-
@megane98hp said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Όχι δεν έχω πουθενά αλλού. Μόνο στη μύτη.
Μάλλον είναι τοπική δερματίτιδα από χρήση μάσκας.Θέλει δερματολόγο να σου δώσει αγωγή κι όποτε μπορείς να αέριζεις το πρόσωπό σου,βγάζοντας για λίγο τη μάσκα.
-
Εξαγωγή και εμφύτευση δοντιού ή άλλες προσωρινές λύσεις, πείτε τιμές.
-
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Εξαγωγή και εμφύτευση δοντιού ή άλλες προσωρινές λύσεις, πείτε τιμές.
Εμφύτευμα θα βρεις από 400€ έως και 3.000€! Όσο αναβαθμίζεις υλικά και τεχνολογία και από γιατρό σε γιατρό εκτοξεύεται η τιμή. Ψάξε και καλή τύχη!
-
-
Πήγα σε οδοντίατρο μου ζήτησαν μοριακό τεστ μόνο για να δω τον γιατρό, πήγα σε άλλον μετά δεν μου ζήτησε, έχω πάει και σε άλλους γιατρούς από πέρσι πάλι δεν ζήτησαν. Τι ισχύει τελικά, μπορώ να καταγγείλω εκείνον τον γιατρό που μου ζήτησε τεστ που κοστίζει 50 ευρώ?
-
Να τον καταγγείλλεις για ποιο πράγμα; Δικαίωμά του να ζητάει ό,τι θέλει αν είναι να σε δεχθεί στον ιδιωτικό του χώρο, όπως και δικαίωμά σου να το απορρίψεις και να πας σε άλλον γιατρό.
-
@realzeus said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Να τον καταγγείλλεις για ποιο πράγμα; Δικαίωμά του να ζητάει ό,τι θέλει αν είναι να σε δεχθεί στον ιδιωτικό του χώρο, όπως και δικαίωμά σου να το απορρίψεις και να πας σε άλλον γιατρό.
Ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω τι ισχύει με τα τεστ για τις επισκέψεις στα ιατρεία σύμφωνα με τα μέτρα.
-
Ελλαδάρα...
Για τους νεκρούς από φωτιά στο Παπανικολάου δεν λέτε τίποτα...
Χωρίς πυρανίχνευση, σύστημα ειδοποίησης και σύστημα πυρόσβεσης. -
Ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω τι ισχύει με τα τεστ για τις επισκέψεις στα ιατρεία σύμφωνα με τα μέτρα.
Ισχύει ότι και στα μαγαζιά. Αν κάποιος δεν είναι εμβολιασμένος είναι υποχρεωτικό το rapid test 24ωρου. Αν είναι εμβολιασμένος, άλλοι οδοντίατροι ζητάνε κάποιο test, άλλοι τίποτα. Νομίζω είναι στη διακριτική τους ευχέρεια, δεν υπάρχει κάποια νομική υποχρέωση.
-
@andya3 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ισχύει ότι και στα μαγαζιά. Αν κάποιος δεν είναι εμβολιασμένος είναι υποχρεωτικό το rapid test 24ωρου. Αν είναι εμβολιασμένος, άλλοι οδοντίατροι ζητάνε κάποιο test, άλλοι τίποτα. Νομίζω είναι στη διακριτική τους ευχέρεια, δεν υπάρχει κάποια νομική υποχρέωση.
Υποτίθεται φοβούνται την αστυνομία, αυτοί χάνουν έτσι λένε στα μαγαζιά τουλάχιστον αυτός σαν γιατρός δεν ξέρω αν έχει κανέναν άλλο λόγο.
-
Υποτίθεται φοβούνται την αστυνομία, αυτοί χάνουν έτσι λένε στα μαγαζιά τουλάχιστον αυτός σαν γιατρός δεν ξέρω αν έχει κανέναν άλλο λόγο.
Αυτός σα γιατρός μπορεί να έχει κάνα ζάχαρο και επειδή δουλεύει πάνω από την ανάσα του ασθενή και είναι εύκολο να αρπάξει κάνα covid και να πάει στα θυμαράκια, μπορεί να αυτοπροστατεύεται και καλά κάνει. Ή μπορεί απλώς να φοβάται λίγο παραπάνω κι αυτό δικαίωμά του είναι.
-
Αυτός σα γιατρός μπορεί να έχει κάνα ζάχαρο και επειδή δουλεύει πάνω από την ανάσα του ασθενή και είναι εύκολο να αρπάξει κάνα covid και να πάει στα θυμαράκια, μπορεί να αυτοπροστατεύεται και καλά κάνει. Ή μπορεί απλώς να φοβάται λίγο παραπάνω κι αυτό δικαίωμά του είναι.
Ο ίδιος είναι μεγάλος σε ηλικία αλλά δεν τον είδα, η υπάλληλος του μου το είπε.
-
-
Άρση μέτρων: Τέλος σε πιστοποιητικό εμβολιασμού και νόσησης - Καταργούνται τα self test στα σχολεία - Τι ισχύει με τις μάσκες
Πώς η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στο σημαντικότερο βήμα προς την κανονικότητα - Πότε θα επαναξιολογηθεί η επαναφορά των μέτρων
Το σημαντικότερο μέτρο για την επιστροφή στην κανονικότητα θα εφαρμοστεί στη χώρα την 1η Μαΐου, ανακοίνωσε νωρίτερα την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Συγκεκριμένα γνωστοποίησε ότι από την Πρωτομαγιά μέχρι και την 31η Αυγούστου καταργούνται τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης για τον κορονοϊό.
Έτσι και οι ανεμβολίαστοι πολίτες, που μέχρι στιγμής δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν ορισμένες δραστηριότητες και να εισέλθουν σε καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, θα μπορούν να το κάνουν από τον επόμενο μήνα και για όλη την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς το COVID pass καταργείται.
Παράλληλα από την 1η Μαΐου έως τις 30 Αυγούστου επανέρχεται η λειτουργία όλων των χώρων με πληρότητα 100% και αίρεται κάθε περιορισμός.
-
Ευτυχώς που υπάρχουν και Κομμουνιστικές κυβερνήσεις οι οποίες με σωστά και λογικά μέτρα ελέγχουν την εξάπλωση του ιού!!
-
Στην Ελλάδα θα είχε γίνει εμφύλιος αν η κυβέρνηση έκανε αυτά που κάνουν οι κομουνιστές στην Κίνα. Και πρώτο στον εμφύλιο κατά του κράτους θα ήταν το Κομουνιστικό κόμμα Ελλάδος.
Μόνο στην εικόνα να κυκλοφορεί ο στρατός στους δρόμους θα γινόταν "λαϊκή" εξέγερση. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα γινόταν στο φόρουμ εδώ. Χαμός.
Συμπέρασμα: Στην Κίνα οι πολίτες τρώνε στην μάπα τον κόκκινο φασισμό και ζούνε σαν τις κατσαρίδες, στην Ελλάδα αμά λάχει την άλλη βδομάδα θα ψήνονται ψητούμπες υπό τους ήχους κλαρίνων και η κρασούμπα θα ρέει άφθονη.
Και τέλος στην Ελλάδα ποιο πολύ ενδιαφέρει τον μέσο πολίτη η επιδότηση στην βενζίνη (πλησιάζει και η εξόρμηση για τις ψητούμπες, κάποιος πρέπει να πλερώσει την βενζίνη για το εξοχικό) παρά η εξάπλωση του made in China Covid-19.
-
Δεν το νομίζω.
Είδαμε πρόσφατα να βγαίνει ο Στρατός στους ιδιωτικούς δρόμους και δεν άνοιξε μύτη.Και με 13€ επιδότηση, ίσως φτάσουν μέχρι τα Οινόφυτα για να στήσουν τις ψησταριές των 150€ + κάρβουνα, κάνα διακοσάρι έκαστη ψητούμπα...
Ο γυρισμός θέλει άλλο κονδυλί.Αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκα δημοσίως, να αποφευχθουν και οι πασχαλιάτικοι ξυλοδαρμοι .
-
Βλέπω πόσο περιμένουν όλοι την επιδότηση στην βενζίνη….στους δρόμους γίνεται ο ίδιος και χειρότερος χαμός με πριν….για 2 χλμ θέλεις μισή ώρα….
-
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Στην Ελλάδα θα είχε γίνει εμφύλιος αν η κυβέρνηση έκανε αυτά που κάνουν οι κομουνιστές στην Κίνα. Και πρώτο στον εμφύλιο κατά του κράτους θα ήταν το Κομουνιστικό κόμμα Ελλάδος.
Μόνο στην εικόνα να κυκλοφορεί ο στρατός στους δρόμους θα γινόταν "λαϊκή" εξέγερση. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα γινόταν στο φόρουμ εδώ. Χαμός.
Συμπέρασμα: Στην Κίνα οι πολίτες τρώνε στην μάπα τον κόκκινο φασισμό και ζούνε σαν τις κατσαρίδες, στην Ελλάδα αμά λάχει την άλλη βδομάδα θα ψήνονται ψητούμπες υπό τους ήχους κλαρίνων και η κρασούμπα θα ρέει άφθονη.
Και τέλος στην Ελλάδα ποιο πολύ ενδιαφέρει τον μέσο πολίτη η επιδότηση στην βενζίνη (πλησιάζει και η εξόρμηση για τις ψητούμπες, κάποιος πρέπει να πλερώσει την βενζίνη για το εξοχικό) παρά η εξάπλωση του made in China Covid-19.
Το πρόβλημα είναι ότι εδώ δεν υπάρχει αστυνομία να κάνει τα ίδια με την αντίστοιχη της Κίνας.
https://el.wikipedia.org/wiki/Ανθρώπινα_δικαιώματα_στην_Κίνα
-
@fanis75 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ευτυχώς που υπάρχουν και Κομμουνιστικές κυβερνήσεις οι οποίες με σωστά και λογικά μέτρα ελέγχουν την εξάπλωση του ιού!!
Ε, καλά τώρα, δεν φτάνουν με τίποτα την χούντα του
Μητσοτάκη και τον Χρυσοχουντίδη που έδερνε τον κόσμο
στις πλατείες.
Αλλά οκ, μπορείς να πεις ότι είναι και αυτοί λίγο
αυταρχικοί.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες