-
η μουσική της ελληνίδας φοιτήτριας...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αφιερωμενο σε ολους τους αγρυπνουςαλλος μοιραζει εφημεριδες, αλλος βαραει σκοπετο, αλλος μαμει...
σε ολους?οχι σε ολους....πλην εκεινου που θα πινει κεο...
+Brera spider
Και πρόσθετω εγώ
σε αυτούς που διαβάζουν, σε αυτούς που δεν διαβάζουν, στους ερωτευμένους και στους ξενερωμένους σε ολους τέλος πάντων πλήν του καραγκιοζάκου με την ΚΕΟ που πήγε για ύπνο πριν λίγο -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
η μουσική της ελληνίδας φοιτήτριας...Kάποτε ίσως...πάνε χρόνια όμως και οι καιροί αλλάξανε...
-
τώρα ο Κότσιρας έχει πέραση και σε μεγαλύτερες ε;
-
-
Τώρα έχει μόνο σε μεγαλύτερες οι μικρές ακούνε άλλα με έμφαση στην ελληνική 'λαϊκη' σκηνή ( Θέλξη, Βέρτης κτλ )
-
το τι ακούνε οι μικρές είναι δράμα.
-
ρε κωνσταντινο τη δραμα τι μας την εβαλες στη μεση...
-
κωνσταντίνο...τι;
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
κωνσταντίνο...τι;http://www.youtube.com/watch?v=9yETfIib ... ed&search=
αφιερωμενο στο κωνσταντινο αγαπη μου..
-
Τα δυο απο τα 4 bravo τουμπανα που υπαρχουν στην Ελλαδα πωλειται... Οποιος προλαβει...: 410 στο 1,25... Λες να κανω κι εγω καμια κινηση; Μπααααα.....
-
Tρέχω να τα πάρω,χρειάζομαι λαμαρίνες για το κτήμα.
-
Προφανως και καποιος που δεν το εχει δουλεψει το αμαξι δε μπορει να εκτιμησει τις αρετες του...
Και ως γνωστον :Αυτο το αμαξι το ερωτευεσαι για τα ελαττωματα του και το αγαπας για τις αρετες του.. Εγω ειμαι ερωτευμενος...
-
Καλημέρα
-
Μέρα!
Σαν να πήρε το αυτί μου κάτι για Κύπρο... Χμμμ....
-
Ρε γμτ, αυτό το megaupload δίνει και κανένα κατέβασμα ή πρέπει ναι και καλά να κατεβάσεις το ρημαδοtoolbar του;
-
καλημερα!!!!!!!!!!!
-
Καλημέρα! Ποιό καλό παιδί θα μου φτιάξει μια παγωμένη φραπεδιά με 3 κουτάλια καφέ και 10 ζάχαρη;
-
Και 3 εκατοστά αφρό με 42 φουσκάλες?
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#16]