-
Ξεκινάω να ποστάρω αυτοκίνητα εποχής με σχήματα περίεργα, με επιλογές έξω από τις καθιερωμένες φόρμες, αυτοκίνητα που δεν έκαναν εμπορική καρριέρα με την σημερινή έννοια του όρου είτε για το σχήμα τους, είτε για το κόστος τους. Θα παρελάσουν και γνωστά αυτοκίνητα λόγω της ομορφιάς τους και της αρμονίας των γραμμών τους.
Πολλά από αυτά έχουν τα ίδια μηχανικά μέρη και διαφορετικούς αμαξοποιούς, όλα έχουν την ομορφιά τους, είναι υπέροχα, και το κυριότερο έχουν ψυχή.
Επειδή έχω πολλές και υπέροχες φωτογραφίες, θα παρακαλέσω όσοι ποστάρουν αντίστοιχα αυτοκίνητα, ας είναι κάποιου επιπέδου σε ποιότητα και μέγεθος για να τις χαρούμε όλοι.
Όλα τα ασχομόπαπα αλλά και οι κούκλες της αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν ανάγκη το χειροκρότημά μας.
Πάμε λοιπόν για οφθαλμόλουτρο και ας τα παρατηρήσουμε καλά για να ποστάρουμε για το κάθε ένα την γνώμη με φίλαθλο πνεύμα και όχι οπαδικό.
Lancia PF200 Roadster
Lincoln Boano Indianapolis
Talbo Lagot 150 F&F TearDrop Coupe -
Ξεκινάω να ποστάρω αυτοκίνητα εποχής με σχήματα περίεργα, με επιλογές έξω από τις καθιερωμένες φόρμες, αυτοκίνητα που δεν έκαναν εμπορική καρριέρα με την σημερινή έννοια του όρου είτε για το σχήμα τους, είτε για το κόστος τους. Θα παρελάσουν και γνωστά αυτοκίνητα λόγω της ομορφιάς τους και της αρμονίας των γραμμών τους.
Πολλά από αυτά έχουν τα ίδια μηχανικά μέρη και διαφορετικούς αμαξοποιούς, όλα έχουν την ομορφιά τους, είναι υπέροχα, και το κυριότερο έχουν ψυχή.
Επειδή έχω πολλές και υπέροχες φωτογραφίες, θα παρακαλέσω όσοι ποστάρουν αντίστοιχα αυτοκίνητα, ας είναι κάποιου επιπέδου σε ποιότητα και μέγεθος για να τις χαρούμε όλοι.
Όλα τα ασχομόπαπα αλλά και οι κούκλες της αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν ανάγκη το χειροκρότημά μας.
Πάμε λοιπόν για οφθαλμόλουτρο και ας τα παρατηρήσουμε καλά για να ποστάρουμε για το κάθε ένα την γνώμη με φίλαθλο πνεύμα και όχι οπαδικό.
Lancia PF200 Roadster
Lancia PF200 Roadster
Lagonda V12 Tulipwood Tourer
-
Βάλε μας μια 1948 Delahaye 135MS Figoni et Falaschi που μας αρέσει!!!!
Καλά... και το Τ150 δεν παίζεται, φυσικά! -
Delahaye 135 MS F&F Coupe
Delahaye 135 MS Competition Coupe
Tο ίδιο αυτοκίνητο με άλλη καρότσα και άλλη χρήση.
Για σένα Αλέξανδρε -
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!
Εεεεεεευχαριστώ!!!!! -
Ρε παίδες,γιατι δεν ποσταρετε τις φωτογραφιες σε thumbnails για να μην εχουμε προβλήματα;
Οποιος θελει θα κανει 'κλικ' και θα τις βλέπει ολόκληρες -
Και μια VOISIN C27 Aerosport, 1934
(ή ζητάω πολλα;;;; ) -
Lancia Flaminia 2.5 Loraymo 1954
μία από τις χειρότερες εμπνεύσεις κατά τη γνώμη μου....
-
Voisin C27 Aerosport Coupe
-
Η Κρουέλα ΝτεΒίλ!
Λοιπόν λοιπόν...
Rolls-Royce Phantom I Jonckheere Aerodynamic Coupe (1925)
Για να δούμε... -
http://horisly.blogspot.com/2007/06/192 ... namic.html
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
http://horisly.blogspot.com/2007/06/1925-rolls-royce-phantom-aerodynamic.htmlΆψογος!
-
Rolls Royce Phantom I Jonckheere Coupe
-
Alfa Romeo 1900 CSS Ghia Coupe
-
Alfa Romeo B.A.T cars
Στην τελευταία φώτο, το ανθρακί αριστερά μου αρέσει πολύ...
-
Κουκλιά με τα όλα τους!!!
-
Eμένα όλες οι ΒΑΤ μου αρέσουν
-
Lancia Aprilia Sport 1938
Σπάνιες κούκλες και ασυνήθιστα ασχημόπαπα !!!