-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
δες τριγυρω σου, ρωτα απλους ανθρωπους (ναι και με αμαξι και με adsl και πολυεθνικαριους), διαβασε εφημεριδες (ολες),ρωτα και στατιστικαριους, κανε οτι σε φωτισει ο μεγαλοδυναμος, ε και αν δεις τετοια κατανομη, οπως εδω.. τα ξαναλεμε
Καταλαβαίνεις ότι αν ο aserf είναι ο γιος του Λάτση και δει τριγύρω του θα σε διαβεβαιώσει στο Χριστό και στην Παναγία ότι δεν έχει ούτε ένα φίλο χωρίς γιωτ και ελικόπτερο...
Και μάλιστα ακριβώς επειδή ο aserf βλέπει τριγύρω του σου λέει ότι θεωρεί πολύ φυσιολογικό να υπάρχει στο forum αυτός ο αριθμός ατόμων με εισόδημα > 3000....
-
ο aserf ομως δεν ειναι λατσου γιος και ακομα και αν ηταν, το 'τριγυρω', θα ηταν με παρωτια και μαλιστα φορεμενα σε στενο τοπο (μεσα στο forum)
Αυτο που λεω ειναι οτι αν ειχαμε 40 με>3000 ,στατιστικα θα επρεπε να ειχαμε περιπου (97,5%) 1200 με < 3000 πραγμα που δεν συμβαινει. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Και μάλιστα ακριβώς επειδή ο aserf βλέπει τριγύρω του σου λέει ότι θεωρεί πολύ φυσιολογικό να υπάρχει στο forum αυτός ο αριθμός ατόμων με εισόδημα > 3000....Ανδρέα (aserf) σε 35 λεπτά σπίτι σου.Πετάγομαι με τo νέο μου αμάξι...μαλάκα μάντεψε...ναι!!!ήρθε στά χέρια μου το νέο μου απόκτημα που περίμενα τόσο καιρό...reventon...Ferrari και μαλακίες (κλεμμένο από τον τυπά στο youtube με την Μ5 )!!!Σε 10 θα είμαστε στο κότερο στο φάληρο...Θα πω να έρθει και ο Δημήτρης (ξέρεις εσύ ποιόν λέω ) να φέρει και τα γκομενάκια!!!
Κι επειδή κανόνισα εγώ σήμερα, σειρά σου να βρεις τι θα κάνουμε αύριο και πώς θα σκοτώσουμε το χρόνο μας.ΥΓ:Το golf-άκι το έχω για κάλυψη...ξέρεις...για τα κακά μάτια.
ΥΓ2:sorry ρε φίλε για τα 35 λεπτά αναμονής,αλλά μένω λίγο μακρυά σήμερα. -
Να πω πάντως ότι είμαι βέβαιος ότι πάρα πολλοί θα απαντήσουν ψευδώς ως προς το εισόδημά τους...
Μην προσπαθήσετε να επιχειρήσετε με λογικά επιχειρήματα να εξηγήσετε το γιατί : άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου αλλά είναι βέβαιο ότι ο βαρώνος Munchhausen δεν ήταν μόνο υπαρκτό πρόσωπο του 18ου αιώνα και ήρωας του Burger αλλά ζει γύρω μας σε ποσότητα που ίσως δεν φαντάζεστε...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Και μάλιστα ακριβώς επειδή ο aserf βλέπει τριγύρω του σου λέει ότι θεωρεί πολύ φυσιολογικό να υπάρχει στο forum αυτός ο αριθμός ατόμων με εισόδημα > 3000....Δεν είπα ότι είναι ότι πιο φυσιολογικό, είπα ότι δεν είναι απίθανο, καθώς δε μιλάμε για ένα ιδεατό δείγμα ανθρώπων που να αντιπροσωπεύει τους κατοίκους της Ελλάδας. Μιλάμε για τους χρήστες ενός αυτοκινητιστικού φόρουμ!
=3000
-
Γιατί να μην δηλώσει κάποιος αληθώς πόσα παίρνει το μήνα?
Εγώ αν θες μπορώ να σου πω πόσα παίρνω.Και ειλικρινά ξέρω άτομα εδώ στο forum που παίρνουν πολύ (αλλά πολύ όμως) παραπάνω κρίνοντας και μόνο από τα έξοδα που έχουν για το αμάξι τους-που προφανώς δεν είναι το μόνο .
ΤΙ μπορεί να κερδίσει κάποιος με το να βάλει επιλογή το 'άνω από 3000', ενώ παίρνει 1000€ μισθό?Θα ανέβει και καλά στα μάτια μου/μας?ΥΓ:Συνεχίζω να πιστεύω αυτό που λέει και ο aserf πάντως:το 4ΤΦ δεν είναι σωστό δείγμα των Ελλήνων και δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα παραπάνω συμπέρασμα πέραν από το 'πόσα λεφτά περίπου παίρνουν οι χρήστες του φόρουμ'.Το δείγμα 'εδώ' ΔΕΝ είναι τυχαίο.
-
δεν τιθεται θεμα τυχαιοτητας, καθε δειγμα ειναι ειτε πληθυσμος ad toto συνολικα , η υπομεριδα, τυχαια δειγματα στην στατικη σημαινουν οτι και οι δρομοι της ασφαλτου στην καθομιλουμενη δλδ τιποτα fata morgana!
-
Μιλαμε για καθαρά ή για μικτές απολαβές? Γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ >3000 μικτά και >3000 καθαρά. Πχ συνάδελφοί μου κοντά στη συνταξιοδότηση παίρνουν ακόμα και 4 - 4,5 χιλιάρικα μικτά που γίνονται 2500 καθαρά.
Επίσης, τα μαύρα τα μετράμε?? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Γιατί να μην δηλώσει κάποιος αληθώς πόσα παίρνει το μήνα?νομιζω και εγω με τη σειρα μου πως ενα μεγαλο ποσοστο θα απαντησει ψευδως.
καποιοι απο αυτους ειναι ξεπλενηδες νεαρης ηλικιας που θα απαντησουν για πλακα, καποιοι αλλοι θα απαντησουν οσα θα ηθελαν να παιρνουν, ενω καποιοι θα υπολογισουν προχειρα το εισοδημα τους (πχ 'να μωρε, παιρνω σαν καθηγητης φροντιστηριου 800 ευρω καθαρα, συν 500 ευρω απο ενα νοικι, ε, ολο κ κατι βγαζω απο το χρηματιστηριο, τα ιδιαιτερα και το παμε στοιχημα, συνολο 3 χιλιαρικακια στο νερο' ) -
ΤΙ μπορεί να κερδίσει κάποιος με το να βάλει επιλογή το 'άνω από 3000', ενώ παίρνει 1000€ μισθό?Θα ανέβει και καλά στα μάτια μου/μας?Με την ίδια λογική και την ίδια άνεση που λένε 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε?'
-
Η μόνη λογική εξήγιση να ψηφίσει κάποιος 'ψέμα' είναι να θέλει να διαβάλει το αποτέλεσμα, δεν βρίσκω λόγο όμως πέρα της πλάκας να το κάνει αυτό .
-
Γιατί να μην δηλώσει κάποιος αληθώς πόσα παίρνει το μήνα?
Εγώ αν θες μπορώ να σου πω πόσα παίρνω.Και ειλικρινά ξέρω άτομα εδώ στο forum που παίρνουν τουλάχιστον τα διπλά (κρίνοντας και μόνο από τα έξοδα που έχουν για το αμάξι τους-που προφανώς δεν είναι το μόνο ).
ΤΙ μπορεί να κερδίσει κάποιος με το να βάλει επιλογή το 'άνω από 3000', ενώ παίρνει 1000€ μισθό?Θα ανέβει και καλά στα μάτια μου/μας?ΥΓ:Συνεχίζω να πιστεύω αυτό που λέει και ο aserf πάντως:το 4ΤΦ δεν είναι σωστό δείγμα των Ελλήνων και δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα παραπάνω συμπέρασμα πέραν από το 'πόσα λεφτά περίπου παίρνουν οι χρήστες του φόρουμ'.Το δείγμα 'εδώ' ΔΕΝ είναι τυχαίο.
Στο γραψα, δε στο γραψα?
Μην ψάχνεις λόγο : δεν ξέρω αν ποτέ έχεις γνωρίσει ανθρώπους που λένε ψέμματα χωρίς κανένα λόγο, εγώ άπειρους, θεωρώ ότι είναι μάλιστα ο κανόνας...
Αν μπορούσα να το παίξω στοίχημα θα έλεγα ότι minimum ένα 10-20% των ψήφων λέει ψέμματα... -
+κοθτσαν...
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
δεν τιθεται θεμα τυχαιοτητας, καθε δειγμα ειναι ειτε πληθυσμος ad toto συνολικα , η υπομεριδα, τυχαια δειγματα στην στατικη σημαινουν οτι και οι δρομοι της ασφαλτου στην καθομιλουμενη δλδ τιποτα fata morgana!Μιλαμε για καθαρά ή για μικτές απολαβές? Γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ >3000 μικτά και >3000 καθαρά. Πχ συνάδελφοί μου κοντά στη συνταξιοδότηση παίρνουν ακόμα και 4 - 4,5 χιλιάρικα μικτά που γίνονται 2500 καθαρά.
Επίσης, τα μαύρα τα μετράμε??Μιλάμε για καθαρά... αλλά για τις ετήσιες καθαρές απολαβές διαιρεμένες δια 12.
Από κει και πέρα με 4000 μικτά παίρνεις ~2800-3000 καθαρά, ενώ με 4500 μικτά παίρνεις ~3200-3400 καθαρά, όχι πάντως 2500
Τα μαύρα φαντάζομαι ότι μετράνε αν είναι σταθερά
-
με 4000 μικτα παιρνεις 2800 καθαρα; Λιγοτερα...κοντα 2500 και αν.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
+κοθτσαν...Το παίρνω σαν λάθος πληκτρολόγηση και όχι σαν προσωπική επίθεση για καυγά
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
με 4000 μικτα παιρνεις 2800 καθαρα; Λιγοτερα...κοντα 2500 και αν.Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
με 4000 μικτα παιρνεις 2800 καθαρα; Λιγοτερα...κοντα 2500 και αν.
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω
Η προστακτική δεν παίρνει αύξηση
-
[quote='koutsan'][quote='Κάβουρας']Γιατί να μην δηλώσει κάποιος αληθώς πόσα παίρνει το μήνα?
Εγώ αν θες μπορώ να σου πω πόσα παίρνω.Και ειλικρινά ξέρω άτομα εδώ στο forum που παίρνουν τουλάχιστον τα διπλά (κρίνοντας και μόνο από τα έξοδα που έχουν για το αμάξι τους-που προφανώς δεν είναι το μόνο ).
ΤΙ μπορεί να κερδίσει κάποιος με το να βάλει επιλογή το 'άνω από 3000', ενώ παίρνει 1000 -
[quote='tasosdev'][quote='koutsan'][quote='Κάβουρας']Γιατί να μην δηλώσει κάποιος αληθώς πόσα παίρνει το μήνα?
ΤΙ μπορεί να κερδίσει κάποιος με το να βάλει επιλογή το 'άνω από 3000', ενώ παίρνει 1000
Μηνιαίο εισόδημα: 2008