-
-
Jeep Wagoneer στα Κυθηρα...
Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
H παρέα, (αρχές δεκαετίας '60), γύριζε όλη την Ελλάδα.
Κάθε Σαββατοκύριακο, απαραίτητα και χωρίς απουσίες, τρεις τετραμελείς οικογένειες.
Ο ένας αρχηγός είχε PEUGEOT 404.
O άλλος, RENAULT 4CV, (όχι 4L).
Και ο κ. ΤΑUNUS, το θαυμαστό 12M.
Στα παιδιά ορισμένες εικόνες μένουν ανεξίτηλες...
Η μία είναι σε ταξίδι νυχτερινό με μεγάλη ανωφέρεια και χωματόδρομο, η οικογένεια έπρεπε να βγει έξω από το κατάφορτο, (είναι η αλήθεια), 12Μ, για να μπορέσει να ανέβει την ανηφόρα, εκεί που το, (κατάφορτο επίσης), 4CV, με πρώτη και με τα χίλια βάσανα, τα κατάφερνε, (για το, αρκετά επίπεδα ανώτερο, 404, δεν υπήρξε ποτέ θέμα).
Η άλλη, να διηγείται ο περήφανος κάτοχος του 12M, πως, ενώ αυτός ακουμπούσε στην, (πολύ βαριά), ανοικτή πόρτα του οδηγού και μίλαγε με κάποιον, (σταματημένο το αυτοκίνητο φυσικά), αυτή κόβοντας τους μεντεσέδες...έπεσε στο έδαφος, προλαβαίνοντας, τελευταία στιγμή, να τραβήξει το πόδι του!
Πόζες υψηλού κινδύνου!
-
Pony στα Κυθηρα....
Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παντου θα βρεις καποιο ξεχασμενο Pony Και ιδιως νησια λογω του χαρακτηρα του!
Synchro ,κλασσικες ιστοριες των χρονων εκεινων
-
Τι κουκλάκι , ορισμός του disruptive innovation . Ανυπομονώ να δω το νεο Mehari
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Αυτά τα δύο αυτοκίνητα, αν και εντελώς διαφορετικά, τα συνδέει ένας κοινός παρανομαστής: μιας και δεν επρόκειτο να εξαχθούν, ποτέ και σε καμία περίπτωση, στις Η.Π.Α., (το προσπάθησαν λέει), οι κάτοχοι/οδηγοί τους έπεσαν στην παγίδα της τριτοκοσμικής κατάταξής τους, σε ένα είδος προς εξαφάνιση που, όμως, κανένα δεν ενδιέφερε η...επαπειλούμενη, επερχόμενη, εξαφάνιση!
Έτσι λοιπόν, δεν λήφθηκε κανένα μέτρο παθητικής ασφάλειας, και οι...τριτο/τεταρτοκοσμικοί επιβάτες τους, καμάρωναν μέσα στις, δυνητικές, παγίδες θανάτου που τους είχαν, κυριολεκτικά, πετάξει.
(Την υποδομή για ζώνες ασφαλείας την είχαν).
-
2cv ειναι.. σχεδιο του 1948.. ανουσιο το ποστ σου κατα τη γνωμη μου.
υ.γ Για το fiat δξ/δα.
-
-
Χαιρετω ολους τους φιλους εδω, μετα απο καιρο ανεκτησα το password μου κ στελνω κατι πραγματικα ΣΠΑΝΙΟ,
VW TYPE 1 σε πληρη λειτουργια με ξενες πινακιδες σε τουρ σε γνωστο νησι στις Κυκλαδες!
-
Με ελβετικές πινακίδες είναι? Το είχα ποσταρει και εγώ πριν 5 καλοκαίρια στο Πίσω Λιβάδι στην Παρο..... είναι απίθανο πάντως!!!!
Στάλθηκε από το XOOM 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Με ελβετικές πινακίδες είναι? Το είχα ποσταρει και εγώ πριν 5 καλοκαίρια στο Πίσω Λιβάδι στην Παρο..... είναι απίθανο πάντως!!!!Στάλθηκε από το XOOM 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ναι αυτο ειναι, η φωτο ειναι απο Παρο πολυ κοντα στο πισω λιβαδι, ειδα και τους 2 ευτυχεις ιδιοκτητες.
-
Σε αλλο σημειο της Παρου - σε δρομακο σε παραθαλασσιο χωριο - ειδα και αυτο, αν δεν κανω λαθος ειναι Ford Cortina.
Η κατασταση του ειναι λιγο πρωτογνωρη και δεν ξερω αν οφειλεται μονο στην προχωρημενη υγρασια ή και σε επιλογη στυλ.και αλλη μια φωτο πιο κοντινη.
-
Μήπως κάποιος απ το φόρουμ έχει δει κάπου κάποιο SAMBA ή VISA;;;;
Εκείνο το πρασινούλι το Ρενο 14 μπροστά απ την Αγία Σκέπη υπάρχει ακόμη;;;; -
Ο χρήστης 1000 Pistes έγραψε:
Μήπως κάποιος απ το φόρουμ έχει δει κάπου κάποιο SAMBA ή VISA;;;;
Εκείνο το πρασινούλι το Ρενο 14 μπροστά απ την Αγία Σκέπη υπάρχει ακόμη;;;;Yπάρχει ένα κόκκινο VISA χωρίς πινακίδες σε μια αυλή στο Χολαργό. Λεπτομέρειες με πμ
-
Βάζω δυο φωτογραφίες του Opel Ascona C εδώ. Δεν εχει τελειώσει ακομη, πρέπει να ασχοληθούμε με το εσωτερικό και τον κινητήρα ακομη.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Κουκλί έγινε. Μπράβο παιδιά.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Κουκλί έγινε. Μπράβο παιδιά.Ευχαριστω!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Nissan Patrol G60Με την πρωτη ματια πηγα να πω Land Cruiser, αλλα μετα προσεξα τις διαφορες.
Δυο σημερινα ψαρια. Σκαραβαιος του `56 στην Φιλοθεη
Λετε να πουληθηκε;
-
Μπραβο που το ανακατασκευασες το ascona. Πολυ ωραιο χρωμα. Εργοστασιακη αποχρωση?
Classic Safari