-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αν πας στο άνοιγμα να ψηφίσεις και είσαι από ξενύχτι και έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, μπορεί να σε κρατήσουν για εφορευτική ή λόγω κατάστασης μέθης και ξενυχτιού (κατάσταση να κουτουλάς... ) σε απαλλάσσουν? Koutsan τι λες?
Δεν νομίζω να μπορείς να κρατήσεις κάποιον που δεν έχει κληρωθεί ή διοριστεί καθόλου... ....Σου δίνουν μία λίστα με ονόματα τακτικών και αναπληρωματικών μελών...Αυτούς μπορείς να κρατήσεις - ψάξεις...Γι αυτό και φυσικά πάντα ο δικαστικός αντιπρόσωπος σημειώνει τα ονόματά τους στον κατάλογο ώστε αν εμφανιστεί να ψηφίσει να τον τσιμπήσεις αμέσως...Κάποιον τυχαίο ψηφοφόρο που δεν έχει διοριστεί δεν νομίζω να μπορείς να τον κρατήσεις...
Σε περίπτωση που είσαι στη λίστα, αλλά δεν είσαι σε νηφάλια κατάσταση, τι γίνεται?
Ο δικαστικός αντιπρόσωπος είναι ο απόλυτος άρχων του τμήματος και αποφασίζει αυτός ό,τι θέλει...
Φαντάζεσαι να είσαι... εσύ?
-
Ααααα...Πες το έτσι...Είπα κι εγώ...Με τις παπαριές του Καρατζαφέρη τι να κάνουμε...Με 2 τσιρίδες θα κάνουμε δουλειά? : **Πόλεμος χρειάζεται **: 100% το ποσοστό της ανάλυσής σου...Η ιστορία λοιπόν κατέδειξε περίτρανα ότι μόνο με ένοπλη σύγκρουση θα προοδεύσουμε ως κράτος....Η στατιστική συνεπικουρεί το παραπάνω συμπέρασμα και αναφανδόν διαψεύδει την ανάλυσή μου...
PS
Α και επειδή δεν τα πάω καλά με την ιστορία μήπως μπορείς να με πληροφορήσεις με ποιό πόλεμο πήραμε τα Επτάνησα?αν θυμαμαι καλα- δεν μας τα χαρισε η αγγλια επειδη 'ημασταν καλα παιδια' στον πρωτο παγκοσμιο;
Αύριο με τον κηδεμόνα σου
το διορθωσα αμεσως εγκαθετε
κεκτημενη ταχυτητα και οταν εκανα εντιτ για να διορθωσω ορθογραφικο το ειδα κ το αλλαξα κ αυτο -
Ο χρήστης skye έγραψε:
παντως μανο καλη η αποφασιστικοτητα και ολα αυτα αλλα αν δεν ειχαμε τους αγγλο-γαλλο-ρωσους θα σου'λεγα εγω τι μοιρα θα ειχε η επανασταση και ολοι αυτοι οι πολεμοιΟρθόν αλλά...τίποτε που αξίζει δε χαρίζεται. Οι Τούρκοι-Έλληνες ξύλο και από δίπλα οι υπόλοιποι να ξεκοκαλίζουν τα εδάφη της Οθωμανικής αυτοκρατορίας στην ανατολή.
Φυσικά η Ελλάδα δεν έπρεπε να δυναμώσει τόσο ώστε να αποτελέσει κίνδυνο για τα συμφέροντα των μεγάλων. Γι'αυτό και η κατραπακιά στη Σμύρνη.
Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα, η Τουρκία δυνάμωσε σε σημείο ενοχλητικό. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σε περίπτωση που είσαι στη λίστα, αλλά δεν είσαι σε νηφάλια κατάσταση, τι γίνεται?Κάτσε εκεί και κοιμήσου
Ή πήγαινε αργά.Πάντως φίλος μου το είχε πάθει (όταν δούλευε μπάρμαν) και κατά το απόγευμα πήγαν οι μπάτσοι σπίτι να του πουν να πάει.
-
αγαπημένη καραμέλα των ακροδεξιών : δείτε το Ισραήλ, όλοι το τρέμουν. Θα ήθελα να στείλω μερικούς να ζήσουν στο(οφ τοπικ)
ακροδεξιοι στην ευρωπη να συμπαθουν ειτε τους εβραιους ειτε τους αραβες δεν εχω συναντησει πολλους παντως (α ρε γκειμπελς ινδοευρωπαικο παραμυθι και αρεια φυλη που εχουμε φαει ) -
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Σε περίπτωση που είσαι στη λίστα, αλλά δεν είσαι σε νηφάλια κατάσταση, τι γίνεται?
Κάτσε εκεί και κοιμήσου
Ή πήγαινε αργά.Πάντως φίλος μου το είχε πάθει (όταν δούλευε μπάρμαν) και κατά το απόγευμα πήγαν οι μπάτσοι σπίτι να του πουν να πάει.
Ποτέ μην κοιμάσαι σπίτι σου αν έχεις κληρωθεί εφορευτική επιτροπή : ΚΑΝΟΝΑΣ
-
ok θα το ξέρω άμα μου τύχει γιατί πολύ το συζητάμε και θα πέσει γρουσουζιά.
-
Πάντως κρίνοντας εκ των υστέρων, δεν είναι σίγουρο ότι ήταν καλό που η Κύπρος απελευθερώθηκε με αυτόν τον τρόπο. Ίσως με μερικά χρόνια υπομονή να κέρδιζε την ελευθερία της πιο ανώδυνα, χωρίς να δώσει τις βάσεις και αποφεύγοντας τη καταστροφική ανάμειξη των Άγγλων στα πολιτικά της χώρας.
-
Μήπως ξεφύγατε λιγουλάκι από το θέμα του thread;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μήπως ξεφύγατε λιγουλάκι από το θέμα του thread;Ah, si.
Ο Καρατζαφέρης είναι μούτρο, αλλά και οι άλλοι είναι μούτρα. Κι εμείς που ψηφίζουμε τέτοιους είμαστε μούτρα, εκτός αν δεν ψηφίζουμε κανένα, οπότε είμαστε μούρες. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μήπως ξεφύγατε λιγουλάκι από το θέμα του thread;Ευθαρσώς σου απαντώ
Ναι (αλλά μια και είναι η ΠΡΩΤΗ φορά θέλω να πιστεύω ότι μας συγχωρείς ) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
τραγικη ειρωνια::
αν θυμαμαι παλι καλα -βαριεμαι να ψαχνω τωρα, τη λεξη βαρβαρος την χρησιμοποιουσαν οι ελληνες-ρωμαιοι για να κραζουν (μεταξυ αλλων) τα γερμανικα -κελτικα φυλλα, γενικως τα τυπικα δυτικα και βορειο-ευρωπαϊκαΒάρβαρος = αλλόγλωσσος, οπότε, προφανώς, πας μη Έλλην βάρβαρος (και ο Γκλιγκόρωφ βαρβάρα, όπως είπε και ένας πολύ καλός Νεοέλληνας τραγουδοποιός... )
Σταδιακά πήρε τη σημερινή του έννοια... Έχω την εντύπωση ότι αυτό συνέβη την εποχή των μεγάλων βαρβαρικών επιδρομών στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, όπου ορδές αλλόγλωσσων φυλών (βασικά Γερμανικής καταγωγής) πολλές φορές δεν άφηναν κολυμπυθρόξυλο.
Βέβαια, όταν αυτά τα έκανε ο 'πολιτισμένος' Ρωμαϊκός στρατός (και κάθε ρωμαϊκός στρατός) ήταν 'παράπλευρες απώλειες' ή αναγκαιότητα του πολέμου, ενώ όταν τα έκανε ο 'ξένος' ήταν βαρβαρότητα και κτηνωδία...
Λιγουλάκι... Πρώτη φορά μας συμβαίνει όμως...
-
....................ΟΚ.
-
Αυτο που εχω να πω για τις εκλογες ειναι ......
μπραβο στην Νατασσα για την επιλογη της βαφης του Κωστα!!Επιτελους το πετυχε το χρωμα!!!
-
Ευθαρσώς σου απαντώ
Ναι (αλλά μια και είναι η ΠΡΩΤΗ φορά θέλω να πιστεύω ότι μας συγχωρείς )Τα ωραία γίνονται όταν ξεφεύγει η συζήτηση
-
BILL 33
ειδατε τον Σημιτη στην ομιλια του Γιωργου που καθοταν πρωτη γραμμη πως τον κοιταζε; ετοιμος να τον σκοτωσει
-
(αλλά μια και είναι η ΠΡΩΤΗ φορά θέλω να πιστεύω ότι μας συγχωρείς )Εγώ; Και τι με νοιάζει; Μήπως είμαι moderator;
Ήθελα όμως να προλάβω τυχόν αψιμαχία και μάλλον το κατάφερα.
-
Μάνο, η βασική μου αντίρρηση σε κάθε πολιτικό τύπου Καρατζαφέρη είναι, ότι εκμεταλλεύεται τα ρατσιστικά και ξενοφοβικά ένστικτα του πληθυσμού αμολώντας κορώνες που είναι ουσιαστικά και πρακτικά ανέφικτο να υλοποιήσει. Ακόμα και αν μπορούσε δεν θα το έκανε. Μάγκας εκ του ασφαλούς δηλαδή...
Το τι κάνουν οι Ευρωβουλευτές koutsan, όταν τον ακούνε, με αφήνει αδιάφορο.
Οσον αφορά σε καταστάσεις που αφορούν την Ελλάδα...ακούω την άλλη άποψη...και επιχειρηματολογώ. Τις καλύτερες τέτοιες συζητήσεις τις έχω κάνει με ένα Τούρκο φίλο, τον Erhan, μεσάνυχτα σε διάφορα σημεία του κόσμου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το τι κάνουν οι Ευρωβουλευτές koutsan, όταν τον ακούνε, με αφήνει αδιάφορο.
Κακώς σε αφήνει αδιάφορο...Αν είσαι ο koutsan έχεις όλη την πολυτέλεια του κόσμου να σε πούνε μαλάκα και γελοίο...Αν όμως είσαι ενεργός πολιτικός και ασκείς εξωτερική πολιτική όταν όλοι οι συανάδελφοί σου σε αποκαλούνε φαιδρό μαλάκα απλά κάνεις άσχημα τη δουλειά σου και πρέπει να ιδιωτεύσεις για να κάνεις τις μαγκιές του koutsan
Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά -
+1
Έχει μια μικρή διαφορά να μιλάει ο Έλληνας Ευρωβουλευτής και να βγάζουν ακουστικά.
Επίσης (παλαιότερα) οι Έλληνες Ευρωβουλευτές καθόντουσαν στις τελευταίες σειρές, μιλούσαν μεταξύ τους (χαζολογούσαν) και δεν πρόσεχαν τι έλεγαν οι συνάδελφοί τους - όχι γιατί δεν το θεωρούσαν σημαντικό αλλά γιατί ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΖΑΝ.
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!