-
στο μεταξυ παρε κανενα κινητο, γιατι ποτε δεν ξερεις..
-
Cruise λέμε!!!
-
ναι.. my name is cruise... tom cruise!
κατσε να παρω τηλεφωνο forthnet, να ακυρωσω την αιτηση ακυρωσης που εστειλα χθες!!εντιτ: (σουπερ ορθογραφια λεμε)
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ή φορητότητα θα κάνει ή θα χρησιμοποιήσεις την ανανέωση, και τα 2 δεν γίνεται.Αν κάνει φορητότητα, θα πάρει επιδότηση από την επόμενη εταιρία
-
απαπαπα μακρυά από παντόφλες...τύπου HTC ...
-
Το Cruise δεν είναι παντοφλέ....Βασικά ψήνομαι και εγώ...Η καλύτερη τιμή που το έχω βρει με ελληνικά, χωρίς IGO είναι 630
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ή φορητότητα θα κάνει ή θα χρησιμοποιήσεις την ανανέωση, και τα 2 δεν γίνεται.
Αν κάνει φορητότητα, θα πάρει επιδότηση από την επόμενη εταιρία
Ναι, την επιδότηση που δίνουν για νέα σύνδεση. Νόμιζα ότι εννοούσε ότι θα πάρει και την επιδότηση της παλιάς εταιρίας και της νέας σύνδεσης.
-
Λοιπόν, τη γνώμη σας θα ήθελα.
Μου ήρθε η άναβάθμιση, στα 90 Ε και σαν φανατικός Ερικσονίστας είμαι μεταξύ των Κ810 και Κ770. Το 770 μου βγαίνει λίγο πιο φθηνό, αλλά όχι και τόσο μεγάλη διαφορά.
Τα 2 αυτά κινητά είναι σχεδόν ίδια σε προδιαγραφές, οπότε έχω ξεχωρίσει τα + και - του ενός σε σχέση με το άλλο και τα ζυγίζω.Το 770 είναι πιο μαζεμένο από το 810, δεν έχει joystick και επιπλέον δεν πάσχει από την ασθένεια του χαλαρού πορτακίου (sic) που πάσχουν τα 800 και 810, όπου ξαφνικά βρισκόσουν με τη μισή μπαταρία φαγωμένη και τη μισή κάρτα γεμάτη από φωτογραφίες της κωλότσεπής σου. Έχει όμως σχετικά μικρή οθόνη (1,9'').
Το 810 από την άλλη έχει μεγαλύτερη οθόνη, xenon φλας και κανα-δυο ψιλά modes στην φωτογράφιση. Επιπλέον είναι ΙΜΟ πιο ντιζαηνάτο, αυτά τα στρογγυλά πλήκτρα δείχνουν πολύ.
Κατά τα άλλα είναι και τα 2 στα 3.2, με auto focus κτλ.Γιααα πείτε...
-
έχω το 770 από επιδότηση κι εγώ.
τα + του
τρομερή μπαταρία...5 μέρες σε μένα στο χαλαρό με bt ανοικτό όλη μέρα ελέω hfree.
πολύ καλή οθόνη 240Χ320 ανάλυση
cybershot ευκολίες με το πληκτρολόγιο
άνετο πληκτρολόγιοτα - του
σχετικά μικρή οθόνη 1,9' ...όταν τα περισσότερα είναι από 2' κ πάνω
λίγο πλαστικούρα...καλά είχα και το άψογο σε αυτότ ον τομέα Ν6300 πριν. -
δηλαδη, θες να εχει ξενον φλασ και καλυτερη εικονα, γιατι οι φωτογραφιες της κωλοτσεπης σου, δεν σε ικανοποιουσαν, λογω χαμηλου φωτισμου?
-
To K770 έχει τραγικά μεγάλο SAR από όσο βλέπω. Οπότε καλύτερα το 810...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To K770 έχει τραγικά μεγάλο SAR από όσο βλέπω. Οπότε καλύτερα το 810...bt hfree λέμε...ούτως ή άλλως οι έρευνες λένε το ανώτερο που μπορείς να μιλάς με το κινητό ανεξαρτήτου ΣΑΡ είναι 2 λεπτά ....το μήνα.
για αυτό bluetooth ακουστικάκι.
-
Βασικά, ήθελα να ρωτήσω για το SAR, αλλά έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ και εγώ b/t.
2 λεπτά το μήνα είπες? Λίγο υπερβολικό μου φαίνεται...
tm...
-
ντάμπλ ποστ...
-
Το bt δεν εκπέμπει ακτινοβολία άραγε?
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
bt hfree λέμε...ούτως ή άλλως οι έρευνες λένε το ανώτερο που μπορείς να μιλάς με το κινητό ανεξαρτήτου ΣΑΡ είναι 2 λεπτά ....το μήνα.
Ναι ρε συ spike δεν αντιλέγω. Απλά γιατί να μην επιλέγουμε συσκευές με μικτρότερο SAR, ώστε να ωθούμε και την αγορά προς τα εκεί;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
bt hfree λέμε...ούτως ή άλλως οι έρευνες λένε το ανώτερο που μπορείς να μιλάς με το κινητό ανεξαρτήτου ΣΑΡ είναι 2 λεπτά ....το μήνα.
Ναι ρε συ spike δεν αντιλέγω. Απλά γιατί να μην επιλέγουμε συσκευές με μικτρότερο SAR, ώστε να ωθούμε και την αγορά προς τα εκεί;
δεν διαφωνώ drdinos...
@ kid ...μηδαμινή...και βεβαίως καμία σχέση με το να έχεις κολλημένο το κινητό με την κεραία του βεβαίως στο κεφάλι σου...
-
Θα μπορούσα να έχω ένα λινκ με τις τιμές SAR των κινητών, ει δυνατόν την τελευταία ανανέωση?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα μπορούσα να έχω ένα λινκ με τις τιμές SAR των κινητών, ει δυνατόν την τελευταία ανανέωση?Σχετικά πρόσφατες (Νοε 2007) τιμές SAR
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]