-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
να το βγάλεις από το μάτι σου...
Γιατι ρε συ Δημητρη (Δημητρης δεν ειπαμε?) τι εχει το κινητακι? Αντι-Νοκια φαν και ετσι?
Οχι Θόδωρας!
γιατί αυτή η σειρά των Νοκια είναι για το π@ο... ...δεν είμαι αντιΝοκια...έχω καιρό τώρα ένα Ν73 όντας ευχαριστημένος από ένα Ν70. (εταιρικά κ τα δύο)
-
Ωραίο είναι!
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Μπατελεν και χαλαει
Χαλαει με ποια εννοια? Και μπατελεν τι σημαινει?
Μπακατελα ηθελα να πω....
Κανει κατι κουφα με τα μενου, κολαει και σβηνει οποτε να ναι.
Και μετα σβηνει τελειως -
Ρωτα τον ratanplan.Αυτος το εχει αυτον εμπιστευεσαι..
-
Μαμαει το κινητο λεμε ρε, τσεκαρε το ιδιο σε slide, δεν μοιαζει, σαν σχεδιο αλλα μου φιανεται οτι ειναι καλητερο
Ρε παιδια μου ζηταει κωδικο οταν παω να μηδενισω τους μετρητες των ωρων που εχω μιλησει....κα ιδεν ειναι 12345 οπως ηταν ντιφολτ στο παλιο ΝΟΚΙΑ, καμια ιδεα?
-
Πάρε στην Νόκια να στον πούνε..
800-11-IamStupid
Στο manual κοίταξες?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μαμαει το κινητο λεμε ρε, τσεκαρε το ιδιο σε slide, δεν μοιαζει, σαν σχεδιο αλλα μου φιανεται οτι ειναι καλητεροΡε παιδια μου ζηταει κωδικο οταν παω να μηδενισω τους μετρητες των ωρων που εχω μιλησει....κα ιδεν ειναι 12345 οπως ηταν ντιφολτ στο παλιο ΝΟΚΙΑ, καμια ιδεα?
ΟΚ, σου πούλησαν μεταχειρισμένο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μαμαει το κινητο λεμε ρε, τσεκαρε το ιδιο σε slide, δεν μοιαζει, σαν σχεδιο αλλα μου φιανεται οτι ειναι καλητερο
Ρε παιδια μου ζηταει κωδικο οταν παω να μηδενισω τους μετρητες των ωρων που εχω μιλησει....κα ιδεν ειναι 12345 οπως ηταν ντιφολτ στο παλιο ΝΟΚΙΑ, καμια ιδεα?
ΟΚ, σου πούλησαν μεταχειρισμένο
Ειτε αυτο που λεει ο Krus συμβαινει δλδ καποιος το εχει αλλαξει απο το default σε καποια φαση. Λογικα αυτο δεν θα ειναι. Αλλα γνωριζω οτι ενας μικρος αριθμος καινουργιων μοντελων (προφανως και το 6500) ερχονται χωρις preset code και απλα πρεπει να βαλεις εναν εσυ ο ιδιος.
Settings>Security>Access Codes menu και αν δεις εκει οτι λεει ''Create security code' τοτε βαζεις εσυ οτι θες. Αν δεις 'Change security code' τοτε σημαινει οτι καποιος αλλος το εχει αλλαξει...
Παντως για το συγκεκριμενο κινητο μιας και το ανεφερα, ποτε δεν εχω ψαξει στο παρελθον για τυχον ελαττωματα κλπ και στα προηγουμενα κινητα που ειχα και ουτε προκειται βασικα. Σαν σχεδιο μου αρεσει (μου εκανε το κλικ) και μονο αυτο με νοιαζει και να παιρνει τηλεφωνο φυσικα Τωρα αν εχει βγει ελλατωματικο δεν το γνωριζω Θα δειξει μωρε
-
Κrus δεν υπαρχει περιπτωση να εινα ιμεταχειρο μιας και το πηρα την 3-4 μερα που κυκλοφορησε στην Ελλαδα, και αυτο μετα απο πολυ ψαξιμο μιας και δεν το προλαβαινα πουθενα, οταν πηγαινα ειχε πουληθει.
Παιζει ομως να το περιεργαστηκαν οι πωλητες σαν καινουριο κινητο τοτε, και να το αλλαξαν.
ΥΓ. Εκανα αυτο που ειπε ο 007 και επιασε
Ρε μηπως να το πεταξω το κινητο και να παρω μια τηλεκαρτα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε μηπως να το πεταξω το κινητο και να παρω μια τηλεκαρτα?Αυτό. Πάρε κι ένα περιστέρι, να είσαι σίγουρος
-
Αυτό. Εγώ Πήρα ένα περιστέρι, και είμαι σίγουρος
-
Μιας και θα πας για ψώνια, πάρε και ένα ζευγάρι χέρια.
-
κιντ οταν ερθεις ελα να σε παω μια βολτα....να εχεις φορεσει πανα ομως, μη μου λερωσεις το καθισμα
-
Ζώνες έχει το χρέπι σου?
-
Καταλαβα....εχεις λερωσει το βρακακι σου απο τωρα
-
Αφού ξέρω τι 'χεράς' είσαι..
-
Παμπ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παμπ+1. Τομάρια!
-
βοηθεια απο τους γνωστες
εχω το D900(SAMSUNG)το οποιο εχω καταβολευτει εδω και 8 μηνες.επειδη ομως μιλαω αρκετα προς το πολλη τελευταια η μπαταρια κραταει μαχ 1 μερα και κατι λιγο καιαν χρησιμοποιω το μπλε δοντι στο αυτοκινητο μια με το ζορι.
τι προταση εχουμε για κατι αναλογο με καλη μπαταρια????????/ -
Αυτό. Πάρε κι ένα περιστέρι, να είσαι σίγουρος
Ξηλα και κουβερτα να παρει...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]