-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
έπαιζε η Εθνική και το γήπεδο ήταν άδειο.......
πολύ αγάπη είχαν οι Κύπριοι για την Εθνική μας.......Ενω αν επαιζε η Κυπρος στην Ελλαδα θα ηταν γεματο το γηπεδο!
άλλο Κύπρος όμως ...άλλο Ελλάδα...απλά καμία σχέση ποδοσφαιρικά.
-
και θέλουν και υποστήριξη.....
ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Έπρεπε να τον καλέσει όταν έπρεπε να τον καλέσει.Τότενες που λες εσύ όμως ότι έπρεπε, ο εκλέκτορας της εθνικής (αυτός που του θα του ζητάμε όλοι ευθύνες αν τα πάει χάλια η ομάδα) έκρινε ότι δεν έπρεπε να τον καλέσει και μάλλον η γνώμη του έχει περισσότερη βαρύτητα από τη δική μου και τη δική σου γνώμη.
-
Ε νταξ φραγκοκοτα..εεε φραγκισκο μου,ηταν και ειναι κοινη πεποιθηση οτι ο Στολτιδης ηταν και ειναι ισως το καλυτερο αμυντικο χαφ που της Ελλαδας (σε εθνικο επιπεδο εννοω).Το οτι δεν καλεσε αυτον η τον ζηκο ειναι αξιο αποριας.Εσυ λες οτι επειδη πηρε ενα γιουρο ή οτι εν πασει περιπτωσει ειναι ο τελειος προπονητης πχ,εχει και το αλαθητο.Λαθος! Επρεπε να τον καλεσει κι αυτο δεν χρειαζεται ουτε να εισαι ουτε να το παιζεις προπονητης για να το ξερεις.
-
Οτι και να ήτανε η εθνική είναι εθνική.
Με την πράξη του αυτή έδειξε μικροψυχία και απληστία.Επρεπε να πάει. Τα υπόλοιπα που λέγονται είναι για λαϊκή κατανάλωση όπως οι ταινίες του Βασιλάκη Καϊλα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε νταξ φραγκοκοτα..εεε φραγκισκο μου,ηταν και ειναι κοινη πεποιθηση οτι ο Στολτιδης ηταν και ειναι ισως το καλυτερο αμυντικο χαφ που της Ελλαδας (σε εθνικο επιπεδο εννοω).Το οτι δεν καλεσε αυτον η τον ζηκο ειναι αξιο αποριας.Εσυ λες οτι επειδη πηρε ενα γιουρο ή οτι εν πασει περιπτωσει ειναι ο τελειος προπονητης πχ,εχει και το αλαθητο.Λαθος! Επρεπε να τον καλεσει κι αυτο δεν χρειαζεται ουτε να εισαι ουτε να το παιζεις προπονητης για να το ξερεις.Ρε Πασκουάλε δεν είπα ότι έχει το αλάθητο, πίστωση για μερικά λάθη έχει. Ας τον αφήσουμε λοιπόν να τα κάνει.
Το 'έπρεπε' δε μου πολύ κολλάει κατάλαβες; -
Εγω σε καταλαβα.Φυσικα και μπορει να κανει λαθη και θα κανει,δεν εξεταζουμε τον ρεχακλες ομως αλλα τον στλτιδη και αν ηταν σωστο η σωστο που δεν πηγε.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Οτι και να ήτανε η εθνική είναι εθνική.
Με την πράξη του αυτή έδειξε μικροψυχία και απληστία.Επρεπε να πάει. Τα υπόλοιπα που λέγονται είναι για λαϊκή κατανάλωση όπως οι ταινίες του Βασιλάκη Καϊλα...
Σωστός.....
+00
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω σε καταλαβα.Φυσικα και μπορει να κανει λαθη και θα κανει,δεν εξεταζουμε τον ρεχακλες ομως αλλα τον στλτιδη και αν ηταν σωστο η σωστο που δεν πηγε.Αν έκρινε ότι έτσι πρέπει να κάνει καλά έκανε. Αν γινόταν και λίγο πιο κομψά θα ήταν καλύτερα.
-
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... gDtrID=246
10η στον κόσμο η Εθνική Ελλάδας!!!!
-
ΓΚΟΛ και 1-0 με την Πορτογαλία. Πάλι!
-
Παλι αρχισε τα καραγκιοζιλικια ο αμπαλος βαζελος
Φτου φτου μην μας ματιασω...εχουμε καλες ελπιδες στο Euro
-
Αμπαλος δεν είναι ρε συ Ορέστη! Απλά το παρακάνει στις κωλοτούμπες και μου τη σπάει!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αμπαλος δεν είναι ρε συ Ορέστη! Απλά το παρακάνει στις κωλοτούμπες και μου τη σπάει!Τι να πουν και οι Πορτογαλοι..αυτους να δεις πως τους την σπαει
-
Είσαι 'κολλημένος', πάει και τελείωσε!
-
Μια χαρα μας βλεπω, αν και οι Πορτογαλοι εχουν 1-2 τρανταχτες απουσιες.
Οπως ηταν το παιχνιδι στο Α δεν χανουμε. -
Δεν ειμαι γαυρος αλλα καλα εκανε και δεν πηγε.
Το να παιζεις στην Εθνικη εινα ιφυσικα τιμη...αλλα πρεπει να το νιωθεις κιολας. Αν με την συμπεριφορα τους τον ειχαν ξενερωσει καλα εκανε και τους εγραψε!
Εντιτ. νταξ εγω τωρα ειδα το θεμα με τον στολτιδι 1-2 μηνες μετα
-
Ο Τοροσιδης ειναι τραυματιας πως σκατα πηγε με την Εθνικη και μαλιστα παιζει;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Παλι αρχισε τα καραγκιοζιλικια ο αμπαλος βαζελοςΦτου φτου μην μας ματιασω...εχουμε καλες ελπιδες στο Euro
Το τελευταίο γκολ που εβαλε με φαουλ ο καραγκουνης ηταν με την manu στον old trafford πριν 5-6 χρονια...από τοτε θα εχει βαρεσει και καμια 300αρια...
-
Δύο στα δύο ο Καραγκούνης!!!
Αστέρι...
Eθνικη Ελλαδος-Euro 2008