-
τι το χαλασαν το σχημα του
μια χαρά ηταν πριν -
μια χαρά ηταν πριν -
μια χαρά ηταν πριν -
Πίσω σαν να φέρνει το κασκάϊ ?
-
Jesus Christ and His Mother!!!
Περαιτέρω φωτογραφίες θέλουμε, εκτός και αν τις έχει αποκρύψει το τμήμα εξωγήινων του FBI!
-
Και ευχόμουν να μη το βάλει κανείς, μπας και αποφύγω να το σχολιάσω... Αργήσατε κιόλας και χαιρόμουν τζάμπα
@νδρέας
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Jesus Christ and His Mother!!!Περαιτέρω φωτογραφίες θέλουμε, εκτός και αν τις έχει αποκρύψει το τμήμα εξωγήινων του FBI!
Tι να τις κάνεις τις περαιτέρω φωτογραφίες ρε Νίκο; Έτσι πως είναι μπροστά, εγώ προσωπικά αν δω και άλλη φωτογραφία θα λιποθυμήσω (στην καλύτερη των περιπτώσεων).
-
Αλλα τα αμερικανάκια σίγουρα θα το ερωτευτούν
-
το σχημα του δεν επρεπε να το αλλαξουν κατ'εμε
anyway το καινούριο ξενίζει στην αρχη, αλλά καλό είναι, εάν βέβαια δε το βάλεις δίπλα στο παλιό Murano
τα design details κατω στα πλάγια ειναι ωράια αλλά θα τα προτιμούσα λίγο πιο εντονα, με πιο εντονα περιγράμματα γιατι από τη φωτογραφία ετσι όπως φαίνεται πάει να θυμίσει σχεδιαστική ποιότητα Hyundaiη μάσκα μπροστα αρχίζει και μ'αρέσει, αλλά δε μπορεί σε καμιά περίπτωση να συγκριθεί με το παλιό
σαν το Rav και αυτο .... ήταν από τα πιο όμορφα και τωρα.. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Περαιτέρω φωτογραφίες θέλουμε, εκτός και αν τις έχει αποκρύψει το τμήμα εξωγήινων του FBI!
Tι να τις κάνεις τις περαιτέρω φωτογραφίες ρε Νίκο; Έτσι πως είναι μπροστά, εγώ προσωπικά αν δω και άλλη φωτογραφία θα λιποθυμήσω (στην καλύτερη των περιπτώσεων).
Τα Nissan βγαίνουν με πολλές διαφορές στις κατά τόπους αγορές. Η μάσκα που θα έρθει (; ) Ευρώπη μπορεί να είναι άρδην διαφορετική. Άσε που θέλω να δω το πίσω!
-
Τα Nissan βγαίνουν με πολλές διαφορές στις κατά τόπους αγορές.Παράδειγμα;
Σε γενικές γραμμές αυτό δεν ισχύει, ειδικά με την αγορά της Αμερικής. Οι διαφορές στα λίγα κοινά μας μοντέλα (Tiida, Z, Pathfinder, Murano) είναι απειροελάχιστες.
Με την Ιαπωνία, μπορεί να διαφέρουν τραγικά οι ειδικές εκδόσεις, αλλά οι βασικές είναι πάλι σχεδόν πανομοιότυπες.
@νδρέας
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Αλλα τα αμερικανάκια σίγουρα θα το ερωτευτούνμα ειναι πολυ ωραιο...οι συντηρητικοι του φορουμ να πανε να παρουν Χ3....
-
Τα Nissan βγαίνουν με πολλές διαφορές στις κατά τόπους αγορές. Η μάσκα που θα έρθει (; ) Ευρώπη μπορεί να είναι άρδην διαφορετική. Άσε που θέλω να δω το πίσω!
το πίσω πάλι πάει να θυμίσει Hyundai coupe
-
-
Καποιος εκει στην ιαπωνια ή δεν ξυπνησε καλα ή μαλωσε πρωι πρωι με την γυναικα του!
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Καποιος εκει στην ιαπωνια ή δεν ξυπνησε καλα ή μαλωσε πρωι πρωι με την γυναικα του!ενα μοντελο το σχεδιάζουν πολλοί μαζί(δινουν όλοι τη γνωμη τους)
και οχι σε μία μέρααρα κατι πρεπει να τους πειραξε ομαδικώς
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Τα Nissan βγαίνουν με πολλές διαφορές στις κατά τόπους αγορές.
Παράδειγμα;
Σε γενικές γραμμές αυτό δεν ισχύει, ειδικά με την αγορά της Αμερικής. Οι διαφορές στα λίγα κοινά μας μοντέλα (Tiida, Z, Pathfinder, Murano) είναι απειροελάχιστες.
Με την Ιαπωνία, μπορεί να διαφέρουν τραγικά οι ειδικές εκδόσεις, αλλά οι βασικές είναι πάλι σχεδόν πανομοιότυπες.
Rogue και Qashqai π.χ. για την αγορά της Αμερικής. Fuga και Maxima επίσης διαφορά από Ιαπωνία σε ΗΠΑ.
Το Tiida ήρθε Ευρώπη από σπόντα και έτσι δεν υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις. Στο Note, όπως και στο Micra, οι διαφορές είναι μικρές γενικά.
Και πού να αρχίσουμε να πιάνουμε τις προηγούμενες γενιές. Μέχρι την άλλη Τρίτη θα κατεβάζω φωτογραφίες...!
Το πίσω μέρος του Murano δεν μου άρεσε πάντως. Ναι μεν πιο εύπεπτο, αλλά στο παλιό ήταν καλύτερο. Το μπροστά...μπρρρρ!
-
Σιγα,θα με πνιξεις στα γελια!
-
παντως μετα από καιρο η μασκα αρχιζει να μου αρεσει
http://www.topspeed.com/cars/car-news/- ... 62382.html -
Rogue και Qashqai π.χ. για την αγορά της Αμερικής. Fuga και Maxima επίσης διαφορά από Ιαπωνία σε ΗΠΑ.Το Tiida ήρθε Ευρώπη από σπόντα και έτσι δεν υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις. Στο Note, όπως και στο Micra, οι διαφορές είναι μικρές γενικά.
Και πού να αρχίσουμε να πιάνουμε τις προηγούμενες γενιές. Μέχρι την άλλη Τρίτη θα κατεβάζω φωτογραφίες...!
Καταρχάς μιλάμε εδώ για το παρόν και για το πρόσφατο παρελθόν, αν και θα με συνέφερε το γεγονός πώς Ευρωπαϊκά και Ιαπωνικά μοντέλα έκαναν καριέρα εκεί σαν Infinity, με απειροελάχιστες αλλαγές, σε ΗΠΑ και Καναδά. Το Rogue είναι άλλο αυτοκίνητο που βασίζεται στο Qashqai. Δεν μοιράζεται κανένα εξωτερικό πάνελ με το δικό μας. Το Fuga και το Maxima είναι διαφορετικά μοντέλα και βασίζονται σε διαφορετικές πλατφόρμες. Το πρώτο, που πωλείται στην Αμερική ως Infinity, χρησιμοποιεί μια παραλλαγή της πλατφόρμας του 350Z ενώ το δεύτερο την πλατφόρμα D που αποτελεί τη βάση και για τα Altima/Murano.
Το Murano παραμένει κακάσκημο.
Νεο Nissan Murano