-
Μήπως θυμάσαι ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ τη κουβέντα μας περη τιμωριας ?????????
Εγώ προσωπικά έχω τάση προς εμετό……. -
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
***''Πραγματικά, Κύριοι, αισθάνομαι πολύ άβολα που, λόγω συνθηκών, πρέπει να συνεχίσω να συμμετέχω σε κάποιον θεσμό, ο οποίος μέρα με την ημέρα υποβιβάζεται όλο και πιο πολύ. Αμφιβάλλω αν σε άλλη χώρα του κόσμου (τριτοκοσμική ή μη) θα χαρίζονταν ποτέ ποινές που είχαν επιβληθεί για το αδίκημα της εγκληματικής αμέλειας.
Το θέμα άπτεται της ηθικής. ''***
***Με το κύριο ΕΛ ΕΜ διαφωνώ πάντα , αλλά σε αυτή τη παράγραφο ποίος μπορεί να απαντήσει ????? ***
-
Ο χρήστης εγω ειμαι έγραψε:
Εγώ προσωπικά έχω τάση προς εμετό…….ΑΓΑΠΗΤΕ 'εγω ειμαι',
ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ, ΤΟΤΕ.
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ DE FACTO ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εγώ προσωπικά έχω τάση προς εμετό……. :hΑΓΑΠΗΤΕ 'εγω ειμαι',
ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ, ΤΟΤΕ.
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ DE FACTO ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
***De facto όχι, απλά έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψεις.
Το άσχημο όμως είναι για όλους μας ίδιο …….. *** -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=14036&race_id=0' target='_blankΔε πάμε κάθόλου καλά...
-
Τώρα το είδα... Μόνο στην Ελλάδα αυτά...
-
Απίστευτο
Τελικά φταίμε εμείς οι ίδιοι... όσο στηρίζουμε καραγκιοζαρέους είτε σαν χαζοχαρούμενα πελατάκια (βλέπε ΟΒΕΛΠΑ) είτε σαν αγωνιζόμενοι (βλέπε ΕΛΠΑ) την στιγμή που δεν έχουν επιλύσει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ θέμα ακόμα και απλά και δεδομένα σε άλλες κουτοφράγκικες χώρες (μεταφορά και κυκλοφορία αγωνιστικών αυτοκινήτων) είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Πάντως αυτό το τελευταίο είναι κυριολεκτικά αχώνευτο... η ανθρώπινη ζωή να μην έχει καμία απολύτως αξία γι'αυτά τα ανθρωποειδή!!!
-
Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτεί κανείς όταν έχει να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις! Άμα δεν υπάρχει σε τόσο σοβαρά θέματα τιμωρία, θα ακολουθήσει το χάος. Η συμπεριφορά της ΕΘΕΑ απέναντι σε ένα τέτοιο πλήρωμα, το οποίο έχει κάνει τόσα για τους αγώνες εντός και εκτός της Ελλάδας, μην ξεχναμε φετος στο Ακρόπολις καταφέραν να κλείσουν σε εργοστασική ομάδα, είναι το λιγότερο απαράδεκτη!!! Τι παράδειγμα δίνει στους νέους οδηγούς, όπως εγώ; Τους δίνει κίνητρα να συμμετάσχουν στους Ελληνικούς αγώνες; Δεν νομίζω. Πιστεύω οτι όλα αυτά πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις.
-
Σιγά μη και και δεν βρίσκανε τον τρόπο..........
-
-
πω-πω.....
αυτο δεν το περιμενα με τιποτα!
κριμα...
-
Ντροπή...
-
ΤΕΣΤ
-
ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΠΟΡ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΑΤΟΠΗΜΑΤΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ