-
@antoniokon said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Διαβάζοντας τις τελευταίες αναρτήσεις Lap και Piliourits μπερδεύτηκα...
Και οι δύο έχετε δίκιο!
Μα γίνεται αυτό?
Τελικά γίνεται...μια ταυτοτητουλα και μια χαρα. και οσους κοψει το ματι. θα ηταν βεβαια δοκιμο ενα προστιματακι 10000 σε οποιον εχει κανει πουστια και πιαστει.
ρε συ πιλιε δεν ειναι δυνατον να εφαρμοστουν προχω λυσεις σε μια χωρα που ολοι κανουν αντισταση. οχι σε κατι συγκεκριμενο. απλα αντισταση.
σκεψου να βαζανε OTP στη διαδικασια, που ειναι το απλουστερο. θα φωναζε ο cheaprus για να λεφτα που πανε στα μονοπωλια των εταιρειων κινητης, οι αλλοι θα λεγανε οτι ερχεται ο τουρκος με ες εμ ες, καποιο θα προδιδανε στη γυναικα σε ποιο μιλφοχωρι βρισκονται, καποιοι θα μαθαινωταν οτι το πρωι ταξι-τιμονι και το απογευμα καλσον -
ANTI-VAXX PROTESTER: Do you see all of these homeless people around. Are they dead in the street with COVID? Hell no. Why?
HOMELESS PERSON (walking by): Because I’m vaccinated you dumb fuck.
-
Πολύ λαρτζ σε βρίσκω γάτε.. Για κάτι επιδόματα σε κάτι παιδάκια εσκουζες απο αντιστασιακο οίστρο.
Μετά τα επιδόματα έγιναν στραγάλια λόγω κωρονοιοοοοοο ,κωρονοιοοοοοοοοο και ήταν νόστιμα.
Αμ πως;;;; η πανδημία είναι εξωγενής παράγοντας. Η οικονομική κρίση και τα μνημόνια, οχι! -
-
-
Ευκαιρία για εμβολιασμό!
https://magnesianews.gr/perissotera/kosmos/emvoliasteite-kai-sas-stelno-gymnes-fotografies.html
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Πολύ λαρτζ σε βρίσκω γάτε.. Για κάτι επιδόματα σε κάτι παιδάκια εσκουζες απο αντιστασιακο οίστρο.
Μετά τα επιδόματα έγιναν στραγάλια λόγω κωρονοιοοοοοο ,κωρονοιοοοοοοοοο και ήταν νόστιμα.
Αμ πως;;;; η πανδημία είναι εξωγενής παράγοντας. Η οικονομική κρίση και τα μνημόνια, οχι!#akatanoiton
-
@gatoz said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Αμ πως;;;; η πανδημία είναι εξωγενής παράγοντας. Η οικονομική κρίση και τα μνημόνια, οχι!#akatanoiton
#error
#den peirazei
-
-
Προς επίρρωση των παρενεργειών του ίδιου του ιού και όσων ανέφερα σε προηγούμενα ποστς
https://www.moneyreview.gr/life-and-arts/health/51819/covid-19-i-epidrasi-sti-somatiki-kai-psychiki-ygeia/ -
Μια είδηση αυτή.
Καταπληκτικό νέο, ειδικά οι τεχνικές λεπτομέρειες. -
Πηλιε δεν δεχεσαι να ελενξει η σερβιτορα την ταυτοτητα σου, πραγμα που πχ και στην Γερμανια εφαρμοζεται, αλλα αν εκανες παραγγελια-πληρωμη ενα λαπτοπ πχ απο το πλαισιο αν στην παραλαβη σου ζητουσαν ταυτοτητα μια χαρα θα εδινες.
Φοβασαι δλδ μην σου παρει τα στοιχεια η κοπελα στο σερβις? -
Κι ας διαφωνούμε εμείς για το αν θα έπρεπε οι σερβιτόρες να ελέγχουν τα στοιχεία μας...
Που το πρόβλημά μου δεν είναι αν θα τα έδειχνα εγώ προσωπικά... άσε που δεν κυκλοφορώ με την ταυτότητα μου στο τσεπάκι, αν θέλω πχ να μπω να φάω σουβλάκια σε ένα μαγαζί. Είναι πως στη πράξη ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ.
Μπορούμε να αντιλέγουμε για βδομάδες, αλλά το ξέρετε πως άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη. Υπάρχει ψηφιακά η δυνατότητα να εξασφαλίσουμε τη ταυτοποίηση, χωρίς να χρειάζεται ταυτότητα και σερβιτόροι. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΉΔΗ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΔΙΑΘΈΣΙΜΗ.
που θα μπορούσε να έχει και σχεδόν real time το αν έχω ανιχνευθεί θετικός σε κάποιο τεστ ή όχι... και να μπορούν ακόμη κι ανεμβολίαστοι να εισέλθουν σε κάποιο χώρο, εφόσον έχουν καταχωρημένο αρνητικό τεστ σε ισχύ από κάποιο φορέα υγείας... τέλος πάντων. -
Προχθές σε ψητοπωλείο μας έλεγξαν όλους και για πιστοποιητικό και για ταυτότητα, και καλά έκαναν. Επίσης είναι υποχρεωτικό να φέρει κάποιος έγγραφο ταυτοπροσωπείας πάνω του. Μπορεί εύκολα να σε τρέχουν στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων αν δεν έχεις πάνω σου κάποιο αποδεικτικό.
-
Εγώ σε δύο που πήγα τελευταία στο ένα μου ζήτησε ταυτότητα να δει το όνομα μου και στο άλλο με ξέρουν προσωπικά εδώ και χρόνια.
Δηλαδή αν σε ξέρουν δεν ελέγχουν τίποτα.
-
Συγκρίνετε την παραπάνω στάση κράτους και αρχών, με την Ελλάδα που κάθε τυχαίος παπάς, είναι ο νόμος...
-
Μπόρις Τζόνσον : Οι δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου δεν προστατεύουν από την βαριά νόσο και τον θάνατο.
-
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Μπόρις Τζόνσον : Οι δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου δεν προστατεύουν από την βαριά νόσο και τον θάνατο.
Ο Τράμπ τί γνώμη έχει;
-
Εσύ αυτό κατάλαβες από το βίντεο; Το ότι είπε ότι ο διπλός εμβολιασμός προσφέρει πολύ μεγάλη προστασία έναντι της βαριάς νόσησης, δεν το πρόσεξες; Το ότι σύστησε και τρίτη δόση για παράταση της προστασίας επίσης δεν το πρόσεξες;
Πιο ψεκασμένος, δεν γίνεται...
-
@harisma23 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Εσύ αυτό κατάλαβες από το βίντεο; Το ότι είπε ότι ο διπλός εμβολιασμός προσφέρει πολύ μεγάλη προστασία έναντι της βαριάς νόσησης, δεν το πρόσεξες; Το ότι σύστησε και τρίτη δόση για παράταση της προστασίας επίσης δεν το πρόσεξες;
Πιο ψεκασμένος, δεν γίνεται...
Εννοείται ότι το είπε αυτό αλλά πρόσθεσε μετά ότι τώρα έγιναν τόσο ανεπαρκή σαν να μην το κάναμε καθόλου.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες