-
.... εκτος απο Race sims .... παιζει κανεις games ?
Εγω στα 36 μου ειπα να ξαναζησω τις Glory 'Lara Croft' dayz....
H Λαρα ειναι πιο ομορφη απο ποτε ... για τους γριφους ακομα δεν εχω αποψη μιας και ειμαι μεσα στο σπιτι της και κανω practice να μαθω τον χειρισμο ( καμοια σχεση με αυτον των σειρων 1 εως 5 ) ....
υγ ...παιζει σε Vista
-
H Λαρα ειναι πιο ομορφη απο ποτε ... για τους γριφους ακομα δεν εχω αποψη μιας και ειμαι μεσα στο σπιτι της και κανω practice να μαθω τον χειρισμο ( καμοια σχεση με αυτον των σειρων 1 εως 5 ) ....
υγ ...παιζει σε Vista
-
υγ ...παιζει σε Vista
-
Top Spin (tennis) και όλα τα ποδοσφαιράκια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Top Spin (tennis) και όλα τα ποδοσφαιράκια....εννοεις και τα Manager ? .... ειναι καλα αυτα ? ...
-
Manager απο το 97....ερωτας
Απο εκει και περα διαφορα!
-
WARROCK
Μου το σύστησε ένας ξάδερφος μου λέγοντας συνέχεια πως είναι μαμάτο κλπ... Εγώ εκτός απο Live For Speed-rFactor-F1 Challenge κλπ δεν είχα ασχοληθεί με τίποτα άλλο ειδικά με παιχνίδια με όπλα κλπ μέχρι που το έπαιξα και έφαγα ένα ψιλοκόλλημα!! Είναι δωρεάν δικτυακό παιχνίδι του στυλ Counter Strike 600MB και μάλιστα βρίσκεται και στη θέση 14 του Top20 του είδους! Δοκιμάστε το πάντως!!
Αααα και Pro Evolution καμιά φορά!
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Top Spin (tennis) και όλα τα ποδοσφαιράκια.
...εννοεις και τα Manager ? .... ειναι καλα αυτα ? ...
όλα! ...αναλόγως ...εμένα μου αρέσουν.
υγ ...παιζει σε Vista
αυτό για καλό μας το λες;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
υγ ...παιζει σε Vista
αυτό για καλό μας το λες;
....ασε εχω τα εχω σχεδον δει ολα απο την αποψη του λειτουργικου ... Σχεδον ολα τα games που ειχα και επεζαν σε ΧΡ τωρα στα Vista ...παπαλα ....
-
Counter Strike μέχρι την 1.3 εποχή!
απο εκει και πέρα τραγωδία το παιχνίδι...
-
στο PC TOCA 3. να φτιαξουμε online πρωταθληματακι ειναι το καλυτερο racing μακραν.
στο ps2 gran turismo 4, tourist trophy, pro6.
-
Transport Tycoon και τα μυαλά στα κάγκελα από το 1994!
Και μια πολύ ενδιαφέρουσα και κατά πολύ βελτιωμένη εκδοχή του παιχνιδιού: http://www.openttd.org Δωρεάν, αν και χρειάζονται τα γραφικά από το αυθεντικό παιχνίδι για να τρέξει (κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρεθεί...
)
-
Ο χρήστης vassilis88 έγραψε:
στο PC TOCA 3 ειναι το καλυτερο racing μακραν.Δεν νομίζω... Δοκίμασες κανένα άλλο και το λες αυτό?
Φιλικά πάντα! -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
στο PC TOCA 3 ειναι το καλυτερο racing μακραν.
Δεν νομίζω... Δοκίμασες κανένα άλλο και το λες αυτό?
Φιλικά πάντα!εεεεε οχι!
ηθελα να το διορθωνα αλλα βαρεθηκα! εχω ακουσει οτι ειναι καλο ενα fia gtr καπως ετσι..
βασικα σε pc παιχνιδια παιζω μονο σε net cafe, αλλα θα ταν καλη φαση να καναμε στο φορουμ πρωταθληματακι online.
-
Silent Hunter 4, τo Falcon 4, WoW για μια περίοδο, και τώρα εν αναμονή του starcraft 2...
-
Tetris φαση
-
Παλαιοτερα επαιζα tetrinet (multiplayer tetris), πολυ πλακα.
-
DesktopTD (Desktop Tower Defense), Flash Game.
Ειναι εξαιρετικα εθιστικο. Για το θεο, μην κανετε κλικ!
Ειναι τοσο εθιστικο που αναγκαστηκα και το μπλοκαρα στον router γιατι εχανα πολυ χρονο. Για του λογου το αληθες:
-
Pro Evolution Soccer 5 στο Xbox, πολυ διασκεδαστικο το duel με φιλο. Θυμιζει εποχες Kick Off στην Amiga.
-
Ασχετο. Δοκιμασα μια φορα Wii και πιστευω οτι 100% αξιζει τον κοπο.
-
-
Ο χρήστης vassilis88 έγραψε:
βασικα σε pc παιχνιδια παιζω μονο σε net cafe, αλλα θα ταν καλη φαση να καναμε στο φορουμ πρωταθληματακι online.Μαλλον δε διαβαζεις και πολυ το φορουμ!
Φετος διοργανωνονται αγωνες F1 παραλληλα με το πραγματικο καλενταρι της F1 στο rFactor. Επισης πολλοι που εχουμε το Live For Speed συναντιομαστε εκει καμμια φορα. Αλλα και σε αλλα sims (π.χ. GTR2) υπαρχει συμμετοχη και συναντησεις απο φορουμαδες.
-
πασιέντζα αράχνη την οποία πρόσφατα έβγαλα κ σε 4 χρώματα
-
gamer σιγουρα δεν ειμαι...
αλλα ειμαι ομως Simmer
Με αυτο 'επαιζα', με αυτο πεταω... και με αυτο θα συνεχισω να απο-προσγειωνομαι
10+ χρονια τωρα.... -
Pro evo 6,Gran Tourismo 4(έχω φάει άγριο κόλλημα με δαύτο),cmr2005 και Jack3.A και το Killzone.
R u a gamer ? Yes i am .... :)