-
με ωραίο γκολ από Παππά...
-
Παλι ο γαυρος ο Παπας..εεε...το χανουμακι εννοω..
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
με ωραίο γκολ από Παππά...Πολυ ωραιο!
Τουλαχιστον να υπαρχει εγωισμος...Θα γινει καλο ματς τωρα! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παλι ο γαυρος ο Παπας..εεε...το χανουμακι εννοω..Απόλλων Καλαμαριάς μίστερ...
-
μέχρι στιγμής 0-0 η Λάρισα στην Αγγλία.......
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Παλι ο γαυρος ο Παπας..εεε...το χανουμακι εννοω..
Απόλλων Καλαμαριάς μίστερ...
Ολυμπιακος μιστερ,εκει ανδρωθηκε,λεμε τωρα..
Στη φαση του δοκαριου σεμιναριο αμυνας.. -
1-0 χάνει η Λάρισα.
η ΑΕΚ έχει κάνει τσάμπα μάγκες τους Σουηδούς...απαράδεκτοι.
-
Φαίνεται ότι το πλαστικό χόρτο δεν συνηθίζεται!
Πάντως, οι Σουηδοί είναι μέτρια ομάδα. Θα έπρεπε να έχουμε βάλει τουλάχιστον δύο γκολ!
Από βαθμούς για την ΟΥΕΦΑ πως πάμε?
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Αντε παλι τα ιδια...χωρις να πανηγυριζει κανεις, χωρις να ισχυριζεται κανεις οτι παιξαμε με κανενα θηριο, οι κομπλεξικοι προλαβαινουν και απαντουν πριν την ερωτηση...Κομπλεξικοί είναι μόνο οι βάζελοι. Μην κοιτάς που οι γάβροι βλέπουν και ασχολούνται με το τί κάνουν οι ελληνικές ομάδες στο uefa (περισσότερο κι από τους ίδιους τους οπαδούς τους ), σχολιάζουν τους αγώνες λεπτό προς λεπτό πάντα με αντικειμενικότητα και ήθος ('γιδο-γκούμας,μπουρδέλα κλπ)
Απ'οτι καταλαβαίνω παρεούλα ψάχνουν οι άνθρωποι να διασκεδάσουν τον πόνο τους και καταδέχονται να περπατήσουν στα ευρωπαικά χωράφια( γεια σου πάσχο σαλονάτε που σουλατσάρεις όπου γουστάρεις άμα λάχει να ούμε )
Άλλωστε και μόνο επειδή οι ημέρες τους σε ευρωπαικά χωράφια και σαλόνια είναι μετρημένες (αρχές Δεκέμβρη )ας δείξουμε κατανόηση πριν ξαναπέσουν σε χειμερία νάρκη με τη λήξη του Champions league WINTER EDITION. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Από βαθμούς για την ΟΥΕΦΑ πως πάμε?Απο βαθμους δεν ξερω,απο αμυνα,θες να μιλησουμε; Αεκ:Αυτη ειναι κωλοφαρδια..
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αντε παλι τα ιδια...χωρις να πανηγυριζει κανεις, χωρις να ισχυριζεται κανεις οτι παιξαμε με κανενα θηριο, οι κομπλεξικοι προλαβαινουν και απαντουν πριν την ερωτηση...
Κομπλεξικοί είναι μόνο οι βάζελοι. Μην κοιτάς που οι γάβροι βλέπουν και ασχολούνται με το τί κάνουν οι ελληνικές ομάδες στο uefa (περισσότερο κι από τους ίδιους τους οπαδούς τους ), σχολιάζουν τους αγώνες λεπτό προς λεπτό πάντα με αντικειμενικότητα και ήθος ('γιδο-γκούμας,μπουρδέλα κλπ)
Απ'οτι καταλαβαίνω παρεούλα ψάχνουν οι άνθρωποι να διασκεδάσουν τον πόνο τους και καταδέχονται να περπατήσουν στα ευρωπαικά χωράφια( γεια σου πάσχο σαλονάτε που σουλατσάρεις όπου γουστάρεις άμα λάχει να ούμε )
Άλλωστε και μόνο επειδή οι ημέρες τους σε ευρωπαικά χωράφια και σαλόνια είναι μετρημένες (αρχές Δεκέμβρη )ας δείξουμε κατανόηση πριν ξαναπέσουν σε χειμερία νάρκη με τη λήξη του Champions league WINTER EDITION.Ακομα trollαρεις ρε;Δε βαρεθηκες; Αμα κοψεις πανω απο 10000 εισιτηρια εστω και στο ουεφα,θα αρχισω να σε παιρνω στα σοβαρα.Μεχρι τωρα σε παιρνω μονο π%%@ κ@)0,ξερεις εσυ.Αντε,περαστικα,σου ειπα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αντε,περαστικα,σου ειπα;
Όχι,feed me αν σου βαστάει
Anyway,καλά περάσαμε και σήμερα με τους βελανιδοφάγους, καλά περάσαμε και χθες με την 'βροχούλα' στην Ισπανία και εις άλλα με υγεία 'mister 1-31'
Καλή σου νύχτα Πάσχο πορθητή του Μπερναμπέου και φρόνιμα εκεί πάνω.. {:superman: }:ysterical:
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φαίνεται ότι το πλαστικό χόρτο δεν συνηθίζεται!Πάντως, οι Σουηδοί είναι μέτρια ομάδα. Θα έπρεπε να έχουμε βάλει τουλάχιστον δύο γκολ!
θα μπορούσε και να χάσει Νίκο......δεν μου άρεσε η ΑΕΚ...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αντε,περαστικα,σου ειπα;
Όχι,feed me αν σου βαστάει
Αλανακο μου,δε μου βασταει γιατι φοβαμαι μη μου κλασεις τα τσιλιμπιθρονια.. Και τους εχω ριξει και κολονια και δε λεει..
Τεσπα,οι Σουηδοι εκαναν ο,τι περνουσε απ τα ποδια τους για να μην κερδισουν.Και παλι 3 δοκαρακια,ατυχη η Αεκ,με μεγαλη μπαλα,το αυριανο πρωτοσελιδο της 'Ωρα για Σπορ'..
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Πάντως, οι Σουηδοί είναι μέτρια ομάδα. Θα έπρεπε να έχουμε βάλει τουλάχιστον δύο γκολ!
Με μονο 3 δοκαρια,θα μπορουσε,αλλα η θεα τυχη εχει κατασκηνωσει πανω απ τον σερ φαινεται..
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Ούτε εμένα μου άρεσε...
-
Τραγικη η σημερινη ΑΕΚ εκανε την χειροτερη της φετινη εμφανιση...
Χωρις Λυμπε,Ζηκο,Ριμπο,Δελλα,Μαχο ελλειπε ο χαρακτηρας απο την ομαδα....
Ο καλυτερος μας παικτης μαλλον το δοκαρι
Τεσπα επομενο ματσακι με τους Ιταλους στο ΟΑΚΑ και βλεπουμε.Οπως φαινεται η ΑΕΚ κυνηγαει φετος μονο το πρωταθλημα....
Τουλαχιστον εχω καλο προαισθημα για το ματς με τη Ξανθη....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Από βαθμούς για την ΟΥΕΦΑ πως πάμε?4 βαθμους σημερα (2+1+1) και λογικα εκει θα μεινουμε αφου δεν βλεπω την Λαρσα να κανει κατι.
Ετσι 4/6=0,667 και απο 3,000 --> 3,667
0-1 η Φιορεντινα με Βιερι.
Τυχερη η ΑΕΚ -
Οπότε προσθέτουμε 3,667 στους βαθμούς που είχαμε Ορέστη?
Δηλαδή πάμε στους πόσους από τους 21.331 που έχουμε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οπότε προσθέτουμε 3,667 στους βαθμούς που είχαμε Ορέστη?Ναι φετος εχουμε 3,667 και συνολικα σκορ 5ετιας: 21,998.
Ετσι ξαναπερασαμε τους Νορβηγους για την 17η θεση, αλλα δεν μας πηγε καθολου καλα το διπλο της Ζυριχης που σε συνδιασμο με ενδεχομενη νικη της Βασιλειας (1-0 στο 60') φερνει την Ελβετια στην 16η θεση...
--> Uefa-cup 2007-2008 <--