-
Μεταφέρω από το YarisClub :
Kάποιος ανεύθυνος κάνωντας όπισθεν με μια BMW ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΦΙΜΈ ΤΖΆΜΙΑ (μάλλον σειρά 1 με στογγυλα φανάρια) παρέσυρε και εγκατέλειψε ένα γνωστό μου με παπί στη Καλλιθέα στις 23/12/07, και σαφώς εξαφανίστηκε...
Aπ' ότι μου είπανε η ζημιά στη BMW ΕΊΝΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΉΡΑ
Πάνω στο παπί επέβαιναν 2 παιδιά, ο συνοδηγός δεν έπαθε τίποτα, μα δυστιχώς ο οδηγός θα χάσει και τα 2 του πόδια απ' ότι με πληροφόρησαν και είναι μόλις 21 ετών.Το παιδι φορούσε κράνος κανονικά...
Το ατύχημα έγινε στην ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΕΡΒΟΥ ΚΑΙ ΧΑΤΖΙΝΗ ΓΩΝΙΑ
Παιδιά, αε έχουμε το νου μας μηπως τον πετύχουμε , για να μάθει τι σημαίνει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ......
Για οποιαδήποτε πληροφορία γνωρίζετε, επικοινωνείτε με 6942924688
-
Kάποιος ανεύθυνος κάνωντας όπισθεν με μια BMW ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΦΙΜΈ ΤΖΆΜΙΑ (μάλλον σειρά 1 με στογγυλα φανάρια) παρέσυρε και εγκατέλειψε ένα γνωστό μου με παπί στη Καλλιθέα στις 23/12/07, και σαφώς εξαφανίστηκε...
Πάνω στο παπί επέβαιναν 2 παιδιά, ο συνοδηγός δεν έπαθε τίποτα, μα δυστιχώς ο οδηγός θα χάσει και τα 2 του πόδια απ' ότι με πληροφόρησαν και είναι μόλις 21 ετών.Το παιδι φορούσε κράνος κανονικά...
Παιδιά, αε έχουμε το νου μας μηπως τον πετύχουμε , για να μάθει τι σημαίνει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ......
-
-
ΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝΕ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΜΗΣΟΥΝ.....ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ...ΟΠ0ΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΩΝΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ....ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΕΧΩ ΞΕΒΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ....
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΒΕ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝΕ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΜΗΣΟΥΝ.....ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ...ΟΠ0ΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΩΝΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ....ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΕΧΩ ΞΕΒΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ....ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΒΕ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
Μπραβο ρε φιλε Random
Ετσι να κανεις -
Έτσι. Φουστιά στον φούστη.
-
@Random: Καλά τους κάνεις!
-
Για αυτους τους φουστηδες ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ , γιατι δεν μιλαει κανενας η Αθηνα δεν ειναι ακατοικητη πολις παιδες .Καποιοι εναι πιο φουστηδες , απο τον φουστη
-
Καλά μην πιάσουμε συζήτηση για φούστηδες με αμάξια και φούστηδες με μηχανές... και για τις 2 κατηγορίες υπάρχουν ράματα για την γούνα τους. Όση παιδεία λείπει απο την μία κατηγορία οδηγών άλλη τόση λείπει και απο την άλλη...
-
(EDIT γιατι βαριεμαι τα αιματα)
Αν σου εκανα μαλακια οταν ησουν με την μηχανη, να εισαι σιγουρος οτι θα ηταν κατα λαθος. Ανθρωποι ειμαστε και μερικες φορες ειμαστε και απροσεκτοι (αν και εγω ΔΕΝ ειμαι απροσεκτος). Επισης το σιγουρο θα ηταν οτι θα σταματαγα και δεν θα εφευγα, γιατι δεν ειμαι ζωον.
Οποιος μου εκανε επιτηδες ζημια στο αμαξι επειδη εκανα κατι ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, θα τον σταματαγα πασει θυσια. ΕΚΕΙΝΟΣ εβαλε τον εαυτο του σε αυτη την δυσκολη θεση με τον να αποφασισει να κανει ζημια.
Να μαθετε να συγχωρειτε το λαθος (μερες που ειναι ) και να γαματε αυτον που σας κανει κατι επιτηδες.
Αν λοιπον ως αντιποινα μου εκανες ζημια στο αμαξι ΕΠΙΤΗΔΕΣ, να εισαι σιγουρος οτι θα εβρισκα τροπο να σε σταματησω, τροπο που μπορει να μην σου αρεσε... Ειδικα απο την στιγμη που σαν γνησιος ελληνας κουτοπονηρος λες περηφανα οτι εχεις ξεβαψει την πινακιδα σου για να μην μπορουν να σε βρουν.
Καλη χρονια και να εισαι παντα αρτιμελης αν και δεν νομιζω να μεινεις για πολυ ετσι, καποιος θα βρεθει να σου απαντησει στην κλωτσια σου.
-
Φερνω ποπ κορν γιατι προβλεπεται να παιρνει φωτια το τοπικ τουτο....
Παντως Αγγελε εισαι λαθος εδω....
Μην κανεις αυτα που δεν θελεις να σου κανουν..... -
-
Ακόμα δεν μάθατε τον Random?
-
Εύκολα όμως εντοπίζεις κάποιον απ'τις πινακίδες του (ακόμη και ξεθωριασμένες, με λίγη παρατηρητικότητα φαίνονται). Τηλεφωνάκι στην τροχαία λέγοντας ότι σε χτύπησε κι έφυγε, παίρνεις τα στοιχεία του και τα υπόλοιπα τα κανονίζεις εσύ...
Και ένας τσαντισμένος άνθρωπος μπορεί ΠΟΛΛΑ να κάνει σε κάποιον που αποφάσισε να του προκαλέσει ζημιά...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Φερνω ποπ κορν γιατι προβλεπεται να παιρνει φωτια το τοπικ τουτο....μακαρι
αλλα μαλλον το ποστ του ρανδομ ηταν ψαρωτικο -
ξεθωριασμενες πινακιδες δεν προλαβαινεις να δεις (πιθανοτατα ουτε.. μη ξεθωριασμενες δεν θα προλαβεις).. μεχρι να γυρισεις που θα ακουσεις το ΓΚΟΥΠ να δεις τί εγινε θα εχει εξαφανιστει ο τυπος. εδω δεν προλαβαινεις να δεις ΤΙ μηχανακι ηταν καλα-καλα.
-
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!
-
Ο χρήστης igiorgio έγραψε:
Aπ' ότι μου είπανε η ζημιά στη BMW ΕΊΝΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΉΡΑΜε την όπισθεν τον χτύπησε;
-
Το γραφει στην αρχη του θεματος...
Αυτοι οι αλητες που εγκαταλειπουν τραυματιες πρεπει να λιθοβολουνται ASAP.
Εκκληση για βοήθεια