-
Παιδιά έβλεπα τα αποτελέσματα της ανάβασης Πιτίτσας (link εδώ) και μου γεννήθηκαν μερικές απορίες:
1. Με βάση ποια κριτήρια χωρίζονται τα αυτοκίνητα σε Ομάδες Α, Ε, Ν και με ποια σε κλάσεις; (Για τις ομάδες έχω μια ιδέα, αλλά θα χαιρόμουν αν μπορούσατε να την κάνετε πιο συγκεκριμένη.)
2. Βαθμοί δίνονται για κάθε κατηγορία ειδικά ή υπάρχει κατάταξη γενικής;
-
Παιδιά έβλεπα τα αποτελέσματα της ανάβασης Πιτίτσας (link εδώ) και μου γεννήθηκαν μερικές απορίες:
1. Με βάση ποια κριτήρια χωρίζονται τα αυτοκίνητα σε Ομάδες Α, Ε, Ν και με ποια σε κλάσεις; (Για τις ομάδες έχω μια ιδέα, αλλά θα χαιρόμουν αν μπορούσατε να την κάνετε πιο συγκεκριμένη.)
-
-
Ο χρήστης pusher έγραψε:
Παιδιά έβλεπα τα αποτελέσματα της ανάβασης Πιτίτσας (link εδώ) και μου γεννήθηκαν μερικές απορίες:1. Με βάση ποια κριτήρια χωρίζονται τα αυτοκίνητα σε Ομάδες Α, Ε, Ν και με ποια σε κλάσεις; (Για τις ομάδες έχω μια ιδέα, αλλά θα χαιρόμουν αν μπορούσατε να την κάνετε πιο συγκεκριμένη.)
Μήπως υπάρχει κάποιο link με το βαθμολογικό σύστημα ή μήπως μπορεί να απαντήσει κάποιος συνοπτικά;
-
Ο χρήστης pusher έγραψε:
1. Με βάση ποια κριτήρια χωρίζονται τα αυτοκίνητα σε Ομάδες Α, Ε, Ν και με ποια σε κλάσεις; (Για τις ομάδες έχω μια ιδέα, αλλά θα χαιρόμουν αν μπορούσατε να την κάνετε πιο συγκεκριμένη.)1α. Ομάδες: ανάλογα με τις μετατροπές που έχει κάθε αυτοκίνητο
1β. Κλάσεις: εντός κάθε ομάδας, ανάλογα με τα κυβικά του κινητήρα2. Βαθμοί δίνονται για κάθε κατηγορία ειδικά ή υπάρχει κατάταξη γενικής;
Ανάλογα με τον αγώνα, στις αναβάσεις και τις ταχύτητες δεν υπάρχει γενική αλλά ανά ομάδα/κατηγορία, στα ράλι υπάρχει γενική.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
1α. Ομάδες: ανάλογα με τις μετατροπές που έχει κάθε αυτοκίνητο
1β. Κλάσεις: εντός κάθε ομάδας, ανάλογα με τα κυβικά του κινητήρα2. Βαθμοί δίνονται για κάθε κατηγορία ειδικά ή υπάρχει κατάταξη γενικής;
Ανάλογα με τον αγώνα, στις αναβάσεις και τις ταχύτητες δεν υπάρχει γενική αλλά ανά ομάδα/κατηγορία, στα ράλι υπάρχει γενική.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Να κάνω μία ακόμη ερώτηση. Όταν υπάρχει γενική όλοι βαθμολογούνται σύμφωνα με μία κατάταξη των χρόνων, ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις η κατάταξη των χρόνων και η βαθμολογία γίνεται ανά ομάδα, σωστά; (Στο ράλλυ και στο ίδιο σύστημα βαθμολόγησης συμπεριλαμβάνονται και τα κύπελλα ασφάλτου και χώματος;)
edit: Για να κάνω ποιο κατανοητή την ερώτηση: Όταν υπάρχει γενική υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές κάθε κατηγορίας;
-
Οταν υπάρχει γενική υπάρχουν επιμέρους κύπελλα και για τις ομάδες και τις κλάσεις.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οταν υπάρχει γενική υπάρχουν επιμέρους κύπελλα και για τις ομάδες και τις κλάσεις.Μάλιστα. Ευχαριστώ και πάλι!
Ελληνικοί αγώνες - Βαθμολογία & Κατηγορίες