-
Άκυρο το προηγούμενο : ΧΑΑ 572* σε κόκκινο Golf πριν από μισή ώρα.
-
NII-2741 έστειλε ο garvanitis.
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
...Είδα και Fabia του κουτιού χθες χωρίς πινακίδες αλλά με ασφάλεια. Ηθέλα να κατέβω να δω αλλά ήταν
ο ιδιοκτήτης μέσα.Το έχω πάθει...
-
@thaliarque : Άστα να πάνε με έτρωγε πόση ώρα η υπόθεση
Ήθελα να πλησιάσω διακριτικά αλλά το μετάνιωσα.
Ε!!! ξέρετε δεν είμαι της ασφάλειας ούτε της ΟΠΚΕ απλώς περαστικός είμαι και ενδιαφέρθηκα για τον αριθμό
κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας!!!!!! -
Τις τελευταίες μέρες, μόνο αυτά
AZB 405*
PYA 32* -
ΜΟΥ 810* σε Mercedes CLK 200 2θυρη,ΜΟΟ 976* σε Toyota Rav4 χωρίς πλαίσιο και ΙΜΒ 485* σε Mitsubishi Outlander,όπως και ένα ακόμα ΗΑΜ 902* σε μονοκάμπινο Toyota Hillux,προς το τέλος της δεκάδας.
Επίσης είδα ένα ΝΗΥ 384* σε Toyota Corolla.Καλά δεν πρόλαβε να το πάρει και από τη Θεσσαλονίκη το έφερε στον Πύργο;
-
ΥΝΜ 886, κοντεύουμε για το ΥΝΝ
-
Τέλειο μπάνιο και φαγητό στην Καρδαμύλη ...από πινακίδες όμως μόνο ένα ΚΜΥ 64* σε δίκυκλο
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
@thaliarque : Άστα να πάνε με έτρωγε πόση ώρα η υπόθεση
Ήθελα να πλησιάσω διακριτικά αλλά το μετάνιωσα.
Ε!!! ξέρετε δεν είμαι της ασφάλειας ούτε της ΟΠΚΕ απλώς περαστικός είμαι και ενδιαφέρθηκα για τον αριθμό
κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας!!!!!!Κάπως έτσι έχασα μία καλή παρατήρηση τις προάλλες που είχα δει το Ζαφίρα με τις κόκκινες από
Λευκάδα: μόλις το βλέπω και πως έχει και ασφάλεια, παρκάρω 50 μέτρα μετά (στου Ζωγράφου ήταν),
πάω να δω αλλά εκείνη τη στιγμή ήρθε το τσούρμο (κλασσικά στις κόκκινες) μπουκάρει στο αυτοκίνητο και
φεύγει πριν προλάβω να δω την ασφάλεια.Σκηνικό στο Ναύπλιο: επιστρέφω από την πόλη στο ξενοδοχείο και βλέπω σε βουλκανιζατέρ ένα ΚΧΟ-942*
με πλαίσιο. Στρίβω αμέσως, παρκάρω όπως-όπως, μέχρι όμως να πάω να δω τι έγραφε το πλαίσιο, είχαν
ανοίξει το πορτ-μπαγκάζ για να βγάλουν τη ρεζέρβα. Περίμενα ένα τέταρτο (ευτυχώς βρήκα σκιά) μέχρι να
γίνει όλη η διαδικασία της αλλαγής λαστίχων. Μόλις έκλεισαν την 5η πόρτα ξεκίνησα δήθεν αδιάφορα,
πέρασα ακριβώς πλάι, είδα Σέρρες (αυτό που περίμενα δηλαδή να δω), γύρισα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο
κι έφυγα.Όταν βλέπω στο δρόμο κόκκινες χωρίς πλαίσιο, μου έρχεται να κορνάρω, να ανοίξω παράθυρο και να
ρωτήσω από που έρχονται... Φυσικά αυτό δεν το έχω (ακόμα) επιχειρήσει. -
Έριξα μία ανανέωση στην 1η σελίδα, εννοείται με την άδεια του thaliarque. Μόνο φίλε δημήτρη τις κόκκινες ανέλαβέ τις εσύ γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα. Εννοείται πως όποιο λάθος δεις φίλε με διορθώνεις.
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Έριξα μία ανανέωση στην 1η σελίδα, εννοείται με την άδεια του thaliarque. Μόνο φίλε δημήτρη τις κόκκινες ανάλαβέ τις εσύ γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα. Εννοείται πως όποιο λάθος δεις φίλε με διορθώνεις.Πλήρης ανανέωση; έφτασεεεε...
-
Μια μικρη διορθωση για το Αρκαλοχώρι πλιζ
ΗΚΟ 360* -
ναι σόρρυ ξέχασα το 3 μπροστά, σωστός φίλε. Πάντως thaliarque αν θέλεις γενικά, αναλαμβάνω την ανανέωση της 1ης σελίδας στα αμάξια και στα δίκυκλα και τις κόκκινες τις αναλαμβάνεις εσύ.
-
ΚΧΟ-6???/7300 ? πολλά 6??? πρέπει να δόθηκαν κάπου στην Αττική
Είδα τις τελευταίες μέρες 2 αυτοκίνητα με πινακίδα KXO-68**
ΚΧΥ-799*
-
@thaliarque
Την περασμένη εβδομάδα μου ανέφεραν τρακάρισμα σε κλασσική διασταύρωση χωρίς ορατότητα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.
Τίποτα το παράξενο μέχρι που μου είπαν ( αυτόπτες μάρτυρες ) ότι το αυτοκίνητο που παραβίασε STOP το οδηγούσε μία νεαρή και το είχε πάρει την προηγούμενη ημέρα ......Τελικά δεν κατάφερα να φτάσω εγκαίρως στον τόπο του συμβάντος!!!!!!!! -
KTE-668* χθες βράδυ Καστοριά. Καλά προχωράμε...
-
TKN-833*,ΒΙΜ-604*,ΒΙΚ-998*,ΡΙΥ-558*,ΚΑΡ-67*.
Σε κόκκινες ΚΧΥ-836* απο Καρδίτσα,ΜΗΟ-645* και 663* απο Τρίκαλα και μάλλον έχει τελειώσει αλλά δεν κατάφερα να δω κάτι πιο φρέσκο,ΜΗΟ-461* Λάρισα,ΚΧΥ-601* και 609* σε πρόσφατο Τέριος αλλά παλιότερη παρτίδα όπως και ΚΧΥ-463* στη Λάρισα.ΡΑΥ-374* στη Λαμία.Επίσης ΚΧΥ-359* σε παλιά 3άρα στα Τρίκαλα,ΚΧΥ-409* μεταξύ Τρικάλων Καρδίτσας σε Γκόλφ4,ΚΧΥ-445* σε Σενίκ μάλλον απο Λάρισα.
-
XNX 586* Matrix
PEK 909* Getz -
-
@dirtoulios: Αν βρίσκαμε και που διάολο (στην Αττική) έχουν δοθεί τα χιλιοαναφερθέντα ΚΧΥ-98 και 99...
Για την πινακίδα δεν έχω ιδέα.@D1FF: την καημένη πάντως...
Ο χρήστης ss500 έγραψε:
TKN-833*,ΒΙΜ-604*,ΒΙΚ-998*,ΡΙΥ-558*,ΚΑΡ-67*.Σε κόκκινες ΚΧΥ-836* απο Καρδίτσα,ΜΗΟ-645* και 663* απο Τρίκαλα και μάλλον έχει τελειώσει αλλά δεν κατάφερα να δω κάτι πιο φρέσκο,ΜΗΟ-461* Λάρισα,ΚΧΥ-601* και 609* σε πρόσφατο Τέριος αλλά παλιότερη παρτίδα όπως και ΚΧΥ-463* στη Λάρισα.ΡΑΥ-374* στη Λαμία.Επίσης ΚΧΥ-359* σε παλιά 3άρα στα Τρίκαλα,ΚΧΥ-409* μεταξύ Τρικάλων Καρδίτσας σε Γκόλφ4,ΚΧΥ-445* σε Σενίκ μάλλον απο Λάρισα.
-
TPZ 354*
-
Ξέχασα να αναφέρω και ΜΟΥ-942* και 943* απο Κατερίνη,όπως και ΚΧΥ-267* παλιότερη παρτίδα που σίγουρα φτάνει η Πιερία ως το ΚΧΥ-2700.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008