-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ηταν ο βρανκοβιτς μεγαλος παικτης?2.17 ηταν, ποσο πιο μεγαλος δλδ;
Επιμενω οτι θα γινει κι αλλη μεταγραφη ψηλου, οπου ισως εχουμε εκπληξεις
Κοιτα, η διοικηση θελησε να του ακουμπησει (=πεταξει ) απειρα μυρια κι αυτος δεν ηρθε. Δεν φταιει η διοικηση...
Ενα ευχαριστηριο παντως Asimov, πρεπει να του στελειτε του ανθρωπου. -
Επικοινωνιακα ειναι ολα μωρε....
Αν θες τη γνωμη μου, δεν υπαρχει λογος για αμεση μεταγραφη ψηλου, αν και ειχα καιρο την πληροφορια οτι για 'κει πανε.
Το ΝΒΑ αργει ακομα και ολο και καποιος θα πλακωθει τελευταια στιγμη και θα μεινει χωρις ομαδα, ασε που δεν εχουμε κενη θεση ξενου (ουτε και κοινοτικου...).
Ουτε το προβλημα ειναι η μεταγραφη Γιασικεβιτσιους στον βαζελο, αφου θα λυσει (αλλα και θα προσθεσει...) σ' εκεινους προβληματα, αλλα δεν επηρεαζει εμας (και τον σχεδιασμο που ΔΕΝ βλεπω να εχουμε).
Τεσπα....
Ας ειχαμε ενα σοβαρο προπονητη και δε θα ειχαμε αναγκη για κανεναν Ουεμπερ -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ουτε το προβλημα ειναι η μεταγραφη Γιασικεβιτσιους στον βαζελο, αφου θα λυσει (αλλα και θα προσθεσει...) σ' εκεινους προβληματα, αλλα δεν επηρεαζει εμας (και τον σχεδιασμο που ΔΕΝ βλεπω να εχουμε).
Τεσπα....Οντως, θα δημιουργησει πολλα προβληματα. Ο Διαμαντιδης δεν θα παιζει 41 λεπτα σε καθε παιχνιδι. Η ασταθεια του Μπετσιροβιτς δεν θα ειναι τοσο κρισιμη. Οι συχνοι τραυματισμοι του Βουγιανιτς δεν θα ειναι μπελας. Η συχνη αγωνιστικη μουρλα του Σπανουλη θα μετριαστει.
Αστα βραστα... Τρελα προβληματα, ειδικα μ'αυτον τον αχρηστο στον παγκο που δεν ξερει πως να διαχειριστει κατι τετοιο.
ΥΓ. Στον φιλο που ειπε οτι ο Ουεμπερ εκανε μ@λακια που δεν ηρθε στην ελλαδα να παρει εκατομυρια και να κανει ζωη, να πως απλα πως προφανως δεν εχει ιδεα ποιος ειναι ο Ουεμπερ, ποσα λεφτα εχει βγαλει και τι τυπος ειναι.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Οντως, θα δημιουργησει πολλα προβληματα. Ο Διαμαντιδης δεν θα παιζει 41 λεπτα σε καθε παιχνιδι. Η ασταθεια του Μπετσιροβιτς δεν θα ειναι τοσο κρισιμη. Οι συχνοι τραυματισμοι του Βουγιανιτς δεν θα ειναι μπελας. Η συχνη αγωνιστικη μουρλα του Σπανουλη θα μετριαστει.
Ετσι. Και θα δωσει ταχυτητα στην ομαδα και εντονοτερη πιεση στην αμυνα και θα κλεισει τις τρυπες στο '3' και στους ψηλους και θα συνεισφερει στη μισθολογικη δικαιοσυνη και και.... Το 'λυσει' βεβαια το προσπερασες, αλλα λογικο, αφου δεν ηταν αυτο στην παρενθεση
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οντως, θα δημιουργησει πολλα προβληματα. Ο Διαμαντιδης δεν θα παιζει 41 λεπτα σε καθε παιχνιδι. Η ασταθεια του Μπετσιροβιτς δεν θα ειναι τοσο κρισιμη. Οι συχνοι τραυματισμοι του Βουγιανιτς δεν θα ειναι μπελας. Η συχνη αγωνιστικη μουρλα του Σπανουλη θα μετριαστει.
Ετσι. Και θα δωσει ταχυτητα στην ομαδα και εντονοτερη πιεση στην αμυνα και θα κλεισει τις τρυπες στο '3' και στους ψηλους και θα συνεισφερει στη μισθολογικη δικαιοσυνη και και.... Το 'λυσει' βεβαια το προσπερασες, αλλα λογικο, αφου δεν ηταν αυτο στην παρενθεση
Ετσι. Θα επρεπε η παναθα να ακολουθει το παραδειγμα αλλων, που με ΜΙΑ μεταγραφη φτηνου ΚΑΙ σταρ παικτη, κλεινουν τρυπες στο 3 ΚΑΙ στο 5, αποκτουν αμυνα ΚΑΙ επιθεση.
-
Δεν ξερω ποιοι ειναι αυτοι που (το καταφερνουν και) το κανουν, αλλα μαλλον εκεινοι δεν εχουν προβλημα περιορισμενων (2+4) ξενων-κοινοτικων κλπ.
Τεσπα, κουβεντα να γινεται (για να γινεται), αφου ολα ειναι ζητημα ερμηνειας των εντος και εκτος παρενθεσεως και... επιλεκτικης ευαισθησιας -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...
κουβεντα να γινεται ... ολα ειναι ζητημα ερμηνειας και... επιλεκτικης ευαισθησιαςΑκριβως, και γι αυτο απαντησα. Εγω ξερω οτι ενας παικταρας σε μια οργανωμενη ομαδα με σωστο προπονητη μονο πλεονεκτηματα μπορει να εχει, ληξις.
Τα υπολοιπα ειναι για να περναει η ωρα, για να πουλανε οι φυλλαδες και για να ηρεμουνε οι απογοητευμενοι που βαζουνε κασκολ στους ωμους πριν την ολοκληρωση της μεταγραφης.- -
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
...
κουβεντα να γινεται ... ολα ειναι ζητημα ερμηνειας και... επιλεκτικης ευαισθησιαςΑκριβως, και γι αυτο απαντησα. Εγω ξερω οτι ενας παικταρας σε μια οργανωμενη ομαδα με σωστο προπονητη μονο πλεονεκτηματα μπορει να εχει, ληξις.
Τα υπολοιπα ειναι για να περναει η ωρα, για να πουλανε οι φυλλαδες και για να ηρεμουνε οι απογοητευμενοι που βαζουνε κασκολ στους ωμους πριν την ολοκληρωση της μεταγραφης.-Mυθος! Βλεπε Αρσεναλ και Ανρι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ετσι. Και θα δωσει ταχυτητα στην ομαδα[/quit]
Η περσινή 'καλή' περιφερειακή τριπλέτα ΔΙαμαντίδης - Μπετσίροβιτς - Σισκάουσκας φέτος θα είναι Διαμαντίδης - Σάρας - Σπανούλης, ή και Γουϊνστον. Δε νομίζω ότι θα είμαστε πιο αργοί, μάλλον το αντίθετο
και εντονοτερη πιεση στην αμυνα
Σίγουρα ο Σάρας είναι σαφώς χειρότερος αμυντικός από τον Σισκάουσκας, αλλά με τη σειρά του δεν πιστεύω να είναι πολύ χειρότερος από τον Μπετσίροβιτς! Όποιο συνδυασμό περιφερειακών κι αν επιλέξει, πάντα θα έχει δύο καλούς αμυντικούς μέσα.
Σημείωση: Δεν έχω καμμία γνώμη για το πόσο καλός αμυντικός είναι ο Γουϊνστον
και θα κλεισει τις τρυπες στο '3' και στους ψηλους
Εδώ δεν έχω καμμία απολύτως αντίρρηση, αλλά κρατάω την επιφύλαξη μήπως ο Γουϊνστον αποδειχτεί 'λίρα εκατό'. Όσο για τους ψηλούς, πέρσι πήραμε Ευρωλίγκα με........τρισήμισι παίκτες στο rotation των ψηλών. Όχι ότι δε θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε καλά νομίζω
και θα συνεισφερει στη μισθολογικη δικαιοσυνη
Σε αυτό συμφωνώ επίσης απόλυτα, αλλά πέρσι είχαμε ακόμα πιο κραυγαλέες περιπτώσεις μισθολογικής αδικίας, αλλά ο Διαμαντίδης έχυσε πολύ ιδρώτα στο παρκέ έχοντας μικρότερο συμβόλαιο από Ντελκ, Γιαφτόκας.
-
Δε διαφωνω σε γενικες γραμμες, αλλωστε αλλου απευθυνομουν
-
Τα έλεγα εγώ ότι ο Xατζηβρέττας είναι μπετατζής και δεν το κρύβει!
Tελευταίο όνομα!
-
-
κουτσαλογα...θα σας σκισουμε στην εναρξη..
-
Ψηνετε το φιλαρακι μου, αλλα αυτος θελει να παει εξω μετα τη μλκια που του εκανε ο Κορωνιος
Φοβαται και τα φεσια (εχει οικογενεια να θρεψει, ζωη να 'χουν)....Παλι καλη προετοιμασια εκανε ο γυμναστης του Εβραιου
-
Τρίκαλα 2000-Περιστέρι 87-77
-
Παει για ν' ανεβει φετος η πατριδα.....
-
τελικα πηραμε και το 'βαρικας'..
-
Άσε τους Αθηναίους να αγοράζουν παίκτες...εμείς με το ολοκληρωτικό μπάσκετ που θα παίξουμε (ήδη το Βαρίκας δικό μας), θα τους λιώσουμε α λα Ζάλγκιρις.
Μήπως να το γυρίσουμε σε ομάδα στίβου με αυτόν τον Alec Baldwin που μπλέξαμε; Δεν έχουμε και Στέφαν Μπεκ - Σωτήρη Νικολαϊδη...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παει για ν' ανεβει φετος η πατριδα.....Eτοιμος ο γλαρος!
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)