-
Λοιπόν Κύριοι!
Μόλις έκλεισα Monza
Μεταφορά:
Aegean, αναχώρηση Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 9 το πρωί, άφιξη 10:50. Επιστροφή Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 11:50 το πρωί, άφιξη Αθήνα 15:10. Συνολικό κόστος για 2 άτομα: 424 ευρώ.
Μετακίνηση στην Ιταλία
Hertz, Ford Focus από 11 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου, συνολικό κόστος 191 ευρώ.
Διαμονή
Δωρεάν, σε έναν εξαιρετικό και πολύ καλό φίλο στο Μιλάνο.
Εισιτήρια Αγώνα
Γενική είσοδο, για 3 άτομα. Δύο για Κυριακή ένα (το δικό μου) για για Παρασκευή/Σάββατο. Σύνολο 254 ευρώ. Το θέμα είναι ότι δε μου 'πέρναγε' τη χρέωση, μου την έκανε decline, αλλά μου ήρθε mail ότι πέρασε και θα επικοινωνήσουν μαζί μου σύντομα, θα δούμε. Μέχρι τη Δευτέρα θα ξέρουμε.
Λοιπόν...επόμενος?
-
Λοιπόν Κύριοι!
Μόλις έκλεισα Monza
Μεταφορά:
Aegean, αναχώρηση Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 9 το πρωί, άφιξη 10:50. Επιστροφή Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 11:50 το πρωί, άφιξη Αθήνα 15:10. Συνολικό κόστος για 2 άτομα: 424 ευρώ.
Μετακίνηση στην Ιταλία
Hertz, Ford Focus από 11 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου, συνολικό κόστος 191 ευρώ.
Διαμονή
Εισιτήρια Αγώνα
Γενική είσοδο, για 3 άτομα. Δύο για Κυριακή ένα (το δικό μου) για για Παρασκευή/Σάββατο. Σύνολο 254 ευρώ. Το θέμα είναι ότι δε μου 'πέρναγε' τη χρέωση, μου την έκανε decline, αλλά μου ήρθε mail ότι πέρασε και θα επικοινωνήσουν μαζί μου σύντομα, θα δούμε. Μέχρι τη Δευτέρα θα ξέρουμε.
Λοιπόν...επόμενος?
-
Λοιπόν Κύριοι!
Μόλις έκλεισα Monza
Μεταφορά:
Μετακίνηση στην Ιταλία
Διαμονή
Εισιτήρια Αγώνα
Λοιπόν...επόμενος?
-
Κατά 99% κι εγώ θα βρίσκομαι εκεί.
Μερικοί φίλοι μου θέλουν να πάμε οδικώς (έχουν ξαναπάει) και να μείνουμε σε camping αλλά εγώ προτιμώ να κλείσω απο skylinesf1 με ξενοδοχείο, αεροπλάνο κλπ..Θα ενημερώσω τις επόμενες ημέρες σίγουρα.
-
Μπραβο Νικο!!Σε ποια στροφη προτιμησες?Γιατι καπου με μπερδεψε η 'γενικη εισοδος'
Εγω το 06 που ειχα παει καθησα στην Junior (απεναντι απο το κιτρινο διαφημιστικο της agip-στην εισοδο στην ευθεια που καταληγει στην Παραμπολικα)και δεν το ευχαριστηθηκα και πολυ!!Θα προτιμουσα να ημουν σε μια στροφη που θα υπηρχε φρεναρισμα και πλασαρισμα!!!
το σκεφτομαι και γω ια φετος παλι.Το 06 ειχα κανει κατι παρομοιο με σενα..(αεροπορικως-και ενοικιαζομενο αυτοκινητο) και μπορω να πω οτι ηταν τελεια εμπειρια!!! (ειδικα οταν χανομασταν) -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπραβο Νικο!!Σε ποια στροφη προτιμησες?Γιατι καπου με μπερδεψε η 'γενικη εισοδος'Εγω το 06 που ειχα παει καθησα στην Junior (απεναντι απο το κιτρινο διαφημιστικο της agip-στην εισοδο στην ευθεια που καταληγει στην Παραμπολικα)και δεν το ευχαριστηθηκα και πολυ!!Θα προτιμουσα να ημουν σε μια στροφη που θα υπηρχε φρεναρισμα και πλασαρισμα!!!
το σκεφτομαι και γω ια φετος παλι.Το 06 ειχα κανει κατι παρομοιο με σενα..(αεροπορικως-και ενοικιαζομενο αυτοκινητο) και μπορω να πω οτι ηταν τελεια εμπειρια!!! (ειδικα οταν χανομασταν)Γενική είσοδο ρε συ...δε πήρα κερκίδα. General Admission.
Τώρα θα πάω από Πέμπτη να δω τι γίνεται και που είναι οι θέσεις κλπ...να κάνω και το pit-walk. Δυστυχώς θα είμαι μόνος μου στα δοκιμαστικά/free practice.
-
Οι φίλοι μου την προηγούμενη φορά καθόταν στην παραμπόλικα αλλά φέτος λέμε μετά στην ευθεία εκκίνησης/τερματισμού αριστερά, στο S που πλακώνονται στα φρένα, βλέπεις δεξιά όλη την ευθεία, ακούς και τα κατεβάσματα από τους κινητήρες και κάνα προσπέρασμα..
Στο νούμερο 8 στην παρακάτω εικόνα συγκεκριμένα.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Οι φίλοι μου την προηγούμενη φορά καθόταν στην παραμπόλικα αλλά φέτος λέμε μετά στην ευθεία εκκίνησης/τερματισμού αριστερά, στο S που πλακώνονται στα φρένα, βλέπεις δεξιά όλη την ευθεία, ακούς και τα κατεβάσματα από τους κινητήρες και κάνα προσπέρασμα..Στο νούμερο 8 στην παρακάτω εικόνα συγκεκριμένα.
General Admission είναι κι εκεί??
Αν ναι...εκεί θα κάτσω...θα πάω ούτως η άλλως από το πρωί, 7-8 η ώρα όλες τις μέρες...κυρίως Σάββατο/Κυριακή.
-
Στη Skylines F1 λέει ότι περιλαμβάνονται:
Εισιτήρια Αγώνα Γενικής Εισόδου Σαββατοκύριακου*
**Δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίου σε κερκίδα με επιπλέον επιβάρυνση *
Θα πάρω τηλ κάποια στιγμή να ζητήσω λεπτομέρειες αν στη συγκεκριμένη είναι General Admission
-
Την Κυριακή πάντως τρέχουν κι άλλοι αγώνες πριν την F1, Porsche ενιαίο πρωτάθλημα, Formula Renault - κάτι τέτοιο. Σύντομα θα βγάλουν αναλυτικό πρόγραμμα και στη σιλίδα της πίστας.
-
Ναι σε όλους του αγώνες F1 έχει παράλληλα event. Στη Γερμανία είδαμε Porsche Supercup, στη Κων/πολη είδαμε VW Polo Challenge, στην Ίμολα είδαμε Mini Challenge και στην Αμερική είδαμε Ferrari Challenge.
Βεβαίως ΣΥΝ GP2!
Θεωρώ ότι η SKylines είναι λίγο κλεψιά. Πολλά λεφτά νομίζω! Δες τι πληρώνω εγώ και πόσα σου χρεώνει. Όλη ουσία είναι το ξενοδοχείο βέβαια...google-it και θα βρεις πολλά...μετά δες τις τιμές στο Skylines και δες τι σε συμφέρει.
Το βασικό πρόβλημα εκεί είναι ότι σε πάνε όποτε θέλουν στη πίστα...και ΣΙΓΟΥΡΑ δε σε πάνε όποτε θέλεις εσύ...δηλαδή στις 7 το πρωί που πρέπει να πας. Αν σε πάνε στις 10-11...δε θα βρίσκεις να κάτσεις με τίποτα...εκτός αν πάρεις κερκίδα.
Θα ψάξω να βρω που έχει General Admission στη Monza.
-
Λοιπόν...ορίστε που είναι το General Admission και που βρίσκονται γιγαντοοθόνες:
-
Ωχ πρεπει να βιαστω και εγω για Monza! Την περασμενη βδομαδα εκλεισα για Μονακο!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Οι φίλοι μου την προηγούμενη φορά καθόταν στην παραμπόλικα αλλά φέτος λέμε μετά στην ευθεία εκκίνησης/τερματισμού αριστερά, στο S που πλακώνονται στα φρένα, βλέπεις δεξιά όλη την ευθεία, ακούς και τα κατεβάσματα από τους κινητήρες και κάνα προσπέρασμα..
Στο νούμερο 8 στην παρακάτω εικόνα συγκεκριμένα.
General Admission είναι κι εκεί??
Αν ναι...εκεί θα κάτσω...θα πάω ούτως η άλλως από το πρωί, 7-8 η ώρα όλες τις μέρες...κυρίως Σάββατο/Κυριακή.
Δεν νομίζω να μπορείτε να καθίσετε σε κερκίδα με General Admission,εκτός από τα ελεύθερα της Παρασκευής.Αν δεν βρείτε στην 8,δοκιμάστε την 6C (πέρσι πήγα στην 6A).Βλέπει πιάτο όλο το ''S''.
-
Ήρθαν τα εισιτήρια
-
Ήρθαν τα εισιτήρια'MY PRECIOUS!'
-
Ήρθαν τα εισιτήριαΚοίτα μην τα ξεχάσεις στην Ελλάδα όταν έρθεις εδώ.
Αλήθεια, πόσοι έρχονται Monza; Ας κάνουμε μία λίστα να δούμε πόσοι είμαστε:
- Nikos120i (+1 άτομο)
- kotetsi
-
Εγώ για ακόμη μία χρονιά θα σταθώ άτυχος μιας και οι παρέα που θα πήγαινα δεν θα πάνε... Κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μείνω μόνος χωρίς παρέα..!!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ήρθαν τα εισιτήρια
Κοίτα μην τα ξεχάσεις στην Ελλάδα όταν έρθεις εδώ.
Αλήθεια, πόσοι έρχονται Monza; Ας κάνουμε μία λίστα να δούμε πόσοι είμαστε:
- Nikos120i (+1 άτομο)
- kotetsi
Αν μπορούσα να τα κρεμούσα πάνω μου, θα το έκανα.
Καλή η ιδέα σου...για να δούμε ποιοι άλλοι έρχονται.
-
Aν υπαρχει δυνατοτητα λογικου σε τιμη εισητηριου εχω μεγαλες πιθανοτητες να ερθω...
Σας ακουω
Επίσκεψη σε F1 Grand Prix - Monza 2008