-
Στην Πανεπιστημιούπολη στην Καισαιρανή, σήμερα, στο ύψος του Τμήματος Πληροφορικής, κοπελίτσα με Citroen C3 πρέπει να έχασε το έλεγχο και πήρε μαζί της καμμιά δεκαριά από τα μεταλλικά 'Π' που έχουν βάλει για να μην παρκάρουν στο πεζοδρόμιο. Αλλά δε σταμάτησε εκεί, συνέχισε παρακάτω και προχώρησε πάνω στο πεζοδρόμιο - μέσα από τα 'Π'!
Το μπροστινό μέρος είχε σοβαρές ζημιές. Οταν πέρασα μαζεύανε συντρίμμια και προφυλακτήρες, ενώ και άλλα δύο αυτοκίνητα είχαν σταματήσει, ίσως με ζημιές από τα συντρίμμια.
Αργότερα που γύρισα από τη βόλτα, κάποιος (ίσως ο πατέρας της κοπέλας;) της έλεγε με αυστηρό ύφος ότι θα πληρώσει για όλα όσα χάλασε...!
Αλλά στ'αλήθεια, εάν περπατούσε κάποιος πεζός εκεί (όπως π.χ. εγώ χθες -- ή σήμερα εάν είχα βγει 15 λεπτά νωρίτερα), θα είχαμε τραγωδία.
Edit: φωτό από κινητό...
-
Mε πόσα πήγαινε ρε;
-
Αν ξέχασε που είναι το φρένο, μπορεί να πήγαινε με σχετικά λίγα.
-
Φιλη της αδελφης μου ηταν συνοδηγος στο καινουργιο μινι του αγοριου της.
Σε ευθεια, καταφεραν να χασουν τον ελεγχο, να φερει πολλες σβουρες το αμαξι και να κανει και μια τουμπα.
Ολοι ειναι καλα, στο συνεργειο ακομα ψαχνουν να βρουν τι επαθε. λαστιχο δεν ηταν. -
Το ατύχημα με το jimny έγινε στην έξοδο της πολυτεχνιούπολης στην κατεχάκη. Πέρασα λίγο αργότερα και το είδα ανάποδα. Εκεί γίνεται κάθε 10 μέρες ένα σοβαρό ατύχημα, γιατί όλοι κατεβαίνουν την καταχάκη με πολλά παρά τα σήματα ταχύτητας και δεν βλέπουν (αφού δεν ξέρουν τι σημαίνουν τα πορτοκαλί φανάρια που προειδοποιούν για το κόκκινο στους επόμενους σηματοδότες.) Έτσι δεν προλαβαίνουν να φρενάρουν στο φανάρι ή δεν το βλέπουν καθόλου και γίνεται της κακομοίρας. Αφού οι μισοί φοιτητές το ξέρουμε και όταν βγαίνουμε από το φανάρι κοιτάμε δέκα φορές δεξια . όσι δεν το ξέρουν την πατάνε.
Προφανώς ο jimny πέρασε το κόκκινο και μολις είδε μπροστά του αυτόν που περνούσε με πράσινο έκανε ελιγμό και τσουπ ανάποδα. Γιατί το jimny δεν είχε χτυπήσει πουθενά εκτός της οροφής. και αποκλείεται να έβγαινε αυτός από το πολυτεχνείο και με 20χλμ να κατάφερε να έρθει ανάποδα χωρίς να χτυπήσει πουθενα.
Αλλά μιλάμε κάθε βδομάδα πανικός...
-
Ο δρομος εκει ειναι χαλια παντως. Ειναι πολυ ευκολο να το 'χασεις' το αμαξι.
Παντως πριν κανουν το φαναρι στην μεση της ευθειας, αν ειχες καλη εξοδο απο την τελευταια στροφη, προλαβαινες να πιασεις 200 και να φρεναρεις κιολας αν ηταν κοκκινο το φαναρι (ειχες πολυ καλη ορατοτητα εννοω με το παραπανω)
-
Το φανάρι του Πολυτεχνείου εκεί είναι μέγιστη βλακεία. Είναι πολύ κοντά στο επόμενο φανάρι και κυρίως το κόψιμο στο διάζωμα κρύβεται από τα φυτά. Όταν έρχεσαι από πάνω, σχεδόν τίποτα δε σε προδιαθέτει ότι εκεί έχει διασταύρωση. Είναι και γλιστερά, οπότε γίνονται όσα γίνονται. Τουλάχιστον ας κόβανε τα φυτά για 100 μέτρα στο διάζωμα ώστε να φαίνεται από μακριά ότι είναι διασταύρωση....
Αν και για μένα, θα έπρεπε όσοι θέλουν από Πολυτεχνείο να πάνε προς Μεσογείων, να πηγαίνουν από έξοδο Κοκκινοπούλου και μόνο όσοι θέλουν να πάνε προς Α.Ο. να βγαίνουν από εκεί, με λωρίδα επιτάχυνσης και χωρίς φανάρι. Αλλά κυρίως να μη διασχίζει κανείς το διάζωμα σ'αυτό το σημείο...
-
Έχω κοντέψει να τρακάρω και εγώ εκεί, απο τις πρώτες (ισως και την πρώτη) ημέρα που το έβαλαν. Απο τότε, όπως κατεβαίνω τον περιφεριακό, πάντα κοιτάω απο μακριά αυτο το φανάρι. Και πραγματικά έπρεπε να βγαίνουν απο Κοκκινοπούλου για Μεσογείων.
Εγω προσωπικά, ποτε δε θα χρησιμοποιούσα αυτό το φανάρι για να διασχίσω το συγκεκριμένο σημείο. Αν γίνει εκει κάτι, θα γίνει με πολλά! -
Πολύ ζώο το παραπάνω που έφυγε μέσα στην Παν/πολη στην Πληροφορική...
Πόσο μαλάκες είναι που κατεβαίνουν με όσα εκεί μέσα?
Δε βλέπουν ότι είναι στενός και γλιστερός ο δρόμος ρε πστ μου?
Μάλλον τρόμαξε ή αφαιρέθηκε το μπάζο και του έφυγε όπου να' ναι... -
Προσωπική εμπειρία ευτυχώς αναίμακτη. Παρκάρω το παπί διαγώνια δίπλα σε σταθμευμένο αμάξι που επίσης ήταν διαγώνια στο δρόμο παρκαρισμένο (Εθνικής Αντιστάσεως στο Ηράκλειο για όσους ξέρουν). Καθώς ανοίγω το κάθισμα για να βάλω το κράνος στη θήκη του βλέπω ένα Santa Fe να παρκάρει σε μια απόσταση άνω των δέκα μέτρων πιο κάτω από μένα. Δεν του δίνω σημασία μια και είναι πολύ μακριά μου. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Καταφέρνει ο υπερήλικας όχι μόνο να διανύσει ανηφορίζοντας μάλιστα όλη την απόσταση αλλά να πέσει και πάνω στο μηχανάκι!!! Για καλή μου τύχη υπήρχε μεταξύ μας δέντρο που του έκοψε την ταχύτητα και το ποιο κοντινό προς το αμάξι σημείο ήταν η εμπρός ρόδα και όχι το σημείο που στεκόμουν.
Το αποκορύφωμα όλων το σχόλιο του παππού αντί συγνώμης, 'Δεν ήσουν εκεί όταν ξεκίνησα να παρκάρω' !!!! -
10 μέτρα;;;;
-
Καλά βρε Μανόλη...
Ο αθεόφοβος ΠΩΣ κατάφερε να κάνει τέτοιο πράγμα;;;
(σόρυ που γελώ, αλλά η απάντηση του παππού είναι όλα τα λεφτά...). -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
:lol:
Καλά βρε Μανόλη...
Ο αθεόφοβος ΠΩΣ κατάφερε να κάνει τέτοιο πράγμα;;;
(σόρυ που γελώ, αλλά η απάντηση του παππού είναι όλα τα λεφτά...).Τι να σου πω και εγώ ακόμα αναρωτιέμαι!!! Πάντως ήμουν πολύ τυχερός.
Θα αρχίσω να αναθεωρώ αυτό που έλεγα δηλαδή 'πως καταλαβαίνεις ότι ένα αμάξι το οδηγάει γυναίκα; ' Μα φυσικά από τις χιλιάδες γρατσουνιές στις ζάντες!!!
-
Για το φαναρι του πολυτεχνειου που λεγαμε πριν λιγα ποστ. Κατεβαινω την κατεχακη προς κεντρο, περναω με πορτοκαλι (αρκετα πορτοκαλι, οχι κοκκινο ομως) για τα επομενα 4-5 δευτερα περναγανε τα αμαξια που ειχα πισω μου. Αμαξι (δεν ειδα αν ηταν αντρας η γυναικα) που βγηκε απο το πολυτεχνειο εριχνε καντηλια σε εναν απο τους παπαρες που ειχαν περασει με κοκκινο. 4-5 δευτερολεπτα μπορει να ειναι πολυ λιγα σαν χρονος, αλλα αν σκεφτειται τα 4-5 δευτερολεπτα σε φαναρι που εχει γινει κοκκινο ειναι τραγικα πολλα. Αν επρεπε να βγω απο το πολυτεχνειο για αθηνα, θα πηγαινα απο τον κατω δρομο που ειναι η βαση των μπατσων, δεν θα το ρισκαρα.
-
ακομα 3 ανθρωποι εχασαν την ζωη τους με μηχανη.
συμαθητης του ξαδερφου μου απο την σχολη ικαρων,ειχε παει σε μαχητικο,σε μια βραδυνη εξοδο πεταγεται ενας παπους 81 χρονων με αγροτικο στα 10 μετρα.αποτελεσμα βιαιη προσκρουση το κρανος ανοιξε στα 2 ακαριαιος θανατος.25 χρονων παιδι....
2 σκηνικο αγορι μιας φιλης μου,ειναι κρητη χανει τον ελεγχο με την μηχανη μονος του πεφτει κατω,δεν χτυπαει πολυ,και αντι να παει στο νοσοκομειο γυρισε στο ξενοδοχειο οπου εμενε και ειχε ζαλαδες.μιλησε με την κοπελα του και του ειπε να παει νοσοκομειο αμεσως.μεχρι να φτασει στο νοσοκομειο πεθανε μαλον απο εσωτερικη αιμοραγια.
επισης ενα ακομα παιδι 20 χρονων σκωτοθηκε με μηχανακι.ηταν φανταρος΄.
-
Παλιό fiesta είναι άσχημα χτυπημένο στη στροφη μετα τον κομβο της Καλιθέας εδω και 3-4 μέρες. Αξιοπερίργο ειναι ότι οι πινακιδες λειπουν, οπως επίσης ότι το παρμπριζ του αυτοκινητου ειναι 30 μετρα πιο κάτω απο το αμάξι. Τί να σημαινει αυτο άραγε;
-
Οτι τα παρμπριζ των φιεστα δεν τοποθετουνται καλα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οτι τα παρμπριζ των φιεστα δεν τοποθετουνται καλα?εισαι πολυ κοντα, έλα άλλη μια προσπάθεια!!!
-
-
χωρις αεροσακο κουρτινα θα εχει τραυματιστει πολυ σοβαρα η θανασιμα στο κεφαλι.....
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#