-
Ψάχνοντας η αδελφή μου αμάξι κατέληξε ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Αν και το Swift της άρεσε πολύ περισσότερο εμφανισιακά (ειδικά από μέσα), όταν τα είδαμε από κοντά το Swift εμένα προσωπικά μου φάνηκε περισσότερο 'παιχνίδι' ενώ το Fabia πιο 'αυτοκίνητο'. Να τονίσουμε εδώ ότι υπάρχει μια προσφορά αυτό το καιρό για το Fabia Elegance (-700Ευρώ) και έτσι έχει μόνο 200 Ευρώ διαφορά από το Swift. Εκτός από το γεγονός ότι έχει κορυφαίους χώρους, η έκδοση Elegance έχει σχεδόν τα πάντα (8 αερόσακους, κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, υποβραχιόνιο, ζάντες αλουμινίου, κλπ). Παρόλα αυτά λόγω ατυχούς πρότερης εμπειρίας από το γκρουπ VAG ανησυχώ για θέματα αξιοπιστίας.
Ποια η γνώμη σας για τα δύο αυτά αυτοκίνητα; Τι θα επιλέγατε εσείς;Υ.Γ. Σε αυτή την έκδοση το Fabia μπορεί να έχει μπεζ εσωτερικό το οποίο ομολογουμένως αναβαθμίζει την εικόνα του. Έχει κάνεις εμπειρία από ανοιχτόχρωμο εσωτερικό; Ωραίο μεν, αλλά λερώνει εύκολα και πως καθαρίζει μετά; Μη το πάρεις και μετανιώσεις σε 1 χρόνο.
-
Ψάχνοντας η αδελφή μου αμάξι κατέληξε ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Αν και το Swift της άρεσε πολύ περισσότερο εμφανισιακά (ειδικά από μέσα), όταν τα είδαμε από κοντά το Swift εμένα προσωπικά μου φάνηκε περισσότερο 'παιχνίδι' ενώ το Fabia πιο 'αυτοκίνητο'. Να τονίσουμε εδώ ότι υπάρχει μια προσφορά αυτό το καιρό για το Fabia Elegance (-700Ευρώ) και έτσι έχει μόνο 200 Ευρώ διαφορά από το Swift. Εκτός από το γεγονός ότι έχει κορυφαίους χώρους, η έκδοση Elegance έχει σχεδόν τα πάντα (8 αερόσακους, κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, υποβραχιόνιο, ζάντες αλουμινίου, κλπ). Παρόλα αυτά λόγω ατυχούς πρότερης εμπειρίας από το γκρουπ VAG ανησυχώ για θέματα αξιοπιστίας.
Ποια η γνώμη σας για τα δύο αυτά αυτοκίνητα; Τι θα επιλέγατε εσείς;Υ.Γ. Σε αυτή την έκδοση το Fabia μπορεί να έχει μπεζ εσωτερικό το οποίο ομολογουμένως αναβαθμίζει την εικόνα του. Έχει κάνεις εμπειρία από ανοιχτόχρωμο εσωτερικό; Ωραίο μεν, αλλά λερώνει εύκολα και πως καθαρίζει μετά; Μη το πάρεις και μετανιώσεις σε 1 χρόνο.
-
-
αν μου ελεγες για το 16 αρι το σπορτ θα σου προτεινα Σουζουκι με κλειστα ματια
Τωρα στο 13 αρι δεν ξερω,το σουζουκι ειναι πολυ ψευτικο και μουντο απο μεσα
Το φαμπια το καινουριο λες?
δεν εχω αποψη για αυτο το αυτοκινητο,οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω
Με συγχωρεις -
Ναι μιλάμε για 1400 κυβικά, όχι παραπάνω. Fabia εννοείται το καινούργιο (αυτό που μοιάζει με το Roomster).
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ναι μιλάμε για 1400 κυβικά, όχι παραπάνω. Fabia εννοείται το καινούργιο (αυτό που μοιάζει με το Roomster).ριξε καμια φωτο το εσωτερικο του
-
-
Fabia γιατι ειναι ποιο αμαξι... αν και απο την αλλη παλι δεν ειναι και για οφθαλμολουτρο (πως κατεληξε κοπελα σε Fabia, αναμεσα σε τοσα αμαξια? )
-
Όχι και φάμπια ρε σεις... είναι γερασμένο από τότε που βγήκε.
-
γιατι να τιμωρησεις καποιον με φαμπια?
-
Και εγώ δε λογάριαζα Fabia μέχρι που έμαθα σχέση τιμής-εξοπλισμού και μπήκα για Test Drive σε μια έκδοση Elegance. Το Mazda 2 μου φάνηκε πολύ φτηνιάρικο (αν και λογάριαζα πολύ σε αυτό), ενώ το κεφάλι μου πίσω το αγκάλιαζε το πλαίσιο του αυτοκινήτου! Τα δε πίσω παράθυρα φινιστρίνια. Το Suzukακι ωραίο, αλλά εξακολουθεί να δείχνει φτηνότερο εσωτερικά και όχι τόσο 'αυτοκίνητο'. Yaris, Jazz ακριβά, για ιταλικά και γαλλικά δε πολύ κοιτάμε (Clio δεν άρεσε), Polo παλιό, Corsa καλό μεν αλλά ψιλό αδιάφορο, ε δεν έμεινε και τίποτα άλλο!
-
εχετε ξεκληρισει 2 κατηγοριες σχεδον...
τι να πω...αντε η προηγουμενη φαμπια παει στο διαολο...η τωρινη ειναι %$#@%$^
-
Εγώ λέω να πάρει Yaris τα αξίζει τα λεφτά του
-
εγω παλι λεω να παρει Ceed, γιατι κανενα απο τα μικρα δεν δικαιολογει τα λεφτα του...
-
Aς πάρει Polo...Φάμπια...ΕΛΕΟΣ πρέπει να μισείς κάποιον για να του πείς να πάρει Φάμπια
-
Xoντρό... άκου κει πόλο...
-
Τότε yaris
-
Σβιφτ απλά και μόνο γιατί το Φάμπια ξαναφέρνει μνήμες του '91...ο ΠΑΟΚ να προκρίνεται στον τελικό της Γενεύης, δίκες Κοσκωτά κλπ.
-
Το Ceed 1.4 το οδήγησε φίλος και απογοητεύτηκε από την μηχανή του. Να αφήσω το Fabia στο πάτωμα του οποίου θα βασίζεται το επόμενο Polo και να πάρω το Polo απλά και μόνο επειδή είναι VW? Έχω ήδη καεί μια φορά από VW, να μου λείπει . Την ίδια γνώμη είχα και εγώ για το Fabia πριν μπω μέσα, αλλά μόλις μπήκα (ειδικά στην πλούσια έκδοση που μας ενδιαφέρει) άλλαξα γνώμη. Να λογαριάζουμε πάντα και την τιμή ε?
-
Swift βεβαια (οχι τι αλλο θα ελεγα ) γιατι μπορει να μην εχει φινηρισμα και ποιοτητες VAG σου δινει ομως σχεδον ιδιο εξοπλισμό και φτηνοτερα ανταλλακτικά και αν το ψαξεις και service. Αν δεν το βιαζεσαι περιμενε λιγο που θα βγει και η facelift εκδοση. Παντος οχι φαβια τοσα αλλα αυτοκινητα υπαρχουν κανα colt ή jazz?
Suzuki Swift- Skoda Fabia