-
-
Ήταν δυο χωριάτες στον κάμπο και θέριζαν. Ξαφνικά περνούν από πάνω τους δύο Μιράζ 2000 (αεροπλάνα).
Λέει ο ένας:- Το είδες;
- Τι ήταν; ρωτά ο άλλος.
- Μιράζ 2000!
Σιγά μη μοιράζει και πεντοχίλιαρα, απαντά ο άλλος.
-
απο το http://freddos.yooblog.gr/
-
-
Ένας πατέρας μπαίνει στο δωμάτιο της κόρης. Εκείνη λείπει, αλλά υπάρχει ένα γράμμα πάνω στο κρεβάτι της. Αρχίζει να σκέφτεται τα χειρότερα και με τρεμάμενα χέρια ανοίγει το γράμμα και διαβάζει:
Αγαπημένε μου μπαμπά,
Λυπάμαι πολύ που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου πω πως έφυγα με το καινούριο μου αγόρι. Βρήκα επιτέλους την αληθινή αγάπη! Αχ… να μπορούσες μόνο να τον έβλεπες! Είναι τόσο όμορφος με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια, και τόσο αγέρωχος πάνω στη μεγάλη και γρήγορη μηχανή του! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό… Επιτέλους είμαι έγκυος! Ο Αμπντούλ λέει ότι θα είμαστε μια χαρά στο τροχόσπιτό του καταμεσής στο δάσος και ότι θέλει να κάνουμε πολλά παιδιά. Αυτό βέβαια είναι και το δικό μου όνειρο! Ανακάλυψα επίσης πως η μαριχουάνα δεν κάνει κακό. Γι’αυτό αποφασίσαμε να την καλλιεργούμε για εμάς και τους φίλους μας όταν θα ξεμένουμε από κοκαϊνη και έκσταση. Εν τω μεταξύ, ελπίζω η επιστήμη να βρει σύντομα τη θεραπεία για το AIDS και να μπορέσει ο Αμπντούλ να γίνει καλά! Το αξίζει! Μπαμπάκα μου, δε θέλω να ανησυχείς για μένα. Είμαι πια 15 ετών και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου. Κι έπειτα, ο Αμπντούλ είναι τόσο δυνατός με τη σοφία και την πείρα των 47 χρόνων του. Με καθοδηγεί και με συμβουλεύει με τον καλύτερο τρόπο για τις επιλογές μου, όπως για την επιλογή μου να ασπαστώ τον ισλαμισμό. Ελπίζω να έρθω να σε βρω σύντομα, έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις τα εγγονάκια σου!
Με αγάπη
Το λατρεμένο σου κοριτσάκι!
Υ.Γ.: Πλάκα σου κάνω,μπαμπά! Coolare! Είμαι στη Μαρία. Απλώς ήθελα να σου πω πως στη ζωή υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από τους βαθμούς του τριμήνου που θα βρεις στο κομοδίνο! -
Ο Σωτήρης παίρνει τηλέφωνο τον
φίλο του το Γιάννη στην Θεσσαλονίκη και του λέει:ΣΩΤΗΡΗΣ : φίλε Γιάννη έρχομαι εκτάκτως στην Θεσσαλονίκη για δουλειά, θα φτάσω αργά το βράδυ, μπορείς να με φιλοξενήσεις για μία βραδιά;
ΓΙΑΝΝΗΣ: Καλά ρε Σώτο και το συζητάς;
Φτάνοντας ο Σωτήρης κατά της 1:30 το βράδυ στο σπίτι του Γιάννη .
ΓΙΑΝΝΗΣ: Φιλε Σώτο θες να κοιμηθείς με το μωρό στο δωμάτιο; ή στο σαλόνι να σου στρώσω κάτω;
- ΣΩΤΗΡΗΣ: Ασε μην ανησυχήσω το μωρό θα κοιμηθώ στο σαλόνι.
Το πρωί ο Σωτήρης σηκώθηκε πιο νωρίς από τους άλλους και πήγε στην κουζίνα να φτιάξει ένα καφέ και τι να δει !!! Μια ψήλη ξανθιά 2μετρη με το στήθος έξω και φορώντας μόνο ένα string!!!!
Τα ψιλοχάνει για λίγο και ρωτάει γεμάτος απορία!!!!
- Συγγνώμη εσύ ποια είσαι;
ΞΑΝΘΙΑ: Εγώ είμαι το μωρό, εσύ
ποιος είσαι;ΣΩΤΗΡΗΣ : Εγώ είμαι ο Μαλάκας
που ήρθε χθες..... -
-
8a fanei trello alla diabasa olo to forum 'anekdota' kai exete poly fasi elpizw na me dexteite sti trella sas oloi sashttp://www.4tforum.gr/phpBB3/posting ... 3&t=29663#
-
Αν οι συντάκτες του Cosmopolitan ήταν άντρες..
Ε: Ο άντρας μου επιθυμεί ερωτικό τρίγωνο με εμένα και την καλύτερη μου φίλη.
Α: Προφανώς ο άντρας σας δεν μπορεί να σας χορτάσει. Ξέροντας πως σαν και σας είναι μόνο μια στον κόσμο, αρκείται στην ερωτική συντροφιά της καλύτερης σας φίλης. ένα υπέροχο πράγμα που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Γιατί λοιπόν να μην φέρετε στο κρεβάτι σας και όλες τις παλιότερες καλύτερες σας φίλες? Εάν είστε αναποφάσιστες, αφήστε τον στο κρεβάτι με τις φίλες σας , χωρίς να συμμετέχετε. Αν μετά από αυτό έχετε ακόμη αμφιβολίες, τότε κάντε του στοματικό έρωτα και μαγειρέψτε του ένα καλό γεύμα, όσο το σκέφτεστε.
Ε: Ο άντρας μου, μου ζητάει συνεχώς να του κάνω στοματικό έρωτα.
Α: Κάντε το! Το σπερματικό υγρό θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και θα δώσει μια απίστευτη λάμψη στο πρόσωπο σας. Αναμφίβολα οι άντρες το γνωρίζουν αυτό. Η προσφορά του να σας επιτρέψει να του κάνετε στοματικό έρωτα είναι εντελώς ανιδιοτελής. Αυτό δείχνει ότι σας αγαπάει. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να τον ευχαριστήσετε κάνοντας του στοματικό έρωτα ΔΥΟ φορές τη μέρα. Μετά μαγειρέψτε του ένα καλό γεύμα.
Ε: Ο άντρας μου βγαίνει πολύ συχνά έξω με τους φίλους του.
Α: Αυτή είναι μια απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά και θα πρέπει να ενθαρρύνεται. Ο άντρας είναι κυνηγός και χρειάζεται να αποδείξει την γενναιότητα του στους άλλους άντρες. Μια βραδιά έξω, κυνηγώντας ελεύθερες νεαρές κοπέλες, είναι το καλύτερο γιατρικό για το καθημερινό στρες και τον βοηθά να επιστρέφει στο ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, ήρεμος, ξέγνοιαστος και ήπιος. Να θυμάστε πως τίποτα δεν είναι πιο ευεργετικό για τη σχέση σας από ένα διήμερο του άντρα σας μακριά από το σπίτι (είναι υπέροχη ευκαιρία να καθαρίσετε και το σπίτι!). Απλά κοιτάξτε πόσο συναισθηματικός και ευτυχισμένος είναι όταν επιστρέφει στη θαλπωρή της αγκαλιάς σας. Το καλύτερο που μπορείτε να πράξετε, μόλις γυρίσει, είναι εσείς και η καλύτερη σας φίλη να του κάνετε στοματικό έρωτα. Μετά μαγειρέψτε του ένα καλό γεύμα.
Ε: Ο άντρας μου δεν γνωρίζει που βρίσκεται η κλειτορίς μου.
Α: Η κλειτορίς σας είναι αδιάφορη στον άντρα σας. Αν ασχολείστε μαζί της, κάντε το στον ελεύθερο σας χρόνο και επίσης ζητήστε από την καλύτερη σας φίλη να σας βοηθήσει. Κατόπιν, βιντεοσκοπήστε το γεγονός και κάντε μια ευχάριστη έκπληξη στον άντρα σας χαρίζοντας του την κασέτα ως δώρο γενεθλίων. Για να απαλλαχτείτε από τις τύψεις που σας κυριεύουν, κάντε του στοματικό έρωτα και μαγειρέψτε του ένα ωραίο γεύμα.
Ε: Ο άντρας μου δεν ενδιαφέρεται για προκαταρκτικά παιχνίδια στο ΣΕΞ.
Α: Είστε απαράδεκτη και μόνο που φέρνετε ένα τέτοιο θέμα στην επιφάνεια και θα πρέπει να αναζητήσετε μαθήματα καλής συμπεριφοράς και ευαισθησίας. Τα προκαταρκτικά παιχνίδια είναι υπερβολικά αγχωτικά και χρονοβόρα για τον άντρα σας. Το ΣΕΞ θα πρέπει να διατίθεται στον άντρα σας όποτε το επιθυμήσει, ΧΩΡΙΣ ενοχλητικές και παράλογες απαιτήσεις για προκαταρκτικά παιχνίδια. Η συμπεριφορά σας δείχνει πως δεν αγαπάτε αρκετά τον άντρα σας. Σταματήστε να Είστε μια προκλητική εγωίστρια!! 'Iσως να μπορέσετε να λάβετε συγχώρεση αν του κάνετε στοματικό έρωτα και του μαγειρέψετε ένα ωραίο γεύμα.
Ε: Ο άντρας μου φτάνει πάντα σε οργασμό, μετά τον παίρνει ο ύπνος και δεν μου προσφέρει εμένα έναν.
Α: Δεν είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνω το πρόβλημα. 'Iσως ξεχάσατε να του μαγειρέψετε ένα καλό γεύμα.
-
Λ-Ι-Ω-Ν-Ω Λ-Ε-Μ-ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
-
-
-
-
Εδώ 'ανέκδοτα', εδώ Funny Videos
-
Κάποιος βλέπει ένα ξεχασμένο φλάς αναμένο και φωνάζει στον οδηγό : Εεεεεεεε φίλε το φλάς !!!!!!!!
Απάντηση : Εμμμμμμ το φλάω αφού δεν το'χω ξεχρεώσει ακόμα ! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Κάποιος βλέπει ένα ξεχασμένο φλάς αναμένο και φωνάζει στον οδηγό : Εεεεεεεε φίλε το φλάς !!!!!!!!
Απάντηση : Εμμμμμμ το φλάω αφού δεν το'χω ξεχρεώσει ακόμα ! -
Τι λέει ένας τυφλός που χαιδεύει έναν τρίφτη τυριού;
'Τι σκατά γράφει ο μαλάκας;'
-
O νεολαίος ΡανΤανΠλαν αποφάσισε να μορφωθεί κάνοντας ταξίδια τα οποία διευρύνουν το πνεύμα και τον κάνουν να δει τον κόσμο (και την διεθνή κουζίνα) με άλλο μάτι. Δοκιμάζει λοιπόν την τρυφερή σάρκα και την εκλεπτυσμένη γεύση του ψαριού με τα πολλά αγκάθια!! Και όχι μόνο... Καραδοκεί για την λεία του όπως οφείλουν να κάνουν τα μεγάλα αρπακτικά ζώα και παθαίνει, κατά σύμπτωση, αγκύλωση. Αλλά οι άνθρωποι όσο ζουν μαθαίνουν, ειδικά όταν ζουν δίπλα στον ΡανΤανΠλαν. Και ανακαλύπτουν τον μοναδικό τρόπο που έχει ο αγαπημένος τους σκύλος που θέτει σε εφαρμογή προκειμένου να αποφύγει τον πνιγμό (ο οποίος φυσικά δεν ισχύει στην περίπτωση της κρέμας βανίλια). Η ατμόσφαιρα που κινούνται οι ιστορίες στα 'Πυροτεχνήματα Νο4', σε πείσμα των θηραμάτων που δεν είναι πια όπως ήταν παλιά, είναι ακριβώς όπως τα έχει φανταστεί ο αναγνώστης των προηγούμενων 'Πυροτεχνημάτων' του πανέξυπνου σκύλου, του κοκκινοτρίχη, του ΡανΤανΠλάν.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
O νεολαίος ΡανΤανΠλαν αποφάσισε να μορφωθεί κάνοντας ταξίδια τα οποία διευρύνουν το πνεύμα και τον κάνουν να δει τον κόσμο (και την διεθνή κουζίνα) με άλλο μάτι. Δοκιμάζει λοιπόν την τρυφερή σάρκα και την εκλεπτυσμένη γεύση του ψαριού με τα πολλά αγκάθια!! Και όχι μόνο... Καραδοκεί για την λεία του όπως οφείλουν να κάνουν τα μεγάλα αρπακτικά ζώα και παθαίνει, κατά σύμπτωση, αγκύλωση. Αλλά οι άνθρωποι όσο ζουν μαθαίνουν, ειδικά όταν ζουν δίπλα στον ΡανΤανΠλαν. Και ανακαλύπτουν τον μοναδικό τρόπο που έχει ο αγαπημένος τους σκύλος που θέτει σε εφαρμογή προκειμένου να αποφύγει τον πνιγμό (ο οποίος φυσικά δεν ισχύει στην περίπτωση της κρέμας βανίλια). Η ατμόσφαιρα που κινούνται οι ιστορίες στα 'Πυροτεχνήματα Νο4', σε πείσμα των θηραμάτων που δεν είναι πια όπως ήταν παλιά, είναι ακριβώς όπως τα έχει φανταστεί ο αναγνώστης των προηγούμενων 'Πυροτεχνημάτων' του πανέξυπνου σκύλου, του κοκκινοτρίχη, του ΡανΤανΠλάν.
Ανεκδοτα [#6]