-
Ας ξαναγίνουμε λίγο παιδιά και ας του ζητήσουμε το αυτοκίνητο που θα θέλαμε για δώρο...
-
Ας ξαναγίνουμε λίγο παιδιά και ας του ζητήσουμε το αυτοκίνητο που θα θέλαμε για δώρο...
-
-
Κρατησέ μου μία Νυχτερίδα Πολυαγαπημένε μου Άγιε...
-
Εμεις οι Θεσσαλονικεις εχουμε Αη-Δημητρη.Ο ερυθρόλευκος αγιος ας μεινει εκει στον Πειραια,δεν τον θελουμε.
-
-
Agapite Ai Vasili,
Fetos opws diapistwses imoun polu kalo paidi. To etrwga olo to fagito mou, pigena sto mathima PANTA diavasmenos, tis askiseis tis eixa apo prin gramenes sto tetradio ( tis eixa antigrapsei apo to lisari ennow) , kai dn stenoxorisa tin mama kai ton mpampa oute mia fora.
Me tin Maria ( i aderfi mou) malwsame fetos MONO 354 fores ( rekor 2007) kai dn tis traviksa oute mia fora ta mallia.
Den eklepsa oute mia sokolata apo tou Kur Dimitri to periptero kai panta plirwna ta periodika pou agoraza.
Tha se parakalousa polu loipon, fetos na min me ksexaseis kai na mou fereis tin poluagapimeni mou F360 MODENAS kai as einai k metaxeirismeni... an einai apo tin Kaisaria se parakalw pes tous na kanoun allagi to timoni giati edw stin Ellada ta autokinita einai aristerotimona.
Elpizw fetos na min me ksexaseis, giati kathe xrono mou les tin idia dikaiologia...oti kai kala dn tin vrikes se prosfora...
Kales Giortes se OLOUS!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εμεις οι Θεσσαλονικεις εχουμε Αη-Δημητρη.Ο ερυθρόλευκος αγιος ας μεινει εκει στον Πειραια,δεν τον θελουμε.Κάποιος να το ανεβάσει στα Ανέκδοτα αυτό το link ρε σεις!!!
-
-
Ενα ΕVO X Αγιε μου,και γνωριμια με κορη βενζινα
-
-
Ας μου φέρει και LADA, δεν με πειράζει, αρκεί να συνοδεύεται από ιδιωτικό, αποκλειστικό κλειστό γκαράζ...
-
Aμα είναι να το κάνει το καλό ο Άγιος, τότε:
-
-
Εσύ Σπύρο, δεν μας είπες τι θέλεις...
-
Μια Alfa Brera για μενα.Αν σου πεφτει 'βαρια' θα παρω την Junior τοτε.. Σ ευχαριστω Αη Σωκρατη... (εμεις αυτον εχουμε στον Πειραια... )
-
Άγιε μου Βασίλη να φέρεις ... μυαλό και φώτιση στους πολιτικούς για το θέμα των αυτοκινήτων ντίζελ σε Αθήνα - Θεσ/νίκη καθώς επίσης και για διάφορα έργα, παρκινγκ, δρόμους, κλπ. και στους αντιπροσώπους για τις τιμές των αυτοκινήτων ...
Για μένα θα ήθελα μια Cayenne αλλά με κινητήρα μέχρι 1900 κυβικά για να μην με γδέρνει το κράτος σε τέλη ή αν δεν χωράει στον σάκο σου μια BMW R1200, αλλά 50cc, αυτόματη (δεν έχω δίπλωμα για παραπάνω).
ΥΓ. (Δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις ...).
Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά!!! -
Τωρα που το ντιζελ ξεπέρασε την τιμη της βενζίνης,λίγοι θα τα προτιμήσουνε αν απελευθερωθούνε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τωρα που το ντιζελ ξεπέρασε την τιμη της βενζίνης,λίγοι θα τα προτιμήσουνε αν απελευθερωθούνε.Α! Ναι! Αγιε Βασίλη κάνε κάτι και για τις τιμές των καυσίμων!!! Ευχαριστώ και πάλι!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μια Alfa Brera για μενα.Αν σου πεφτει 'βαρια' θα παρω την Junior τοτε.. Σ ευχαριστω Αη Σωκρατη... (εμεις αυτον εχουμε στον Πειραια... )Και εγώ που νόμιζα οτι έβαλες για μέσο τον Άγιο Πέτρο...
Ο Άγιος Βασίλης έρχεται... :yahoo: