-
-
-
-
Wagner, κάνε μια αρχή της προκοπής, βάλε κανά κοριτσάκι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Wagner, κάνε μια αρχή της προκοπής, βάλε κανά κοριτσάκι.Κοριτσακι αμα θες να μπεις στο parea.gr.. Εδω βαζουμε γυναικες,κοινως,ακαταλληλο για σενα.
-
Jasmine 21 από Ρουμανία
20 επίσης από Ρουμανία...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Wagner, κάνε μια αρχή της προκοπής, βάλε κανά κοριτσάκι.Επρεπε να προλαβω να το ανοιξω, πριν τον -σορρυ Μωβερεϊτορ- που εκλεισε το προηγουμενο:)
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://photos1.hi5.com/0008/269/492/0.1rBC269492-02.jpgJasmine 21 από Ρουμανία
http://photos1.hi5.com/0006/341/309/VleuSX341309-02.jpg
20 επίσης από Ρουμανία...
Το καλο με τις κοπελιτσες εκ Ρουμανιας ειναι οτι αν πετυχεις Καθολικη.... Θα ναι 'αγνη' ...παντου
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κοριτσακι αμα θες να μπεις στο parea.gr.. Εδω βαζουμε γυναικες,κοινως,ακαταλληλο για σενα.
Wagner τα συχαρίκια μου, καλή δουλειά.
-
Πάντως αυτό το Hi5 είναι μέγιστη τσόντα...
-
Wagner669
Ακομα θυμαμαι το ονομα της κυριας που με ρωτησες και σου ειπα Lucy Pinder.. Βλεπω εχει περαση..
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως αυτό το Hi5 είναι μέγιστη τσόντα...O παραδεισως του παιδερα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Wagner669Ακομα θυμαμαι το ονομα της κυριας που με ρωτησες και σου ειπα Lucy Pinder.. Βλεπω εχει περαση..
Εχω καλη μνυμη:)
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Επρεπε να προλαβω να το ανοιξω, πριν τον μαστερμπεϊτορ που εκλεισε το προηγουμενο:)
Αγγλικά ξέρεις?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κοριτσακι αμα θες να μπεις στο parea.gr.. Εδω βαζουμε γυναικες,κοινως,ακαταλληλο για σενα.
Σωστοςςςςςςς..........
-
Συνεχεια απο εδωΟ Μοδιστρος...σορρυ μοντερ που εκλεισε το προηγουμενο, παρακαλειτε θερμα να βαλει ενα λινκ απο το καινουριο στο παλιο
(βάζε τις σε λινκ ρε, πήξαμε στα βυζιά. Εδώ είναι φόρουμ )
Επρεπε να προλαβω να το ανοιξω, πριν τον μαστερμπεϊτορ που εκλεισε το προηγουμενο:)
-
μπουαχαχαχαα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αγγλικά ξέρεις?
Yes... I speak the england weri vell...
Δεν τον ειπα μαλακα τον ανθρωπο...ενα λογοπαιγνιο ειναι με την λεξι μοντερεϊτορ
-
Δεν τον ειπα μαλακα τον ανθρωπο...ενα λογοπαιγνιο ειναι με την λεξι μοντερεϊτορΝα σου πω την αμαρτία μου... επειδή δουλεύω σερί 3 24ωρα και τα νεύρα είναι σε τεντωμένο σημείο... δε μου πολυάρεσε το λογοπαίγνιο. Ίσως σε άλλη φάση να το έβλεπα αλλιώς. Ίσως και όχι.
-
Συγνωμη τοτε
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#5]