-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Και κερατάς..........και πλήρωσε και τα γα#$%@%κα....Για την ακρίβεια, δεν πλήρωσε τίποτα.
Απλά, ο άλλος γ@μηse τσάμπα... -
Πολυ παλιο αλλα παντα γελας!
-
New Seat Belt law
This becomes effective January 1, 2010 in ALL states.
The National Highway Safety Council has done extensive testing on a newly Designed seat belt.
Results show that accidents can be reduced by as much as 95% when the belt is properly installed.
Correct Installation is illustrated below.........
Please pass on to family and friends.
THIS MAY HELP SAVE A LIFE!This can really save lives and lower blood pressure by 40%
-
http://www.youtube.com/watch?v=hJCQfi4CzYA
απο τις καλυτερες ερμηνειες ever n ever!!!
απιστευτος!!!
Youtube Video -
Καλό ...
-
Όνομα ομάδας στο facebook:
'Πέρασε ο Πούλος και είπε να τον πάρεις'
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όνομα ομάδας στο facebook:'Πέρασε ο Πούλος και είπε να τον πάρεις'
http://www.facebook.com/group.php?gid=226224482319
join λέμε! -
Δεν μπορώ, έχω πολλούς μαθητές μου στο f/b και πρέπει να κρατάω σοβαρό προφίλ!
-
Δεν μπορώ, έχω πολλούς μαθητές μου στο f/b και πρέπει να κρατάω σοβαρό προφίλ!Για να μπουν εδώ μέσα να δουν τι είσαι...
-
Δεν μπορώ, έχω πολλούς μαθητές μου στο f/b και πρέπει να κρατάω σοβαρό προφίλ!Mαθητριες εχεις??
-
Διάλογος μσν:
Corsair: η geely ξεκινησε το 1986 κατασκευαζοντας ψυγεια, ειδες; και τωρα αγορασε την βολβο
drdino: και τωρα ψυγεια θα κατασκευαζει
-
τετοια ωρα μην μιλας με ρον κα(ι)μμενο, μου ελεγε χτες να παρω navigator 450 € στη γυναικα
-
Aν είναι να κάνεις κάτι, καντο καλά.
Έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που είπε.(αυτό με το dvb σου είπε να πάρεις;)
-
Δεν κοιταξα τπτ, το ματι μου επεσε πρωτα στην τιμη...ε απο οτι καταλαβαινεις καπου εκει πατησα χ στο παραθυρο και μπλοκ/ντιλιτ στον βλαμμενο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν κοιταξα τπτ, το ματι μου επεσε πρωτα στην τιμη...ε απο οτι καταλαβαινεις καπου εκει πατησα χ στο παραθυρο και μπλοκ/ντιλιτ στον βλαμμενογαβ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν μπορώ, έχω πολλούς μαθητές μου στο f/b και πρέπει να κρατάω σοβαρό προφίλ!
Mαθητριες εχεις??
Όχι, διδάσκω σε αρρένων.
-
-
Ο πελάτης στο φαρμακοποιό:
- Παρακαλώ, ένα προφυλακτικό και μία ασπιρίνη.
Ο πελάτης βάζει την ασπιρίνη μέσα στο προφυλακτικό, παίρνει κι ένα ποτήρι νερό και τα καταπίνει.
Φ: Μα γιατί το κάνατε αυτό κύριε;
Π: Διότι πρωί-πρωί η ασπιρίνη θα μου γ@μήσει το στομάχι...
- Παρακαλώ, ένα προφυλακτικό και μία ασπιρίνη.
-
Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι,
πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά
όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η γυναίκα να ζήσουν υγιεινά και παντοτινά.
Ο σατανάς όμως δημιούργησε τα Haagen Dazs και τα διάφορα cookies.
Και ρώτησε: «Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου;»
και ο άνδρας απήντησε: «Ευχαρίστως!»
και η γυναίκα πρόσθεσε: «Παρακαλώ για μένα άλλη μια ζεστή βάφλα με σαντιγύ!».
Και έτσι πήραν και οι δύο από 5 κιλά .Και ο Θεός δημιούργησε το γιαούρτι, ώστε να διατηρήσει η γυναίκα το
σώμα της όπως άρεσε στον άνδρα.
Και ο σατανάς δημιούργησε από το σιτάρι το άσπρο αλεύρι
και από το ζαχαροκάλαμο τη ζάχαρη και τα συνδύασε.
Και η γυναίκα άλλαξε νούμερο στην ένδυσή της και πήγε από το 38 στο 46.Και έτσι είπε ο Κύριος: «Δοκίμασε το φρέσκο μαρούλι μου!»
Και ο σατανάς εφεύρε το ντρέσσιγκ και το σκορδόψωμο ως συνοδευτικά.
Και οι άνδρες και οι γυναίκες μετά από αυτή την απόλαυση
άνοιξαν τις ζώνες τους κατά τουλάχιστον μία τρύπα.Ο Κύριος όμως είπε: «Σας έδωσα φρέσκα λαχανικά και ελαιόλαδο, στο
οποίο να μαγειρεύετε υγιεινά!»
Και ο σατανάς συνόδεψε τα φαγητά αυτά με δεύτερο πιάτο,
από νόστιμες μπουκίτσες από ψωμάκια, τυράκια camembert, αστακό σε
βούτυρο μυρωδάτο
και φιλετάκια κοτόπουλου.
Και οι τιμές χοληστερίνης του ανθρώπου ανέβηκαν στα ουράνια.Ετσι ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο αθλητικά παπούτσια, ώστε να χάσει
μερικά κιλά με την άθληση..
Και ο σατανάς δημιούργησε την δορυφορική τηλεόραση και τα DVD μαζί με
τα τηλεχειριστήρια,
για να μην κουράζεται ο άνθρωπος με το ζάπινγκ.
Και οι άνδρες και οι γυναίκες γελούσαν και έκλαιγαν μπροστά την οθόνη
και άρχισαν να φοράνε ελαστικές φόρμες αδυνατίσματος.Ετσι ο Θεός δημιούργησε την πατάτα, φτωχή σε λίπος και κάλιο και
γεμάτη θρεπτικές ουσίες.
Και ο σατανάς αφαίρεσε την φλούδα και έκοψε το εσωτερικό της σε πατατάκια,
τα οποία τηγάνησε και τα κάλυψε με πολύ αλάτι...
Και ο άνθρωπος πήρε μερικά κιλά ακόμη...Ο Θεός όμως έφερε το άπαχο κρέας, ώστε τα τέκνα του να χορταίνουν
προλαμβάνοντας λιγότερες θερμίδες.
Και ο σατανάς έφερε τα Goodys και το τσίζμπουργκερ των 99 λεπτών.
Και ρώτησε ο σατανάς: «Θέλεις και τηγανητές πατάτες;»
Και είπε ο άνθρωπος: «Βεβαίως, μια μεγάλη μερίδα με μαγιονέζα!».
Kαι σχολίασε ο σατανάς: «Ετσι μπράβο!»
Και ο άνθρωπος έπαθε έμφραγμα.Και ο Θεός αναστέναξε και δημιούργησε το τετραπλό μπαϊ-πάς της καρδιάς.
Και τότε ο σατανάς είπε 'είπαμε να παίζουμε τίμια'......Και δημιούργησε το ΙΚΑ.
-
Πηγαίνει ο διευθυντής μιας εταιρείας που κατασκευάζει καρφιά, με το όνομα Δημητράκας, σε μια διαφημιστική εταιρεία για να εκσυγχρονιστεί κι αυτός, και να προωθήσει το προϊόν του με τους μοντέρνους τρόπους και τεχνικές.
Αφού τον ρωτάει ο Marketing Manager της διαφημιστικής κάποια πράγματα, του λέει να ξαναπεράσει σε μια βδομάδα γιατί θα έχει έτοιμο το σποτάκι της διαφήμισης.
Πράγματι, πηγαίνει την επόμενη βδομάδα ο διευθυντής στη διαφημιστική εταιρεία, τον κερνούν ποτό, φαγητό και τον βάζουν στο μεγάλο καναπέ στην αίθουσα προβολής για να παρακολουθήσει το σποτάκι.
Αυτό παρουσίαζε το Χριστό πάνω στο σταυρό και τελείωνε με τη φράση:
“Για δουλειά στο τάκα τάκα, μόνο πρόκες Δημητράκα”.Ο διευθυντής, σοκαρίστηκε και τους εξέφρασε τον προβληματισμό του για την απήχηση που θα είχε το σποτάκι στο χριστιανικό πληθυσμό κλπ. κλπ. Ο manager της διαφημιστικής προβληματίστηκε και του είπε να περάσει πάλι την επόμενη εβδομάδα να παρακολουθήσει ένα άλλο σποτάκι που θα έφτιαχναν.
Ξαναπηγαίνει την επόμενη βδομάδα ο διευθυντής στη διαφημιστική εταιρεία, τον κερνούν ποτό, γλυκό για να γιορτάσουν την επιτυχία και τον βάζουν στο μεγάλο καναπέ στην αίθουσα προβολής για να παρακολουθήσει το σποτάκι.
Αυτό παρουσίαζε πάλι το Χριστό πάνω στο σταυρό και τελείωνε με τη φράση:
“Η δουλειά είναι μια πλάκα, με τις πρόκες Δημητράκα”.Τσαντίζεται τότε ο διευθυντής και λέει στον τύπο από τη διαφημιστική:
- Θέλω ένα σποτάκι που να μην παριστάνει επιτέλους το Χριστό πάνω στο σταυρό. Ξεκολλήστε από αυτή την ιδέα γιατί δε θα πουλήσουμε ούτε ένα καρφί.
- ΟΚ mister, του απαντά ο μαρκετίστας κατάλαβα τι ακριβώς ζητάτε. Την άλλη εβδομάδα θα σας έχουμε ό,τι ζητάτε.
Πάει λοιπόν την επόμενη εβδομάδα ο διευθυντής επιφυλακτικός για να δει το σποτάκι, ακολουθεί όλο το διαδικαστικό με τα ποτά, κλπ. και πάει να δει το νέο σποτ που του υποσχέθηκαν.
Αυτό που παρουσίαζε ήταν ο Χριστός που έτρεχε μακριά από το σταυρό και το σποτ τελείωνε με δύο Ρωμαίους στρατιώτες να λέει ο ένας στον άλλον:
“Και του τό ’πα του μαλ@κα, μόνο πρόκες Δημητράκα”.
Ανεκδοτα [#6]