-
Δεν υπάρχει μοχθηρία. Προστατεύουμε τα δικά μας δικαιώματα.
Όπως εσύ μπορείς να μην κάνεις εμβόλιο έτσι και εγώ θέλω να κάτσεις σπίτι σου για να μην κολλήσω να μην υποχρεωνομαι να φοράω μάσκα και να τελειώνει η ιστορία με τον ιό -
@criuser said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Όπως εσύ μπορείς να μην κάνεις εμβόλιο έτσι και εγώ θέλω να κάτσεις σπίτι σου για να μην κολλήσω να μην υποχρεωνομαι να φοράω μάσκα και να τελειώνει η ιστορία με τον ιόΜοχθηρία είναι επειδή αν το τεστ βγει αρνητικό είναι υγιής και μπορεί να πάει όπου θέλει, ειδικά στους κλειστούς χώρους που είναι πολύ αυστηροί οι κανόνες και με μάσκα αλλά βρήκαμε τον τρόπο να τα κονομήσουμε, δεν ξέρω αν παίρνετε και σεις τα ποσοστά σας.
-
Χαχαχα
Εγώ σου είπα πιστεύω τα παίρνουν οι ιδιοι αντιεμβολιαστες για αυτό δεν εμβολιάζονται, δεν μπορεί να πιστεύουν σε συνωμοσίες τόσοι άνθρωποι. Με αυτόν τον τρόπο κάνουν μια κλειστή οικονομία μεταξύ τους. Θα βγάλουν και κοινό νόμισμα πληρωμής των τεστ που θα δίνεται ως επίδομα και θα κυκλοφορεί μεταξύ τους.
Είναι μοχθηροί οι αντιεμβολιαστες έχουν κρυφούς σκοπούς να πλουτίσουν. Δεν το βλέπεις;
-
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Όπως εσύ μπορείς να μην κάνεις εμβόλιο έτσι και εγώ θέλω να κάτσεις σπίτι σου για να μην κολλήσω να μην υποχρεωνομαι να φοράω μάσκα και να τελειώνει η ιστορία με τον ιόΜοχθηρία είναι επειδή αν το τεστ βγει αρνητικό είναι υγιής και μπορεί να πάει όπου θέλει, ειδικά στους κλειστούς χώρους που είναι πολύ αυστηροί οι κανόνες και με μάσκα αλλά βρήκαμε τον τρόπο να τα κονομήσουμε, δεν ξέρω αν παίρνετε και σεις τα ποσοστά σας.
χαχαχ...
τρολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ -
-
Μοχθηρία είναι επειδή αν το τεστ βγει αρνητικό είναι υγιής και μπορεί να πάει όπου θέλει, ειδικά στους κλειστούς χώρους που είναι πολύ αυστηροί οι κανόνες και με μάσκα αλλά βρήκαμε τον τρόπο να τα κονομήσουμε, δεν ξέρω αν παίρνετε και σεις τα ποσοστά σας.
Άστα γάτε... Σε καταλάβαμε κουφάλα!
-
@gatoz said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
χαχαχ...
τρολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλΛες να πήρα και εγώ από την λίστα Πέτσα?
-
Λες;
-
Τι να πιστέψει κανείς από εσάς που λέγατε αρνητή του εμβολίου ακόμα και τον Πολάκη!
-
Βρε αϊντε πάνε να τσιμπηθεις. Τρολλλλλ
-
Τι να πιστέψει κανείς από εσάς που λέγατε αρνητή του εμβολίου ακόμα και τον Πολάκη!
Εδώ βρε, είμαστε τόσο παραπλανημένοι, που φτάσαμε να θεωρούμε κι εσένα αρνητή! Φωτιά θα πέσει να μας κάψει!
-
Τα μισά φαρμακεία πουλούν το rapid test 5 ευρώ, τα άλλα μισά 10, οι μαυραγορίτες στην τρελή χαρά. Από την άλλη έρχεται ακύρωση του e-pass σε όσους δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση, όσοι έχουν κάνει τις 2 πρώτες δηλαδή θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι!
Οι ειδικοί λένε ότι το εμβόλιο δεν είναι σωτηρία απλά περνάς πιο ήπια στην ΜΕΘ και ζητάνε οριζόντια μέτρα για όλους. -
Εάν κάνουν όλοι το εμβόλιο οι ειδικοί λένε πως τότε σταδιακά θα μειωθεί το ιικο φορτίο στην κοινωνία και θα σβήσει ο ιός.
Αλλά αυτό δεν θα συμβεί λόγω των ψεκασμενων
Αν όλοι έχουν αντισώματα μέσα τους που δεν θα αφήσουν να αυξηθεί το ιικο φορτίο μέσα τους, έτσι σταδιακά σε βάθος χρόνου θα τελειώσει η ιστορία.Είναι τόσο απλό και όμως οι ψεκ δεν το καταλαβαίνουν.
Μπορεί να εμφανίζονται μεταλλάξεις διότι ο κόσμος βρίσκεται σε κίνηση και μόνο αν εμβολιαστει όλος ο πληθυσμός του πλανητη θα εξαφανιστεί η αρρώστια όπως εξαφανιστηκαν άλλες κατά το παρελθόν.
Έως τότε οποίος είναι εμβολιασμενος δεν θα αρρωστήσει βαριά και θα το περάσει σαν μια γρίπη, οποίος δεν είναι εμβολιασμενος έχει δεκαδες φορές,όχι 10% μη μπερδευτείς, αλλά ΔΕΚΑΔΕΣ φορές παραπάνω πιθανότητες να μπει στην ΜΕΘ και αν βγει να έχει όπως μας δείχνουν κάποια στοιχεία ερευνών (πιο σωστά είναι να ενημερώνεται καποιος για αυτά από γιατρούς) σοβαρά προβλήματα στο νευρικό σύστημα, στα πνευμόνια και στην καρδιά για το υπόλοιπο της ζωής του.
Δες τα βίντεο με έναν σοβαρό γιατρό που δείχνει επίσημες έρευνες με στοιχεία. Κατσε δες όλο το κανάλι.
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Έως τότε οποίος είναι εμβολιασμενος δεν θα αρρωστήσει βαριά και θα το περάσει σαν μια γρίπη, οποίος δεν είναι εμβολιασμενος έχει δεκαδες φορές,όχι 10% μη μπερδευτείς, αλλά ΔΕΚΑΔΕΣ φορές παραπάνω πιθανότητες να μπει στην ΜΕΘ και αν βγει να έχει σοβαρά προβλήματα στο νευρικό σύστημα, στα πνευμόνια και στην καρδιά για το υπόλοιπο της ζωής του.
Ακόμα και να το κάνουμε όλοι στο 100% θα μείνουν οι μετανάστες και οι Ρομά που δεν το έχει κάνει κανένας οπότε η ανακύκλωση θα επανέλθει από αυτούς.
-
Σωστό, και όχι μόνο σε αυτούς αλλά και σε φτωχές χώρες. Για αυτό είπα πως πρέπει να εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης.
Οι ψεκ συγκαταλέγονται στις κοινωνικές ομάδες μαζί με τους ρομ και μετανάστες (οι μετανάστες όχι τόσο, υπάρχουν και πολύ έξυπνοι μετανάστες με παιδεία) που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Βασικά και αρκετοί Ρομ το κάνουν.
Μόνο οι ψεκ θα μείνουν στο τέλος
-
Κατοχυρώθηκε τελικά από τον Πλεύρη, κάθε 6 μήνες η επόμενη δόση αλλιώς το πιστοποιητικό είναι άκυρο και θεωρείσαι ανεμβολίαστος, σκέψεις όπως δήλωσε ο Τσακρής να το πάνε ακόμα και στους 4 μήνες.
-
Κατοχυρώθηκε τελικά από τον Πλεύρη, κάθε 6 μήνες η επόμενη δόση αλλιώς το πιστοποιητικό είναι άκυρο και θεωρείσαι ανεμβολίαστος, σκέψεις όπως δήλωσε ο Τσακρής να το πάνε ακόμα και στους 4 μήνες.
ποτε το ειπε αυτο?
-
@wantone said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
ποτε το ειπε αυτο?
τρολια. εκπληξις νοτ.
-
-
Ανατρίχιασα…..
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες