-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αλλιως παρε mac...έτσι και μου έλεγε κάτι τέτοιο, θα του έφερνα ένα bic mac στο κεφάλι.
-
Το σκέφτηκα είναι η αλήθεια, αλλά η MS είναι ανίκανη να φτιάξει ένα bug-free πρόγραμμα για τα Windows, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα μπορούσε να το φτιάξει για MacOS?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είναι γενικό πρόβλημα ΚωνσταντίνεAυτό βλέπω, βρίθει από αναφορές το νετ.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Γιατί η σειρά 8xxx Core2 Duo είναι πιο φθηνή απ'τη σειρά 6xxx ??Μήπως επειδή τα 6xxx που βρίσκεις είναι παλιό στοκ που προσπαθούν να δώσουν σε ανυποψίαστους αντί να ρίξουν τιμές για να μην τα έχουν να κάθονται; [αν γίνει το 2ο και το μυριστείτε, ρίχτε ένα σύρμα, ενδιαφέρομαι ]
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το σκέφτηκα είναι η αλήθεια, αλλά η MS είναι ανίκανη να φτιάξει ένα bug-free πρόγραμμα για τα Windows, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα μπορούσε να το φτιάξει για MacOS?Γιατι το BugOS.... Sorry... MacOS ηθελα να πω, ειναι ενα BUG απο μονο του
-
Ναι, οκ.
-
για prison break έχουν βγει τίποτα t@rr3nt5 HDTV ολόκληρες σειρές?
-
Τον 3ο κύκλο τον έχω δει όλον ως τώρα σε HD. Για τους προηγούμενους, δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Γιατί η σειρά 8xxx Core2 Duo είναι πιο φθηνή απ'τη σειρά 6xxx ??
Μήπως επειδή τα 6xxx που βρίσκεις είναι παλιό στοκ που προσπαθούν να δώσουν σε ανυποψίαστους αντί να ρίξουν τιμές για να μην τα έχουν να κάθονται; [αν γίνει το 2ο και το μυριστείτε, ρίχτε ένα σύρμα, ενδιαφέρομαι ]
σου φέρνω αυτό το παράδειγμα
-
Γιατί τους έχουν αγοράσει ακριβά και όλο και σε κάποιο έτοιμο μηχάνημα θα τους χώσουν.
Έχω δει σε μαγαζιά κάτι παλιές κάρτες γραφικών που κοστίζουν 300 ευρώ ενώ έχουν επιδόσεις και χαρακτηριστικά κατώτερα από τις -φθηνότερες- καινούριες.Εγώ θα ήθελα να μάθω ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Dual Core και των Core 2 Duo (εκτός από τις ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις των δεύτερων).
-
ήταν η πρώτη γενιά των διπύρηνων. μετά ήρθαν οι core duo και ύστερα ακολούθησαν οι core 2 duo παράλληλα με τους core 2 quad
-
Ε, ναι. Αλλά σε τι διαφέρουν...;
-
Οι διαφορές τους είναι συνήθως στο ποσό της μνήμης L2 cache, που είναι σημαντικότατος παράγοντας στις επιδόσεις.
Ενδέχεται επίσης να βρίσκονται ακόμα στην αγορά κάποιοι core duo, που είναι ουσιαστικά Pentium M (προηγούμενη γενιά δηλαδή) σε διπύρηνη βερσιόν. -
Εδώ πάντως δεν βγάζω άκρη για τις διαφορές. Εκτός αν τα στοιχεία που αναφέρονται είναι λανθασμένα.
-
Έχουν διαφορά και στο pipeline , στην θερμική ενέργεια που εκλύουν , στα ποσά ισχύος που απαιτούν αλλά και στη διαχείριση της L2.
-
Με λίγη βοήθεια από την Wikipedia [1, 2, 3]:
-Η σειρά E2xxx (που έδωσες το link) χρησιμοποιεί τον πυρήνα Allendale (65nm) που είναι ουσιαστικά ο conroe μείον κάποια features και με 1MB L2 cache και FSB 800Mhz (4x200).-Το ίδιο και για τη σειρά E4xxx, μόνο που έχει διπλάσια L2 cache (2MB)
-Η σειρά E6xxx χρησιμοποιεί τον πυρήνα conroe (65nm) (η πρώτη γενιά core 2) και:
- μέχρι ΚΑΙ το Ε6400 2MB L2 cache
- Από κει και πάνω 4MB L2 cache
και FSB 1066Mhz (4x233) ή 1333Mhz (4x333) αναλόγως το μοντέλο.
-Η σειρά E8xxx, που είναι και η νεότερη, χρησιμοποιεί τον πυρήνα Wolfdale (45 nm). 6MB L2 cache & 1333Mhz FSB.
Ουσιαστικά λοιπόν βλέπεις τον κωδικό του μοντέλου (Ε) και όχι τι λέει από δίπλα.
-
Ευχαριστώ.
-
αν βάλω αυτή τη μητρική και αυτή τη μνήμη θα έχω πρόβλημα αν βάλω προσωρινά τον p4 s775 μου πάνω μέχρι να πάρω και cpu ?
-
Δες από το site της asus τη λίστα συμβατότητας επεξεργαστών.
Λογικά πάντως δεν θα έχεις πρόβλημα. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πού μπορώ να 'αγοράσω' ταινίες σε ντιβιντί φορμάτ? δοκιμάζω σε το-ρεντ-άδικα αλλά δε βρίσκω μεγάλη ανταπόκριση
Οτι θες εχει στο Mininova.org & Piratebay. Εγω κατεβαζω μονο DVD & HD εκδοσεις ταινιων και τα βρισκω παντα απο αυτα τα 2 site.
επίσης http://www.youtorrent.com
όπου ψάχνει σε πολλά torrent sites ταυτόχρονα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]