-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Θυμαται κανεις...το golf του χουρδακη με το brabam το μοτερ..??
αν εχει κανεις καμια φοτο..
εχω μια αλλα ειναι ξεθωριασμενη...ξερεις οτι σε προσφατο καφε μου ειπε οτι, το μοτερ και διαφορα ακομα, ζουν σε υπογειο πισω απ τον δικο σου τον λεοντοπουλο?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Θυμαται κανεις...το golf του χουρδακη με το brabam το μοτερ..??
αν εχει κανεις καμια φοτο..
εχω μια αλλα ειναι ξεθωριασμενη...ξερεις οτι σε προσφατο καφε μου ειπε οτι, το μοτερ και διαφορα ακομα, ζουν σε υπογειο πισω απ τον δικο σου τον λεοντοπουλο?
ειδες αμα εισαι μεγαλος ανθρωπος ξεχνας ....
εγω δεν στο ειχα πει..!! -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σωστός Γιάννη! Κι εγώ το ζαχαρώνω! Σίγουρα κλασικό!
σχετικα με αυτο που λες το προτιμω απο ενα μινι που ειναι πανακριβο και σιγουρα κατι θα εχει..
Ναι αλλά σ'αυτή την τρέλλα που έχουμε κολλήσει δεν παίζει αυτή η λογική!
καλα σιγουρα Αλλα εγω εχω αλλη αποψη..
θα προτιμουσα ενα golf mk1 H ενα autobianchi abarth...
η μαλλον κααι τα δυο.. με τα λεφτα που θα εδινα για ενα καλουτσικο mini που κυκλοφορουν και παρα πολλα ..!!
και θα ειχα δυο αυτοκινητα οχι ενα τα οποια στο αμεσο μελλον θα εξαφανιστουν, και θα ανεβει και η τιμη τους.. -
Μου το στείλανε και το προωθώ.
Εκποίηση 24 VW 181 του πολεμικού Ναυτικού.
http://www.locostbuilders.gr/ -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
http://www.locostbuilders.gr/Καλή φάση!
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
http://www.locostbuilders.gr/To θεμα ειναι ποσα λεφτα..??
καλα κατασταση δεν το συζηταω.. -
Με το καραβίσιο το βάψιμο δεν σε πειράζει να είναι και σκουριασμένα... το κρατάει το αμάξωμα η μπογιά!
Μόνο 5 εκατομμύρια χιλιόμετρα από 2.5 χιλιάδες σιχτιρίζοντες ναύτες κληρωτούς και άλλους τόσουν μονιμάδες... ευκαιρία! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Με το καραβίσιο το βάψιμο δεν σε πειράζει να είναι και σκουριασμένα... το κρατάει το αμάξωμα η μπογιά!
Μόνο 5 εκατομμύρια χιλιόμετρα από 2.5 χιλιάδες σιχτιρίζοντες ναύτες κληρωτούς και άλλους τόσουν μονιμάδες... ευκαιρία!μην το ξαναπεις αυτο η ναυτες τα οδηγουν με ευλαβεια...
.....περιμενωντας να απολυθουν...
Η
οταν τρωνε στερηση εξοδου ποιος φταει το αμαξι βεβαια.. -
Ναι αλλά δεν είναι το τέλειο όχημα για να πηγαίνω τα παιδιά για μπάνιο το καλοκαίρι; (το σπίτι απέχει 50 μέτρα από τη θάλασσα )
-
θελεται να παρουμε ενα ολοι μαζι...??
και ξερεις θα τα δωσουν 100euro το ενα -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ναι αλλά δεν είναι το τέλειο όχημα για να πηγαίνω τα παιδιά για μπάνιο το καλοκαίρι; (το σπίτι απέχει 50 μέτρα από τη θάλασσα )ρε νικολα παρε μου και εμενα ενα
να πηγαινω και εγω για μπανιο τα κοριτσια μου!!! -
-
Τι μηχανή έχει πάνω;;;
-
σκαραβαιου να υποθεσω..?!!
-
-
-
-
-
Εκεινη την εποχη , ουτε στεφανια φαρδια δεν υπηρχαν ακομα στον παππου στην Ασωματων στο Μοναστηρακι , και η μονη φαεινη μου για να μην κολλαει στην λασπη ,ηταν να κολλησω δυο ζαντες σκαραβαιου !
Η μεγαλη πλακα , ηταν με τον λαστιχα , στο μονταρισμα -
Classic Volkswagen Forum