-
Έστω ότι θέλατε να γυρίσετε οδικώς όλη την Ευρώπη. Χωρίς να σας απασχολεί το οικονομικό θέμα, ποιο αυτοκίνητο θα επιλέγατε για να πραγματοποιήσετε αυτό των πολλών χιλιομέτρων και συνθηκών ταξίδι?
Προσωπικά, λαμβάνοντας υπόψη την άνεση που θα ήθελα (να καλύπτω όσο το δυνατόν περισσότερο ξεκούραστα μεγάλες αποστάσεις), με ευχάριστη αίσθηση στην οδήγηση, υψηλές μέσες ωριαίες ταχύτητες και επαρκείς χώρους θα επέλεγα ένα από τα παρακάτω:
-new AUDI RS4 ή RS6
-new MERCEDES C63 AMG- LEXUS LS600h
- PORSCHE CAYENNE TURBO
- VOLVO S60R
Εσείς τι θα επιλέγατε?
-
Έστω ότι θέλατε να γυρίσετε οδικώς όλη την Ευρώπη. Χωρίς να σας απασχολεί το οικονομικό θέμα, ποιο αυτοκίνητο θα επιλέγατε για να πραγματοποιήσετε αυτό των πολλών χιλιομέτρων και συνθηκών ταξίδι?
Προσωπικά, λαμβάνοντας υπόψη την άνεση που θα ήθελα (να καλύπτω όσο το δυνατόν περισσότερο ξεκούραστα μεγάλες αποστάσεις), με ευχάριστη αίσθηση στην οδήγηση, υψηλές μέσες ωριαίες ταχύτητες και επαρκείς χώρους θα επέλεγα ένα από τα παρακάτω:
-new AUDI RS4 ή RS6
- PORSCHE CAYENNE TURBO
- VOLVO S60R
Εσείς τι θα επιλέγατε?
-
-new AUDI RS4 ή RS6
- PORSCHE CAYENNE TURBO
- VOLVO S60R
Εσείς τι θα επιλέγατε?
-
Ferrari 612 scaglieti χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς αμφιβολία.
-
ωχ.... παλι θα αρχισουν οι λιστες με dream cars, τρελλοι κυβισμοι κλπ κλπ...
Εγω παλι λογω εμπειριας μου θα επελεγα κατι σε Picasso, S Max, VW Sharan, Seat Alhamambra... κατι ξερω
-
Vespa 200PX και τα λεφτά από τα αυτοκίνητα που λες στην τσέπη μου!
Μάλλον με μια SL350... ή αν υπήρχαν και πιτσιρίκια, μια Ε350.
Το όνειρό μου, όμως, είναι να κάνω το γύρω της Ευρώπης με κλασσικό, κατά προτιμηση αερόψυκτο. -
DB 9
612 Scaglietti
CL600
S-Max ftou me prolave o Corsair
και κανα αυτοκινούμενο δεν θα με χάλαγεmonsieur D-Jet έφυγες
-
BMW M5 (E60)
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
monsieur D-Jet έφυγες
Απαπα... με τίποτα δεν το μπορώ το φορτηγό (τρόμαζω μόνο και μόνο με την ιδέα ότι τα πόδια μου απο τη μουρη του απέζουν μια λαμαρίνα μισό πόντο πάχος....)
Κλασσική 911 ή σκαθάρι είχα στο νου μου + πολλή διάθεση για χαβαλέ.
Πλάκα πλάκα, το περιοδικό μου (Mercedes Benz Classic) έχει σε κάθε τεύχος αφιέρωμα με κλασσική μερσεντές σε κάποιο μέρος της Ευρώπης. Πραγματικά είναι ξεχωριστή εμπειρία... σκέψου τώρα, να πας στο πυργο-ξενοδοχείο στη γαλλική επαρχεία με το ιβουάρ w111 280SE cabriolet σου!
Klasse, λέμε, όχι αστεία! -
εγώ έκανα ακριβή μετάφραση , κλασσικό-αερόψυκτο
για σκέψου να πας στο πάρκινγκ του πύργου-ξενοδοχείου και να ανοίξεις τη σκηνή σου να βγάλεις και τα καρεκλάκια έξωιβουάρ?
-
Αudi S4 το καινουριο...που μπορει και να τον κανω..λεμε τωρα..
-
Με πολο θα τον εκανα!
-
Citroen C6....
-
Κάτι που να ανοίγει η οροφή του...
-
grand espace...
-
Μια Lotus Elise μαλλον,η καποιο τετρακινητο εαν ειχα σκοπό να περασω και χωματόδρομους
-
Panda diesel,Barchetta αν ειναι καλοκαιρι
-
Νομίζω ότι το θέμα του άρθου είναι ο γύρος της Ευρώπης με άνεση, χαλαρότητα, ξεκούραστα, ασφάλεια και οικονομικά και όχι ο cannonball γύρος της Ευρώπης με την ταυτότητα στο στόμα.
Πόσες ώρες νομίζεται ότι θα αντέξει το σώμα μας σε αυτοκίνητα όπου θα είναι στριμωγμένο σε θεόστενα bucket, με αναρτήσεις τραπέζια και με τον κινητήρα να βροντάει μέσα στα αυτιά μας;;;;
Γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά οι καλύτερες προτάσεις ΔΕΝ είναι τα άλογα και τα supercars.
Ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο με:
-επαρκή δύναμη αλλά πολύ καλή ηχομόνωση για να μην κουδουνάει το κεφάλι μας μετά από ώρες,
-οικονομικό κινητήρα μάλλον σε ντήζελ γιατί αν είναι να δώσουμε και κανένα τριχίλιαρο μόνο σε βενζίνες άστο καλύτερα,
-άνετα καθίσματα (ξεχνάμε bucket, αγωνιστικά κλπ) για να μην χρειαζόμαστε κάθε φορά 2 ώρες μαζάζ για να ξεπιαστούμε...
-χώρους, μιλάμε για σχετικά μεγάλα και ευρύχωρα οχήματα και δεν αναφερόμαστε μόνο σε χώρους για μικροαντικείμενα εκτός αν θέλετε να είστε 2-3 εβδομάδες με το ίδιο σώβρακο και αν περιμένετε να δεχτεί και η συμβία σας να το υποστεί αυτό, τότε παντρευτείτε την πάραυτα, τέτοια κελεπούρια σπανίζουν...
είναι ικανό να μας πάει πολύύύύ μακρυά.
Καλές διαδρομές...
-
Νομίζω κάπου έχει ξαναμπεί το ερώτημα αυτό...
Εγώ ένα 407 2,7 ντίζελ με το αυτόματο 6αρι.
-
Αν με ρωτήσετε τι αυτοκίνητο θα διάλεγα, θα έλεγα το miata μου και μόνο αυτό. Τι αυτοκίνητο θα σύστηνα σε κάποιον άλλο όμως; Μια Citroen C6 με HDi V6 κινητήρα ή ίσως μια BMW 535d...
Ποιο αυτοκίνητο θα επιλέγατε για το γύρο της Ευρώπης?