-
Διαβάζοντας το ενδεχόμενο για υπετροφοδοτούμενη Εβόρα αναρωτιέμαι τις προδιαγραφές της νέας Έσπριτ...
ΟΚ, V8, 2θέσια, αλλά τι ιπποδύναμη θα έχει;;400-450 PS;;Κι αν είναι (κατά πάσα πιθανότητα) βαρύτερη της Εβόρα, πώς θα χωρέσουν και οι δύο σε μια γκάμα εταιρείας που η αναλογία κιλών/ίππο είναι πάντοτε εξαιρετική;;Οι επιδόσεις τους πόσο θα απέχουν;; -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Αν έβγαζε κι Λότους ένα αυτοκίνητο στην τιμή που κοστίζει το συλλεκτικό 8C, πίστεψέ με θα σου άρεσε το Λότους, κι ας είσαι (κι εσύ όπως κι άλλος μου εαυτός, βλ και το avatar μου) βαμμένος Ιταλός!Τι ρολο παιζει η τιμη οταν μιλαμε για ομορφια?
H Lotus μου αρεσει παρα πολυ, αλλα δεν εχει καμμια σχεση με την 8c που αντιπαρεβαλε ο Νικος... -
Γιατι παντα πρεπει να ανακατευουμε την Alfa?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όμορφη η 8C...αλλά η Lotus είναι πιο φρέσκια, πιο άγρια, πιο 'δυναμική' με έντονα φουσκώματα, επιθετική μούρη και diffuser που βγάζει μάτι.Καλά για μέσα δε το συζητάμε...έχει χάσει το παιχνίδι η 8C πριν καν ξεκινήσει.
To 'πιο φρεσκια' δεν το καταλαβαινω... Γαλα αγοραζεις η αμαξι?
Για τα υπολοιπα συμφωνω. Ειναι πιο αγρια, πιο δυναμικη, πιο επιθετικη, αλλα αυτο δεν σημαινει και πιο ομορφη...
Με αυτη τη λογικη, το Corsa OPC ειναι πιο ομορφο αμαξι απο την 8C αφου εχει έντονα φουσκώματα, επιθετική μούρη και diffuser που βγάζει μάτι. Ειναι και πιο αγριο.
Οσο για το εσωτερικο:

Αλλα απο οτι βλεπω, η αρχικη αντιπαθεια σου για τα Ιταλικα εχει γινει ....εμπαθεια. Τοσο, που η κριση σου εχει ταραχθει...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι παντα πρεπει να ανακατευουμε την Alfa?Συνηθως την ανακατευουν αυτοι που δεν τη 'χωνευουν'...
'Νταξ μωρε...κουβεντα να γινεται... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι παντα πρεπει να ανακατευουμε την Alfa?
-

-

-

τέλος τα από μέρους μου
είχα υποβάλλει μια απορία παραπάνω αλλά...
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Διαβάζοντας το ενδεχόμενο για υπετροφοδοτούμενη Εβόρα αναρωτιέμαι τις προδιαγραφές της νέας Έσπριτ...
ΟΚ, V8, 2θέσια, αλλά τι ιπποδύναμη θα έχει;;400-450 PS;;Κι αν είναι (κατά πάσα πιθανότητα) βαρύτερη της Εβόρα, πώς θα χωρέσουν και οι δύο σε μια γκάμα εταιρείας που η αναλογία κιλών/ίππο είναι πάντοτε εξαιρετική;;Οι επιδόσεις τους πόσο θα απέχουν;; -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
ΟΚ, V8, 2θέσια, αλλά τι ιπποδύναμη θα έχει;;400-450 PS;;Κι αν είναι (κατά πάσα πιθανότητα) βαρύτερη της Εβόρα, πώς θα χωρέσουν και οι δύο σε μια γκάμα εταιρείας που η αναλογία κιλών/ίππο είναι πάντοτε εξαιρετική;;Οι επιδόσεις τους πόσο θα απέχουν;;Η Εβόρα ως αυτοκίνητο-προϊόν τοποθετείται στην κατηγορία 911 Carrera (δικίνητη -προφανώς), Cayman (+S), Z4 Coupe, SLK, κλπ. Εκεί το τοποθετεί η ίδια η εταιρία εκεί... (βλ. στην παρακάτω φωτογραφία πάνω αριστερά!)

Η Εσπρίτ θα εντάσσεται στην super car κατηγορία (επιπέδου 911ΤΤ κλπ)
Όπως καταλαβαίνεις υπάρχει αρκετός χώρος για την Εσπρίτ να 'κυκλοφορεί' άνετα χωρίς να καννιβαλίζονται οι πωλήσεις της από το μικρότερο αδελφάκι της και τους κομπρεσεράτους κλώνους του...
Και για να εμπεδώνουμε λιγάκι τα κάλλη των οπισθίων της καθώς και μερικές άλλες καλλίγραμμες λεπτομέρειες από οροφή, αεραγωγούς κλπ, ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

-
Eξαίρετη σε σύλληψη και υλοποίηση. Ένα από τα ελάχιστα καινούργια αυτοκίνητα που θα αγόραζα αύριο κιόλας, αν είχα την δυνατότητα. Άντε να δούμε και πως είναι στον δρόμο, αν και δεν έχω και πολλές αμφιβολίες για το ποιόν της...
Κι ένα μικρό σχέδιο (το δεύτερο από αριστερά στην φωτό του theo) που δείχνει την χωροταξία της, και σύγκριση αναλογιών/διαστάσεων με την Elise: -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Eξαίρετη σε σύλληψη και υλοποίηση. Ένα από τα ελάχιστα καινούργια αυτοκίνητα που θα αγόραζα αύριο κιόλας, αν είχα την δυνατότητα.καντα δυο please
(ασπρο κατα προτιμηση)
-
Kλείνω δύο εισιτήρια λοιπόν για UK, όπου θα γίνει φυσικά η παραγγελία και η παραλαβή...
-
Θέλω και εγώ.
Πρώτη θέση κλείσε. -
να ναυλωσουμε ενα πουλμαν καλυτερα.....
-
-
υπάρχει και το φτηνό μοντέλο το οποίο μπορείτε να το αγοράσετε ολοί (και δεν θα χρειαστεί να πάτε μέχρι την αγγλία, θα σας το στείλουν σπίτι )

-
Για να βλέπω ονόματα στο ανοιγμένο order book παρακαλώ!....
-
BTW ξέρει κανείς τιμή απο την ελληνική αντιπροσωπεία ??
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
BTW ξέρει κανείς τιμή απο την ελληνική αντιπροσωπεία ??Αρχική: κάτω από 100.000€!
Τιμή Αγγλίας: βασική 45.000 λιριάΕπομένως: Join Stratton Motorsport's order book!
Lotus Evora