-
Οχι δεν ειναι γυναικολογικο ουτε σεξουαλικο το προβλημα πεινασμενοι μερικοι μερικοι.
Τι σπιραλ που ενωνει κινητηρα και εξατμηση εχει 'χαλαρωσει' και κανει ενα θορυβο λιγο μετα τις 2000 στροφες κατα την επιταχυνση και για 1-3 δευτερολεπτα.
Η Ρενο φυσικα λεει οτι πρεπει να αλλαχθει μαζι με την εξατμηση/καταλυτη γιατι ειναι ενα κομματι αλλα μετα απο σχετικη ερευνα ανακαλυψα οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Σε ενα εξατμησα που πηγα μου ειπε 70 ευρω για να το φτιαξει. Αξιζει τον κοπο και χρημα ή να περιμενω να κόψει τελειως και να βαλω καινουργιο; -
Οχι δεν ειναι γυναικολογικο ουτε σεξουαλικο το προβλημα πεινασμενοι μερικοι μερικοι.
Τι σπιραλ που ενωνει κινητηρα και εξατμηση εχει 'χαλαρωσει' και κανει ενα θορυβο λιγο μετα τις 2000 στροφες κατα την επιταχυνση και για 1-3 δευτερολεπτα.
Η Ρενο φυσικα λεει οτι πρεπει να αλλαχθει μαζι με την εξατμηση/καταλυτη γιατι ειναι ενα κομματι αλλα μετα απο σχετικη ερευνα ανακαλυψα οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Σε ενα εξατμησα που πηγα μου ειπε 70 ευρω για να το φτιαξει. Αξιζει τον κοπο και χρημα ή να περιμενω να κόψει τελειως και να βαλω καινουργιο; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Οχι δεν ειναι γυναικολογικο ουτε σεξουαλικο το προβλημα πεινασμενοι μερικοι μερικοι.Τι σπιραλ που ενωνει κινητηρα και εξατμηση εχει 'χαλαρωσει' και κανει ενα θορυβο λιγο μετα τις 2000 στροφες κατα την επιταχυνση και για 1-3 δευτερολεπτα.
Η Ρενο φυσικα λεει οτι πρεπει να αλλαχθει μαζι με την εξατμηση/καταλυτη γιατι ειναι ενα κομματι αλλα μετα απο σχετικη ερευνα ανακαλυψα οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Σε ενα εξατμησα που πηγα μου ειπε 70 ευρω για να το φτιαξει. Αξιζει τον κοπο και χρημα ή να περιμενω να κόψει τελειως και να βαλω καινουργιο;Γιατι να περιμενεις ;Καντο τωρα να γλυτωσεις την οποια μετέπειτα ταλαιπωρία.
-
Aν είναι ένα ενιαίο κομμάτι,κανονικά πάει όλο μαζί,άσχετα αν αυτό εμπεριέχει και τον καταλύτη....γάλλος γαρ .....ηθελέστα και παθέστα
Το ότι ο εξατμισας θα επέμβει με οξυγόνα και.....70 ευρώ (έλληνος μπάλωμα) δε σημαίνει ότι είναι και η αξιόπιστη ενδεδειγμένη λύση.
Θα μου πεις τώρα,τι θα πάθει?
Ε για τον έλληνα όλα είναι δρόμος..... -
το δικό μας ζουάν δηλ...
η αντικατάσταση σε εμάς (PSA) κοστίζει 20 ευρώ και αφορά μόνο αυτό.
G60, δεν είναι όλοι οι γάλλοι ίδιοι όπως και όλοι οι γερμανοί.
-
να τη προσεχεις τη ρενω τωρα στα μεταβατικα..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το δικό μας ζουάν δηλ...η αντικατάσταση σε εμάς (PSA) κοστίζει 20 ευρώ και αφορά μόνο αυτό.
G60,** δεν είναι όλοι οι γάλλοι ίδιοι **όπως και όλοι οι γερμανοί.
Ε δυό είναι όλοι κι όλοι
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
το δικό μας ζουάν δηλ...
η αντικατάσταση σε εμάς (PSA) κοστίζει 20 ευρώ και αφορά μόνο αυτό.
G60,** δεν είναι όλοι οι γάλλοι ίδιοι **όπως και όλοι οι γερμανοί.
Ε δυό είναι όλοι κι όλοι
και στο ίμπιζα το δικό μου όλο σετάκι παει.
Μου είπαν πάντως πως ΔΕΝ θα τρυπήσει-χαλάσει περαιτέρω
Τo "σπιραλ" μου