλευκη Lambo Murcielago LP640 με μαυρες ζανταρες στο περιπτερο Lambo - Maserati!
-
-
Πόσο κοστίζει το εισιτήριο;15€ όπως διάβασα σε άλλο φόρουμ;Αν είναι τόσο,είναι εξωφρενικά υψηλό..Iδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι στο Διεθνές Σαλόνι της Γενεύης κόστιζε 14CHF περίπου 8,9€...
-
Δυστυχως δεν το γνωριζω για να σου απαντησω. Εχθες, αν δεν κανω λαθος, που ηταν τα εγκαινια ηταν μονο με προσκλησεις.
-
Έχω κι γω πρόσκληση και θα πάω Σάββατο μάλλον. Λογικά θα μπω και στο περίπτερο της Ferrari.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έχω κι γω πρόσκληση και θα πάω Σάββατο μάλλον. Λογικά θα μπω και στο περίπτερο της Ferrari.Θελουν ειδικες προσκλησεις για να μπεις στο περιπτερο της ferrari... εγιναν 2-3 διαλογοι σε εντονο υφος εχθες με τον security που ειχαν στην 'πορτα' του περιπτερου της Ferrari, ο οποιος προφανος δεν ηξερε σε τι κοινο απευθηνοταν και δεν ειχε το πρεπον υφος.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ έμεινα με τις προσκλήσεις....Κατέβα, προλαβαίνεις...
-
Γενικα παιζουν πολλες προσκλησεις για τη συγκεκριμενη εκ8εση.
Απ'οτι λεει ο Θοδωρης φαινεται να ειναι πολυ καλυτερη απο περυσι.
Φωτογραφιες υπαρχουν? -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Γενικα παιζουν πολλες προσκλησεις για τη συγκεκριμενη εκ8εση.
Απ'οτι λεει ο Θοδωρης φαινεται να ειναι πολυ καλυτερη απο περυσι.
Φωτογραφιες υπαρχουν?Εγω προσωπικα δεν εχω φωτο απο εχθες.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Έχω κι γω πρόσκληση και θα πάω Σάββατο μάλλον. Λογικά θα μπω και στο περίπτερο της Ferrari.
Θελουν ειδικες προσκλησεις για να μπεις στο περιπτερο της ferrari... εγιναν 2-3 διαλογοι σε εντονο υφος εχθες με τον security που ειχαν στην 'πορτα' του περιπτερου της Ferrari, ο οποιος προφανος δεν ηξερε σε τι κοινο απευθηνοταν και δεν ειχε το πρεπον υφος.
Έχω το You&Ferrari Passport.
-
-
Οι προσκλήσεις πώς δόθηκαν;Εκτός από τους εκπροσώπους του τύπου και λοιπούς επισήμους έπαιρναν και άλλοι;Ίσως γι'αυτό να έχει ακριβό εισιτήριο.Να πληρώσουν οι κοινοί θνητοί τα...σπασμένα!Δε θα τους κάνω τη χάρη (αν και ήθελα να πάω βέβαια)...
-
Από κι ως που το Dodge Nitro είναι εξετιουτιβ?
-
Τι ψάχνεις τώρα...
-
Και να 'ταν μόνο αυτό...
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Οι προσκλήσεις πώς δόθηκαν;Εκτός από τους εκπροσώπους του τύπου και λοιπούς επισήμους έπαιρναν και άλλοι;Ίσως γι'αυτό να έχει ακριβό εισιτήριο.Να πληρώσουν οι κοινοί θνητοί τα...σπασμένα!Δε θα τους κάνω τη χάρη (αν και ήθελα να πάω βέβαια)...Προφανώς, όλοι οι κάτοχοι supercars που αγόρασαν το αμάξι τους από ελληνική αντιπροσωπεία, θα τους έχουν στέλει τις κάρτες εισόδου σπίτι τους με πχ ταχυδρομείο.
Τώρα το ότι το εισητήριο είναι ακριβό, μάλλον δεν είναι μόνο στο ότι θέλουν απλά να καλύψουν τα έξοδα...Ίσως αποσκοπούν και στο γεγονός ωστε να μην μπει μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι, αναγκάζοντάς σε(βάζοντας ακριβή είσοδο) να το σκεφτείς 2 φορές, αν θες απλά να δεις απο κοντά αυτά τα αμάξια (κοινώς απλά και μόνο για χαβαλέ ).
(όσο large και να είσαι, δεν δίνεις πχ 20€/άτομο για να μπεις απλά μέσα σε μία έκθεση αυτοκινήτων που δε σε ενδιαφέρει κανένα αμάξι)Είμαι (σχεδόν) σίγουρος ότι άτομα που έχουν πολλά λεφτά και έχουν ή σκοπεύουν να αποκτήσουν κάποιο τόσο ακριβό αμάξι(200.000€ +++):
1) δεν τους νοιάζει να έχει και 50€ είσοδο (όταν πάς να δώσεις τόσα λεφτά για αμάξι, 50€ δεν είναι ούτε 200km διαδρομή )
2) αρκετοί από αυτούς έχουν ήδη λάβει πρόσκληση...βλέποντας έρχεται η όρεξη (και 1-2 αμάξια να πουλήσουν απο την έκθεση, δε θα τους πέσει και άσχημα πιστεύω ) -
AUDI, BENTLEY, BMW, CADILLAC, CORVETTE, DODGE, FERRARI, GEMBALLA, HUMMER, JAGUAR, JEEP, LAMBORGHINI, LAND ROVER, LOTUS, MASERATI, MERCEDES – BENZ, MORGAN, PORSCHE, SSANGYONG!!.
-
Είδα Μ3, Χ6 κ.α...την 1 Coupe δεν την έχει?
-
Έχω και εγώ προσκλήσεις...
Να δω πότε θα πάω...Αυτό το νταβατζιλίκι πάντως της Φερράρι, στο λαιμό που κάθεται...
Εκθεση Executive cars