-
-
-
-
Από μένα Lexus...
Ένα υβριδικό που τα έχει όλα, προηγμένο τεχνολογικά, αθόρυβο, με απίστευτο εξοπλισμό και πολυτελές εσωτερικό, ένα αμάξι κόσμημα. -
Ωραία διλλήματα
Λοιπόν το Α8 μοιάζει πολύ με το Α6 και δεν ξεχωρίζει ώστε να δικαιολογεί να δώσεις τόόόόόσα πολλά λεφτά, όσο καλό κι αν είναι. Πολύ βαρετό μου φαίνεται.Η BMW 7 είναι μια μεγάλη και πολυτελής 5άρα και μάλιστα... άσχημη χωρίς να έχω παρατηρήσει κάτι αξιοσημείωτο σε αυτή ώστε να δικαιολογεί την απόκτησή της.
Το Chrysler κάνει για pimp lords.
Η Jaguar μάλλον πολύ 'βρετανική' (ξενέρωτη και κυριλέ) για τα γούστα μου.
Η Lexus τα σπάει Full στις καινοτομίες με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ εσωτερικό και υβριδική για το κάτι διαφορετικό.
Η Maserati πανέμορφη αλλά οι φήμες περί άθλιας αξιοπιστίας αλλά κ το γεγονός ότι έχει παλιώσει κάπως θα με απέτρεπαν.
Η Mercedes φοβερή αλλά πολύ παππούς κατάσταση... Αν δεν είναι το 50% από τις τρίχες σου στο κεφάλι γκρίζες (και δεν υπολειτουργεί το όργανό σου κατά 50% λόγω προχωρημένης ηλικίας ), δεν εμπνέει η εικόνα του να βγαίνεις από αυτό το όχημα.
Το Volvo θα περάσει σχεδόν απαρατήρητο για τη δουλειά που το θέλουμε (το κύρος παίζει ρόλο) και είναι και ασχημούτσικο.
Το Phaethon φημίζεται για την απίστευτη ηχομόνωσή του που μέχρι τα 200χλμ/ώρα δεν ακούς καθόλου τον κινητήρα Πρέπει να είναι απίστευτη αμαξάρα αλλά το γεγονός ότι μοιάζει με μεγάλο Passat δεν είναι ενθαρρυντικό για το prestige που δίνει στον ιδιοκτήτη.
Χμ... το Lexus! Εκτός αν ήθελα να το παίξω πολύ low-profile αν και κρυφοκαπιταλώνι, οπότε το VW
-
Neos ξέχασες να ψηφίσεις!
-
Done!
-
Quattroporte! Γιατί έτσι!
-
Oλα τους ειναι παπουδιστικα και μυριζουν λιβανι.
Εκτος απο το κουατροπόρτε.
-
Lexus
-
BMW γιατι εχοντας περασει σχεδον απο ολα τα BMW σιγουρα και σ αυτη την κατηγορια θα προτιμουσα το συγκεκριμενο αφου και το after sales της ξερω και την αισθηση που εχουν .
ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ το επαιρνα με leasing (και μου το πληρωνε αλλος ... ) σιγουρα θα διαλεγα την MASERATI. -
Ή ΜΒ νομίζω ότι είναι το καλύτερο και αν ποτέ έπαιρνα τέτοιο αυτοκίνητο θα ήταν αυτό.
Απο την άλλη δεν ονειρεύομαι κανένα από δαύτα με εξαίρεση αυτό που ψηφισα τελικά, την xj, αν και ακόμα και αυτή, αν ποτέ την έπαιρνα, θα την προτιμούσα σε (αρκετά) παλιότερη σειρά...Πεντάμετρα πεντάλιτρα αυτοκίνητα εν έτει 2008 δεν έχουν κανένα νόημα...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Oλα τους ειναι παπουδιστικα και μυριζουν λιβανι.Εκτος απο το κουατροπόρτε.
+1
Είναι δυνατόν να ονειρεύεσαι Α8 και 7άρες;Προτιμώ βόλτα με SETRA.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πεντάμετρα πεντάλιτρα αυτοκίνητα εν έτει 2008 δεν έχουν κανένα νόημα...Όχι μόνο αυτό αλλά για παράδειγμα μια 530 είναι μεγάλη, άνετη και γρήγορη (αν και η 520 είναι πιο οικονομική και εξίσου καλή, μάλιστα σε touring). Οτιδήποτε μεγαλύτερο από αυτό δεν έχει νόημα για μένα. Καλύτερο το SETRA.
-
Αν και η καρδιά λέει 4porte το μυαλό λέει LS600HL.
Ειδικότερα σε έναν αγγελικό κόσμο χωρίς περιβάλλον για ανησυχία.
Audi A8 ---> Σοφιστικέ, ασφαλής, ικανοποιητικά απαρατήρητη, τευτονικού τύπου εργονομία και πολυτέλεια.
BMW 7 series > Τεχνολογικά εξωφρενική, εργονομικά τέλεια (όχι idrive) , ασφαλής, με κινητήρες διαμάντια και αναρτήσεις για φίλημα
Chrysler 300C > Ούτε με σφαίρες. Αμάξι για raper, βάρκα στο γυαλό αλλά φθηνή. Αν ήμουν νταβατζής με Ρωσσίδες ίσως.
Jaguar XJ > Καλύτερα ένα Volvo, εκτός και αν ήμουν τακτικός θαμώνας της Βαλαωρίτου ή της Τσακάλωφ και ήθελα να δείξω ότι είμαι ένα βήμα πιο πάνω από την αμοιβάδα σε εφυία.
Lexus LS600hL > Το απόλυτο τεχνολογικά 4τροχό και με οικολογική συνείδηση. Για το χώρο αποσκευών σε αυτή την κατηγορία δεν έχει σημασία.
Maserati Quattroporte > Το όχημα της απόλυτης αυτοκινητιστικής ονείρωξης και κάτω από τα χέρια της Φερράρι τόσο αξιόπιστο όσο τα μονοθέσια της scuderia επί παντοκρατορίας MS.
Mercedes S Class > Το Ελληνικό status quo. Αντιστοιχά τεχνολογικά εξελιγμένη όσο η LS. Κινητήρες ισοδύναμοι της 7 αλλά η αξιοπιστία δεν είναι ό,τι καλύτερο.
Volvo S80 > ΙΜΗΟ το πιο drivers όχημα πλην της 7άρας. Εργονομία αλά Sweden και σχεδιασμός για σκοπό. Τεχνολογικά ισοδύναμη αν όχι καλύτερη της ΧJ.
VW Phaeton > Όχημα χωρίς σκοπό. Δεν είναι τόσο καλό όσο η Α8 και όταν τα χρήματα δεν έχουν σημασία γιατί να μην έχεις το καλύτερο που μπορεί να σου προσφέρει μία εταιρεία??
-
Κι εγω ψηφιζω SETRA
Βαλτε το στην ψηφοφορια! -
travego
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ το επαιρνα με leasing (και μου το πληρωνε αλλος ... ) σιγουρα θα διαλεγα την MASERATI.
Αν είχα την άνεση να πάρω αμάξι αυτής της κατηγορίας, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα το έπαιρνα με leasing, οπότε μονόδρομος η QUATTROPORTE!
Πέρα από τις όποιες αρετές ή παραξενιές της, είναι ΙΜΗΟ μακράν το ομορφότερο σεντάν που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά!Αλλά για να το συζητήσουμε σε σωστή βάση το θέμα, κάτι σημαντικό: είναι καθαρά θεωρητική η ψηφοφορία ή υπάρχει από κάποιον ενδιαφέρον για αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας? Στη 2η περίπτωση, πρέπει να το δούμε από άλλη σκοπιά και να διαλέξουμε και με άλλα κριτήρια, πέραν της κ@υλ@ς.
-
Επειδή κι εγώ θεωρώ την κατηγορία αυτή των πεντάμετρων+ βαριών λιμουζινών ψιλοάχρηστη για προσωπική χρήση αρνούμαι τόσο να αγοράσω όσο και να ψηφίσω!
Αν είχα τη δυνατότητα μια Μ5 θα με κάλυπτε καλύτερα και για να είμαστε πιο ρεαλιστές και μια 530 tοuring θα ήταν απόλυτα ικανοποιητική. -
Για <<ΕΧΟΝΤΕΣ>>, πολυτελή sedan.