-
Πάμε λοιπόν για να δούμε αλλαγές απο 2007....
-
-
-
Οι φοιτητές ψηφίζουν ποια είναι τα συνολικά τους μηνιαία έξοδα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οι φοιτητές ψηφίζουν ποια είναι τα συνολικά τους μηνιαία έξοδα?Πάνω που πήγαινα να ρωτήσω αν θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή '0' για αυτούς που τους ταίζουν άλλοι.
Προστέθηκε και η επιλογή αυτή
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Οι φοιτητές ψηφίζουν ποια είναι τα συνολικά τους μηνιαία έξοδα?
Πάνω που πήγαινα να ρωτήσω αν θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή '0' για αυτούς που τους ταίζουν άλλοι.
Προστέθηκε και η επιλογή αυτή
(Moderator nass)
επιτέλους δικαιοσύνη σ' αυτό το φόρουμ
-
προς το παρον βγαζω ....χμ τεσπα ... απο Σεπτεμβρη που διοριζομαι στο ελληνικο δημοσιο θα ειμαι στο 1/3
-
ρε που να κλασει ο διαολος, παλι τα ιδια σκατα!!!
-
kiloMeater έγραψε:
Δε μαρέσει που εισηγήθηκα αντιστοίχως και απολύσαμε εναν άνθρωπο 50 ετών σήμερα.... Λυπάμαι αλλά έπρεπε.γιατι ΕΠΡΕΠΕ ??
εσυ ποσο χρονων εισαι??ποσα καθαριζεις?
ποσα καθαριζε ο απολυμενος? -
ammophila εκτος απο το οτι εισαι offtopic, το ποσο ετων ειναι ο κιλομιτερ και ποσα επερνε ο καθενας τους δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με την απολυση.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ammophila εκτος απο το οτι εισαι offtopic, το ποσο ετων ειναι ο κιλομιτερ και ποσα επερνε ο καθενας τους δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με την απολυση.οτι πεις εσυ αφεντικο
-
Για θυμίστε λίγο, τι από τα παρακάτω βάζουμε;
α. μικτά
β. (α) - ασφαλιστικές κρατήσεις
γ. (β) - κρατήσεις εφορίαςΕγώ που είμαι φαντάρος, να βάλω αυτά που θα παίρνω από Μάιο που θα επιστρέψω στη δουλειά μου;
-
Αφεντικα εχουν οι σκυλοι και δεν νομιζω οτι σηκωνεις το ποδι σου για να κατουρισεις.
Δεν χρειαζεται να γεμιζουμε 2 τοπικ με οφ τοπικ. Σου εχω απαντησει στο αλλο.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αφεντικα εχουν οι σκυλοι και δεν νομιζω οτι σηκωνεις το ποδι σου για να κατουρισεις.Δεν χρειαζεται να γεμιζουμε 2 τοπικ με οφ τοπικ. Σου εχω απαντησει στο αλλο.
οτι πεις εσυ αφεντικο
-
Ανίατη η ασθένεια.
Όποιος δηλώνει ότι βγάζει πάνω από 3000ευρώ ψεύδεται ή έχει κάποιο πρόβλημα. Όποιος εισηγείται την απόλυση κάποιου αυτομάτως είναι κακός χωρίς να ξέρουμε τι έχει προηγηθεί. Για να εισηγηθούμε την απόλυση κάποιου πρέπει να έχουμε περάσει μία συγκεκριμένη ηλικία (κατά προτίμηση τα 80χρόνια) για να έχουμε αποκτήσει την απαραίτητη σοφία, κτλ. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ανίατη η ασθένεια.
Όποιος δηλώνει ότι βγάζει πάνω από 3000ευρώ ψεύδεται ή έχει κάποιο πρόβλημα. Όποιος εισηγείται την απόλυση κάποιου αυτομάτως είναι κακός χωρίς να ξέρουμε τι έχει προηγηθεί. Για να εισηγηθούμε την απόλυση κάποιου πρέπει να έχουμε περάσει μία συγκεκριμένη ηλικία (κατά προτίμηση τα 80χρόνια) για να έχουμε αποκτήσει την απαραίτητη σοφία, κτλ.οτι πεις και εσυ αφεντικο
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
Αφεντικα εχουν οι σκυλοι και δεν νομιζω οτι σηκωνεις το ποδι σου για να κατουρισεις.
Δεν χρειαζεται να γεμιζουμε 2 τοπικ με οφ τοπικ. Σου εχω απαντησει στο αλλο.
οτι πεις εσυ αφεντικο
Βλεπεις οτι συνεχιζω να προσπαθω να να κανω διαλογο (στο σωστο ομως τοπικ και οχι μιλωντας για ενα θεμα σε 624 τοπικ) και συνεχιζεις τις ειρωνιες.......τεσπα απο εμενα τελος τα οφ τοπικ.
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
ρε που να κλασει ο διαολος, παλι τα ιδια σκατα!!!Μπα, τώρα που μπήκαν και μεγαλύτερες κλίμακες θα διαφωνείς ακόμα περισσότερο.
Εντωμεταξύ δε μπορώ να καταλάβω πού βρίσκεις το περίεργο
Υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι στην Ελλάδα που αμείβονται με μισθούς όχι 'μόνο' 3000 -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ρε που να κλασει ο διαολος, παλι τα ιδια σκατα!!!
Μπα, τώρα που μπήκαν και μεγαλύτερες κλίμακες θα διαφωνείς ακόμα περισσότερο.
Εντωμεταξύ δε μπορώ να καταλάβω πού βρίσκεις το περίεργο
Υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι στην Ελλάδα που αμείβονται με μισθούς όχι 'μόνο' 3000 -
Πω πω κόλλημα...
Ποιός σου είπε ότι οι συμμετέχοντες στο φόρουμ των 4Τ είναι δείγμα που ανταποκρίνεται στις συνθήκες που επικρατούν γενικότερα στον ελλαδικό χώρο;
Το να είναι κατά μέσο όρο οι χρήστες του φόρουμ ΠΑΝΩ από το μέσο όρο ολόκληρης της χώρας δε μπορείς να το δεχτείς;
Μηνιαίο εισόδημα: 2008