-
Εχει μονιμη τετρακινηση Ε-Π/85-15.
-
Aφού δεν ξέρεις ρε Μητς, τι μιλάς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
βγειτε στο δρομο και δειτε ποσα ταπερ(καινουρια) κυκλοφορουν ποσες 130 ποσες gta(για να την πουμε και στους φιλους αλφιστι ) και ποσα s3 καλη η θεωρια αλλα αλλο η πραγματικοτητα....
Σκληρό πορνό...δεν είναι να λογοπιάνουμε τέτοια πράματα...
Λένε κάτι οι πωλήσεις για την 'ποιότητα' του αυτοκινήτου;
Eίπα εγώ κάτι τέτοιο;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
βγειτε στο δρομο και δειτε ποσα ταπερ(καινουρια) κυκλοφορουν ποσες 130 ποσες gta(για να την πουμε και στους φιλους αλφιστι ) και ποσα s3 καλη η θεωρια αλλα αλλο η πραγματικοτητα....
Σκληρό πορνό...δεν είναι να λογοπιάνουμε τέτοια πράματα...
Λένε κάτι οι πωλήσεις για την 'ποιότητα' του αυτοκινήτου;
Eίπα εγώ κάτι τέτοιο;
στα gti οπου οι αγοραστες ειναι απο λιγο εως παρα πολυ γνωστες της αυτοκινησης εχει μεγαλη σημασια!!!!αν μιλαμε για αγοραστες cc ή suv τοτε ναι, δεν παιζει κανενα ρολο το ποσο πολυ πουλανε αυτα τα τερατα....
-
ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι συγκρίνετε σε τόσες σελίδες...
τελείως διαφορετική προσέγγιση του θέματος gti.
Άλλη τιμή, άλλος χαρακτήρας, άλλη φάση...
Το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι δεν κάνουν για τους...πολλούς αλλά για τους ψαγμένους.Λέτε σε κάνα μελλοντικό f/l να κάνει την καμπακ η χόντα στους πολλαπλούς συνδέσμους αλλά και να δώσει μερικά αλογάκια παραπάνω; Αυτά θέλει το τάπερ και θα χτυπήσει πάλι ταβάνι, τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Λέτε σε κάνα μελλοντικό f/l να κάνει την καμπακ η χόντα στους πολλαπλούς συνδέσμους αλλά και να δώσει μερικά αλογάκια παραπάνω; Αυτά θέλει το τάπερ και θα χτυπήσει πάλι ταβάνι, τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια.
Μακάρι!!!
Για φανταστείτε το με κανένα μπλοκέ κι ένα ωραιότατο compressor kit...
Που πήγε το S3?(εντάξει καθ'υπερβολίν )
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Warning : Γνώμη Hondάκια.
Εγώ θα έπαιρνα το Type-R. Γιατί; Επειδή είναι Honda κ μάλιστα type-r! Πολύστροφο ατμοσφαιρικό, άλλη αίσθηση!
Τώρα ίσως με βρίσετε, αλλά το S3 μου φαίνεται πολύ άοσμο κ αδιάφορο. Φυσικά έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε όλους τους τομείς, αλλά δε μου δημιουργεί καμία μα καμία αίσθηση.
TROLL MODE : Τα άουντι είναι για συνταξιούχους(βρίστε άφοβα)!+1 !!!
RESPECT
-
ρε παιδια νομιζω οτι η διαφορα στην τιμη τα κανει μη συγκρισιμα ,13 χιλιαρικα δεν ειναι και λιγα παιρνεις αλλο ενα αυτοκινητο... τωρα να σωνει και καλα βρισκεσε σε αυτο το 'αδιεξοδο' τοτε το S3 ειναι γενικα σε δικη του κλαση.. (προσωπικη παντα αποψη...)
-
Φίλος που πήρε το νέο S3 στεναχωρήθηκε που οι 4Τ μέτρησαν '0-100' σε 6.3' και έγραψαν ως τιμή κατασκευαστή 5.9' (τεύχος Φεβρουαρίου, σ.144) ενώ πίσω στους πίνακες έχει 5.7'. Το δυσφημίζουν, λέει.
Μήπως το δυσφημίζει και το 1:36.6' στις Σέρρες ή δε μετράει όσο το '0-100'?...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Φίλος που πήρε το νέο S3 στεναχωρήθηκε που οι 4Τ μέτρησαν '0-100' σε 6.3' και έγραψαν ως τιμή κατασκευαστή 5.9' (τεύχος Φεβρουαρίου, σ.144) ενώ πίσω στους πίνακες έχει 5.7'. Το δυσφημίζουν, λέει.Μήπως το δυσφημίζει και το 1:36.6' στις Σέρρες ή δε μετράει όσο το '0-100'?...
να του πεις ότι υπάρχουν σοβαροτερα πραγματα για να στενοχωριέται κανείς και να χαίρεται την αμαξάρα που επέλεξε.
-
Αν μιλάμε για τα καινούρια μοντέλα τότε S3. Υπερτερεί κάπου το καινούριο TypeR? Μόνο φθηνότερο είναι.
Aν μιλούσαμε για μτχ. από τα προηγούμενα μοντέλα, τότε TypeR.
-
'Υπερτερεί κάπου το καινούριο TypeR?'
αμα τα οδηγησεις καμια φορα και τα 2 θα μας πεις...
-
Γιατί δε μας λες εσύ;
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Φίλος που πήρε το νέο S3 στεναχωρήθηκε που οι 4Τ μέτρησαν '0-100' σε 6.3' και έγραψαν ως τιμή κατασκευαστή 5.9' (τεύχος Φεβρουαρίου, σ.144) ενώ πίσω στους πίνακες έχει 5.7'. Το δυσφημίζουν, λέει.Μήπως το δυσφημίζει και το 1:36.6' στις Σέρρες ή δε μετράει όσο το '0-100'?...
Πήρε λάθος αμάξι.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Φίλος που πήρε το νέο S3 στεναχωρήθηκε που οι 4Τ μέτρησαν '0-100' σε 6.3' και έγραψαν ως τιμή κατασκευαστή 5.9' (τεύχος Φεβρουαρίου, σ.144) ενώ πίσω στους πίνακες έχει 5.7'. Το δυσφημίζουν, λέει.
Πήρε λάθος αμάξι.
+1
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Πήρε λάθος αμάξι.
+1
μια εξήγηση?(για μας τους χαζούς )
-
Χαζουλη ακου....
Παιρνει καποιος ενα Χ αμαξι και ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ επειδη οι 4Τ εκαναν τυπογραφικο λαθος στην εργοστασιακη τιμη του 0-100?
Και μαλιστα το θεωρει ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ για το αυτοκινητο!!!
Δηλαδη το 0-100 κοιταξε αυτος και το αγορασε?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Χαζουλη ακου....Παιρνει καποιος ενα Χ αμαξι και ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ επειδη οι 4Τ εκαναν τυπογραφικο λαθος στην εργοστασιακη τιμη του 0-100?
Και μαλιστα το θεωρει ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ για το αυτοκινητο!!!
Δηλαδη το 0-100 κοιταξε αυτος και το αγορασε?
Πρέπει να πιει γάλα να ωριμάσει πρώτα μου φαίνεται το παιδί.
ΥΓ:Γιατρέ, δε χάνεις ευκαιρία να μου την πεις έτσι?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:Γιατρέ, δε χάνεις ευκαιρία να μου την πεις έτσι?Νταξει...ο,τι μπορω κανω..
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΓιατρέΥπερβολές.
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R