-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ POST,ΘΑ ΗΘΕΛΑ1.ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΩΣΗ ΜΑΣ.
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ,ΒΟΗΘΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.-
ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ KAI ΑΝΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥ@Δ@ΛΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
-
ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ/ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΟΑΒΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΙΣΤΟΡΩ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΘΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ, ΝΑ 'ΜΕΙΝΕΙ' ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ!
-
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ POST,ΘΑ ΗΘΕΛΑ
1.ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΩΣΗ ΜΑΣ.
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ,ΒΟΗΘΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.-
ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ KAI ΑΝΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥ@Δ@ΛΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
-
ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ/ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΟΑΒΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΙΣΤΟΡΩ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΘΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ, ΝΑ 'ΜΕΙΝΕΙ' ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ!
NΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ POST,ΘΑ ΗΘΕΛΑ1.ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΩΣΗ ΜΑΣ.
-
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥ@Δ@ΛΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Να μην το κάνεις μπου@δ@λο Λωρη μου.....να μας πεις μόνον έαν πιστευεις ότι ο παγκόσμιος είδε Ο.Κ. Γιατί εγώ πιστεύω οτί είδε το SOS..................ο πανίβλακας.
-
Ο χρήστης GRAVEL έγραψε:
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥ@Δ@ΛΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Να μην το κάνεις μπου@δ@λο Λωρη μου.....να μας πεις μόνον έαν πιστευεις ότι ο παγκόσμιος είδε Ο.Κ. Γιατί εγώ πιστεύω οτί είδε το SOS..................ο πανίβλακας.
ΕΓΩ ΔΕΝ 'ΠΙΣΤΕΥΩ' ΑΛΛΑ Ξ Ε Ρ Ω ΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΙ'ΟΛΑΣ.
ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ποιός είναι ο παγκόσμιος ρε παιδιά;
-
-
Φίλε storm007, αυτοί που τρώνε και πίνουν 20 μπύρες σε κάθε αγώνα βγήκαν 2η στο πρωτάθλημα και πήραν και το κύπελλο χώματος……..άρα μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις και εσύ τις μπύρες …………..(και νομίζω ότι ανεβάζουν το πρωτάθλημα…..)
Επίσης για τον καλύτερο Έλληνα οδηγό δεν βλέπω τον κυπελλούχο χώματος……ή έστω τον δεύτερο του πρωταθλήματος………ζητάω πολλά άραγε????
Galiandra και εμένα αυτά θα με ενδιαφέρανε……..αφού μάλλον δεν μπορώ να τον φτάσω………..τα υπόλοιπα…………..
Καλές Γιορτές σε όλους -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
-
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ!!!
-
-
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.
'EL-EM'
-
ελα ρε Λώρη!!!καλωσηρθες ρε θηριο!!σιδερενιος!
-
To link toy video den leitoyrgei....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
To link toy video den leitoyrgei....οταν εβαλα το λινκ, λειτουργουσε, αλλα προφανως καποιος δεν θα ηθελε να το δουν εδω μεσα και το μετακινησε.
Αλλα αφου δεν θελει να το δουμε τοτε γιατι το ανεβαζει στο youtube?
Aς μας απαντησει... -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
To link toy video den leitoyrgei....
οταν εβαλα το λινκ, λειτουργουσε, αλλα προφανως καποιος δεν θα ηθελε να το δουν εδω μεσα και το μετακινησε.
Αλλα αφου δεν θελει να το δουμε τοτε γιατι το ανεβαζει στο youtube?
Aς μας απαντησει...Επειδή το video μπήκε σαν απάντηση στην ερώτηση
ποιός είναι ο παγκόσμιος ρε παιδιά;
και μια και δε μπορούν να το δουν όσοι δε το πρόλαβαν και ίσως δε γνωρίζουν την απάντηση, είναι ο κ. Πετρόπουλος.
-
Οσοι ενδιαφερονται να μαθουν απο πρωτο χερι τι ακριβως συνεβη στο 2ο χλμ.του Αγ. Κωνσταντινου, στο http://www.rally.gr και στις εμπειριες υπαρχει μια λεπτομερης αναλυση του συμβαντος απο τον κ. EL-EM .
-
Επειδή δεν είδα την εκπομπή του Φωτεινέλη, ποιο πλήρωμα ισχυρίστηκε οτι είδε ΟΚ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Οσοι ενδιαφερονται να μαθουν απο πρωτο χερι τι ακριβως συνεβη στο 2ο χλμ.του Αγ. Κωνσταντινου, στο http://www.rally.gr και στις εμπειριες υπαρχει μια λεπτομερης αναλυση του συμβαντος απο τον κ. EL-EM .ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΩΡΗ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Η ΕΘΕΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΑΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ.
ΦΙΛΕ ΛΩΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ HANS ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΗΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΜΕΣΑ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !
-
Επειδή και εγω δεν ειδα την εκπομπή του Φωτεινέλη σε ποιον αναφέρεται ο ΕΛ-ΕΜ στο παρακάτω απόσπασμα:
'Άλλος αγωνιζόμενος, προκειμένου να σώσει το τομάρι του, παραποίησε το υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα του αυτοκινήτου του, και μετέτρεψε το SOS σε ΟΚ! Και το έδειξε στην εκπομπή του Στράτου Φωτεινέλη, λέγοντας ότι τα είχα χάμενα και δεν ήξερα τι έδειχνα στον καθένα. Αυτός δεν έχει καμία θέση πλέον στους αγώνες, και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου προς αυτή την κατεύθυνση' -
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Οσοι ενδιαφερονται να μαθουν απο πρωτο χερι τι ακριβως συνεβη στο 2ο χλμ.του Αγ. Κωνσταντινου, στο http://www.rally.gr και στις εμπειριες υπαρχει μια λεπτομερης αναλυση του συμβαντος απο τον κ. EL-EM .
ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΩΡΗ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Η ΕΘΕΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΑΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ.
ΦΙΛΕ ΛΩΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ HANS ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΗΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΜΕΣΑ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !
ME IKANΟΠΟΙΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ,(ΑΠ'ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ), ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
poios htan aytos poy montarise ta plana?
Παλαδιο [διάσπαση]