-
Απλά ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!!!!
@νδρέας
-
Απλά ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!!!!
@νδρέας
-
Απλά ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!!!!
@νδρέας
-
πουντο το τέλειο ?
-
Πως είναι έτσι...
-
-
-
Για μεγάλο mpv είναι πάρα πολύ ωραίο... αλλά αυτό είναι σαν να λες οτι έχω σύφιλη,
το καλύτερο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα -
Εντάξει, δεν μπορείς να ισοπεδώνεις έτσι μια κατηγορία που υπάρχει δεκαετίες και μάλιστα με μεγάλη αποδοχή στο εξωτερικό (εδώ το σύνδρομο της 'κούρσας' καλά κρατεί), καλύπτοντας ανάγκες που άλλα αυτοκίνητα δεν μπορούν να καλύψουν. Ιδιαίτερα αν μιλάμε για μια εταιρεία που έχει γράψει ιστορία στην κατηγορία αυτή.
Αν κάνετε ταξίδι με Espace προηγούμενης γενιάς, θα καταλάβετε τι πάει να πει άνεση.
-
Reanault δεν θα ξαναγόραζα ούτε σε δέκα ζωές. Αλλά το espace είναι το μοναδικό αμάξι τους που δε θα πετούσα στη θάλασσα, ΑΝ μου το χάριζαν.
Άλλη άποψη περί αυτοκίνησης. Σαν να βάζεις 4 ρόδες στο καθιστικό σου, και να σε πηγαίνει όπου θέλεις(αν δε χαλάσει).
Βέβαια με την είσοδο στην αγορά των τεράστιων SUV, έχει περιοριστεί ακόμα περισσότερο το κοινό του -
Γμτ, είδα ποστ σου εδώ και νόμιζα ότι θα είδες δώσει προκαταβολή
-
Και εγώ αυτό φαντάστηκα, είναι και ο επικείμενος γάμος...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εντάξει, δεν μπορείς να ισοπεδώνεις έτσι μια κατηγορία που υπάρχει δεκαετίες και μάλιστα με μεγάλη αποδοχή στο εξωτερικό (εδώ το σύνδρομο της 'κούρσας' καλά κρατεί), καλύπτοντας ανάγκες που άλλα αυτοκίνητα δεν μπορούν να καλύψουν. Ιδιαίτερα αν μιλάμε για μια εταιρεία που έχει γράψει ιστορία στην κατηγορία αυτή.Αν αναφέρεσαι σε εμένα, με παρεξήγησες. Δεν το απαξιώνω, μια χαζομαρούλα του Clarkson χρησιμοποίησα, και εγώ
αν είχα ποτέ ανάγκη τόσους χώρους πιθανότατα θα προτιμούσα κάτι τέτοιο σε σχέση με ένα suv. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γμτ, είδα ποστ σου εδώ και νόμιζα ότι θα είδες δώσει προκαταβολήΨιτ, εμείς προκαταβολες δε δίνουμε. Το μετράμε στην παράδωση Λεφτά υπάρχουν
Και εγώ αυτό φαντάστηκα, είναι και ο επικείμενος γάμος...
Αυτότο ξέχασα
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Εντάξει, δεν μπορείς να ισοπεδώνεις έτσι μια κατηγορία που υπάρχει δεκαετίες και μάλιστα με μεγάλη αποδοχή στο εξωτερικό (εδώ το σύνδρομο της 'κούρσας' καλά κρατεί), καλύπτοντας ανάγκες που άλλα αυτοκίνητα δεν μπορούν να καλύψουν. Ιδιαίτερα αν μιλάμε για μια εταιρεία που έχει γράψει ιστορία στην κατηγορία αυτή.
Αν αναφέρεσαι σε εμένα, με παρεξήγησες. Δεν το απαξιώνω, μια χαζομαρούλα του Clarkson χρησιμοποίησα, και εγώ
αν είχα ποτέ ανάγκη τόσους χώρους πιθανότατα θα προτιμούσα κάτι τέτοιο σε σχέση με ένα suv.Τελικά ο Clarkson βλάπτει.
-
Πολύ πολύ ωραίο
(θα μου πείτε βέβαια σαν Ορέστης τι θα έλεγα για αυτοκίνητο της Renault .Πραγματικά όμως μ' αρέσει .Βέβαια είναι ένας που θα πει ότι μ' αρέσει το Tiida άρα φυσιολογικό να μ' άρεσε κι αυτό )
Λοιπόν αρκετά όμορφο με σχεδιαστικά στοιχεία από το R-space.
Μακάρι να έχει και normal κινητήρια σύνολα(έναν 1.8Τ από την Merc ας πούμε ή ακόμα και τον 1.6Τ με τα 190 άλογα της Nissan) και να είναι πιο αξιόπιστο από το τωρινό το οποίο είναι πραγματικά χάλι μαύρο σ' αυτό τον τομέα.Τόσα χρόνια στην αγορά 2 facelift κι απο αξιοπίστια κλάφτα μάνα
Τώρα για τα περι άνεσης κλπ όποιος έχει μπει έστω και σε εκθεσιακό όταν τον παλίο καλό καιρό υπήρχαν μπορεί να καταλάβει για τί αυτοκίνητο μιλάμε
Βέβαια μ' αυτή τη διαμαντάρα μπροστά σαν μικρό Magnum θα φαίνεται από μακριά -
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
http://imag.autojournal.fr/Γουσταρω..
-
Μ αρεσει και μενα αντιθετως με το clio...
-
Μόνο η πρώτη γενιά Εspace μου άρεσε. Οι υπόλοιπες μου ήταν έως και αδιάφορες και εξωελληνικές.
Δεν θέλω να σκοτώσουν το υπέροχο σχήμα του R Space για ένα αμάξι που ίσως καλοπουλήσει μόνο στην Γαλλία! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μόνο η πρώτη γενιά Εspace μου άρεσε. Οι υπόλοιπες μου ήταν έως και αδιάφορες και εξωελληνικές.
Δεν θέλω να σκοτώσουν το υπέροχο σχήμα του R Space για ένα αμάξι που ίσως καλοπουλήσει μόνο στην Γαλλία!Υπάρχει και το Scenic όμως που 'μοσχοπουλάει'!
Renault Espace V