-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Μηπως εμοιαζε με αυτο το Ford zephyr που ειχα πετυχει στο Αιγαλεω πριν κατι μηνες;
Αν και σιγουρα ειχε αλλες πινακιδες απο αυτες που περιγραφεις..Σωστός έτσι ήταν, άρα zephyr ήταν. Απλά αν ξέρει κανείς που είναι να πάω να το φωτογραφήσω και να το ανεβάσω, γιατί το έχω χιλιομετανιώσει που δεν κατάφερα να συγκρατήσω ακριβώς το μέρος. Πάντως εκεί γύρω ήταν, πριν την πλατεία ελευθερίας στρίβουμε σε ένα στενό και εκεί γύρω κοντά στην πλατεία μέμου είναι (όχι στην πλατεία πάντως)
-
Κοβει βολτες τις τελευταιες μερες καφε μεταλλικο fiat 125 vigniale samantha σε αψογη κατασταση στην Αγια Παρασκευη.. Δε το λυπαται κιολας..
-
Που ρε συ? Αυτό πρέπει να το δω!!!
-
Άλλη μια GS (δε ξέρω αν έχει ξαναμπεί παλιότερα)
-
Δισκοβολε που ειναι αυτη? Ειναι προσφατη η φωτογραφια?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δισκοβολε που ειναι αυτη? Ειναι προσφατη η φωτογραφια?H φωτό είναι σημερινή!! Βρίσκεται πέριξ του Κουκακίου, χαμηλά προς τη Καλλιρόης!
-
-
Δεν ειναι για γελια παιδια.Ειχε ο τυπος καμια μερσα με τις ιστορικες παρατησε τις πινακιδες απο αυτην εβαλε της αλλης σου λεει δεν θα με καταλαβουν.Κατευθειαν κατασχεση θελει να στρωσει.
-
-
Πάει ξεφύγαμε...
-
Για δουμε , θα βγει καμμια φωτό με τις συγκεκριμένς πινακίδες σε κάποιο τραπέζι όπως τηνάλλη φορά ή μπαααααα....
-
Uploaded with ImageShack.us
Τοπικό Toyota Tercel 4wd στο Ναύπλιο...
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
-
-
Uploaded with ImageShack.us
Τοπικό Toyota Tercel 4wd στο Ναύπλιο...
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
-
-
-
Πρέπει να έχει ξαναμπει στο FaceBook στα 'Εγκαταλελειμένα'. Παρόλα αυτά και οι φωτογραφίες είναι πολύ καλύτερες, και ποτέ μια 170V δεν είναι περιττή.
Βίκτωρα που το βρήκες το Chevy ρε συ?
-
-
Ο χρήστης dimitris_volos έγραψε:
Kαστορια , σημερα , στην εισοδο της πολης (ελπιζω να μην εχει ξαναμπει)Το παραθέτω για να καταλάβετε τι παιχνίδια μπορεί να μας παίξει η τύχη...
Σαν νέος στην Καστοριά, είμαι σε αναζήτηση φίλων του ιστορικού αυτοκινήτου. Ρώτησα το Δημήτρη πού ακριβώς βρίσκεται το αυτοκίνητο και μου απάντησε σε πολύ σύντομο χρόνο με ένα αναλυτικότατο μήνυμα. Διαβάζοντάς το, άρχισα να διαπιστώνω με έκπληξη ότι μου περιέγραφε το διπλανό οικοδομικό τετράγωνο, μιλώντας για ένα στέγαστρο που φαίνεται από το μπαλκόνι μου!!!
ΟΚ, εχω μόλις ένα μήνα που μετακόμισα εδώ αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι υπήρχε ενα τέτοιο εύρημα κυριολεκτικά κάτω απ' τη μύτη μου!
Θα ψάξω και θα επανέλθω με λεπτομέρειες μήπως κι ενδιαφερθεί κανείς.
-
Fulvia Sport 1.3S σε φάση ανακατασκευής στο Γαλάτσι κοντά στη Πρωτοπαπαδάκη
Μπράβο σε όποιον ασχολείται με το αυτοκίνητο και μακάρι να το τρέξει...
Classic Safari