-
Aγαπητε Χαρη τα νεα αυτα τα ακουσα απο το sport+
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Aγαπητε Χαρη τα νεα αυτα τα ακουσα απο το sport+Το ότι τα είπε ένα κανάλι δεν σημαίνει πως είναι και αξιόπιστα, πόσο μάλλον κατά 99%...Ο χρόνος θα δείξει.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Aγαπητε Χαρη τα νεα αυτα τα ακουσα απο το sport+
Το ότι τα είπε ένα κανάλι δεν σημαίνει πως είναι και αξιόπιστα
Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο κανάλι, που φέτος πλέον έχει φτάσει στον πάτο, όσον αφορά το επίπεδο των μεταδόσεων των αγώνων
-
ενώ και ο Al Qassimi θα κάνει σχέδόν πλήρες πρόγραμμα με την ομάδα
Συνηθως δεν μου αρεσει να ειμαι κακος ,αφου ολοι οι οδηγοι ειναι ως ενα βαθμο αξιοι....,
ε, υπαρχουν και χοντροεξαιρεσεις!!
Αυτην την ειδηση περιμεναμε με αγωνια ολοι Χαρη!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Συνηθως δεν μου αρεσει να ειμαι κακος ,αφου ολοι οι οδηγοι ειναι ως ενα βαθμο αξιοι....,
Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση ότι σε όσους αγώνες συμμετείχε, τερμάτισε κιόλας. Αυτό σημαίνει είτε ότι είναι ικανός είτε ότι πηγαίνει βόλτα (θα στοιχημάτιζα ότι ισχύει από τα δύο το δεύτερο )
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση ότι σε όσους αγώνες συμμετείχε, τερμάτισε κιόλας. Αυτό σημαίνει είτε ότι είναι ικανός είτε ότι πηγαίνει βόλτα (θα στοιχημάτιζα ότι ισχύει από τα δύο το δεύτερο )
Είστε πολύ κακοί τελικά...
Εν πάσει περιπτώσει, δεν είναι οδηγός επιπέδου wrc ο Σεΐχης, αλλά δεν είναι και άχρηστος... Είναι μάλιστα κοντά στο να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής μπροστά από τον πρώην Πρωταθλητή του πρωταθλήματος παραγωγής, Nasser Al Attiyah.
Δεν θα βάλει φωτιά στο δρόμο τη νέα χρονιά, όμως θα περνάει τα Ν αφού θα έχει εξοικιωθεί με το Focus. -
Δεν θα βάλει φωτιά στο δρόμο τη νέα χρονιά, όμως θα περνάει τα Ν αφού θα έχει εξοικιωθεί με το Focus.Και ποση ειναι περιπου η διαφορα (sec/km) αναμεσα σε ενα wrc και ενα Ν;;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δεν θα βάλει φωτιά στο δρόμο τη νέα χρονιά, όμως θα περνάει τα Ν αφού θα έχει εξοικιωθεί με το Focus.
Και ποση ειναι περιπου η διαφορα (sec/km) αναμεσα σε ενα wrc και ενα Ν;;
Περίπου 3 sec/km
-
Δεν θα βάλει φωτιά στο δρόμο τη νέα χρονιά, όμως θα περνάει τα Ν αφού θα έχει εξοικιωθεί με το Focus.
Περίπου 3 sec/km
meanwhile,οπως και εσυ θα εχεις διαπιστωσει Χαρη,ως λατρης του WRC το τελευταιο δευτερολεπτο/χλμ ειναι ολη η ουσιαστικη διαφορα μεταξυ ,ας πουμε, Κοπετσκι και φαμπια,εναντιον,Λοεμπ και ξσαρα(η σε4?)....
Που σημαινει οτι απο εκει και πανω οι διαφορες αρχιζουν και .....ξεριζωνουν τα χερια των οδηγων....
Ε,ο αραβας καταλαβαινουμε οτι απλα ΔΕΝ επρεπε να τρεχει με βαμμενο αυτοκινητο,ας ετρεχε ασπρο,οπως παλαιοτερο ο Φρεντερικ Ντορ με το Ιμπρεζα... η ας ετρεχε με μαυρο ως δειγμα του πετρελαιου,
αλλα να βλεπουμε πλανα στο 5λεπτο της εκπομπης του WRC απο τον αραβα,ε ,νομιζω δικαιουμαστε το μεγιστο κραξιμο,προς αυτον -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
αλλα να βλεπουμε πλανα στο 5λεπτο της εκπομπης του WRC απο τον αραβα,ε ,νομιζω δικαιουμαστε το μεγιστο κραξιμο,προς αυτονΤα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Wilson jr...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
αλλα να βλεπουμε πλανα στο 5λεπτο της εκπομπης του WRC απο τον αραβα,ε ,νομιζω δικαιουμαστε το μεγιστο κραξιμο,προς αυτον
Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Wilson jr...
Tα ιδια και χειροτερα Ακομα και Warmbold απο τη 2η χρονια βελτιωνόταν. Αυτος Wilson εκει, μονίμως τελευταιo WRC
-
IREMISTE PEDIA IREMISTE XALARAAAAAAAA
-
Συμφωνώ! Χαλαρά!!!
Το 2008 όποιες μεταγραφές και να γίνουν η Subaru θα παραμείνει ανύπαρκτη στο χώρο και η Ford με τη Citroen (για την ακρίβια ο Hirvonen με τον Loeb, γιατί των κατασκευαστών το έχει η FORD πρίν καν ξεκινήσει το προτάθλημα...Με τέτοιους ανταγωνιστές..... ) θα κονταροχτυπιθούν -
SHOG_ST
-
Περίπου 3 sec/km
Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις όπως το Ιρλανδίας που ήταν λιγότερο από 2.... βλέπε μεγάλη τελική των Ν4...
-
Ο χρήστης Μαρίνος έγραψε:
Συμφωνώ! Χαλαρά!!!
Το 2008 όποιες μεταγραφές και να γίνουν η Subaru θα παραμείνει ανύπαρκτη στο χώρο και η Ford με τη Citroen (για την ακρίβια ο Hirvonen με τον Loeb, γιατί των κατασκευαστών το έχει η FORD πρίν καν ξεκινήσει το προτάθλημα...Με τέτοιους ανταγωνιστές..... ) θα κονταροχτυπιθούνΜαλλον βολτα θα κανει φιλε ο seb...
o hirvonen na paei ton konto se 2-3 agvnes alla genikotera einai ligos se sxesi me ton seb...
oso gia to kataskevaston...h ford???
eisai sigouros?????? -
Ο χρήστης Μαρίνος έγραψε:
Συμφωνώ! Χαλαρά!!!
Το 2008 όποιες μεταγραφές και να γίνουν η Subaru θα παραμείνει ανύπαρκτη στο χώρο και η Ford με τη Citroen (για την ακρίβια ο Hirvonen με τον Loeb, γιατί των κατασκευαστών το έχει η FORD πρίν καν ξεκινήσει το προτάθλημα...Με τέτοιους ανταγωνιστές..... ) θα κονταροχτυπιθούνΣασ βλεπω την νεα χρονια να γυρναται στισ παλιες ηρωικες εποχες....
-
Χμμμ δεν ξερω αν εχει ηδη αναφερθει αλλα απο οτι διαβασα στο Autosport η Citroen θα εχει και τριτο C4 ειτε σαν εργοστασιακο, ειτε σε μορφη ομαδας 'δορυφορο'. Ποιος θα το οδηγει; Ο ταλαντουχος κυριος Rautenbauch (ή οπως λεγεται τελοσπαντων).
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Χμμμ δεν ξερω αν εχει ηδη αναφερθει αλλα απο οτι διαβασα στο Autosport η Citroen θα εχει και τριτο C4 ειτε σαν εργοστασιακο, ειτε σε μορφη ομαδας 'δορυφορο'. Ποιος θα το οδηγει; Ο ταλαντουχος κυριος Rautenbauch (ή οπως λεγεται τελοσπαντων).Kαι ενα ακομα C4 που μαλλον θα το οδηγησει ο Galli...........
-
Αυτο θα πρεπει να το δουμε για να το πιστεψουμε εκτος αν βρηκε ο Ιταλος λεφτα απο αλλον εκτος της Πιρελι. Οι λαστιχαδες δεν εχουν κανενα λογο να του δωσουν πλεον λεφτα αφου δεν εχουν καποιο προφανες οφελος. Ασε που η σχεση των δυο πλευρων θα μπορουσε να δημιουργησει παραπονα για ιδιαιτερη μεταχειρηση αν τα αποτελεσματα ειναι καλα.
Μεταγραφές 2008