-
Το iDrive δεν χαλάει, γιατί δεν ξέρει κανείς να το χρησιμοποιεί!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το iDrive δεν χαλάει, γιατί δεν ξέρει κανείς να το χρησιμοποιεί!Not an excuse...υπάρχει και το manual
Πωπω, χαμός πρέπει να γίνεται από τα χαλασμένα ηλεκτρονικά του iDrive της BMW.
Και το ΜΜΙ της Audi, και άλλων πολλών ηλεκτρονικών ευκολιών...που δεν είναι έξτρα και απλά δε χαλάνε...
-
Ο χρήστης mergaz έγραψε:
Γεια σας παιδιά. Ειναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας...θέλω να αγοράσω αμάξι και ύστερα από πολύ σκέψη κόλλησα στην alfa romeo gt 2.0jts.Καταρχην θα ήθελα να μου πείτε για αυτό το αυτοκίνητο τι ξέρετε απο θέμα αξιοπιστίας, ασφάλειας (δεν έχω βρει crash test) αλλά και γενικώς την γνώμη σας...
Δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη μιας και ακούω διάφορα πράγματα..Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ (πάρα πολύ) όπως και απο θέμα επιδόσεων αλλά αν είναι να χαλάει κάθε λίγο και λιγάκι (έχω ακούσει συχνές περιπτώσεις φωτιάς στον κινητήρα ισχυεί??) η σε μια στούκα να γίνει κονσέρβα θα είναι άσχημο για τόσα λεφτά...Επίσης ισχύει οτι καίει πολύ λάδι και πολύ βενζίνη??
Ξέρετε ποτε θα βγεί καινούργια gt??
Αν όχι αυτο το αμάξι τι άλλο προτείνετε μέχρι αυτά τα λεφτά?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...φιΛΕ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΠΑΡΕ ΚΑΤΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ Η ΕΣΤΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ..ΤΑ ΑΛΦΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΤΗΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Η GT
-
Αν την γουσταρεις πολυ, ΑΝΤΕΧΕΙΣ να διαθετεις λιγο παραπανω χρονο, χρημα και υπομονη αποτι θα διεθετες σε καποιο αλλο αυτοκινητο τοτε παρτη.
Ειναι το αυτοκινητο που αγοραζεις απο κεραυνοβολο ερωτα και μονο.Αν ΔΕΝ ισχυουν τα παραπανω και κοιτας το value for money για το αυτοκινητο που παιρνεις κοιτα αλλου.
Σε αυτα τα λεφτα με ψυχρα ορθολογικα κριτηρια υπαρχουν πολλα καλυτερα αυτοκινητα. Με 'ερωτικα' κριτηρια δεν ξερω αν υπαρχουν ομως. -
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
babbis δεν ειπε και κατι παραλογο ο mergaz.Με ολα αυτα που εχει ακουσει για τη GT και τις αλφα ,ειδικοτερα τις πιο παλιες και οχι την 159 π.χ.,λογικο ειναι να εχει τις επιφυλαξεις του ο ανθρωπος.Τα λεφτα του θα δωσει.
μα δεν το είπα για κακό . Πραγματικά, αν έχει αυτόν το φόβο, γιατί να ζει με την αγωνία. Καλά κάνει και έχει τις επιφυλάξεις. Να δεις εγω τι προσπάθεια έκανα για να ξεπεράσω τις ίδιες ανυσυχιες
Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι χρέπι η alfa romeo.Στην σημερινή εποχή δεν γίνεται αυτοκίνητο και σε αυτά τα λεφτά να είναι χρέπι..Γνώμη μου είναι οτι είναι οι Ιάπωνες και μετα πάνω κάτω όλοι στο ίδιο επίπεδο κυμαίνονται..Ξέρω ότι είναι λίγο πιο επίφοβη η alfa αλλά δεν φαντάζομαι να έχει τρομερές διαφορές.Τραγικά πράγματα έχω ακούσει για όλες τις εταιρείες..
Αλλά επικρατεί ένας τεράστιος μύθος για της alfa ο οποίος δεν βλέπω να έχει και μεγάλο αντίκρισμα..Κατάλοιπα του παρελθόντος μάλλον..
Καταλήγω μάλλον στο γεγονός ότι δεν θέλει και πολύ σκέψη..Αν σου αρέσει πάρτο.Ο κάθενας έχει την γνώμη του και γνώμες από γνώμες διαφέρουν πολύ..Eδω κανεις το λαθος..
Τα συγχρονα αυτοκινητα ειναι λιγοτερο αξιοπιστα απο τα παλιοτερα.
Ποσο μαλλον μια alfa romeo που ειναι με διαφορα το αμαξι με τα περισσοτερα προβληματα απο ολα τα υπολοιπα.Συγκεκριμενα βγαινει
πρωτο στις βλαβες(θλιβερη πρωτια)Οσο πιο πολυπλοκο η ηλεκτρονικα εξαρτωμενο ειναι κατι τοσο
πιο ευκολα χαλαει και ειναι πιο δυσκολο να φταιχτει.Τα παλιοτερα αυτοκινητα αντεχαν περισσοτερα χρονια.
Παρε Αλφα και παρκαρε τη στο γκαραζ για βιτρινα λοιπον.
Και ξαναρωτάω: Είχες ποτέ σου Alfa Romeo και αν ναι ποιο μοντέλο; Ή είσαι άλλη μια από τις περιπτώσεις 'ο αδερφός του θείου της γυναίκας του μπατζανάκη μου πήρε μια Alfasud το '76 και του σκούριασε';
-
Kyan, θέτοντας αυτό το ερώτημα πιστεύεις ότι υπάρχει 1/1000 πιθανότητα, να λάβεις μια σοβαρή απάντηση;
Αφού ξέρεις ότι η ισχύς των στερεοτύπων και η υψηλή διάνοια είναι ανίκητες...
-
Οπως τα λετε παιδια.Αφου τα βρηκατε μεταξυ σας, Αlfisti Club forum η γνωμη μου περισσευει.
Αποψη μου ειναι,φιλε θα σου προτεινα το Audi A3 1.8tfsi.
Γρηγορο και ομορφο αμαξι. -
Μιά και το αφόδευσε το θέμα ο από πάνω, ομορφιά με ομορφιά έχει διαφορά θα έλεγα...

Άκου όμοφρο το Α3....
-
Αποψη μου ειναι αγαπητε φιλε Αστερη
Προτεινω στον φιλο το Αudi A3 για την πολυ καλη εμφανιση του και το
δυνατο κινητηρα του.Οσο για το υποτιμητικο σχολιο που εκανες,αυτο δειχνει και τον χαρακτηρα σου.Δεν θα σου απαντησω αναλογα.
-
Εντάξει, σαφώς και η Monica είναι απ' άλλη γη άλλα μέρη...
Το θέμα είναι ότι και η ξανθιά, ειδικά αν κατεβάσεις και τον ζύθο, μια χαρά είναι για μερικές παλινδρομήσεις, σε αντίθεση με το Α3 που πρέπει να βρίσκεσαι σε κατάσταση βαριάς νάρκωσης έως θανάτου για να το βρεις ενδιαφέρον αισθητικά και -κυρίως- οδηγικά... Και αν...
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Αποψη μου ειναι αγαπητε φιλε Αστερη
Προτεινω στον φιλο το Αudi A3 για την πολυ καλη εμφανιση του και το
δυνατο κινητηρα του.Οσο για το υποτιμητικο σχολιο που εκανες,αυτο δειχνει και τον χαρακτηρα σου.Δεν θα σου απαντησω αναλογα.
Δεν πειράζει, εσύ έχεις φινετσάτο χαρακτήρα και ξεχωρίζεις τα όμορφα αμάξια...
Άκου όμορφο το Α3....
Ρε, ο άνθρωπος για να ρωτάει για την GT, έχει γούστο, τι να το κάνει το γερμανικό μπαούλο που αρέσει σε σένα?
-
Για να πω την αλήθεια και εγώ είμαι λιγάκι προκατείλλημένος έναντι των άλφα. Όμως για να λέμε του στραβού το δίκιο και οι δύο γνωστοί με άλφα τις δουλεύουν μία χαρά (μία εξ αυτών είναι αλφασουντ!!) αναλογικά της ηλικίας τους.
Το Α3 πάντως μου αρέσει σαν ντιζάιν και ιδίως προ φέισλιφτ. Οδηγικά τώρα άλλου παπά ευαγγέλιο...
-
To πηρα για να το οδηγησω ομως οχι για να το βλεπω..Αν γινονται και τα 2 ακομα καλυτερα
-
ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε στο παλικαρι να αγορασει αλφα μονο και μονο επειδη ειναι ομορφες και εχουν και καλα αυτη τη φανταστικη σπορ αισθηση η οποια τελικα υπαρχει μονο στη φαντασια καποιων...μιλαμε για ενα αυτοκινητο με σασι 156 δηλαδη σχεδον 10ετιας (δηλαδη ξεφτιλα!!)μηδενικη ασφαλεια δειτε αν θελετε στο youtube ψραση τεστ του αυτοκινητου...κινητηρες jts δηλαδη καμια σχεση με alfa(πιο πολυ για οπελ μου κανουν...)και με λιγα λογια μιλαμε για ξεκαθαρη περιπτωση βγαζουμε μια πιο σπορ 156 χωρις πισω πορτες ζηταμε απο αλλους να μας φτιαξουν κινιτηρες γιατι ειμαστε εταιρεια για φτυσιμο και την πουλαμε και πανακριβη γιατι και καλα προκειται για σπορ νεο(???) και καθαροαιμο μοντελο.....κοροιδευομαστε μου φαινεται...
παρε αγορι μου κανα γερμανικο(grοup vag) να δεις προκοπη γιατι και ολοι αυτοι που οδηγουσαν η οδηγουν alfa καποια στιγμη λογικευονται και δε γυρνανε ποτε πισω....και ας μεινουν με το στυλ και τη φινετσα εσυ με το αυτοκινητο κουτι,νεκροφορα,ψυγειο σου θα τους αφηνεις καποια χλιομετρα πισω και στα @@@δια σου....αφου μιλας για37.000μπορεις να παρεις πολλα καλα πραγματα και να σου περισεψουν και λεφτα....gollf gti a3 2.0 quattro dsg leon cupra και πολλα αλλα...παντως ο,τι κι αν παρεις παρε τουρμπατο και αν θυμαμαι καλα η αλφα το εγκατελειψε εδω και καιρο μαζι με πολλους αλλους που ξαφνικα το θυμουνται ξανα... -
-
βασικα αφου δινεις σχεδον τα 40κ παρε s3 τελειως γυμνο και θα δεις την οδηγικη απολαυση της audi....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε στο παλικαρι να αγορασει αλφα μονο και μονο επειδη ειναι ομορφες και εχουν και καλα αυτη τη φανταστικη σπορ αισθηση η οποια τελικα υπαρχει μονο στη φαντασια καποιων...μιλαμε για ενα αυτοκινητο με σασι 156 δηλαδη σχεδον 10ετιας (δηλαδη ξεφτιλα!!)μηδενικη ασφαλεια δειτε αν θελετε στο youtube ψραση τεστ του αυτοκινητου...κινητηρες jts δηλαδη καμια σχεση με alfa(πιο πολυ για οπελ μου κανουν...)και με λιγα λογια μιλαμε για ξεκαθαρη περιπτωση βγαζουμε μια πιο σπορ 156 χωρις πισω πορτες ζηταμε απο αλλους να μας φτιαξουν κινιτηρες γιατι ειμαστε εταιρεια για φτυσιμο και την πουλαμε και πανακριβη γιατι και καλα προκειται για σπορ νεο(???) και καθαροαιμο μοντελο.....κοροιδευομαστε μου φαινεται...
παρε αγορι μου κανα γερμανικο(grοup vag) να δεις προκοπη γιατι και ολοι αυτοι που οδηγουσαν η οδηγουν alfa καποια στιγμη λογικευονται και δε γυρνανε ποτε πισω....και ας μεινουν με το στυλ και τη φινετσα εσυ με το αυτοκινητο κουτι,νεκροφορα,ψυγειο σου θα τους αφηνεις καποια χλιομετρα πισω και στα @@@δια σου....αφου μιλας για37.000μπορεις να παρεις πολλα καλα πραγματα και να σου περισεψουν και λεφτα....gollf gti a3 2.0 quattro dsg leon cupra και πολλα αλλα...παντως ο,τι κι αν παρεις παρε τουρμπατο και αν θυμαμαι καλα η αλφα το εγκατελειψε εδω και καιρο μαζι με πολλους αλλους που ξαφνικα το θυμουνται ξανα...Ειναι η ωρα περασμενη οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει το θεμα..Σε εχουνε πικρανει αρκετες Alfa?
-
Eγώ θα παρακαλέσω τους αλφίστι να μην τα δώσουν όλα εδώ, δεν αντέχω άλλες συγκινήσεις με το ποστ αυτό.
-
Ο χρήστης pilotos έγραψε:
παρε αγορι μου κανα γερμανικο(grοup vag) να δεις προκοπη γιατι και ολοι αυτοι που οδηγουσαν η οδηγουν alfa καποια στιγμη λογικευονται και δε γυρνανε ποτε πισω....και ας μεινουν με το στυλ και τη φινετσα εσυ με το αυτοκινητο κουτι,νεκροφορα,ψυγειο σου θα τους αφηνεις καποια χλιομετρα πισω και στα @@@δια σου....αφου μιλας για37.000μπορεις να παρεις πολλα καλα πραγματα και να σου περισεψουν και λεφτα....gollf gti a3 2.0 quattro dsg leon cupra και πολλα αλλα...παντως ο,τι κι αν παρεις παρε τουρμπατο και αν θυμαμαι καλα η αλφα το εγκατελειψε εδω και καιρο μαζι με πολλους αλλους που ξαφνικα το θυμουνται ξανα...Ειναι η ωρα περασμενη οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει το θεμα..Σε εχουνε πικρανει αρκετες Alfa?
οχι εκτιμω πολυ μια εταιρεια με τετοια ιστορια απλως καποια πραγματα γινονται καλυτερα σε αυτη τη ζωη και καποια χειροτερα και οι σημερινες alfa δεν εχουν αυτο που τις εκανε να ξεχωριζουν καποτε αν εξαιρεσεις τον πανεμορφο σχεδιασμο τους...αλλα και ενα tt ειναι αρκετα ομορφο οποτε ποιος ο λογος????
-
Ο Qsis Vts μπορεί να τα ανάβει φωτιές με τα ποστ του αλλά αυτή τη φορά έχει δίκιο. Αν έχουμε να διαλέξουμε μεταξυ μιας Alfa GT JTS και ενός A3 1.8t ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δεν επιλέγουμε την άλφα η οποία είναι μεν πιο όμορφη αλλά πολύ πίσω σε όλους τους άλλους τομεις. Είναι πιο αργή, πιο ζημιάρικη (στο αλφιστι νομίζω δεν λένε και τα καλύτερα περί αξιοπιστίας Jts) λιγότερο ποιοτική με τραγική αξία μεταπώλησης σε σύγκριση με το A3. Και το Α3 δεν είναι κανένα τερατούργημα εμφανισιακά. Είναι λίγο αθιάφορο αλλά κανείς δεν μπορεί να το πει άσχημο. Σίγουρα ταξιδεύει ΠΟΛΥ καλύτερα από την GT και γενικά είναι πολύ καλύτερο χωρίς καμία αμφιβολία. Alfa GT = παλιό αμάξι που πωλείται ακόμη = προτιμώ κάτι καινούριο και σαφώς καλύτερο
Για κανένα λόγο δεν θα έδινα τέτοιο ποσό για τη συγκεκριμένη άλφα και θα πήγαινα για το A3. Αν θέλει κάποιος τόσο πολύ άλφα ας πάρει μια 147 με 10-12 χιλιάρικα που είναι σχεδόν το ίδιο αυτοκίνητο (και για τόσο μικρό ποσό το αμάξι είναι τέλειο) και για κανένα λόγο να μην δώσει σχεδον 30.000.
ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ - ALFA ROMEO GT 2.0 JTS???(βοήθεια!!)