-
Πρώτη σύναξη του έτους σήμερα στο γνωστό καφέ στη Τούμπα "Φράουλα". Στις 19.00. Τήρηση των μέτρων προστασίας.
-
7 η ώρα σήμερα Παρασκευή, δοκιμή ένα άλλο μέρος, αρκετά πλησίον όμως. Βασικά είναι στην άκρη του τετραγώνου της Αγ. Βαρβάρας.
https://www.facebook.com/pages/category/Cafeteria/Edelweiss-Cafe-
Bar-101691851711862/ -
Ρε γμτ, να μην είμαι Θεσσαλονίκη. Πρέπει την επόμενη φορά που θα ανέβω για δουλειά, να την βάλω Παρασκευή.
-
@harisma23 said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Ρε γμτ, να μην είμαι Θεσσαλονίκη. Πρέπει την επόμενη φορά που θα ανέβω για δουλειά, να την βάλω Παρασκευή.
Αν έρθεις θα σε ξεναγήσουμε.
-
@realzeus said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Πολύ ευχαρίστως. Αν και δεν είμαι και τελείως άσχετος. Έχω και καταγωγή από Θεσσαλονίκη και ξαδέλφια και φίλους. Θα χαρώ πολύ όμως να γνωρίσω και τους 4T-North!
-
Ρίξε απλά σύρμα όταν έρθεις. Είσαι από τα άτομα που θέλω να γνωρίσω (μαζί με gatos, storm, lap, dimsabas και 2-3 άλλους - ναι ακόμα και τον criuser γιατί κάτι μου λέει ότι θα μαλώσουμε πρώτα και μετά θα γίνουμε φίλοι).
-
Ρίξε απλά σύρμα όταν έρθεις. Είσαι από τα άτομα που θέλω να γνωρίσω (μαζί με gatos, storm, lap, dimsabas και 2-3 άλλους - ναι ακόμα και τον criuser γιατί κάτι μου λέει ότι θα μαλώσουμε πρώτα και μετά θα γίνουμε φίλοι).
Η προσωπική γνωριμία πάντα βοηθάει την εύρυθμη λειτουργία ενός forum. Γιατί αλλιώς αντιμετωπίζεις τον άλλο, τον οποίο γνωρίζεις, έχεις πιει ένα καφέ ή ένα τσίπουρο μαζί και έχεις πει και δυο χαζομάρες από κοντά και αλλιώς αντιμετωπίζεις ένα "απρόσωπο" nickname. Εγώ γι' αυτό επιδιώκω να γνωρίζω ή έστω να μιλάω από τηλεφώνου ανθρώπους που γνωρίζω αρχικά μόνο ιντερνετικά.
-
Πολύ ευχαρίστως. Αν και δεν είμαι και τελείως άσχετος. Έχω και καταγωγή από Θεσσαλονίκη και ξαδέλφια και φίλους. Θα χαρώ πολύ όμως να γνωρίσω και τους 4T-North!
Καλά όταν σου λέει ξενάγηση μη νομίζεις ότι εννοεί Λ.Πύργο, κάστρα, ροτοντα κλπ. Κάτι τέτοιο να φαντάζεσαι
-
@panos2171 said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό ότι μιλάμε για κάτι άλλο...
-
Και προτού αλέκτωρ λαλήσει τρις, ορίστε το ταξιδάκι προς τα πάνω!
Αύριο ανεβαίνω αεροπορικώς Θεσσαλονίκη και μετά με νοικιασμένο όχημα πάω Δράμα.Πιστεύω ότι θα έχω λίγο χρόνο ελεύθερο πριν την επιστροφή μου. Πετάω στις 9:30 το βράδυ, οπότε θα πρέπει να είμαι στο αεροδρόμιο στις 8:30 για να επιστρέψω και το αυτοκίνητο. Λογικά Θεσσαλονίκη θα έχω επιστρέψει περί τις 6:30. Συνήθως δεν κανονίζετε κάτι περί τις 7, εκτός κέντρου; Για στείλτε κάνα μήνυμα. Ή αν προτιμάτε στείλτε τηλέφωνο.
-
Ναι, αύριο Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα έχει καφέ στη Φράουλα, στη Τούμπα, με άνετο πάρκινγκ.
https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g189473-d11865909-Reviews-Fraoula_Koozina_Bar-Thessaloniki_Thessaloniki_Region_Central_Macedonia.html -
Κατά 95% θα μπορέσω να είμαι εκεί για καμιά ώρα (7 με 8). Μετά θα πρέπει να φύγω για το αεροδρόμιο. Πώς θα σας γνωρίσω; Να ψάξω για τα ομορφόπαιδα ή τους πιο ξύπνιους (οδηγείτε Renault) ;
-
Βασικά θα τους φωτίσεις....
-
Κατά 95% θα μπορέσω να είμαι εκεί για καμιά ώρα (7 με 8). Μετά θα πρέπει να φύγω για το αεροδρόμιο. Πώς θα σας γνωρίσω; Να ψάξω για τα ομορφόπαιδα ή τους πιο ξύπνιους (οδηγείτε Renault) ;
Έλα μέσα στο μαγαζί και θα σε δούμε. Να κρατάς το κλειδί από το focus...
-
@criuser said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Βασικά θα τους φωτίσεις....
Αναφέρεσαι στο (μη) τριχωτό της κεφαλής μου;
-
Φράουλα σήμερα στις 7. Κέρασμα προς τιμή του πατέρα της Ευρωπαϊκής Ενότητας.
-
Και σήμερα Φράουλα στις 7 για το γνωστό καφέ.
-
Φράουλα σήμερα για ζεστό καφέ βλέποντας το χιόνι.
-
@famas said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Φράουλα σήμερα για ζεστό καφέ βλέποντας το χιόνι.
Χιονίζει πάνω; Θα δείτε επιτέλους άσπρη μέρα κι εσείς;
-
@famas said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Φράουλα σήμερα για καφέ
ΙΣχύει
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)