-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Oσοι ειναι καλα παιδια και δεν βγαζουν οπως στον φιλο μας SUPERSTRADA (απ'την ωρα που πατησε το πληκτρολογιο του εδω μεσα )...... θα ειδοποιηθουν οταν ανοιξει ο καιρος και ερθει η ALBA μας στην καμπανα της γνωστης πλαζ για αυτογραφα και φωτογραφιες σχετικες .Τωρα βρησκεται σε θερμα κλιματα ,ριχνοντας καπου καπου καμια ματια στο φορουμ αυτο , που εχει αφησει παλιους φιλους μονους και δυστυχισμενους .........
ciao ALBA
Εσενα Α 110 .... δεν θα σε ειδοποιησουμε , τρως πολυ παντοφλα δεν σε παιρνει .....αστο
-
Πριν πολλούς μήνες ξεχασμένες στο τηλέφωνο φωτογραφίες:
Είναι σε άψογη κατάσταση...Νομίζω ότι ο παππούς ασχολείται με κλαδέματα κήπων κλπ εδώ στο Χαλκούτσι...
Την άνοιξη (αν είμαστε καλά) θα προσπαθήσω να τον προσεγγίσω...Αυτό το αυτοκίνητο το θυμάμαι απο το 79. Δεν έχει τρακάρει και δεν έχει βαφτεί απο τότε. Από ότι ξέρω δεν το πουλάει με τίποτα...πάντως είναι σε αξιοζήλευτη κατάσταση (εξωτερικά τουλάχιστον)
Και για τα δύο παραπάνω, αν θέλει κάποιος μπορώ να του στείλω τα νούμερα με πμ. Το Τάουνους είναι 300χιλιάδες κάτι και ο σκαραβαίος ΒΚ... που σημαίνει 73? μάλλον κάπου εκεί...
-
αυτόν τον Καπετάνιο εξαιρετικά για τον φίλο Πρόδρομο.
Uploaded with ImageShack.us
-
Ιωσήφ σε ευχαριστώ!!!
Admiral A είναι. Που το βρήκες? Είμαι 90% σίγουρος ότι αυτό το αμάξι το έχω ξαναπετύχει. Αλλά όχι εκεί που το βρήκες. Το είχα δει φορτωμένο πάνω σε γερανό, επιστρέφοντας από Ν. Μάκρη. Ο γερανός ερχόταν από Ραφήνα. Το χάζεψα για λίγο πηγαίνωντας πλάι πλάι με το γερανό, αλλά δυστυχώς ήταν από τις ελάχιστες φορές που δεν είχα φωτογραφική. Δεδομένου ότι είχα αργήσει αναγκάστηκα να μην το ακολουθήσω.
Περιμένω συντεταγμένες.
Να ευχαριστήσω και δημόσια τον Fiat127. Ξέρει αυτός γιατί.
SUPERSTRADA καλώς όρισες πίσω. Περιμένω πως και πως ιστορίες από ελληνικά (και όχι μόνο classics)!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Κατά τα άλλα η Alba με κάλυψε απόλυτα στο ζήτημα με τη Φούλβια (και το τι θεωρεί ο καθένας καλό).
O συνφορουμιστας Alba Parietti ειναι γυναικα...?
Nαι και μάλιστα αυτή!
ΟΟΟΝΕΙΡΟ ΖΩ....ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΤΕ......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Oσοι ειναι καλα παιδια και δεν βγαζουν οπως στον φιλο μας SUPERSTRADA (απ'την ωρα που πατησε το πληκτρολογιο του εδω μεσα )...... θα ειδοποιηθουν οταν ανοιξει ο καιρος και ερθει η ALBA μας στην καμπανα της γνωστης πλαζ για αυτογραφα και φωτογραφιες σχετικες .Τωρα βρησκεται σε θερμα κλιματα ,ριχνοντας καπου καπου καμια ματια στο φορουμ αυτο , που εχει αφησει παλιους φιλους μονους και δυστυχισμενους .........
ciao ALBA
Η Alba ειναι απ'τους στιλοβατες αυτου του φορουμ πριν πολλα χρονια οταν ακομα υπηρχαν οι μονοφαροι , οι sirgus και αλλοι εκλεκτοι των κλασικων οχηματων , και ουχι των σκουπιδαριων που καποιοι λογο τσι μοδος νομιζουν οτι ασχολουντε και εγιναν και συλλεκτες ...τρομαρα τους ...
Εσενα Α 110 .... δεν θα σε ειδοποιησουμε , τρως πολυ παντοφλα δεν σε παιρνει .....αστοΚαλέ μου maestro όπως πάνε τα πράγματα και να μου το θυμηθείς, υπάρχει πιθανότητα σε λίγο καιρό να αρχίσουμε.....τις πιπ3ς ... όχι από διαστροφή,αλλά για να 'χουμε κάτι να βάζουμε στο στόμα μας....και συ ονειρεύεσαι ακόμα ιστορίες με το μαστροSerafino και τον μάγο του Lodi;
Φιλάκια.. -
Καθ' οδόν προς Δημητσάνα, σήμερα, κάτι τραβά το μάτι μου σε ένα κτήριο, στη διασταύρωση στο χωριό Καρκαλού.
Μια όμορφη Αμαζόνα:
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Πριν πολλούς μήνες ξεχασμένες στο τηλέφωνο φωτογραφίες:
Είναι σε άψογη κατάσταση...Νομίζω ότι ο παππούς ασχολείται με κλαδέματα κήπων κλπ εδώ στο Χαλκούτσι...
Την άνοιξη (αν είμαστε καλά) θα προσπαθήσω να τον προσεγγίσω...Aργύρη να το κάνεις και ξέρεις ε; πες του μην διανοηθεί ποτέ να το δώσει πριν να μας το πει.....
-
Πετυχα σημερα στο Χολαργο ενα μαλλον αξιολογο Hillman Hunter χωρις πινακιδες(μαλλον θυμα των τελευταιων μετρων)Δυστυχως ηταν νυχτα και στη φωτογραφια δεν φαινεται τιποτα..
-
Καλησπέρα σε όλους (Ακόμα και σε αυτούς που η παρουσία μου τους ενοχλεί)...
Πριν λίγο καιρό βρήκα στο Las Vegas είχα μια πληροφορία πως στην Ελλάδα κρύβεται μια 300SL Roadster με μόλις 17.000mls στην Ελλάδα από γνωστό επιχειρηματία τις εποχής (60'σ) και πως το αυτοκίνητο πωλείται...όχι δεν είναι το αυτοκίνητο του Πειραιά...και πολλοί εδώ ξέρουν πως ήμουν ο ίδιος στον Πειραιά για αυτό το αυτοκίνητο όπως και την τελευταία προσφορα μου των 380.000Eur (έτσι επειδή είμαι Έλληνας και όχι γιατί πιστεύω πως άξιζε τόσο μιας και το restoration του θα ξεπερνούσε τα όρια ακόμα και μιας τέλειας roadster κατά πολύ)...έτσι λοιπόν πριν λίγο καιρό έκανα και πάλι μια μεγάλη ανακάλυψη...μια ανακάλυψη που δυστυχώς και πάλι έφυγε από την Ελλάδα και πουλήθηκε στο εξωτερικό...κρίμα μιας και το αυτοκίνητο πέρα από original ήταν και σε πολύ καλή κατάσταση...(καμια σχέση με το αυτοκίνητο του Πειραιά)...σε dry storage...για πολλά χρονια...όσοι θέλουν ας μου στείλουν το e-mail τους να τους στείλω photos αλλα δεν θα κάνω post κατ απαίτηση του νέου τις ιδιοκτητη...επίσης σύντομα θα δώσω και στοιχεια (Όπως chassis number του αυτοκινητου)...
Ένα υπέροχο εύρημα που ήταν χαμένο στην Ελλάδα και έφυγε πριν περίπου ένα μηνα!!!!
Mail: superstrade@aol.com -
Ο χρήστης SUPERSTRADA έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους (Ακόμα και σε αυτούς που η παρουσία μου τους ενοχλεί)...νομιζω οτι το λυσαμε αυτο το θεμα και δεν υπαρχει πια λογος να το συζηταμε...
Οσον αφορα την 300SL που περιγραφεις νομιζω οτι αν εκρυβες τον αριθμο πλαισιου και τυχον κατι αλλο που να αποκαλυπτει τον ιδιοκτητη, τοτε δεν θα εβλαπτε να εβαζες μερικες φωτο εδω μεσα.
-
-
Το αουντι εχει υαλοκαθαριστηρες στα φωτα;
-
Eχει πλυστικο συστημα ενσωματωμενο στο προφυλακτηρα αλλα οχι υαλοκαθαριστηρες.Μαλλον σε μπερδευει η αντανακλαση στα περιμετρικα χρωμια.Τωρα το αν το πλυστικο λειτουργει ή ειναι διακοσμητικο...αγνωστο...
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Eχει πλυστικο συστημα ενσωματωμενο στο προφυλακτηρα αλλα οχι υαλοκαθαριστηρες.Μαλλον σε μπερδευει η αντανακλαση στα περιμετρικα χρωμια.Τωρα το αν το πλυστικο λειτουργει ή ειναι διακοσμητικο...αγνωστο...εχεις δικιο ,τωρα το προσεξα καλυτερα.
-
Δεν φαινεται καλα,δεν φταις εσυ.Και εγω για να το καταλαβω ζουμαρα τη φωτο στο κινητο. Ατιμο iphone 4 οσο ωραιες φαινονται οι φωτογραφιες μεσα στο κινητο τοσο χανουν οταν περαστουν στον υπολογιστη!
-
O SUPERSTRADA μου παραχώρησε το δικαίωμα να ανεβάσω αυτές τις φωτογραφίες σε αυτό (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) το forum. Φυσικά τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών αυτών ανήκουν στον ίδιο, οπότε και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση τους σε άλλο χώρο εκτός αυτού του φόρουμ από κανέναν.
Mercedes W198 II 300SL Roadster
-
Και μία δική μου φωτογραφία.
Iso Rivolta Fidia IR10 (1972-74)
Για την ιστορία όταν το είχα πρωτοδεί είχα κάτσει και το είχα ψάξει. Αυτό βέβαια έχει ξένες πινακίδες και γνωρίζω ότι έχει έρθει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Όμως το 1969 η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου είχε γίνει στην Ελλάδα.
http://home.tiscali.nl/isorivolta/isofidia.htm
http://home.tiscali.nl/isorivolta/fidiapress.htmΆραγε το καφέ εκείνο Fidia υπάρχει ακόμα, και αν ναι που να ναι. Πάντως στις φωτό εποχής έχει ιταλικές πινακίδες, οπότε χλωμό το να έμεινε στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
O SUPERSTRADA μου παραχώρησε το δικαίωμα να ανεβάσω αυτές τις φωτογραφίες σε αυτό (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) το forum. Φυσικά τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών αυτών ανήκουν στον ίδιο, οπότε και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση τους σε άλλο χώρο εκτός αυτού του φόρουμ από κανέναν.πιάσε το αυγό και κούρευτω Πρόδρομε.
όπως εγώ μπαίνω σε ξένα φόρουμ και 'κλέβω' φωτογραφίες και δεν πάνε να γράφουνε ότι θέλουν περί πνευματικών δικαιωμάτων έτσι και αυτές έχουν κάνει ήδη το γύρο του κόσμου. -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Καθ' οδόν προς Δημητσάνα, σήμερα, κάτι τραβά το μάτι μου σε ένα κτήριο, στη διασταύρωση στο χωριό Καρκαλού.Μια όμορφη Αμαζόνα:
Ποια είναι η 'Ομορφη Αμαζόνα' ; Το άσπρο χρέπι ;
Οσο για τις φωτογραφίες..... άστο καλύτερα. Ασχολήσου με την μαγειρική
Classic Safari