-
το θεμα ειναι να μην εχεις σαρδελες...
-
Του απαγόρευσε να προπονηθεί
Ο χρήστης sport-fm έγραψε:
Διαστάσεις παίρνει το χθεσινό (20/1) φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Ζοσέ Πεσέιρο και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο Πορτογάλος προπονητής απαγόρευσε στον Ελληνα επιθετικό να προπονηθεί. Σε απολογία κλήθηκε ο 'Παπ', το μέλλον του οποίου είναι αβέβαιο στο 'τριφύλλι'. Υπογράφει την Τρίτη ο Αντώνης Πετρόπουλος.Απαγόρευση στον Παπαδόπουλο
Το μόνο που έλειπε αυτή τη στιγμή από τον Παναθηναϊκό ήταν τα εσωτερικά προβλήματα. Αυτά ήρθαν και… το γλυκό έδεσε. Το έντονο φραστικό επεισόδιο που είχαν χθες ο Ζοσέ Πεσέιρο και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έφερε αναστάτωση στην ομάδα και το… σίριαλ είχε και νέο επεισόδιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός απαγόρευσε στον Ελληνα επιθετικό να προπονηθεί και ο παίκτης κλήθηκε σε απολογία.
Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το μέλλον του Παπαδόπουλου στο «τριφύλλι» είναι αβέβαιο. Δεν αποκλείεται η διοίκηση να του ζητήσει να βρει ομάδα, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι. Το σίγουρο είναι ότι το θέμα δεν θα τελειώσει τώρα και θα μας απασχολήσει αρκετά το προσεχές διάστημα.
Τι έγινε στα αποδυτήρια
Ο Παπαδόπουλος αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα, αλλά και όταν ο ίδιος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κατευθυνθεί στον πάγκο, μεγάλη μάζα των φίλων του Παναθηναϊκού στράφηκε εναντίον του. Αυτό έγινε και όταν ο παίκτης σηκώθηκε για «ζέσταμα».
Ο Ελληνας επιθετικός εκνευρίστηκε και μετά το τέλος του ματς είπε στον προπονητή του στα αποδυτήρια: «Don’t play with me (μην παίζεις μαζί μου)». Ο Πεσέιρο αντέδρασε και του απάντησε: «Είσαι απαράδεκτος. Δεν σέβεσαι πάνω απ’ όλα την ομάδα. Κι’ άλλοι παίκτες σηκώθηκαν για ζέσταμα, αλλά δεν έπαιξαν. Θα τα πούμε αναλυτικά στην προπόνηση;». Ο έντονος διάλογος τελείωσε με την παρέμβαση παικτών.
είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε κ ο Ηλιόπουλος...
-
Χίλια δίκια στον Πεσέιρο.
-
Ο Έλληνας δεν ασχολείται με ένα άθλημα γιατί το απολαμβάνει σαν άθλημα αλλά για να πανηγυρίζει όταν κερδάει σε αυτό...
Σε άλλο θέμα είχα γράψει ότι εύχομαι και προσεύχομαι στο Θεό να βγεί κάποιος Ολυμπιονίκης και γενικότερα μεγάλο αστέρι στο πινγκ πονγκ. Έτσι να πάνε οι Ελληνάρες στα γήπεδα που παίζεται το άθλημα για να βροντοφωνάξουν για το τιμημένο, εθνικούς ύμνους, παιάνες κλπ αλλά να πάθει το μάτι και το μυαλό τους από το τουκ-τουκ-τουκ-τουκ και το πέρα δώθε από το μπαλάκι συνέχεια...ΥΓ: Ο μυτόγκας δεν μίλαγε καλά καλά Ελληνικά. Ποιό τσιράκι του μαθε κοτζάμ 'Don' play with me';
-
Μενει ο Αντωνης...!!!
Παρτε το σχετικο αρθρακι που μεσα εχει και τη συνεντευξη του τζολε που λεει οτι τα 4 ηταν λιγα βεβαιως βεβαιως..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μενει ο Αντωνης...!!!Παρτε το σχετικο αρθρακι που μεσα εχει και τη συνεντευξη του τζολε που λεει οτι τα 4 ηταν λιγα βεβαιως βεβαιως..
γιατι, εσυ πιστευες το αντιθετο ρε Παχαλη ?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μενει ο Αντωνης...!!!Ανανεωση βλεπω στον gayρο!
-
Οτι θα μεινει ο Αντωνακης η οτι θα επρεπε να φατε 8;
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μενει ο Αντωνης...!!!
Ανανεωση βλεπω στον gayρο!
Πετυχημενο...
Πρεπει να μεινουν τζολε,αντωνης και μερικοι ακομα μεγαλοι για να διδαξουν στους επομενους τον τροπο να παιρνεις πρωταθληματα και να εχεις την καρδια του πρωταθλητη και οχι να εισαι τριτοδευτερος ΜΙΑ ΖΩΗ... Ανανεωση εγω βλεπεις εκανα το καλοκαιρι και τον γεναρη και εσκασα και 40 εκ. συνολακι.. Εσυ τα @@ μου εκανες.. Με τον τρισμεγιστο αρουμπουρμποαρενα εισαι,τον παικταρα.Με ριμπο,δελλα,ζηκοφ,καιφε κλπ και φυσικα απο νεους σκουπιδια του γαυρου οπως ο εδω ο παπας εκει ο παπας.... Τεσπα,αυτη ειναι η μοιρα σου,να μην εχεις λεφτα και να με βλεπεις παντα απο κατω...
Υγ:Τι καθομαι και μιλαω με τους 1-0,δεν ξερω;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οτι θα μεινει ο Αντωνακης η οτι θα επρεπε να φατε 8;οτι θα μεινει ο Αντωνης....
για το αλλο τα ειπαμε....... -
Ε δεν ειναι κατι σιγουρο στην καριερα ενος ποδοσφαιρστη που ειναι 36 χρονων. Στα αλλα ειπαμε,8 και λιγα ηταν...
-
και εσεις, τυχεροι στον αγωνα για το πρωταθλημα, επρεπε τεσσερα να φατε.....αλλα βλεπεις η ανικανοτητα μας.....
-
Πασχο δεν ξερω αν το ειπε ο Τσουκαλας στην εκπομπη του ή ομοιως αν εκανε καποια νυξη ο Μπαρμπης,αλλα εισαι απο ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ φετος.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
και εσεις, τυχεροι στον αγωνα για το πρωταθλημα, επρεπε τεσσερα να φατε.....αλλα βλεπεις η ανικανοτητα μας.....Καλα τα λες,ανικανοτητα.Εγω εχω την ικανοτητα και στα ριχνω...
Πασχο δεν ξερω αν το ειπε ο Τσουκαλας στην εκπομπη του ή ομοιως αν εκανε καποια νυξη ο Μπαρμπης,αλλα εισαι απο ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ φετος.
Προφανως ο χατζηχρηστος δεν εχει αναφερει οτι με ρουφας τα τελευταια 14 χρονια;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πρεπει να μεινουν τζολε,αντωνης και μερικοι ακομα μεγαλοι για να διδαξουν στους επομενους τον τροπο να παιρνεις πρωταθληματα και να εχεις την καρδια του πρωταθλητη και οχι να εισαι τριτοδευτερος ΜΙΑ ΖΩΗ...
Τι τροπος! Ευ αγωνιζεσθαι!
υγ: Ο τζολε ποσα χαπακια ειπαμε πως κατεβαζει για να τρεχει 90λεπτα;;
-
Του στέλνουμε **καλή **''ποιότητα'' από τον Πύργο!
-
Δεν παιρνει απο Πυργο,απο καλαματα λεμε...
καραγκουνη χωρις να δω το βιντεο ειναι η κλωτσια του μορρις στον τζολε μολις κανει το 2-0 μεσα στην εδρα σας;
νταξ,πολυ μιλησα με αυτους που τους εστησα στα 4 την τεταρτη..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν παιρνει απο Πυργο,απο καλαματα λεμε...καραγκουνη χωρις να δω το βιντεο ειναι η κλωτσια του μορρις στον τζολε μολις κανει το 2-0 μεσα στην εδρα σας;
νταξ,πολυ μιλησα με αυτους που τους εστησα στα 4 την τεταρτη..
Από τον Πύργο παίρνει!
Εδώ έγινε γνωστός,από δω είναι και η γυναίκα του,τελείωσε,αυτό που λέω εγώ είναι το σωστό! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ! -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Πρεπει να μεινουν τζολε,αντωνης και μερικοι ακομα μεγαλοι για να διδαξουν στους επομενους τον τροπο να παιρνεις πρωταθληματα και να εχεις την καρδια του πρωταθλητη και οχι να εισαι τριτοδευτερος ΜΙΑ ΖΩΗ...
Τι τροπος! Ευ αγωνιζεσθαι!
υγ: Ο τζολε ποσα χαπακια ειπαμε πως κατεβαζει για να τρεχει 90λεπτα;;
δες το μηπως και ξυπνησεις και καταλαβεις τι καφενειο εισαστε . Ουτος ή αλλως η Τσελσι θα σε συνταραξει σε λιγες μερες
-
Τι ωραια που ειναι να τρως 4αρα απ το καφενειο που εχει 8 φορες το μπατζετ σου...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--